Karim Benzema
Re: Karim Benzema - 9
Akik szerint Karim nem kulcs a mai csapatba, azok maximum nézik a meccseket,
de hogy nem látják az biztos.
Vedd ki őt, és nézd meg hogy csinálja meg magának a helyzeteket a portugál...ja sehogy.
Nyilván a kp feladata főleg, de Karim tehermentesítő szerepe legalább olyan fontos.
(mezőnymunka nem kell nyilván a sikerekhez)
de hogy nem látják az biztos.
Vedd ki őt, és nézd meg hogy csinálja meg magának a helyzeteket a portugál...ja sehogy.
Nyilván a kp feladata főleg, de Karim tehermentesítő szerepe legalább olyan fontos.
(mezőnymunka nem kell nyilván a sikerekhez)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ha igy lesz, egy hétig moderátor lehetszSüti írta:Majd bappa helyrebillenti a lelkibékéd, és a francia centerek számát a csapatban Karim után.Realista24 írta:
Hogy ne legyek szomorú
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Majd bappa helyrebillenti a lelkibékéd, és a francia centerek számát a csapatban Karim után.Realista24 írta:
Hogy ne legyek szomorú
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- mocsok
Esküszöm kicsit megijedtem hogy osszekevertelek valakivel, Ugyhogy visszanéztem, de igazam volt. Az elso félidőben csak benzema gyenge játékával foglalkoztal nagyjából ot hozzászólásban, másról nem is irtal.
De egyébként teljesen mindegy, meccs alatt kicsit szúrta a szemem, most meg fura volt hogy letagadtad, de nehogy emiatt vitatkozzunk a szeretet ünnepen.
Es egyébként igen, szerintem is gyenge volt a barca ellen is.
De egyébként teljesen mindegy, meccs alatt kicsit szúrta a szemem, most meg fura volt hogy letagadtad, de nehogy emiatt vitatkozzunk a szeretet ünnepen.
Es egyébként igen, szerintem is gyenge volt a barca ellen is.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
mocsok írta:Nem emlékszem konkrétan a hozzászólásaidra, de az tisztán meg van hogy nem foglalkoztal semmivel, minden kommented csak es kizárólag arrol szólt hogy benzema milyen szar.
Egyébként egyetértek.
Szerintem se fog mar megújulni.
En igazabol annak örülnek a legjobban ha jönne mbappe vagy hozza hasonló kaliber előre. Benzema pedig maradna a padon.
ezt írtam róla a meccsen. de szar is volt mindegy is. hagyom is.Benzema abszolút nincs a meccsben. ha nem megy nem megy nem kell erőltetni csak azért hogy menjen az idő. Bale úgy tűnt jó formában van a meccset meg nyerni kell viszont máshol nem lehet/szabad belenyúlni mert megbillen az egész
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hogy ne legyek szomorúPipita írta:Amúgy minek? Mi szükség lenne rá? Ki ellen tudna beállva bármi hasznot hozni a csapat számára ezzel amit két éve nyújt? Vagy miféle lendületet tudna hozni a csapatba? Miért lenne jó ha csereként számítanánk rá? Mármint nyilván azon kívül hogy végre nem a kezdőből rabolná el a helyet egy nála jobb játékos elől.Benzema pedig maradna a padon.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Amúgy minek? Mi szükség lenne rá? Ki ellen tudna beállva bármi hasznot hozni a csapat számára ezzel amit két éve nyújt? Vagy miféle lendületet tudna hozni a csapatba? Miért lenne jó ha csereként számítanánk rá? Mármint nyilván azon kívül hogy végre nem a kezdőből rabolná el a helyet egy nála jobb játékos elől.Benzema pedig maradna a padon.
- mocsok
Nem emlékszem konkrétan a hozzászólásaidra, de az tisztán meg van hogy nem foglalkoztal semmivel, minden kommented csak es kizárólag arrol szólt hogy benzema milyen szar.
Egyébként egyetértek.
En igazabol annak örülnek a legjobban ha jönne mbappe vagy hozza hasonló kaliber előre. Benzema pedig maradna a padon.
Egyébként egyetértek.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
nem tudom ez mitől ócsárlás meccs alatt se mondtam rá semmi bántót de ok.
én nem látom benne azt hogy 30 évesen a Real után bárhol is összekapná magát valahogy nem ilyen jellemnek látom. hamarabb fogadnék arra hogy elmegy levezetni valahova mint hogy magától váltson és megújuljon.
én nem látom benne azt hogy 30 évesen a Real után bárhol is összekapná magát valahogy nem ilyen jellemnek látom. hamarabb fogadnék arra hogy elmegy levezetni valahova mint hogy magától váltson és megújuljon.
- mocsok
O se arra gondolt hogy ezzel a játékkal, hanem hogy máshol kiteljesedne es jo formába lendulne.
Csak ahhoz értelmezni is kellett volna, nem csak kihasználni egy újabb alkalmat hogy benzemat ocsarold. Amit a barca elleni meccsen is lemuveltel megy a meccs topikban..
Csak ahhoz értelmezni is kellett volna, nem csak kihasználni egy újabb alkalmat hogy benzemat ocsarold. Amit a barca elleni meccsen is lemuveltel megy a meccs topikban..
- RaúlCF
Arsenalba se férne be ezzel.
