Olyanoknak ne is adjanak jogsit, akik a szabályokat nem tudják betartani. Most aki kicsit ügyetlenebbül(lassabban, több korrekcióval) tud parkolni azt ne buktassák meg. Nekem mondjuk elsőre meg lett, de utána a vizsgabiztos elmondott pár dolgot, ami nem hiba, de jobban figyeljek rá oda.rashidm írta:Hát ezt tapasztaltam is, mesélték is. A másik meg a vizsgabiztosok. Aki átmegy a piroson vagy elnéz elsőbbségadás táblát, az bukjon is meg.BBeno írta:
legalábbis ez a hivatalos verzió
OFF
Re: OFF
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
nyilván le van osztva, ez is benne van a pakliban, de ha megnézed a historyt, akkor láthatod, hogy azért áron alul mennek el a kéglik.filatáska írta:Van valakinek tapasztalata/valami infója a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar által árverésre bocsátott lakásokról?
Gondolok itt arra, hogy pl. a lakás becsült piaci értéke valós, amit feltüntetnek, esetleg magasabbat tüntetnek fel hogy elhitessék az emberekkel hogy megéri licitálni?
Illetve hogy van esély megvenni így egy lakást jó áron, vagy előre le vannak osztva a lapok? Vagy esetleg sokan vannak akik ezzel foglalkoznak, és végül úgyis addig licitálnak hogy ők szerezzék meg?
pl. 12. kerületben fenn a hegyen volt egy ingatlan, ahol csak a telek volt egy 100-as, rajta új építésű 100 négyzetméteres házzal, 40 milla körül ment el, mondanom se kell, hogy az új tulaj most örül, mint benzema a sikeres ziccerbefejezésnek.
tehát azt mondanám, hogy van esély jó áron venni, de én nem ringatnám magam álomvilágba, sosem lehet tudni, hogy mi megy a háttérben, nem látod, hogy ki mennyit és hogy ígér.
aztán lehet rosszul tudom
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
Van valakinek tapasztalata/valami infója a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar által árverésre bocsátott lakásokról?
Gondolok itt arra, hogy pl. a lakás becsült piaci értéke valós, amit feltüntetnek, esetleg magasabbat tüntetnek fel hogy elhitessék az emberekkel hogy megéri licitálni?
Illetve hogy van esély megvenni így egy lakást jó áron, vagy előre le vannak osztva a lapok? Vagy esetleg sokan vannak akik ezzel foglalkoznak, és végül úgyis addig licitálnak hogy ők szerezzék meg?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Engem anno majdnem megbuktatott a hülye biztos, mert pár méterre a zebrától, telefonálva kolbászolt háttal állva az emberke, és nem lassítottam le.
Ja meg parkolásnál kb fél centivel rálógtam a vonalra. Aztán megkérdeztem csináljam e meg mégegyszer, akkor bezzeg csak morgott, hogy mindegy, jó lesz.
Ja meg parkolásnál kb fél centivel rálógtam a vonalra. Aztán megkérdeztem csináljam e meg mégegyszer, akkor bezzeg csak morgott, hogy mindegy, jó lesz.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Hát ezt tapasztaltam is, mesélték is. A másik meg a vizsgabiztosok. Aki átmegy a piroson vagy elnéz elsőbbségadás táblát, az bukjon is meg.BBeno írta:legalábbis ez a hivatalos verzióAzt mondta az oktató hogy balfaszok a diákok és megbuknak.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Az szép sztori. Igaz én még 2007ben és Békéscsabán vezettem, de nemhogy plusz órákat kellett vegyek, meg plusz pénzt vinnem, hanem 25 óra után már mentem is a vizsgára. És nem azért mert akkora zseni lennék, csak nem volt pénzéhes az oktató, megmondta a frankót, hogy teljesen felesleges a plusz óra. Érezni már érzed, vezetni meg úgy sem 30+ óra alatt tanulsz meg.
Bár ebbe segíteni nem igazán lehet, mert csak utólag derül ki, hogy mi merre, hány méter, bár ha nem számít a pénz, akkor olyan sok problémád nem lesz.
Bár ebbe segíteni nem igazán lehet, mert csak utólag derül ki, hogy mi merre, hány méter, bár ha nem számít a pénz, akkor olyan sok problémád nem lesz.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én a Talentum sulinál vezettem. Leírom a tapasztalataimat.Caraway írta:Tudnatok nekem ajanlani jobb pesti autosiskolakat?
A jobb alatt azt ertem, hogy nem kell tobb honapot varni mig elkezdem a vezetest es nem lehuzos. Nem baj ha egy kicsit tobbe kerul, csak tenyleg lehessen vele haladni.
Videkikent nem ismerem oket, ezert kene egy kis segitseg. Mondjuk azt mar tudom, hogy a Csigavert messzirol el kell kerulni.
