Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
18
19%
Xabi Alonso
73
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 96

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. december 29., péntek 12:03

Teljesen egyértelmű, hogy nem lehet kijelenteni, hogy teljesen egyértelmű, hogy Messi jobb... az, hogy más, még nem jelenti, hogy jobb is. Karriert nézve.

Nem akarok belemenni egy CR vs Messi vitába, csak azt furcsállom, hogy még mindig van ilyen TELJESEN EGYÉRTELMŰEN JOBB kijelentés, mikor a portugál olyan csúcsokat rak le az asztalra évről-évre, amik futballtörténelmi mérföldkövek. És ezek után is, egyértelműen ki van jelentve, hogy a másik jobb. WTF.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2017. december 29., péntek 12:01

H.E.H.E. írta:
de tobb helyen lehoztak, hogy azt nyilatkozta, hogy Messi a legjobb jatekos a vilagon.
miért kéne hazudnia?
csak mert a realban akar játszani?

teljesen egyértelmű, hogy messi jobb focista, mint céronaldo, ez mindig is így volt, ha csak az egyéni dolgokat nézzük.
Szerintem is jobb, nem azt mondtam, hogy nem.
Azert, hogy ne adja fel a magas labdat, ne generaljon feszkot.

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. december 29., péntek 11:56

de tobb helyen lehoztak, hogy azt nyilatkozta, hogy Messi a legjobb jatekos a vilagon.
miért kéne hazudnia?
csak mert a realban akar játszani?

teljesen egyértelmű, hogy messi jobb focista, mint céronaldo, ez mindig is így volt, ha csak az egyéni dolgokat nézzük.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2017. december 29., péntek 11:47

Realista24 írta:Hazard apja azt mondja, hogy fia nem hosszabbít, mert a Realra vár.
Nem tudom mennyire hiteles, de tobb helyen lehoztak, hogy azt nyilatkozta, hogy Messi a legjobb jatekos a vilagon. Persze ettol meg akar johetne, de furcsa ez igy.
(ha jonni akar, es igy gondolja, akkor vagy kamuzzon, vagy terjen ki a valasz elol)
Összegezve, Cé megy csatárnak, megkapja maga mellé Iscót és Asensiót, Bale a Sanitason, Karim a padon, középen meg Ceba, Kova, Kroos és Modric. :mrgreen:
Deal! :)

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. december 29., péntek 11:35

Dybala egyébként most megint nagyon kifelé áll Torinoból, jóárasítva őt is megnézném...
A mozdítható csatárok közül én Icardit hoznám. Lehet hogy összjátékban nem annyira hatékony, de most elsősorban gólokra van szükségünk, de nagyon. :hmmm: Vagy Marianot haza. :loveyou:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 29., péntek 11:35

Hazard apja azt mondja, hogy fia nem hosszabbít, mert a Realra vár.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. december 29., péntek 11:23

Donát írta:...
Fene se tudja, megmondom őszintén, bízok én még benne de ettől függetlenül kell előre az új arc ennyi biztos. Alexis is megoldás lehetne a szezon hátralévő részére, de szerintem Wenger inkább ingyen elengedi a nyáron, mint most télen.
A másik kérdésedre válaszolva meg, nekem az a gondom vele mint Moratával is volt, földön, ahol kéne, hogy történjen a foci gyenge, szerintem. A tipikus angol focihoz kellő erényei megvannak, tud menni mint egy tank, a gólerősségét kár lenne vitatni és centerhez képest átlagnál jobb lövője van. A gondom viszont az, hogy látjuk vagy láthattuk, hogy egy focizni tudó arc miket tud nálunk mutatni ott elől, mennyire fontos szerepe van már a támadásépítésben is. Ilyen középpályával amink most van, ahol Kroos és Modric tesznek-vesznek, Isco varázsol és ül a padon egy Ceballos, Kovacic és Asensio trió én a szó szoros értelmében vett focit akarok látni. Nem akarok íveléseket mint fő taktika, hanem egy célratörő, folyékony támadó focit akarok amit nem úgy képzelek el, hogy felrúgjuk a csatárunkra a labdát aztán az vagy elfejeli a labdát vagy nem vagy ha rárúgjuk nem tudja lekezelni meg hasonlók, egyérintős fociról nem is beszélve. Lehetőségünk lenne olyan focit játszani , hogy olvadozva nézném a meccseinket a megfelelő támadókkal. Tudom ez egy nagyon romantizált fehér balett és szálljak vissza a földre, de amíg van rá esély meg lehet választani én nem Kanet hoznám és elsősorban nem olyan típust mint ő.
Másrészről, szerintem ő nem fogja elhagyni a Spurst.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 29., péntek 11:16