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
Arsenalba pont jó lenned.gergo írta: Szeptembertől más bajnokságban szívesebben nézném a játékát, hátha máshol ki tudna teljesedni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azert is.RealAsensio írta:Erős túlzás. Nem ezért kapta a füttyszót.Cristaino is kapta, elég sokáig és masszívan. Csak, hogy ne menjek messze a történelemben. Mert szerencsétlen nem rúgott minden meccsen mesterhármast. Pont olyanok a madridisták kint, mint itthon.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Erős túlzás. Nem ezért kapta a füttyszót.Cristaino is kapta, elég sokáig és masszívan. Csak, hogy ne menjek messze a történelemben. Mert szerencsétlen nem rúgott minden meccsen mesterhármast. Pont olyanok a madridisták kint, mint itthon.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
igen, pont ezért gondolom, hogy ez a forma nehezen javítható, mert már nem fiatal és ha az akaratot nehezen vissza is lehetne csinálni a fejében, a teste így is az ellensége lesz majd.sonic írta:Viszont mar egy evvel kevesebbet kell tavaly karacsonyhoz kepest varni arra hogy Karim soha tobbet ne legyen a Real jatekosa. Az is valami.
Atlepte a 30at, de mar ket eve olyan format mutat igazabol. Nem lehet neki tul sok hatra.
But he is a good boy...
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Viszont mar egy evvel kevesebbet kell tavaly karacsonyhoz kepest varni arra hogy Karim soha tobbet ne legyen a Real jatekosa. Az is valami.
Atlepte a 30at, de mar ket eve olyan format mutat igazabol. Nem lehet neki tul sok hatra.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Cét is fütyülik, mert magasra tette magának a lécet, Karimnál ez elég alacsonyan van, de elesik még ebben is, ez a fő probléma. Tényleg nem tudok még egy olyan játékost, aki ekkora védettséget élvezett volna a közelmúltban, mást ennyinek a harmadáért lapátra tettek volna. Csípem én is a faszit amúgy, tehetséges gyerek is, de itt ez nem jön ki belőle. Szeptembertől más bajnokságban szívesebben nézném a játékát, hátha máshol ki tudna teljesedni. Lehet szépíteni, meg a számokkal, taktikával dobálózni, de Madridba ez, amit mutat, sajnos édes kevés, főleg a jelenlegi körülmények között, amikor nincs minőségi alternatívája. Gondolom persze én, mint egyszeri fotelszurkoló
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Cristaino is kapta, elég sokáig és masszívan. Csak, hogy ne menjek messze a történelemben. Mert szerencsétlen nem rúgott minden meccsen mesterhármast. Pont olyanok a madridisták kint, mint itthon.RealAsensio írta:Már Ancelottinál is kapta a füttyszót, nem éveken keresztül, hanem minden évben több alkalommal. Így értettem. Senki más rajta kívül nem kapott ennyi kritikát a közönségtől, talán Danilo, el is zavarták. Kíváncsi vagyok, meddig húzza még. Lehet, hogy magasan van a léc, és képtelen már megugrani.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Már Ancelottinál is kapta a füttyszót, nem éveken keresztül, hanem minden évben több alkalommal. Így értettem. Senki más rajta kívül nem kapott ennyi kritikát a közönségtől, talán Danilo, el is zavarták. Kíváncsi vagyok, meddig húzza még. Lehet, hogy magasan van a léc, és képtelen már megugrani.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Nem. Erre kell rámenni, teljesen egyértelmű. Más ugyanis nem maradt. Azt hiszem pont tegnap írtam, hogy bár a bajnokságtól való búcsú rossz, az különösen, hogy a barcelona nyeri meg, de legalább lehet tesztelni, próbálgatni, és játékba hozni pl. Ceballost akitől mindenki sokat vár és aki pl. meghatározó lehet, ha jó formában becserélik a BL-ben. Így hogy nincs formában és játékban, vajmi segítséget tud adni. Azért egy Bale-Asensio-Isco/Kova-Ceballos formában lévő cserepadsor gyakorlatilag felérne egy új kezdővel, ha Zidane jókor, jó helyen használja őket a BL-ben, mindegyik nyerőember lehet. Főleg ha formába is hozza őket addig, amire azért lesz ideje. Abban is bízok, hogy CR a tavalyihoz hasonlóan formát időzít és a Bl-ben meghúzza. Bale remélhetőleg idén már nem dől ki, mostanság elég jó mecseket hozott beállva, még ő is nyerőember lehet. Benzemát kitárgyaltuk, rajta kívül még Marcelonak és Carvajalnak kell nagyon sokat javulnia, én amúgy ebben bízok, ez nem maradhat így. A többiek eddig sem voltak rosszak. Nagyon beleszaladnánk ha pápá lenne a PSG-től. Nagyon nehéz meccs lesz Neymar ezer fokon égni fog, neki is kellemetlen lenne, ha új csapatával egyből búcsúzna a bl-től. Mbappe is biztos bizonyítani akar ellenünk, de bízok Ramosékban, akik vettek már le jobb vagy közel azonos szintű játékosokat a pályáról.A liga szerintem úszott, nem tudom mit lehet kihozni a szezonból, egy harmadik BL nem túlzás?
But he is a good boy...