Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

CS0ki

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2018. január 3., szerda 12:49

Viszont legalább már két éve látni, hogy a BBC-nek sanyi.
Oda-vissza BL, legutóbb bajnokság meg sok mikiegér kupa...Ezek után szerintem senki ne várja, hogy kidobálják a játékosokat egy top csapatnál, ahol a játékosok nem akarnak menni. Bőven érdemeltek ennyit, Benzemástúl, balestűl...Nem vagyok én sem különösebben elégedett az utóbbi évek átigazolásaival, de megértem mögötte a szándékot és motivációt.Alig fél éve még egyértelműen a legerősebb csapat voltunk, stabilak, magabiztosak, gólerősek. Persze, Bale állandóan sérült, meg világ életében kilógott, Benzema lejtőn van jó ideje, CR öregszik, és már csak időszakokra tudja a maxot nyújtani. De én megértem, hogy amíg fut a szekér, nincs ok kirakni sok ember szűrét. Amikor nem megy, akkor oda lesz lépve, nyáron lesznek komoly változások, ha így folytatódik az idény. És ez rendben van így, még ha talán és is máshogy csinálnám, de én lelketlenebb vagyok! :)
Onnantól pedig, hogy nem akarunk belenyúlni a kezdőbe(ráadásul úgy, hogy eleve ott van Isco vagy Kovacic, akiknek a legtöbben jóval több időt adtak volna már 1-2 éve is), nehéz igazán jól igazolni. Viszont ilyen körülmények között jól igazoltunk, jöttek fiatal, tényleg tehetséges játékosok.

És olyan sok nagy játékosról lemaradásunk nem volt...Mbappen kívül minden más játékosnál utólagos magyarázás lehet, a többinél egyöntetű pozitív vélemény senkiről sem volt.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 3., szerda 12:48

akiket hozott perez azokkal nagyjából nincs is baj. de akiket nem mert elhozni az már egy veretősebb lista.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. január 3., szerda 12:41

dzsi91 írta:...
Semmi gond nincs az igazolásainkkal, DE... 1 embert kellett volna elhozni, azt meg nem tudtuk. Látjuk, hogy mi a helyzet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 3., szerda 12:37

dzsi91 írta:Szerintem egyáltalán nem vagyunk annyira rossz helyzetben mint ahogy látszik és a barsza sincs annyira jó helyzetben mint ahogy az kinéz most.Elbasztuk az őszt rossz forma,pech jól lakottság a barsza meg köszönte a lehetőséget,de ettől még nem fordult a fejére a világ...
Én inkább a tendenciákra koncentrálok. Egyáltalán nem zavarna, hogy most lemaradtunk egy játkosról, aki kellett volna, ha nem ő lett volna a negyedik, ötödik sorozatban. A keretünk még mindig jó, ha a KP-t és a védelmet nézzük, talán a legjobb. Viszont legalább már két éve látni, hogy a BBC-nek sanyi. Ez nem olyan dolog, ami msot ősszel meglepte a madridistákat és a vezetőséget. Legalábbis engem nem.
Vagy ott vannak a B tervek. Ha tényleg csak a legjobbakért akarunk sokat fizetni, akkor ne hozzuk el a full PL-kompatibilis Bale-t Neymar helyett, ha az nem jön össze, csak mert. Vagy Jamest Suarez helyett. Pont ezek az igazolások bizonyítják, hogy a vezetőség az esetek többségében igenis be tud pánikolni, tud szar munkát is végezni.
Merci Zizou!

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. január 3., szerda 12:29

Ha nem dobunk le 10 pontot olyan meccseken ahol nyerni szoktunk akkor is kolbászból lennének a barsza lutri 100 millás igazolásai?

Csak mert nyár óta olyan eléggé megváltozott a forum véleménye a 2 klub átigazolási politikájáról.Ha a sok helyzet befele megy akkor ugyanúgy röhögnétek most is a barca igazolásain mint nyáron.

Én remélem,hogy nem megyünk utánuk ebben.Sokkal erősebb és fiatalabb keretünk van.Egyedül a bbc-t kell lassan lecserélni,és azt 1 igazolással is meg lehet oldani,de jobb esetben 2vel.Ha zsebbe nyúlunk akkor azért demebelé coutinho féle arcoknál remélem majd jobbakat hozunk.

Szerintem egyáltalán nem vagyunk annyira rossz helyzetben mint ahogy látszik és a barsza sincs annyira jó helyzetben mint ahogy az kinéz most.Elbasztuk az őszt rossz forma,pech jól lakottság a barsza meg köszönte a lehetőséget,de ettől még nem fordult a fejére a világ...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. január 3., szerda 12:27

Isco is jol kezdett aztan nagyon melyre zuhant vissza. Nem feltem Asensit, amig elotte van egy csomo pelda arra h turelemmel es munkaval mit lehet elerni nemclesz gond.

