Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: lestat » 2017. december 27., szerda 12:16

Kerlon írta:Mondjuk én mindig azt vallottam, hogy valaki kemény, valaki meg okosan dolgozik. Csak hát 2 jó kiugratás meg 1 belőtt 11-es után nem kéne hátast dobnia a világnak, mert amúgy nem játszott igazán jól.

Nem bizony. De ez Cr-re is elmondható volt tavaly nem 1x. Mégis leesett a bogyó. Persze ez inkabb a tavasznak volt köszönhető.
Ezért is irtam amugy nemrég. Olyan kezd lenni a foci a média meg a sok vak miatt mint a kosár. Elég a statisztika. Lásd Kane vagy Morata. Aki látja is a focit az tudja hogy közel sem érnek annyit mint amik itt röpködnek róluk. Csk a gól számít meg az assist meg hogy hány kulcspassz volt. Ki dönti el mi számít kulcspassznak amugyis? :lol:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 27., szerda 12:11

Mondjuk én mindig azt vallottam, hogy valaki kemény, valaki meg okosan dolgozik. Csak hát 2 jó kiugratás meg 1 belőtt 11-es után nem kéne hátast dobnia a világnak, mert amúgy nem játszott igazán jól.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 27., szerda 11:24

lestat írta:Kint. Én azt már akkor láttam. Spori meg oda sem figyelt mármint az oldalvonali. Igy nehéz is észrevenni. Tökmindegy. Legyen vele boldog az összes katalán.

Most hogy nyertek erény a séta. Bezzeg ha félidőben megyünk 2-0-al már az lenne hogy Messi elsétálta a classicot. Amugy meg az emúlt években mindig is voltak olyan meccsei ahol inkább sétálgatott. Nemtudom mi az ujdonsag most benne.
Messi mindig is sétálgatós fajta volt, főleg, sosem a nagy munkabírása volt jellemző, nem is abban jó.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2017. december 27., szerda 10:57

Kint. Én azt már akkor láttam. Spori meg oda sem figyelt mármint az oldalvonali. Igy nehéz is észrevenni. Tökmindegy. Legyen vele boldog az összes katalán.

Most hogy nyertek erény a séta. Bezzeg ha félidőben megyünk 2-0-al már az lenne hogy Messi elsétálta a classicot. Amugy meg az emúlt években mindig is voltak olyan meccsei ahol inkább sétálgatott. Nemtudom mi az ujdonsag most benne.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 27., szerda 10:26

lestat írta:
Kerlon írta:A Messi imádokat elég jól próbálják leépíteni.
Mondjuk Ronaldo is kapja a luftja miatt.

Hát a pali magát tette nevetségessé.
Ezekből a farokmutagatós szét tárt karos ki a fasza gyerek celebtationokból nekem csk annyi jott le hogy mennyire bassza a csőrét hogy nekunk meg CR nek megy a szekér. Nalam az sem véletlen hogy idén ugy fossa a gólokat. Törpe felhuzta magat az 5. Bogyón stb.
Én se értem, hogy mire, de még úgy látszik, hogy tolja a média a szekerét. Most konkrétan azért emelték ki, hogy milyen keveset futott és mégis adott 1 gólpasszt és rúgott 1 gólt. Mi lenne, ha többet futna? :lol: Nevetséges. Mondjuk nála tényleg kisebb csoda, ha berúgja a 11-est.

A gólpassza előtt amúgy kint volt a labda?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2017. december 27., szerda 10:21

Kerlon írta:A Messi imádokat elég jól próbálják leépíteni.

Hát a pali magát tette nevetségessé.
Ezekből a farokmutagatós szét tárt karos ki a fasza gyerek celebtationokból nekem csk annyi jott le hogy mennyire bassza a csőrét hogy nekunk meg CR nek megy a szekér. Nalam az sem véletlen hogy idén ugy fossa a gólokat. Törpe felhuzta magat az 5. Bogyón stb.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 27., szerda 9:58

A Messi imádokat elég jól próbálják leépíteni.
K

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 27., szerda 8:00

dzsi91 írta:
Realfan83 írta:Sziasztok!

Real szurkolóként mondom, hogy egyesek itt eléggé el vannak tévedve a clásico kapcsán.

