Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

Vino

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Vino » 2017. december 29., péntek 15:55

Realista24 írta: És mitől objektívebb, mint más véleménye? Csak mert te írtad? :roll: :roll: :roll:

Csupán ezért :

CR 30 éves koráig + 15-16-os szezon végig beleszámolva, holott februári, de legyen....

542 + 180 gól + gólpassz , emellé 26 egyéni és csapatdíj összegezve.

Messi 30 éves koráig + a jelenlegi 17-18-as idénykezdet.

587 + 238 gól + gólpassz illetve 38 cím.

Messi 5 aranylabda vs CR 3.

Remélem ez már kicsit objektívebb, nem azért mert én mondom, hanem azért, mert ezt mondják a számok és a focitörténelem. Aztokat meg nem én írtam.

Mint már előbb is megemlítettem, majd amikor vége lesz mindkét játékos karrierjének, akkor lehet majd egy nagyon jó összehasonlítást összedobni. Lehet CR megőrül és beszurkolja társait a döntőbe a VB-n. De az is lehet, hogy Leo fog ki egy szép napot és nem hagyja ki a bünetőt. Ez még a jövő zenéje. Addig is tovább szép napot és nem kell mindent úgy mellre szívni. Attól, hogy nem egy csapatnak drukkolunk még lehet nem magas lóról nem nagyarccal társalogni. :roll:

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. december 29., péntek 15:46

jansky írta:Marianoval nem az a helyzet, hogy nincs rá opció?
De. Vagy csak tagadják, mert Franciaországban nem tehetnek opciót a szerződésekbe, ha jól tudom.
Merci Zizou!

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. december 29., péntek 15:39

[quote="Vino"][/quote]

Nézz már magadra,itt habzó szája csak neked van.Messi a vallásod az istened de fingod sincs az egész sportról. Senkit se fog érdekelni rajtatok kivül messi zseniális játéka vagy hogy mennyire jó statokat produkált a levante ellen.

Cr csúcsra vitte a Unitedet,a Real Madridot meg Portugáliát,messi meg a barszát argentinában meg minden nap megrongálják a szobrát.

Nagyobb nyoma lesz a tehetségtelen cr-nek mint isten fiának ,hidd el.Az meg,hogy ti ezért vérig vagytok sértve már a kutyát nem érdekli majd.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 29., péntek 15:20

Vino írta:
Realista24 írta: Tehát úgy vagy objektív, hogy utána sem néztél a dolgoknak. Értem.

Objektívebb.... majdnem megértetted... maybe next time .... :roll: :roll: :roll:
És mitől objektívebb, mint más véleménye? Csak mert te írtad? :roll: :roll: :roll:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

jansky
Kedvenc játékosaid: Ramos, Ronaldo, CR, Kroos

HozzászólásSzerző: jansky » 2017. december 29., péntek 15:18

Marianoval nem az a helyzet, hogy nincs rá opció?

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. december 29., péntek 15:17

mocsok írta:Hazardnak tudnek örülni. Jobban mint sancheznek.
Hazard többet tudna adni, de a legjobban Sané-nak örülnék a Cityből.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Vino

HozzászólásSzerző: Vino » 2017. december 29., péntek 15:17

Realista24 írta: Tehát úgy vagy objektív, hogy utána sem néztél a dolgoknak. Értem.

Objektívebb.... majdnem megértetted... maybe next time .... :roll: :roll: :roll:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 29., péntek 15:15

Vino írta:
dzsi91 írta:Messi a tehetségesebb ez egyértelmű.Cr viszont nagyobb és sikeresebb pályafutást fog magamögött hagyni,mert azt a diffit ami volt köztük tehetségben ledolgozta akarattal és kőkemény munkával+ amit vezéregyéniségként adott cspatainak se semmi.

Szerintem Cé jóval nyugodtabban fog aludni pályafutása után mint messi és az ő félkegyelmű követői.Nem hulye senki,mindenki tudja,hogy messinek többet adott a jóisten,ez csak még szebbé teszi Cristiano eredményeit...

