Oda-vissza BL, legutóbb bajnokság meg sok mikiegér kupa...Ezek után szerintem senki ne várja, hogy kidobálják a játékosokat egy top csapatnál, ahol a játékosok nem akarnak menni. Bőven érdemeltek ennyit, Benzemástúl, balestűl...Nem vagyok én sem különösebben elégedett az utóbbi évek átigazolásaival, de megértem mögötte a szándékot és motivációt.Alig fél éve még egyértelműen a legerősebb csapat voltunk, stabilak, magabiztosak, gólerősek. Persze, Bale állandóan sérült, meg világ életében kilógott, Benzema lejtőn van jó ideje, CR öregszik, és már csak időszakokra tudja a maxot nyújtani. De én megértem, hogy amíg fut a szekér, nincs ok kirakni sok ember szűrét. Amikor nem megy, akkor oda lesz lépve, nyáron lesznek komoly változások, ha így folytatódik az idény. És ez rendben van így, még ha talán és is máshogy csinálnám, de én lelketlenebb vagyok!Viszont legalább már két éve látni, hogy a BBC-nek sanyi.
Onnantól pedig, hogy nem akarunk belenyúlni a kezdőbe(ráadásul úgy, hogy eleve ott van Isco vagy Kovacic, akiknek a legtöbben jóval több időt adtak volna már 1-2 éve is), nehéz igazán jól igazolni. Viszont ilyen körülmények között jól igazoltunk, jöttek fiatal, tényleg tehetséges játékosok.
És olyan sok nagy játékosról lemaradásunk nem volt...Mbappen kívül minden más játékosnál utólagos magyarázás lehet, a többinél egyöntetű pozitív vélemény senkiről sem volt.