Olvasok itt olyanokat hogy :

"Az első félidőben nyomozta a Barca a labdát"

51-49% volt a labdabirtoklás az első félidőben. Az nagyjából egyenlő, ennyit arról, hogy nyomozták a labdát.

"Az első félidőben lefociztuk őket....."

Ez miben nyílvánult meg? Volt két teljesen tiszta ziccerük amiket Navas bravúrral védett, nekünk meg volt nagyjából 3 helyzetünk. Persze lehet úgy nézni, hogy akár 3:0 is lehetett volna ide, persze ha mindent berúgunk ők meg semmit, de reálisan nézve egy gólnál több nem volt több a két csapat között az első félidőben sem, sajnos az az egy gól különbség bennünk is maradt.

"A semmiből jött a góljuk"

Miért is? A második félidőben az első perctől kezdve dominálták. A térfelünk passzolgattak, cicáztak, csak nyomoztuk a labdát, ha pedig a Barca ezt tudja játszani az ellenfél térfelén akkor az 90%-ban eredményre is vezet, mivel ez a játékuk. Utána meg már közünk sem volt a meccshez.

"Megszokhattuk volna már, hogy a Barca-nak könnyebben fújják be az ilyen tiziket"

Ez a hsz erre a meccsre levetítve meg kb. az év vicce. Az megvan, hogy már az első félidőben kaphattak volna egy tizit amikor Piquet kaszálta el Carvajal (vagy Ramos?)? És az, hogy Carvajal pirosa és a tizi az 1000%-ig jogos volt? Szándékosan, kapus mozdulattal védte ki a labdát. Másik oldalon is volt kezezés gyanús eset, ahol a test mellett, mögött volt a kéz és úgy találta el a labda, nem a feje felett védő mozdulattal védett valaki Carvajal módra.

Ez a meccs tipikus példája volt annak amikor Zidane-t megeszi reggelire az ellenfél edzője. Az első félidőben picit puhatolóztak, "hagyták", hogy jöjjünk előre hátha tudnak kontrázni, amiből persze lett is pár helyzetünk és ha berúgjuk akkor mi vagyunk a császárok, de nem rúgtuk. A második félidőben pedig az első perctől a saját játékukat tudták játszani amihez mi csak asszisztáltunk már teljes létszámban is. Tökéletesen kitalálta Valverde, hogy ha Messi-t "kiveszi" a játékból akkor azzal Kovacic-et is kiveszi és az -1 ember lesz a középpályán amivel szépen élni is tudtak. A kiállítás után meg már nem volt kérdés de ott már kevesebben is voltunk így az nem annyira mérvadó.

Én így láttam ezt a meccset, simán kikaptunk a Bernabeu-ban, a Barca-tól, karácsony elött egy nappal, ez azért nagyon gáz és a valódi (nem divat) szurkolóknak eléggé elcseszte a karácsonyát.
Én mint nem valódi hanem divatszurkoló aki nem vágott eret egy ilyen vereség miatt 5 kupával a zsákban boldogan töltöttem a karácsonyt stresszmentesen . Amúgy ez ilyen tipikus fudeszarazélet és mindenki kapja be ha nemlátja hogy mennyireszar hsz. Közük nem volt az első félidőben, a másodikban meg elcsesztük.Ha szerinted ez valami megalázó lefocizás volt 10 ember ellen egy tizivel meg egy szabálytalan góllal akkor az a te dolgot.Bocs hogy van aki nem dől a kardjába karácsonykor egy ilyen vereségnél,a klub történelmének legsikeresebb éve után.
Az ő hozzászólása is erős emg a tiéd is. Dominálni próbáltunk, határozottabbnak látszott a csapat, de nem fociztuk le őket.

Ahogy ők sem fociztak le minket a második félidőben, hanem elmentek egy kontrából és onnéttól a drága csapatunk fejében valami elszakadt és csak futottak az eredmény után, ami még jobban feküdt az amúgy csak stabil védekezésre koncentráló Barcának, ahol a támadások kb. Messin meg Paulinhon múlottak.