Az a CR fog nyugodtan aludni, aki már most is habzó szájjal küzd minden egyes helyen, hogy őt lássa mindenki Messi előtt és ne után ? :lol: :lol: :lol:
A hamis Ronaldo valóban hatalmas tehetség és még nagyobb meló után érte el azt, amit. De, hogy sikeresebb pályafutása lenne majd az már most erősen kérdőjeles és még Messinek bőven van 3-5 éve az élfociban (ő ellesz a kpn is sétálgatva).CR-nek ehhez se tehetsége ,se agya. Nézzük a kupák számát. Egyéni címek.... Te felhozod, hogy vicces a 30 éves Messit a 33-as CR-hez hasonlítani. Remek ! 30 évesen a portugálnak volt kemény 2 aranylabdája,meg 2-vel kevesebb BL címe, 0 EB aranya és még sorolhatnám. A vezéregyéniség dolgot elég vicces kiemelni, amikor imáitokba fogjátok foglalni és már most is azon agyaltok milyen jó lesz nektek mikor Leo már nem játszik nálunk... :roll: :roll: :roll:
A tehetség magában semmit nem ér, ha nem teszed le a melót mellé. Ezt megtette mindkét focista, nem tagadom CR-nek többet kellett odatennie és ezért tisztelem is őt ,mint sportembert.
Az egyértelmű, hogy mindkét esetben ritka egyéniségeket láthat a jelen focirajongója, az összehasnlítások teljesen feleslegesek, mert amíg nektek CR a top, addig nekünk Barca szurkolóknak Messi. A semlegesek meg ilyen - olyan. Én alapból annak is örülök, hogy láttam már mindkét csókát élőben focizni. Az , hogy ki mit lát bele és mit akar kihozni az ő rivalizálásukból az egyéni dolog.
De, ha nekiállunk statisztikákat böngészni, hogy ki a jobb, nagyon nem vagyok biztos benne, hogy CR jönne ki jobban. Főleg úgy,ahogy te is írod 30 éves koráig CR vs 30. életévig Messi. Nyert kupák, egyéni címek, lőtt gólok, assistok. Az, hogy 30 évesen éppen CR-nek jobb éve volt az egy dolog. Messi meg huszonegynéhány évesen már mesterhármast vert a Classsicon... Ha vége lesz a karrierjüknek, akkor lehet majd hasonlítgatni. Egy biztos CR már eléggé kimenőben, legalábbis szerintem. Messi csak más szerepkörben, de még így is aranylabda esélyes. Sőt Kane is az utolsó pillanatban nyerte az aranycipőt CSATÁRKÉNT.

Én itt lezártam. Vitába nem szállok, csak elmondtam véleményem. Ami több, mint valószínű, hogy senkit nem érdekel itt, de kicsit objektívabb.
Ami több, mint valószínű, hogy senkit nem érdekel itt, de kicsit objektívabb
>>>
De, ha nekiállunk statisztikákat böngészni, hogy ki a jobb, nagyon nem vagyok biztos benne, hogy CR jönne ki jobban.
Tehát úgy vagy objektív, hogy utána sem néztél a dolgoknak. Értem.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vino

HozzászólásSzerző: Vino » 2017. december 29., péntek 15:11

dzsi91 írta:Messi a tehetségesebb ez egyértelmű.Cr viszont nagyobb és sikeresebb pályafutást fog magamögött hagyni,mert azt a diffit ami volt köztük tehetségben ledolgozta akarattal és kőkemény munkával+ amit vezéregyéniségként adott cspatainak se semmi.

Szerintem Cé jóval nyugodtabban fog aludni pályafutása után mint messi és az ő félkegyelmű követői.Nem hulye senki,mindenki tudja,hogy messinek többet adott a jóisten,ez csak még szebbé teszi Cristiano eredményeit...