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 3., szerda 12:26

Remy írta:2 - Elv bírja André Silvát, szóval ha ő irányítana, akkor itt lenne a portugál. De még csak hírek sincsenek.
Nem hiszem, hogy nagy beleszólása lenne, max elmondhatja a véleményét, mint az egyik kapitány. Csak az nem mindegy, hogyan.
A lényeg, hogy már évek óta nem tudjuk leigazolni azokat a játékosokat, akik a lista elején vannak. És nem azért, mert a játékos nem akart jönni, vagy a klubja nem engedte. Tisztán anyagi okokból, általában a fizetési igényük miatt. Miközben látjuk, hogy hiába a makacskodásunk, a többi klubb simán megadja nekik. Szeirntem most vagyunk ott, hogy ennek kezdjük érezni a hátrányát, mert a jól összerakott keretünk húzóemberei öregszenek, vesztenek a motivációjukból, stb.
Ezt talán már Perezék is látják, csak már későn, mert a piacon jelenleg Kane-ek, Wernerek, Icardik és hasonlók vannak. És még előttünk van egy VB, ahol pár játékost mindig túlhypeolnak.
wZoLee7 írta:Isco is jol kezdett aztan nagyon melyre zuhant vissza. Nem feltem Asensit, amig elotte van egy csomo pelda arra h turelemmel es munkaval mit lehet elerni nemclesz gond.
Nem azt mondom hogy Marcobol nem lesz semmi, mert azért jóval többet látok benne, mint mondjuk hehe. Nem csak jó bal lába van, hanem jó szeme és feje is a játékhoz. De úgy érzem vele kapcsolatban, hogy vele takaródzik a vezetőség is. Talán volt is ilyen nyilatkozat, hogy nem kellenek drága külföldi játékosok, amíg spanyol utánpótlás Asensiokat ad. Ez azért elvakultnak tűnt nekem.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ericco 2018. január 3., szerda 12:30-kor.
Merci Zizou!

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. január 3., szerda 12:15

ericco írta:
Ez tény, de attól még leigazoltak egy nullkilométeres Dembelét 150-ért. Két játékosért kifizetni 300 milliót mi, ha nem kockáztatás? :hmmm:
de CR jelenleteben minden nehezebb kicsit
Ha pedig ő irányítja az átigazolásokat, akkor az már no comment kategória. Azt még elfogadom, hogy játszani akar, ezért durcizik, ha lecserélik, stb, de nehogymár ő mondja meg, kik legyenek leigazolva, és kik ne.
1 - Ez azért tényleg érdekes, annak fényében is, hogy Bappét képtelenek voltunk megszerezni. És nagyon úgy érzem, hogy ha ő itt lenne nekünk, akkor fele ennyi gondunk nem lenne... pedig csak 1 játékosról van szó.

2 - Elv bírja André Silvát, szóval ha ő irányítana, akkor itt lenne a portugál. De még csak hírek sincsenek. :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 3., szerda 12:09

wZoLee7 írta:Isco, Asensio
Isco-t sem tegnap igazoltuk, Asensio pedig... már rég előrébb kellene tartania. Vagy ennyi van benne, vagy nem tudom. Reméljük, Isco útját követi, és nem a hátsó ajtón kell távoznia.
tibi18 írta:Szerintem ez a Coutinho business már nyáron fixálva volt
Ez tény, de attól még leigazoltak egy nullkilométeres Dembelét 150-ért. Két játékosért kifizetni 300 milliót mi, ha nem kockáztatás? :hmmm:
de CR jelenleteben minden nehezebb kicsit
Ha pedig ő irányítja az átigazolásokat, akkor az már no comment kategória. Azt még elfogadom, hogy játszani akar, ezért durcizik, ha lecserélik, stb, de nehogymár ő mondja meg, kik legyenek leigazolva, és kik ne.
Merci Zizou!

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2018. január 3., szerda 11:56

Amúgy ez azért rohadt érdekes, hogy most az ő szénájuk áll jobban, de nem nyugszanak, tökéletesítenek a csapaton, kockáztatnak picit, több pénzért igazolnak.
Szerintem ez a Coutinho business már nyáron fixálva volt.. Az, hogy attól függetlenül nem állnak rosszul azt csak pozitív.. nincs ebben semmi kockázatvállalás, ez már nem volt zsírozva.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. január 3., szerda 11:54

Isco, Asensio, hozzuk a fiatalokat negyed annyiert. Egyet ertek a tulzo padoztatassal, de h szarul igazolnank azzal azert nem, iden hianyzik a csatar, de CR jelenleteben minden nehezebb kicsit