Engem sem hat már meg egy-egy vereség annyira, mint régen, most is inkább azért vagyok csalódott, hogy a második félidőben mennyire szétestek fejben a játékosok. Tavaly egy ilyen után legyintettek volna és rúgtak volna 3-at. Idén, viszont szerintem mindenkiben ott van, hogy ez nem megy már olyan könnyen.
K

Realfan83

HozzászólásSzerző: Realfan83 » 2017. december 27., szerda 7:44

Hűűűű öcsém, ti aztán sötétek vagytok, szerintem ne is kapcsoljatok villanyt, jól áll ez a sötétség, abban bízom, hogy Perez, Zidane fejében azért pislákol valami, mert ha ők is így látják a dolgokat ahogy ti akkor sok jót nem remélem a jövőre nézve.

Na pá negrók.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. december 27., szerda 1:31

Nem tudtam olvasgatni a napokban a hsz-eket a forumon ugyhogy mar lehet mas is irt hasonlot a meccsrol mint ami a velemenyem.

Szoval ZZ eltervezett egy stabil elso felidot, ahol a stabilitason volt a hangsuly es gondolta bejohet egy-ket kontra vagy tamadas de a lenyeg azon van hogy lehetoleg ne keruljunk hatranyba. Aztan szvsz a masodik felido elejet szandekosan elengedte, es a meccs vegere akarta megint maxra porgetni a brigadot. (Mint ahogy ezt a semat a tavalyi BL-menetelesnel is sokszor hozta.) Csak arra nem szamitott hogy a sracok ennyire nagy hibakat kovetnek el es nem tudjak majd visszaporgetni magukat idoben. Ami szandekos langyi temponak indult abban veletlenul sikerult benne maradni es ez okozta a vesztunket. Talan eloszor lattam ilyet tolunk nagy meccsen, elemezni kell az okokat. Viszont az elso sokkhelyzet utan a vegere par percre azert sikerult benyomni oket tiz emberrel is es helyzeteket kialakitani, de mar keson jott.
En se latom annyira veszesnek a szitut, varhato volt hogy ebbol a taktikabol nem mindig lehet jol kijonni kielezett helyzetekben, ez van.

Viszont az is igaz, hogy a Ramos-Suarez szitut leszamitva ami szerencsetlenul alakulhatott a mi szempontunkbol az bizony szerencsetlenul is alakult. Persze ez nem mentseg, csak egy teny.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. december 26., kedd 22:58

Rossz hsz-t idéztem amúgy be, a Ramosos agymenést akartam. Bár igazából bármelyik gyönyörűséget lehetett volna az utóbbi “Realfan83” közül.

Fő az optimizmus és a tisztelet a játékosaink irányába. :kivagyhe: :|

Nekem fasza karácsonyom volt amúgy. :hmmm:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. december 26., kedd 22:54

Realfan83 írta:Sziasztok!

Real szurkolóként mondom, hogy egyesek itt eléggé el vannak tévedve a clásico kapcsán.

Olvasok itt olyanokat hogy :

"Az első félidőben nyomozta a Barca a labdát"

51-49% volt a labdabirtoklás az első félidőben. Az nagyjából egyenlő, ennyit arról, hogy nyomozták a labdát.

"Az első félidőben lefociztuk őket....."

Ez miben nyílvánult meg? Volt két teljesen tiszta ziccerük amiket Navas bravúrral védett, nekünk meg volt nagyjából 3 helyzetünk. Persze lehet úgy nézni, hogy akár 3:0 is lehetett volna ide, persze ha mindent berúgunk ők meg semmit, de reálisan nézve egy gólnál több nem volt több a két csapat között az első félidőben sem, sajnos az az egy gól különbség bennünk is maradt.

"A semmiből jött a góljuk"

Miért is? A második félidőben az első perctől kezdve dominálták. A térfelünk passzolgattak, cicáztak, csak nyomoztuk a labdát, ha pedig a Barca ezt tudja játszani az ellenfél térfelén akkor az 90%-ban eredményre is vezet, mivel ez a játékuk. Utána meg már közünk sem volt a meccshez.

