HozzászólásSzerző: lesliejr » 2017. december 26., kedd 11:58
lestat!
Rosszul tudod, Valverde végig rotálta a csapatot ősszel és rengeteg a hiányzónk folyamatosan. Legtöbbet a rangadókon szerepelt az ellenetek látott kezdő, de ez is kényszer. Umtiti nem eltiltott, 2 hónapra kidőlt, majd január végén lesz egészséges. Hiányzott nem egy meccsről sérülés miatt Alba, Piqué, Roberto, Masch, Iniesta, Suarez, Busquets,Paco,Rafinha,Vermaelen,Dembelé. Ellenetek Rafinha, Umtiti,Paco és Dembelé hiányzott, alap esetben ebből 2 ember kezdő.
Messi nem egy meccsről hiányzott, volt mikor a 60. percben lett becserélve, volt, hogy a keretbe se rakta Valverde és ha jól emlékszem le is cserélte1x. Nemrég nyilatkozta Leo, hogy felfogta, már nem játszhat minden meccsen, elfogadja. Plussz amit ellenetek is csináltunk, hogy rengeteget parkoltatjuk meccs közben, 90 percet nem igen szaladgál de még 60-at se.
Tegnap láttam egy statisztikát, hogy ellenetek a meccs 80%-ban sétálgatott, 1,2%-ban sprintelt csak és ez kb minden meccsen így ment ősszel. Nem véletlen írtam mindig, hogy nincs top formában Leo, persze így is gyilkos.
Ha mindenki visszatér és esetleg télen szűkíteni és erősíteni is tudjuk a keretet ez a csapat csak jobb lesz. Bár a téli igazolások csak a bajnokságra jelenthetnek erősítést.
Viszont ti is csak javulni tudtok innen, ha sikerül felrázni a keretet, ami a legnehezebb szerintem. Az sokat elmond, hogy vannak akik már Bale-től várják a megoldást.