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 3., szerda 11:50

H.E.H.E. írta:dembele újra játszani fog, és viszik kutinnyót is a poolból, szóval nem lesz gondjuk.
Amúgy ez azért rohadt érdekes, hogy most az ő szénájuk áll jobban, de nem nyugszanak, tökéletesítenek a csapaton, kockáztatnak picit, több pénzért igazolnak.
Ennek ellenére mi meg már mióta buziskodunk az átigazolási piacon, ha igazoltunk is valakit sok pénzért, az kb bukta (James, Bale). Legutóbb Kroos leigazolása volt nagy húzás (Kovacicot, Ceballost érthetetlenül jegeli Zidane), de ott sem a mi vezetőségünket kell dícsérni, hanem Kroos volt az, aki bízott saját képességeiben, és nem szart be Guardiolától. Duplázás, címvédés ide vagy oda, rohadtul nem vagyok elégedett azzal, amit az átigazolási piacon művelünk. Rendszeresen szivatnak minket a konkurens klubok (Hazard, Neymar, Pogba, Mbappe), a nagy igazolásaink ezután mind B vagy C tervek, így törvényszerű, hogy bukták. A csapat gerincét a régebbi igazolások adják, a kezdőbe már évek óta nem verekedte be magát új arc Casemirot leszámítva, de ő több szempontból is kakukktojás.
Az idei eredményekért elő lehet venni a játékosokat is, viszont azt se felejtsük el, mennyire szar a vezetőség teljesítménye az átigazolási időszakokban is. Most is teljesen feleslegesen egy középszerű kapust kergetünk, mikor azon a pozstone gyáltalán nincs gondunk, Navas pozitívan emelkedik ki a csapatból. És ez már kezd kiütközni, mert a Ramos, Modric, Ronaldo tengely egyre kevésbé fogja tudni hátára venni a csapatot.
hHa fontos socio lennék, tuti hangosan bírálnám a vezetőség munkáját, ami az igazolásokat illeti.
Ez msot picit negatív lett, de kikívánkozott belőlem :mrgreen:
Merci Zizou!

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. január 3., szerda 11:24

Santi írta:Amúgy szerintem csökkenteni fogjuk a hátrányt, ez a Barca nemfogja végig így behuzogatni a meccseket, mi meg szintén nem leszünk végig ennyire szarok. Szerintem legalább olyan 7-8 pontra visszajövünk a Classicoig, így nem kell majd sorfalazni, 9 pont hátrányban kellene ha jól rémlik.
Csak akkor kéne sorfalat állni ha a barsza pont a 35ik fordulóban lesz matematikailag bajnok erre meg elég kicsi az esély.

Szerintem is a clasicora 5-6 pont hátrányunk lesz vagy kevesebb.Azt ,hogy elég lesz-e a végére nemtudom.

Rég voltam ennyire rápörögve tavaszra mint most.Nagyon kíváncsi vagyok,hogy mit hozunk ki ebből a helyzetből.Remélem odacsapunk mindenkinek.A barsza szerintem belefog aludni ebbe a decemberi “bajnoki címbe” és meleg lesz a vége.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. január 3., szerda 11:17

Santi írta:Amúgy szerintem csökkenteni fogjuk a hátrányt, ez a Barca nemfogja végig így behuzogatni a meccseket, mi meg szintén nem leszünk végig ennyire szarok. Szerintem legalább olyan 7-8 pontra visszajövünk a Classicoig, így nem kell majd sorfalazni, 9 pont hátrányban kellene ha jól rémlik.
dembele újra játszani fog, és viszik kutinnyót is a poolból, szóval nem lesz gondjuk.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 3., szerda 9:46

azért az sem lenne finom ha ellenünk lennének bajnokok pont :mrgreen:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2018. január 3., szerda 9:30

Amúgy szerintem csökkenteni fogjuk a hátrányt, ez a Barca nemfogja végig így behuzogatni a meccseket, mi meg szintén nem leszünk végig ennyire szarok. Szerintem legalább olyan 7-8 pontra visszajövünk a Classicoig, így nem kell majd sorfalazni, 9 pont hátrányban kellene ha jól rémlik.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. január 3., szerda 8:48

tibi18 írta:Majd, ha esetleg tényleg úgy áll a dolog, hogy szóbajöhet, hogy sorfalat kellene állni a csapatnak, remélem Morientest is megkérdezik a dologról.. Hogy a felnövő gyerekeknek ez milyen jó példa lenne..
Nem fog úgy állni.Barszáék meg megmutatták a felnövő gyerekeknek a példát.Nekik kellett volna sorfalat állni 2szer is,valószínűleg jó pár évig megint nem lesz hasonló.

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2018. január 2., kedd 23:03

Majd, ha esetleg tényleg úgy áll a dolog, hogy szóbajöhet, hogy sorfalat kellene állni a csapatnak, remélem Morientest is megkérdezik a dologról.. Hogy a felnövő gyerekeknek ez milyen jó példa lenne..

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 2., kedd 22:54

nem érdemelnek sorfalat. de addigra már bőven bajnokok lesznek valszeg.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2018. január 2., kedd 22:52

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... aign=nsofb

Elég valószinutlennek találom hogy sorfall lesz a dologbol. De pont az ilyen nso féle kiforgató népbutito cikkek miatt nem is szeretném h álljanak a srácok.

Mert ha mi állunk mi vagyunk a bolondok és menne a trollkodás. De hogy ők most nem álltak ők a fasza gyerekek mert CR kijelentte hogy szeretné h a barca sorfalat állna és hogy ez milyen dolog már. Én olvastam angolul. És annyit mondott hogy szép lenne tőlük. De a többit tudjuk.
Nem volt ebben semmi szép. Nem álltak sorfalat mert ők ilyen klub..több.
Ezek a cikkek meg még inkább ráébresztenek mennyire kivan forgatva minden ami körülöttünk megy.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Vissza: