Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
Nagyon nagyon lebutított Yaya Touré, mondjuk annyiban hasonlít hozzá, hogy magas, fekete és focizik.
Annyira darabosnak tűnik nekem a mozgása, hogy fájt nézni, a passzai meg...no mindegy, ha jön, kétlem, hogy kezdőbe.
Annyira darabosnak tűnik nekem a mozgása, hogy fájt nézni, a passzai meg...no mindegy, ha jön, kétlem, hogy kezdőbe.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Ez jól hangzik, és közben utánanéztem, 188 cm és eddig 16 meccsen csak 2 sárgát kapott. Amúgy játszani még nem láttam, és én könnyen lelkesedek bármely hasznosnak tűnő igazolásnak, úgyhogy tudja fene. Másrészt meg még le se igazoltuk...Galacticos írta:lebutított yaya touré.accel írta:kondogbia gyerekről mit érdemes tudni? nem nagyon láttam még játszani, azt vágom, h feka és hosszú lábai vannak.
aki még bőven fejlődhet.
róla csak úgy pattognának le a törpök.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
áh, élvezet itt olvasni, hogy kik jöhetnének, kikkel hoznak minket szóba, csak aztán nehogy megint k(l)oppanjunk.
akkor felőlem hozhatjuk. be is lehetne baszni a kp-ra modric és verratti mellé.
padon meg casemiro, xabi, özil trió bármikor befigyelhet. deal.
padon meg casemiro, xabi, özil trió bármikor befigyelhet. deal.
- Galacticos
lebutított yaya touré.accel írta:kondogbia gyerekről mit érdemes tudni? nem nagyon láttam még játszani, azt vágom, h feka és hosszú lábai vannak.
aki még bőven fejlődhet.
róla csak úgy pattognának le a törpök.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Ő az idei M'Vila!accel írta:kondogbia gyerekről mit érdemes tudni? nem nagyon láttam még játszani, azt vágom, h feka és hosszú lábai vannak.
kondogbia gyerekről mit érdemes tudni? nem nagyon láttam még játszani, azt vágom, h feka és hosszú lábai vannak.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem szabad ilyet kategórikusan kijelenteni.A malagaért sem adtak volna egy fabatkát sem,hisz sok volt a zűr a csapat körül.Bár talán ott névleg jobb játékosok vannak.De annak idején ott volt a depor,vagy a valencia,azokban sem szerepeltek sztárok(Mendieta,Aimar később lettek azzá)és mégis szépen muzsikáltak.Ott a Valencia is 5 pontra. De amúgy az tuti, hogyha a Malaga 4. lesz, akkor fellebbeznek és lehet véletlen sikerrel járnak. Egyébként a Sociedad gyenge lenne szerintem a BL-ben, de mégis nekik örülnék, nagyon szimpatikus csapat.
Ha kifognak egy nem túl erős csoportot,és továbbmennek,onnan minden lehet.
Feltéve ha meglesz a 4. hely,mert van sansza még a valencianak is.
Tegnap nagy meccset játszott a két csapat,igazi rangadót.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Victor
valami 231 vagy mennyi barca meccset közvetített. azért az durva. meg az is, hogy messi gólját meddig játszották vissza
Lehet Feri azért köszönt le, mert tudja, hogy a Barcának szerdán leáldoznak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Victor
én is így vagyok vele, a sociedad szimpatikus, de szerintem európai porondra kevesek lennének. a malagás sztori meg mekkora hülyeség... ezzel büntetik meg csórikat.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ott a Valencia is 5 pontra. De amúgy az tuti, hogyha a Malaga 4. lesz, akkor fellebbeznek és lehet véletlen sikerrel járnak. Egyébként a Sociedad gyenge lenne szerintem a BL-ben, de mégis nekik örülnék, nagyon szimpatikus csapat.Victor írta:ha jól tudom, malagának mind1, ugyanis akárhol végez, nem indulhat semmilyen kupában.5 ponttal mennek a Malaga előtt 5 meccsel a vége előtt.
- Victor
ha jól tudom, malagának mind1, ugyanis akárhol végez, nem indulhat semmilyen kupában.5 ponttal mennek a Malaga előtt 5 meccsel a vége előtt.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Nagyon szorítok a Sociedadnak, hogy megszerezzék a 4. helyet. 5 ponttal mennek a Malaga előtt 5 meccsel a vége előtt. Az a baj, hogy játszanak még velünk is otthon meg a Granadaval. Idegenben meg Getafe, Sevilla, Depor... Nem a legkönnyebb ellenfelek. Az viszont elképesztő adat, hogy utoljára ellenünk szenvedtek vereségek január elején. Nagyon drukkolok nekik.
- Galacticos
egy barcással kevesebb a sport tv csapatában.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
jaja leköszönt, off-ba írtam.TBone írta:Horváth Feritől mi volt ez az elköszönés???? már csak a végét kaptam el, valami ilyesmi volt: "...vigyázzatok magatokra! Horváth Ferenc voltam, vagyok és leszek! Jó éjszakát!"
Jó volt ez a Sociedad-Valencai, jövőre baszkok a BL-ben, ha már nem cseszik el..
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
Horváth Feritől mi volt ez az elköszönés???? már csak a végét kaptam el, valami ilyesmi volt: "...vigyázzatok magatokra! Horváth Ferenc voltam, vagyok és leszek! Jó éjszakát!"
- L.Miki
Nagyot játszott a Sociedad, azt hiszem megérdemelten győztek.
-
- Kedvenc játékosaid: RC, Zizou, Marco Van Basten
Épp ezen gondolkodtam mikor néztem a hétvégi párosításokat.Valenciát megelőzve bl-t érő helyen maradni,nem kis motiváció a Sociedadnak.Ez a Sociedad-Valencia tényleg jónak ígérkezik, élmény nézni idén a baszkokat.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Egy Depor azért ne essen már ki. Spanyol bajnokság egyik alapjának kéne lennie... Kéne.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE