Nem igazán akartam beleszólni az öziles témába,de amit a média,meg a játékosok(nyilván nem ők mennek oda és kitárulkoznak,hanem a média faggatja őket,mert ebből lehet negatív sztorit kreálni),szóval ami folyik özil mellett a több mint nem normális.
Semmi bajom a némettel,leszögezem,és soha nem voltam ellen egy percig sem,és én is egy remek adottságú játékosnak ismertem meg,de.......
A tudását itt nem kamatoztatta,az rendben van hogy szór évente egy rakat gólpasszt,de az nincs rendben ahogy a pályán szó szerint beleszarik sok mindenbe,azért nem márádóna ő.
Ha labdát veszít akkor megállt,nem támad vissza,ha sérelem éri akkor állva vitatja,az ellenfél meg kontrázik......stb.
Értem hogy sokan nem értik
miért adtuk el....de aki nézte a meccseinket annak tudnia kellene,és a játékosok állítólag nézték
. Nem ő a világ legjobb 10ese....az lehet hogy LEHETNE,de nem volt az.
Valószínű egy nagyon jó haver lehetett,van ilyen alkat aki egy közegben nagyon népszerű,mást nem tudok elképzelni,mert azért nem CR ment el azért tisztázzuk,ott még megértettem volna ezt a média felhajtást.
Drukkolok özilnek,és jöjjön össze neki az angol élet,de ahhoz sokat kell változnia.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.