"Megszokhattuk volna már, hogy a Barca-nak könnyebben fújják be az ilyen tiziket"

Ez a hsz erre a meccsre levetítve meg kb. az év vicce. Az megvan, hogy már az első félidőben kaphattak volna egy tizit amikor Piquet kaszálta el Carvajal (vagy Ramos?)? És az, hogy Carvajal pirosa és a tizi az 1000%-ig jogos volt? Szándékosan, kapus mozdulattal védte ki a labdát. Másik oldalon is volt kezezés gyanús eset, ahol a test mellett, mögött volt a kéz és úgy találta el a labda, nem a feje felett védő mozdulattal védett valaki Carvajal módra.

Ez a meccs tipikus példája volt annak amikor Zidane-t megeszi reggelire az ellenfél edzője. Az első félidőben picit puhatolóztak, "hagyták", hogy jöjjünk előre hátha tudnak kontrázni, amiből persze lett is pár helyzetünk és ha berúgjuk akkor mi vagyunk a császárok, de nem rúgtuk. A második félidőben pedig az első perctől a saját játékukat tudták játszani amihez mi csak asszisztáltunk már teljes létszámban is. Tökéletesen kitalálta Valverde, hogy ha Messi-t "kiveszi" a játékból akkor azzal Kovacic-et is kiveszi és az -1 ember lesz a középpályán amivel szépen élni is tudtak. A kiállítás után meg már nem volt kérdés de ott már kevesebben is voltunk így az nem annyira mérvadó.

Én így láttam ezt a meccset, simán kikaptunk a Bernabeu-ban, a Barca-tól, karácsony elött egy nappal, ez azért nagyon gáz és a valódi (nem divat) szurkolóknak eléggé elcseszte a karácsonyát.
Én mint nem valódi hanem divatszurkoló aki nem vágott eret egy ilyen vereség miatt 5 kupával a zsákban boldogan töltöttem a karácsonyt stresszmentesen . Amúgy ez ilyen tipikus fudeszarazélet és mindenki kapja be ha nemlátja hogy mennyireszar hsz. Közük nem volt az első félidőben, a másodikban meg elcsesztük.Ha szerinted ez valami megalázó lefocizás volt 10 ember ellen egy tizivel meg egy szabálytalan góllal akkor az a te dolgot.Bocs hogy van aki nem dől a kardjába karácsonykor egy ilyen vereségnél,a klub történelmének legsikeresebb éve után.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. december 26., kedd 22:49

Realfan83 írta:Csapatként nagyon erős az idei Barca. A szuperkupa meccsek nem voltak mérvadóak, ott még új edzővel és Neymar távozása után egy szétesett csapattal játszottunk. Mostanra viszont Valverde összekapta őket, a játékuk nem olyan látványos, mint korábban, nem is tudnak egész meccseken át dominálni, mint pl. Guardiola idejében de mentálisan nagyon erősek és eddig nem tudták őket megtörni, pedig voltak már hátrányba többször is. Umtiti visszatérésével és Dembele beépítésével még erősebbek lesznek. A bajnokság innentől sansztalan, a BL-ben lehetne esélyünk, meglátjuk a PSG ellen mire megyünk.

Az, hogy a Barca-val mi lesz Messi és Iniesta után az jó kérdés. De nekünk nem ezzel kell foglalkozni, bőven van probléma házon belül is, CR erősen kifelé megy, Benzema nulla már jó ideje, Bale meg többet sérült, mint egészséges, de amikor egészséges akkor is kevés ide, és ez csak a támadósor. Szóval nekünk is lesznek gondjaink bőven.
Nem tudom meddig leszel még itt köztünk a fórumon, de ez a hsz valami fantasztikusra sikeredett.. :kivagyhe:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 26., kedd 22:43

primrose írta:
Pedig top védő lehetne ha lenne agya.
:shutup:
En azon gondolkodok, hogy milyen lenne aggyal, ha agy nelkul is Aranylabdás eve volt a tavalyi.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2017. december 26., kedd 22:22

Pedig top védő lehetne ha lenne agya.
:shutup:
But he is a good boy...

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. december 26., kedd 22:21

Realfan83 írta:Csapatként nagyon erős az idei Barca. A szuperkupa meccsek nem voltak mérvadóak, ott még új edzővel és Neymar távozása után egy szétesett csapattal játszottunk. Mostanra viszont Valverde összekapta őket, a játékuk nem olyan látványos, mint korábban, nem is tudnak egész meccseken át dominálni, mint pl. Guardiola idejében de mentálisan nagyon erősek és eddig nem tudták őket megtörni, pedig voltak már hátrányba többször is. Umtiti visszatérésével és Dembele beépítésével még erősebbek lesznek. A bajnokság innentől sansztalan, a BL-ben lehetne esélyünk, meglátjuk a PSG ellen mire megyünk.

Az, hogy a Barca-val mi lesz Messi és Iniesta után az jó kérdés. De nekünk nem ezzel kell foglalkozni, bőven van probléma házon belül is, CR erősen kifelé megy, Benzema nulla már jó ideje, Bale meg többet sérült, mint egészséges, de amikor egészséges akkor is kevés ide, és ez csak a támadósor. Szóval nekünk is lesznek gondjaink bőven.
Ami tavaly nekünk volt mák, az most nálatok jön elő elég sokszor...tudjuk h barcás vagy, ne is tagadd. :lol: Ennyi a különbség. Amikor nálunk kapufáról befele pattant, az most nálatok. Ehhez még hozzájön az hogy elől hulladékok vagyunk.

"De nekünk nem ezzel kell foglalkozni, bőven van probléma házon belül is, CR erősen kifelé megy, Benzema nulla már jó ideje, Bale meg többet sérült, mint egészséges, de amikor egészséges akkor is kevés ide, és ez csak a támadósor. "

Mert a többivel mi gond van? :lol: Azon kívül hogy szélsővédők szar formában vannak és nincs helyettesük. Állítom szidjátok az összes Real játékost, de Cr-en meg Benzema-n kívül bárkit elfogadnátok. :lol: Gondolok itt Modric-Kroos-Isco vonulatra pl.

Pika
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos

HozzászólásSzerző: Pika » 2017. december 26., kedd 22:08

Értem én, hogy van abban valami vad, földöntúli izgalom, mikor valaki barcásként beregisztrál ide és előadja hogy reálos, de nem unjátok még? Mindig van itt valami barcásjamesbondtitkosügynök. Nektek ez valami misszió, hogy meggyőzetek minket?
Van egy buddhista mondás, nagyon találó, ajánlom figyelmedbe:
“Nem az vagyok, akinek hiszel; Te vagy az, akinek engem hiszel!”
További kellemes jamesbondkodást! :)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 26., kedd 22:06

Süti írta:
Realfan83 írta: És akkor Ramos elmaradt pirosát még meg sem említettem. Komolyan, ennyire idióta, fegyelmezetlen védő nem sok rohangál a pályákon. Pedig top védő lehetne ha lenne agya.
Szóval Ramos nem top védő. Pár top védőt írhatnál akkor, kíváncsi vagyok ki számít annak, ha Ramos nem. :ike:
Reagálni sem érdemes az ilyenre.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. december 26., kedd 21:57

Realfan83 írta: És akkor Ramos elmaradt pirosát még meg sem említettem. Komolyan, ennyire idióta, fegyelmezetlen védő nem sok rohangál a pályákon. Pedig top védő lehetne ha lenne agya.
Szóval Ramos nem top védő. Pár top védőt írhatnál akkor, kíváncsi vagyok ki számít annak, ha Ramos nem. :ike:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Realfan83

HozzászólásSzerző: Realfan83 » 2017. december 26., kedd 21:37

Csapatként nagyon erős az idei Barca. A szuperkupa meccsek nem voltak mérvadóak, ott még új edzővel és Neymar távozása után egy szétesett csapattal játszottunk. Mostanra viszont Valverde összekapta őket, a játékuk nem olyan látványos, mint korábban, nem is tudnak egész meccseken át dominálni, mint pl. Guardiola idejében de mentálisan nagyon erősek és eddig nem tudták őket megtörni, pedig voltak már hátrányba többször is. Umtiti visszatérésével és Dembele beépítésével még erősebbek lesznek. A bajnokság innentől sansztalan, a BL-ben lehetne esélyünk, meglátjuk a PSG ellen mire megyünk.

Vissza: