Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
nem érdemelnek sorfalat. de addigra már bőven bajnokok lesznek valszeg.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... aign=nsofb
Elég valószinutlennek találom hogy sorfall lesz a dologbol. De pont az ilyen nso féle kiforgató népbutito cikkek miatt nem is szeretném h álljanak a srácok.
Mert ha mi állunk mi vagyunk a bolondok és menne a trollkodás. De hogy ők most nem álltak ők a fasza gyerekek mert CR kijelentte hogy szeretné h a barca sorfalat állna és hogy ez milyen dolog már. Én olvastam angolul. És annyit mondott hogy szép lenne tőlük. De a többit tudjuk.
Nem volt ebben semmi szép. Nem álltak sorfalat mert ők ilyen klub..több.
Ezek a cikkek meg még inkább ráébresztenek mennyire kivan forgatva minden ami körülöttünk megy.
Elég valószinutlennek találom hogy sorfall lesz a dologbol. De pont az ilyen nso féle kiforgató népbutito cikkek miatt nem is szeretném h álljanak a srácok.
Mert ha mi állunk mi vagyunk a bolondok és menne a trollkodás. De hogy ők most nem álltak ők a fasza gyerekek mert CR kijelentte hogy szeretné h a barca sorfalat állna és hogy ez milyen dolog már. Én olvastam angolul. És annyit mondott hogy szép lenne tőlük. De a többit tudjuk.
Nem volt ebben semmi szép. Nem álltak sorfalat mert ők ilyen klub..több.
Ezek a cikkek meg még inkább ráébresztenek mennyire kivan forgatva minden ami körülöttünk megy.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
az szépRealista24 írta: Amúgy éppen heti 300.000 fontos fizetést kínálnak neki. Hatott apuci szövege.
remélem tényleg csak fizetést akarnak növelni Hazardék a Chelsea-ben
és marad a seggén
ez a rafa mir közben eligazolt a wolvesba. ex valencia edző vitte.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem.M1Ö írta:Most olvasom, hogy a Sport elemében van. Szerintük a Real Madrid kész lenne Kroos-t is beáldozni Neymar megszerzéséért. Ti bele mennétek egy ilyenbe? Ha Modric mondjuk csak 26 éves lenne és ugyanígy ott lenne Kovacic meg Ceballos, akkor talán-talán, de szerintem még akkor sem.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Neymarért nem. Mondjuk amennyire isten Kroos annyira meg is köti hogy milyen kp. Modric mindenképpen dinamikusabb mint ő és Kroos igazából se nem vkp se nem btb se semmi ő Kroos. ha helyette mondjuk Kovacic vagy Ceballos van sokkal gyorsabb a kp viszont vétek kivenni onnan. nehéz megfogalmazni hogy mit is csinál csak látszik hogy veszettül hiányozna.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Most olvasom, hogy a Sport elemében van. Szerintük a Real Madrid kész lenne Kroos-t is beáldozni Neymar megszerzéséért. Ti bele mennétek egy ilyenbe? Ha Modric mondjuk csak 26 éves lenne és ugyanígy ott lenne Kovacic meg Ceballos, akkor talán-talán, de szerintem még akkor sem.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
érdekes hogy Ramos az első de Isco be sem került.Realista24 írta:L'Équipe álomcsapatába négy Realos került be, Cé, Marcelo, Ramos és Modric. Ami ennél is érdekesebb, hogy az egész csapatból Ramos kapta a legtöbb szavazatot.
Ramos 406
Messi 405
Cé 398
uefa oldalán is lehet szavazni az év csapatára. eddig majd 8 millió szavazat van 11-én lesz eredmény.
Mondjuk én továbbra is Draxlert hoznám a bal szélre, olcsóbb lenne (maradna pénz Mbappéra) és ugyanazt a tudást megadja. Fantasztikus játékos szerintem.
Nálam jövőre amúgy így nézne ki a csapat (a híreket és a realitásokat vegyítve némi vággyal):
Kapu: Navas/Kepa
Bekkak: Carvajal/Odriozola, Marcelo, Theo
Belső védők: Ramos/Vallejo, Varane/Nacho, Ez a csapatrész nem igényel változtatást jövőre.
VKP/KKP/TKP: Kovacic/Casemiro/Llorente, Kroos/Modric, Isco/Ceballos
Támadók/csatárok: Hazard, Neymar, Draxler/ (közülök neymar érkezésének nem örülnék, de van rá esély), Asensio/Lucas, CR/Mariano/Benzema
Kiemeltem a kezdő 11 tagjait.
Mbappe nem fog jönni, nálam utána csatár posztra (2-3 évre amíg megunja az otthoni kalandot a francia) egyértelműen Mariano, nem is kell magyarázni. Sok játéklehetőséget kapna nálam. Többet mint Benya, az ő távozására úgysincs esély, az is csoda lenne, ha jövőre padra kerülne.
Nálam jövőre amúgy így nézne ki a csapat (a híreket és a realitásokat vegyítve némi vággyal):
Kapu: Navas/Kepa
Bekkak: Carvajal/Odriozola, Marcelo, Theo
Belső védők: Ramos/Vallejo, Varane/Nacho, Ez a csapatrész nem igényel változtatást jövőre.