Az a CR fog nyugodtan aludni, aki már most is habzó szájjal küzd minden egyes helyen, hogy őt lássa mindenki Messi előtt és ne után ? :lol: :lol: :lol:
A hamis Ronaldo valóban hatalmas tehetség és még nagyobb meló után érte el azt, amit. De, hogy sikeresebb pályafutása lenne majd az már most erősen kérdőjeles és még Messinek bőven van 3-5 éve az élfociban (ő ellesz a kpn is sétálgatva).CR-nek ehhez se tehetsége ,se agya. Nézzük a kupák számát. Egyéni címek.... Te felhozod, hogy vicces a 30 éves Messit a 33-as CR-hez hasonlítani. Remek ! 30 évesen a portugálnak volt kemény 2 aranylabdája,meg 2-vel kevesebb BL címe, 0 EB aranya és még sorolhatnám. A vezéregyéniség dolgot elég vicces kiemelni, amikor imáitokba fogjátok foglalni és már most is azon agyaltok milyen jó lesz nektek mikor Leo már nem játszik nálunk... :roll: :roll: :roll:
A tehetség magában semmit nem ér, ha nem teszed le a melót mellé. Ezt megtette mindkét focista, nem tagadom CR-nek többet kellett odatennie és ezért tisztelem is őt ,mint sportembert.
Az egyértelmű, hogy mindkét esetben ritka egyéniségeket láthat a jelen focirajongója, az összehasnlítások teljesen feleslegesek, mert amíg nektek CR a top, addig nekünk Barca szurkolóknak Messi. A semlegesek meg ilyen - olyan. Én alapból annak is örülök, hogy láttam már mindkét csókát élőben focizni. Az , hogy ki mit lát bele és mit akar kihozni az ő rivalizálásukból az egyéni dolog.
De, ha nekiállunk statisztikákat böngészni, hogy ki a jobb, nagyon nem vagyok biztos benne, hogy CR jönne ki jobban. Főleg úgy,ahogy te is írod 30 éves koráig CR vs 30. életévig Messi. Nyert kupák, egyéni címek, lőtt gólok, assistok. Az, hogy 30 évesen éppen CR-nek jobb éve volt az egy dolog. Messi meg huszonegynéhány évesen már mesterhármast vert a Classsicon... Ha vége lesz a karrierjüknek, akkor lehet majd hasonlítgatni. Egy biztos CR már eléggé kimenőben, legalábbis szerintem. Messi csak más szerepkörben, de még így is aranylabda esélyes. Sőt Kane is az utolsó pillanatban nyerte az aranycipőt CSATÁRKÉNT.

Én itt lezártam. Vitába nem szállok, csak elmondtam véleményem. Ami több, mint valószínű, hogy senkit nem érdekel itt, de kicsit objektívabb.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 29., péntek 15:05

Alapvetően én is inkább Hazardot hoznám és nem Sanchezt. Gyakorlatilag egyiket sem. Jelenlegi keretet kell kifoltozni és szerintem egy Hazarddal most nagyot kellene váltani. Isco meg ő is balról szeret inkább indulni és így nagyjából ütik egymást ebben a 433-as, 4312-es felállásban. Plusz, ha CR marad előre, akkor ő is balra húz. Hazarddal dobni kéne Iscot, ami az árának függvényében rohadtul nem érné meg, mert nem lenne előrelépés. Amúgy esetleg egy 4231 férne még bele. Én amondó vagyok, hogy kell előre két fürge támadó. Nyilván a legjobb lenne, ha jobbról induló játékost találnánk és egy középcsatárt. Mbappe lenne a tuti még mindig. Rashford, Martial meg Jesus lenne a további opciók, de annyira esélytelennek érzem őket.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2017. december 29., péntek 14:38

Hazardnak tudnek örülni. Jobban mint sancheznek.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. december 29., péntek 13:54

Igen csak nem akartam még ebbe is belemenni :D

A másik meg,hogy a 30 éves messit hasonlitani a 33 éves Cr-hez amúgy sem fair.Én fogadok bárkivel,hogy Cr tovább kitolja a karrierét korban mint majd messi. A 30 éves Cr egy állat volt,közel a prime Cr-hez,messi azért messze van a legjobb éveitől már 30 évesen is.Az megint egy másik téma ,hogy berúg egy 11est és ezért mindenki maga alá hugyozik...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 29., péntek 13:48

Mármint többet adtak neki a hormonok, így értetted.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. december 29., péntek 13:45

Messi a tehetségesebb ez egyértelmű.Cr viszont nagyobb és sikeresebb pályafutást fog magamögött hagyni,mert azt a diffit ami volt köztük tehetségben ledolgozta akarattal és kőkemény munkával+ amit vezéregyéniségként adott cspatainak se semmi.

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2017. december 29., péntek 12:59

Az en szememben CR a komplettebb jatekos viszont per pillanat Messi veszelyesebbnek, meghatarozobbnak tartom. Messi kis tulzassal egyedul tolja a barca szekeret es ha megindul azert az ellenben meghul a ver mig CR sajat maga arnyeka mert az egyik legfobb fegyveret a sebesseget, dinamizmusat elvesztette. CR szemelyisege es ahogyan a media lefesti sok ember szamara unszinparikussa teszi es ezert is nagy a Messi imadat...

Hogy ne legyen off...szep dolog az oszinteseg de neha egy kis diplomatikussag sem art :). Azt nyiltan felvallalni hogy Messit tartja jobbnak CRnel az vagy nagy batorsag vagy butasag a kobon akkor ha tenyleg madridban akar jatszani a kozeljovoben. Egyszoval fura huzas...

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2017. december 29., péntek 12:49

Ezt fel lehet úgy is fogni, hogy Messi leszarja, ha nem megy neki, lásd válogatott, CR meg megfeszül, hogy eredményes legyen. Gond nélkül visszamondta a válogatottságot a kudarc után. Le se szarta. CR-nek ilyen eszébe sem jutott volna, lábak nélkül is pályán lenne, ha hasznára lehet a csapatának.
Oke, ebben ketsegtelenul van valami.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 29., péntek 12:21

Donát írta:
Remy írta:Teljesen egyértelmű, hogy nem lehet kijelenteni, hogy teljesen egyértelmű, hogy Messi jobb... az, hogy más, még nem jelenti, hogy jobb is. Karriert nézve.

Nem akarok belemenni egy CR vs Messi vitába, csak azt furcsállom, hogy még mindig van ilyen TELJESEN EGYÉRTELMŰEN JOBB kijelentés, mikor a portugál olyan csúcsokat rak le az asztalra évről-évre, amik futballtörténelmi mérföldkövek. És ezek után is, egyértelműen ki van jelentve, hogy a másik jobb. WTF.
En CR gorcsosseget nem tudom elfogadni. Emiatt tartom jobbnak Messit. De mivel en a Real Madridnak szurkolok, mindig minden parharcukban CRnek szurkolok.
Ezt fel lehet úgy is fogni, hogy Messi leszarja, ha nem megy neki, lásd válogatott, CR meg megfeszül, hogy eredményes legyen. Gond nélkül visszamondta a válogatottságot a kudarc után. Le se szarta. CR-nek ilyen eszébe sem jutott volna, lábak nélkül is pályán lenne, ha hasznára lehet a csapatának.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2017. december 29., péntek 12:16

Remy írta:Teljesen egyértelmű, hogy nem lehet kijelenteni, hogy teljesen egyértelmű, hogy Messi jobb... az, hogy más, még nem jelenti, hogy jobb is. Karriert nézve.

Nem akarok belemenni egy CR vs Messi vitába, csak azt furcsállom, hogy még mindig van ilyen TELJESEN EGYÉRTELMŰEN JOBB kijelentés, mikor a portugál olyan csúcsokat rak le az asztalra évről-évre, amik futballtörténelmi mérföldkövek. És ezek után is, egyértelműen ki van jelentve, hogy a másik jobb. WTF.
En CR gorcsosseget nem tudom elfogadni. Emiatt tartom jobbnak Messit. De mivel en a Real Madridnak szurkolok, mindig minden parharcukban CRnek szurkolok.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 29., péntek 12:15

H.E.H.E. írta:bazmeg :fpalm:

hallod.

mondom egyénileg jobb.

jobb technikai tudás, jobb labdaérzék, jobb kombinatív készség, stb.
Ez (szerintem részben) köszönhető annak, hogy két évvel fiatalabb, plusz Messi az évek alatt hatszor kevesebbet futott és küzdött, mint amit Cének kellett.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. december 29., péntek 12:04

bazmeg :fpalm:

hallod.

mondom egyénileg jobb.

jobb technikai tudás, jobb labdaérzék, jobb kombinatív készség, stb.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

Vissza: