könnyű kritizálni meg köpködni, de azért ezen a szinten, ekkora pénzeknél gecinehéz sztem olyan kaliberű játékost hozni, hogy minden klappoljon. szerződés, fizu, teljesítmény utáni bónusz, reklámjogok, ügynöki díjak, megegyezni az eladó klubbal.
nekünk, amikor jól megy, évente 1-2 játékosra van szükségünk maximum.
ha ereje teljében van a csapat és fullos minden, akkor kurvanehéz nagy sztárt idehozni, mert attól fél, hogy nem fog játszani, vagy játszani fog, de akkor egy jelenlegi alapember helyén, ez meg az egyensúly és az öltöző miatt lenne fontos.
tehát marad, hogy fiatal tehetséget veszünk olcsóbbért.
erre jön rá, hogy most pláne max 2-3 játékos van a piacon, aki előrelépést tudott volna jelenteni, őket meg a fentebb említett okok miatt nem tudtuk leigazolni.
sajnos ez még mindig nem FIFA meg FM hogy megy a cheatpack és ingyért igazolom messit.
megpróbáltuk bappét leigazolni, nem ment. én még perecék helyében nyáron ráfutnék sokkal rámenősebben a témára még egyszer, ha 250 millió, akkor annyi, hátha elég volt az az 1 év párizsban a jobbszélen.
ha nem, akkor jöhet vinicius, ceballos, kovacsics, nincs itt baj, csak a fáradt embereket kell kibaszni végre, bár úgy tűnik benzema önmagát intézi el.
béla meg akkor lesz eladva maximum, ha legalább egy hazardot húzunk be a helyére, de nyilván a legjobb megoldás neymar lenne.
sztem ez hülyeség, bizonyítottan tárgyaltunk bappéval is, neymarral is, pogbával is, több különböző ok miatt nem jöttek.de akiket nem mert elhozni az már egy veretősebb lista.