Donát írta:de az osszeszedett indokolt ellenvelemenyekre kivancsi vagyok.
Mert Karim a Király :mrgreen: :mrgreen:

Itt minden attól függ, hogy jövőre Zidane lesz-e az edző vagy sem. Ha Zidane marad, akkor Karim is, ha új edző jön, akkor Karim kalap-kabát, már Pérez sem tudja megvédeni.

A piacon lesz egy Dybala, Hazard(?), Kané hármas. A belga Zidane miatt jött volna talán, kérdés itt is, hogy marad vagy megy a francia. Marad Dybala és Kane.

Előbbivel szerintem semmivel nem lennénk előrébb, mint Asensio és Isco folyamatos játszatásával, utóbbiban pedig óriási a kockázat, hatalmas lóvé egy full idegen stílusú játékosért. Bale is világmegváltóként érkezett és láthatjuk, hogy mi lett belőle.

Rashord, Martial, stb. nálam nem téma, mert kósza hírek sem voltak róluk, bár még Mourinho megutáltathatja velük az életet. De véleményt nem tudok róluk írni, mert nem látom játszani őket. Annyi meg nekem kevés, hogy Karimnál bárki jobb.

Összegezve, Cé megy csatárnak, megkapja maga mellé Iscót és Asensiót, Bale a Sanitason, Karim a padon, középen meg Ceba, Kova, Kroos és Modric. :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. december 29., péntek 11:15

Donát írta:
sebydani írta:Benzemát kéne beírtani OKJ-s góllövő tanfolyamra meg valami motivációs trénerhez hogy összekapja magát lelkileg. :hmmm:
Es ez szerinte realis? Biztos bennem van a hiba, de en benne mar nem hiszek. Pedig vedtem anno Higuval szemben is, meg utana is evekig, de mar nem tudom oszinten azt mondani, hogy vele nyerhetunk kupakat. (tudom, hogy sokat nyertunk eddig is, de CR is kopik, es en a jovore nezve mondom ezt)
Es emiatt latom a logikajat azoknak, akik hoznak Kanet. Meg mindig k* jo kozeppalyank van, ha tomve lenne labdakkal, es bepattanna a tokerol, es igy jonnenek a trofeak, a kevesbe elegans jatekkeppel egyutt is tudnek orulni.
(persze CR mellett Kane kb hasznavehetetlen lenne.)
Sejtem, hogy izombol el lesz utasitva itt ez a velemeny, de az osszeszedett indokolt ellenvelemenyekre kivancsi vagyok.
Plusz ahogy kerdeztem, kit? Hogy kit nem, azt mar tudjuk.
Kane helyett bárki, de komolyan.. akkor hozhatjuk Luca Tonit is ha csak ennyit akarunk h a pöcséről bepattanjon. Amúgy nálam télen Alexis, nyáron meg Neymar v Mbappé(ha van rájuk sansz) de legjobban Marianot adnám, mértne hozná azt amit a lyonban? Itt is meghalt a pályán, és nem ment át erőlködésbe egyáltalán a játéka sem. Nyugodtan lehet visszahozni jövőnyáron, de télen akkor is kell egy Alexis.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. december 29., péntek 11:14

én télen hoznám alexist, de egyébként villa is lehet jó hatással lenne a csapatra, csereként beállva mayoralnal nagyobb veszélyt teremthetne.

nyáron meg inkább ddg, vagy donna nálam mint courtois.

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2017. december 29., péntek 11:13

tibi18 írta:
MBappet, Neymart nyilvan nem engedi el a PSG.
MBappehoz semmi köze. Monaco diktál, ott látok esélyt.. ha jobb ajánlatot teszünk le az asztalra..
Egyetlen esetben nem megy (kotelezoen) Parizsba a nyaron, ha a PSG kiesik az elso osztalybol. 180M koruli osszegert. Nem licital senki, az arabok viszik.