VKP/KKP/TKP: Kovacic/Casemiro/Llorente, Kroos/Modric, Isco/Ceballos
Támadók/csatárok: Hazard, Neymar, Draxler/ (közülök neymar érkezésének nem örülnék, de van rá esély), Asensio/Lucas, CR/Mariano/Benzema
Kiemeltem a kezdő 11 tagjait.
Mbappe nem fog jönni, nálam utána csatár posztra (2-3 évre amíg megunja az otthoni kalandot a francia) egyértelműen Mariano, nem is kell magyarázni. Sok játéklehetőséget kapna nálam. Többet mint Benya, az ő távozására úgysincs esély, az is csoda lenne, ha jövőre padra kerülne.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
L'Équipe álomcsapatába négy Realos került be, Cé, Marcelo, Ramos és Modric. Ami ennél is érdekesebb, hogy az egész csapatból Ramos kapta a legtöbb szavazatot.
Ramos 406
Messi 405
Cé 398
Ramos 406
Messi 405
Cé 398
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
kane-ről is pletykálnak. full mindegy hogy a lapok miket találnak ki ha zidanenak nem kell senki.
kepa jön a tél ezzel le is van zárva szerintem.
kepa jön a tél ezzel le is van zárva szerintem.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Rohangálun itt mindenféle B - C - D tervek után. Kellene egy csatár erre mirö pletykálnak? Hazard Kérdem én minek? Bale helyére? Tényleg az ö posztja a legnagyobb bajunk? Benne mostanában legalább van fantázia. És egyelöre úgy tünik még talán egy harmadik meccset is fog bírni mielött lesérül...
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
A BBC se ad már túl nagy minőséget, szóval én nem látok túl nagy kockázatot. Egyszerűen már nem érzem azt, hogy ők elkapnák a fonalat.Santi írta:Jöhet Hazard, de csak akkor ha Balet lepasszoljuk egy százasért valahova, máskülönben nem szeretném Isco kárára idehozni.
Én a Sanchez féle vészmegoldást adnám egyébként inkább, úgy hogy majd nyáron pedig Karim out, aztán jövőre Bale out, majd 2 év múlva Sanchez és CR out (padra úgyse ülne le). Szóval így fokozatosan.
Nem vagyok híve annak, hogy egy nyáron adjuk el, mind a 2 B-t (valaki a komplett BBC-t cserélné 1 az 1-ben), ez így nem működne, hogy aztán megint hoppon maradjunk, mert nem találunk minőséget a helyükre vagy találunk, de mire összeszoknak már elvesztjük a bajnokságot féltávnál.
Persze tudom, hogy ez álomvilág és ahogy lenni szokott, végül itt marad a BBC és nem jön értelmes csatár. Ne így legyen.
Bocs, hogy kicsit elkalandoztam, ez már kicsit másik topik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Jöhet Hazard, de csak akkor ha Balet lepasszoljuk egy százasért valahova, máskülönben nem szeretném Isco kárára idehozni.
Én a Sanchez féle vészmegoldást adnám egyébként inkább, úgy hogy majd nyáron pedig Karim out, aztán jövőre Bale out, majd 2 év múlva Sanchez és CR out (padra úgyse ülne le). Szóval így fokozatosan.
Nem vagyok híve annak, hogy egy nyáron adjuk el, mind a 2 B-t (valaki a komplett BBC-t cserélné 1 az 1-ben), ez így nem működne, hogy aztán megint hoppon maradjunk, mert nem találunk minőséget a helyükre vagy találunk, de mire összeszoknak már elvesztjük a bajnokságot féltávnál.
Persze tudom, hogy ez álomvilág és ahogy lenni szokott, végül itt marad a BBC és nem jön értelmes csatár. Ne így legyen.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jol érzed.tibi18 írta:Kis iróniát érzek ebben.Realista24 írta:135 milliót fizetünk Hazardért angol nagyon megbízható lapok szerint.
Egyébként szerintem Hazardra pont nincs szükség.. Van itt Isco, Asensio arra posztra..
Amúgy éppen heti 300.000 fontos fizetést kínálnak neki. Hatott apuci szövege.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kis iróniát érzek ebben.Realista24 írta:135 milliót fizetünk Hazardért angol nagyon megbízható lapok szerint.
Egyébként szerintem Hazardra pont nincs szükség.. Van itt Isco, Asensio arra posztra..
- RaúlCF
melyik megbízható lapok?
Legyen így. Nagyon adom. Vissza kell erősíteni a széleket és reméljük ezzel konkretizálódik Bale vagy Benzema távozása. Vegyünk még csatárt, a többi már csak hab.Realista24 írta:135 milliót fizetünk Hazardért angol nagyon megbízható lapok szerint.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
135 milliót fizetünk Hazardért angol nagyon megbízható lapok szerint.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
doncsontos írta:Kylian Mbappé will finish the year with 32 goals! The most of any under-21 player in Europe's top 10 leagues since 1995. That player was Ronaldo Lima...
az se semmi.. valahogy szerezzük már meg ezt az embert könyörgöm
Holnap robban a bomba, csütrötökön már velünk edz.
Szerk.: Adná a Jóisten
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.