Tavaly január végén kezdtem el a kreszt, rá egy hónapra mehettem vizsgázni. A gond a gyakorlati vezetéssel van, mert kb sosincs hely. Én márciusban telefonáltam hogy mizu... elsőre április végét mondtak...majd lett belőle június közepe...végül július végén mehettem. Azt mondta az oktató hogy balfaszok a diákok és megbuknak. Másrészről meg minden szarért meghúznak. Gyakorlati vezetés esetén ami fent van 30 óra az lófaszra sem elég, mert 580 km-t nem tudsz levezetni 29 óra alatt (+1 óra a vizsga). Szóval készülj arra, hogy ami a neten ki van írva pénz, ahhoz még adj egy 50k-t. Nekem alapból 168k lett volna. De mivel 29 óra alatt nem lett meg bőven a km, ezért fizethettem még 9 órát. De ha olyan az oktató, akkor mókol a km-rel és ha úgy érzi vágod a vezetést (nem idegeskedsz, nem kapkodsz) akkor fel fogja ajánlani h hozz plusz zsetont (nekem 20k-t kellett) és majd kiderül. Ha sikerül a vizsga akkor 20k-val kevesebb lesz de megvan a jogsid. Ellenkező esetben nálam visszaadta volna. Ja még valami: sose kérdezz rá erre a megkenés dologra. Ha nem hozza fel, akkor inkább ne. Némelyik sértésnek veszi. A vizsga meg attól függ h milyen oktatónál vagy és ki a vizsgabiztos. Kb ennyi röviden. Ha van kérdésed, megpróbálok válaszolni. Most még friss a dolog.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Tudnatok nekem ajanlani jobb pesti autosiskolakat?
A jobb alatt azt ertem, hogy nem kell tobb honapot varni mig elkezdem a vezetest es nem lehuzos. Nem baj ha egy kicsit tobbe kerul, csak tenyleg lehessen vele haladni.
Videkikent nem ismerem oket, ezert kene egy kis segitseg. Mondjuk azt mar tudom, hogy a Csigavert messzirol el kell kerulni.
Boldog új évet mindenkinek!
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
Ha a Német Kupa meg a Német bajnokság meg a Német Szuperkupa gazdagnak számít, akkor hajrámia san mia írta:Bayern trófeákban gazdag, boldog új évet mindenkinek!
BÚÉK mindenkinek, idén baszott nagy történelmet fogunk írni a triplázással és az nagyon nagyot fog szólni
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Bayern trófeákban gazdag, boldog új évet mindenkinek!
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Minden kedves olvasónknak és fórumozónknak köszönjük az aktív részvételt a Madridom.hu életében 2017-ben, Értetek élünk, és terveink szerint boldogítunk (és/vagy szomorítunk) mindenkit a 2018-as esztendőben is.
Boldog, (és Real Madrid trófeákban gazdag) sikeres évet kívánok az egész szerkesztőség nevében mindenkinek, csapat-hovatartozástól függetlenül
Vamos Zizou, Vamos Madrid, Vamos Madridom!
És Vamos Benzema, jobb híján
Boldog, (és Real Madrid trófeákban gazdag) sikeres évet kívánok az egész szerkesztőség nevében mindenkinek, csapat-hovatartozástól függetlenül
Vamos Zizou, Vamos Madrid, Vamos Madridom!
És Vamos Benzema, jobb híján
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Lehet kartyazni, de amennyiben egy tarsasag lebukik, es bizonyitani tudja a hatosag hogy penzben zajlott a jatek, na akkor...Nyilacska írta:Hátha tud nekem ebbe valaki segíteni.
Esetleg aki jogász, navos ha van itt olyan fogalmam sincs milyen szerv foglalkozik ezekkel. Kártyával kapcsolatban teszek fel egy kérdést. Milyen szinten tiltott a kocsmai póker, römi vagy bármi amit lehet tolni pénzbe? Gondolok itt arra hogy abszolút tilos kattyazni egy kocsmában vagy valamilyen szinten lehet? Gondolok itt arra hogy össze ülünk pókerezni 10en egy sima kocsmában azt bünteti a törvény?
Bocsi ezért az érdekes kérdésért csak nagyon kíváncsi vagyok
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ukrajnában már új év van, a TV-ben a hadseregben ossza a gyógyszert a Mikulás, és egy hasonló sapkás hölgy táncol nekik, és örül a pár fogatlan katona, ez igen...ez kell az EU-ba, meg az oktatási törvény. Közben a teremben a 85% ukrán, köszönt új évet az elnök, mindenki fütyül, bőg, mutogat. Szép. Várom végre az igazi éjfélt.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
Válasz ugyan Nem jött de kívánok mindenkinek sikerekben gazdag boldog új évet. Sziasztok
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Csatlakozom az előttem szóló kollégához, immár eljött 2018, 10 éve van internetem, ennyi ideje vagyok köztetek, és még sokan mások kitartottak ennyi ideje. Kupákban gazdag, Istentől megáldott boldog új évet kívánok fórum népe, Hala Madrid, Vamoooos!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.