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2017. december 29., péntek 11:08

sebydani írta:Benzemát kéne beírtani OKJ-s góllövő tanfolyamra meg valami motivációs trénerhez hogy összekapja magát lelkileg. :hmmm:
Es ez szerinte realis? Biztos bennem van a hiba, de en benne mar nem hiszek. Pedig vedtem anno Higuval szemben is, meg utana is evekig, de mar nem tudom oszinten azt mondani, hogy vele nyerhetunk kupakat. (tudom, hogy sokat nyertunk eddig is, de CR is kopik, es en a jovore nezve mondom ezt)
Es emiatt latom a logikajat azoknak, akik hoznak Kanet. Meg mindig k* jo kozeppalyank van, ha tomve lenne labdakkal, es bepattanna a tokerol, es igy jonnenek a trofeak, a kevesbe elegans jatekkeppel egyutt is tudnek orulni.
(persze CR mellett Kane kb hasznavehetetlen lenne.)
Sejtem, hogy izombol el lesz utasitva itt ez a velemeny, de az osszeszedett indokolt ellenvelemenyekre kivancsi vagyok.
Plusz ahogy kerdeztem, kit? Hogy kit nem, azt mar tudjuk.

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2017. december 29., péntek 11:08

MBappet, Neymart nyilvan nem engedi el a PSG.
MBappehoz semmi köze. Monaco diktál, ott látok esélyt.. ha jobb ajánlatot teszünk le az asztalra.. Neymar meg megint kivásárolja magát, aztán ennyi.

Adná egy Neymar - Karim - MBappe támadóhármas..

:mrgreen:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. december 29., péntek 11:04

Mondjuk, ha mas nem, de a két tham elleni meccsen lathatott is volna a sok spanyol csak a nezes helyett.

Meg a tottenhambol is lefelé logott ki a gyerek, mezonybeli jatekot es technikai tudást nézve...
ZIDANE

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. december 29., péntek 10:59

Vegyük meg Messit a picsába amúgy, hehének van igaza.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

jansky
Kedvenc játékosaid: Ramos, Ronaldo, CR, Kroos

HozzászólásSzerző: jansky » 2017. december 29., péntek 10:58

H.E.H.E. írta:tudtam én hogy sok a faszkalap madridban, de hogy ennyire:
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... igned.html
Kane lett 2017 gólkirálya, eddig jutottak el, kimáskéne akkor

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. december 29., péntek 10:57

Igazából azt sokkal könnyebb mondani, hogy kit nem akarok :mrgreen: Marianot én visszahoznám majd mindenképp, csak előtte előzze meg a PSG-seket a gólkirályi címnél és mutassa a fakkot :hmmm:

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2017. december 29., péntek 10:53

Amugy realisan nezve kit hoznatok golokat rugni? MBappet, Neymart nyilvan nem engedi el a PSG. Gabriel Jesus uez. Lewa, Alexis, Aguero a kora miatt max tuzoltasra jo, hosszutavra nem igazan. Icardi (tudtommal) kijelentette, hogy nem akar jonni. Aubameyang sztem nem szint, amugy is csak 1 evvel fiatalabb a fent emlitett triotol.

Ezert nem igazan tudok nevet mondani. A nyaron Mariano nagyon kene, benne bizok. De korant sem biztos, h Madridban hozza majd, amit Lyonban.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. december 29., péntek 10:47

H.E.H.E. írta:én felakasztanám a mezt a falra és távoznék a naplementébe, mint céronaldo.
a fórumról meg a futballból is :lol: :|

mert én már nem bírnám az újabb 10 év sötétséget, ami következne.
nagy sztárokat nem tudunk már megfizetni, idehozni, tucatemberekkel meg nem nézem a csapatot.
És tényleg minden rosszban van valami jó....
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. december 29., péntek 10:45

én felakasztanám a mezt a falra és távoznék a naplementébe, mint céronaldo.
a fórumról meg a futballból is :lol: :|

mert én már nem bírnám az újabb 10 év sötétséget, ami következne.
nagy sztárokat nem tudunk már megfizetni, idehozni, tucatemberekkel meg nem nézem a csapatot.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

Vissza: