dzsi91 írta:Messi a tehetségesebb ez egyértelmű.Cr viszont nagyobb és sikeresebb pályafutást fog magamögött hagyni,mert azt a diffit ami volt köztük tehetségben ledolgozta akarattal és kőkemény munkával+ amit vezéregyéniségként adott cspatainak se semmi.
Szerintem Cé jóval nyugodtabban fog aludni pályafutása után mint messi és az ő félkegyelmű követői.Nem hulye senki,mindenki tudja,hogy messinek többet adott a jóisten,ez csak még szebbé teszi Cristiano eredményeit...
Az a CR fog nyugodtan aludni, aki már most is habzó szájjal küzd minden egyes helyen, hogy őt lássa mindenki Messi előtt és ne után ?
A hamis Ronaldo valóban hatalmas tehetség és még nagyobb meló után érte el azt, amit. De, hogy sikeresebb pályafutása lenne majd az már most erősen kérdőjeles és még Messinek bőven van 3-5 éve az élfociban (ő ellesz a kpn is sétálgatva).CR-nek ehhez se tehetsége ,se agya. Nézzük a kupák számát. Egyéni címek.... Te felhozod, hogy vicces a 30 éves Messit a 33-as CR-hez hasonlítani. Remek ! 30 évesen a portugálnak volt kemény 2 aranylabdája,meg 2-vel kevesebb BL címe, 0 EB aranya és még sorolhatnám. A vezéregyéniség dolgot elég vicces kiemelni, amikor imáitokba fogjátok foglalni és már most is azon agyaltok milyen jó lesz nektek mikor Leo már nem játszik nálunk...
A tehetség magában semmit nem ér, ha nem teszed le a melót mellé. Ezt megtette mindkét focista, nem tagadom CR-nek többet kellett odatennie és ezért tisztelem is őt ,mint sportembert.
Az egyértelmű, hogy mindkét esetben ritka egyéniségeket láthat a jelen focirajongója, az összehasnlítások teljesen feleslegesek, mert amíg nektek CR a top, addig nekünk Barca szurkolóknak Messi. A semlegesek meg ilyen - olyan. Én alapból annak is örülök, hogy láttam már mindkét csókát élőben focizni. Az , hogy ki mit lát bele és mit akar kihozni az ő rivalizálásukból az egyéni dolog.
De, ha nekiállunk statisztikákat böngészni, hogy ki a jobb, nagyon nem vagyok biztos benne, hogy CR jönne ki jobban. Főleg úgy,ahogy te is írod 30 éves koráig CR vs 30. életévig Messi. Nyert kupák, egyéni címek, lőtt gólok, assistok. Az, hogy 30 évesen éppen CR-nek jobb éve volt az egy dolog. Messi meg huszonegynéhány évesen már mesterhármast vert a Classsicon... Ha vége lesz a karrierjüknek, akkor lehet majd hasonlítgatni. Egy biztos CR már eléggé kimenőben, legalábbis szerintem. Messi csak más szerepkörben, de még így is aranylabda esélyes. Sőt Kane is az utolsó pillanatban nyerte az aranycipőt CSATÁRKÉNT.
Én itt lezártam. Vitába nem szállok, csak elmondtam véleményem. Ami több, mint valószínű, hogy senkit nem érdekel itt, de kicsit objektívabb.