Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 3., szerda 13:42

rashidm írta:
ericco írta:Ott is a pénz volt az ok. Azért látni, hogy Perez a privátszférában is nagykutya, szerintem herótot kap attól, ha valaki idő előtt fizetésemelést kér magának. Mintha a fogát húznák :D
Hát igen. Di Maria-ért az a 75 milla az elég jó zseton volt.
Utólag igen. Akkor szerintem pont reaális. A 2014-es BL győztes csapat kulcsembere volt, a VB-n is jól szerepelt.
Merci Zizou!

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. január 3., szerda 13:40

ericco írta:Ott is a pénz volt az ok. Azért látni, hogy Perez a privátszférában is nagykutya, szerintem herótot kap attól, ha valaki idő előtt fizetésemelést kér magának. Mintha a fogát húznák :D
Hát igen. Di Maria-ért az a 75 milla az elég jó zseton volt.

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 3., szerda 13:31

CS0ki írta:
Azért voltak távozók, de ok, tegyük fel, hogy ők menni akartak. De hasonlóan lehetett volna motiválni másokat is :mrgreen:
Tőlünk kezdő játékos nagyon régóta nem távozott. Nem sok csapat tudja ezt elmondani magáról...
Akik mentek, a több játéklehetőség miatt mentek, nem kezdő játékosok.
Ez így van, én is így látom. Mi késztetné Balet vagy Benzemát a távozásra, mikor a Realban játszanak, amint egészségsek, szinte azonnal kezdők, teljesítménytől függetlenül? Erre írtam, hogy valamelyiküket motiválni kellett volna, mint mondjuk Jamest.
Hozzáteszem, Benzema nagy kedvencem, de már tavaly nyáron is leírtam, hogy az ő érdekében keleltt volna a váltás (meg is kaptam Realsitától a magamét :mrgreen:). Ő olyan típus lehet, mint én, hogy belefásul a dolgokba, és kell az új környezet, az új kihívás a jobb teljesítményhez.
BBeno írta:di maria volt az utolsó aki tényleg alapkezdőként ment el. de ez nomális dolog a legnagyobb kluboknál hogy a kezdőit nem árverezi el.
Ott is a pénz volt az ok. Azért látni, hogy Perez a privátszférában is nagykutya, szerintem herótot kap attól, ha valaki idő előtt fizetésemelést kér magának. Mintha a fogát húznák :D
Merci Zizou!

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 3., szerda 13:28

di maria volt az utolsó aki tényleg alapkezdőként ment el. de ez nomális dolog a legnagyobb kluboknál hogy a kezdőit nem árverezi el.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2018. január 3., szerda 13:24

Azért voltak távozók, de ok, tegyük fel, hogy ők menni akartak. De hasonlóan lehetett volna motiválni másokat is :mrgreen:
Tőlünk kezdő játékos nagyon régóta nem távozott. Nem sok csapat tudja ezt elmondani magáról...
Akik mentek, a több játéklehetőség miatt mentek, nem kezdő játékosok.

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 3., szerda 13:18

CS0ki írta:Ezek után szerintem senki ne várja, hogy kidobálják a játékosokat egy top csapatnál
H.E.H.E. írta:több különböző ok miatt nem jöttek
mindegyik esetében a pénz volt az ok.
wZoLee7 írta: Van egy fizetési létránk
Ami egy jó dolog, csak lehet picit át kéne értékelni. Klasszisokat még mindig nem tudunk kinevelni, így időnként le kéne őket igazolni, és bizony ez a felborított piac beárazta eléggé a jobb játékosokat és a fizetéseiket.
Amúgy nincs tragédia, egy éve ilyenkor még Mbappéról se nagyon beszéltünk, lehet Zidane már most figyel valamilyen fiatal lurkót pl. a francia ligában, de lépéskényszerből mindig nehezebb jól dönteni. Én ezt elkerültem volna.
Merci Zizou!

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2018. január 3., szerda 13:18

Szerintem meg van baj az igazolasokkal de remeljuk valtozni fog. Perez papa elkezdett egy modellt Figo Zizu pakkal es a vilag csak mozizott...aztan reagaltak hogy nekunk mindenki dragabb lett stb. Majd jottek az oligarchak es az arabok koszontek szepen csavartak egyett a modellen es most mar mi es a regi patinans klubbok mozizunk. A barca vergodik hogy lepest tartson az igazolasokkal es fizetesekkel...van esely boven hogy ebbe anyagilag belerokkannak. Viszont az teny hogy evek ota az A opcio nem jon be Ney, de Gea, Bappe stb. Nincs mit itt ragozni. Az okok persze osszetettek de a legtobb esetben a penz volt a donto faktor. A B opciok meg latjuk hogy mire voltak jok. Nyaron en is varok komolyabb valtozasokat de ezt az idenyt ugy nez ki hogy sikerult elbarmolni es ebben nalam elsosorban a vezetoseg a ludas. Konkretan ha nem volt biztos hogy Bappe nem jon akkor miert nem tartottak legalabb Mariannot itt vagy ha mar ezt elszurtak akkor kellett volna Bappe helyett egy jo B opcio. Mayoral meg Cnek is gyenge.
Anno azert Figo a barca kapitanya volt Zizu meg tenyleg vilagsztar (CR kategoria) es oket is hozta Perez pedig hihetetlennek tunt. Most meg beletorik a bicska egy 0km tinedzser megszerzesebe....hagyjuk mar. Valoban nem kellene sok igazolas de egy klasszis tamado igen...ha ezt nem latja/latta a nyaron a vezetoseg akkor no comment.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 3., szerda 13:14

nem csak bappéra. de a legtöbbnél csak a pénz jelentett akadályt. nem licitált rá a másikra. suáreznél és vidalnál etikai okok. hirtelen most nem jut több név az eszembe. mondom akiket elhozott azokkal nagyrészt semmi gond nincs. legalábbis nálam.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. január 3., szerda 13:10

BBeno írta:akiket hozott perez azokkal nagyjából nincs is baj. de akiket nem mert elhozni az már egy veretősebb lista.
Nem mert elhozni? :lol: Most Bappera gondolsz? Van egy fizetési létránk, amit nem egy 18 éves srácért fogunk a kútba dobni, ezt én még meg is tapsolom. A srác választhatott, a vételi árat leraktuk volna, 18-19 éves korára több milliós fizetés és a Real Madrid neki nem volt elég. Fél év telt és úgy nyilatkozik, CR már csak VOLT a példaképe. Én is szívesen megnéztem volna itt, de ő választott, nem mi mondtunk nemet.

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. január 3., szerda 12:52

azért féligmeddig meg lehet érteni a vezetőséget is.
könnyű kritizálni meg köpködni, de azért ezen a szinten, ekkora pénzeknél gecinehéz sztem olyan kaliberű játékost hozni, hogy minden klappoljon. szerződés, fizu, teljesítmény utáni bónusz, reklámjogok, ügynöki díjak, megegyezni az eladó klubbal.
nekünk, amikor jól megy, évente 1-2 játékosra van szükségünk maximum.
ha ereje teljében van a csapat és fullos minden, akkor kurvanehéz nagy sztárt idehozni, mert attól fél, hogy nem fog játszani, vagy játszani fog, de akkor egy jelenlegi alapember helyén, ez meg az egyensúly és az öltöző miatt lenne fontos.
tehát marad, hogy fiatal tehetséget veszünk olcsóbbért.
erre jön rá, hogy most pláne max 2-3 játékos van a piacon, aki előrelépést tudott volna jelenteni, őket meg a fentebb említett okok miatt nem tudtuk leigazolni.
sajnos ez még mindig nem FIFA meg FM hogy megy a cheatpack és ingyért igazolom messit.
megpróbáltuk bappét leigazolni, nem ment. én még perecék helyében nyáron ráfutnék sokkal rámenősebben a témára még egyszer, ha 250 millió, akkor annyi, hátha elég volt az az 1 év párizsban a jobbszélen.
ha nem, akkor jöhet vinicius, ceballos, kovacsics, nincs itt baj, csak a fáradt embereket kell kibaszni végre, bár úgy tűnik benzema önmagát intézi el.
béla meg akkor lesz eladva maximum, ha legalább egy hazardot húzunk be a helyére, de nyilván a legjobb megoldás neymar lenne.
de akiket nem mert elhozni az már egy veretősebb lista.
sztem ez hülyeség, bizonyítottan tárgyaltunk bappéval is, neymarral is, pogbával is, több különböző ok miatt nem jöttek.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 3., szerda 12:51

diario gol szerint a pool ceballost akarja countinho helyére.

a daily mirror szerint meg wenger 25 millió fontos cetlit tett alexisre. azonnal hoznám, ha ennyi az ára ha nem.
vicc hogy szóba sem kerül.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2018. január 3., szerda 12:49

Viszont legalább már két éve látni, hogy a BBC-nek sanyi.
Oda-vissza BL, legutóbb bajnokság meg sok mikiegér kupa...Ezek után szerintem senki ne várja, hogy kidobálják a játékosokat egy top csapatnál, ahol a játékosok nem akarnak menni. Bőven érdemeltek ennyit, Benzemástúl, balestűl...Nem vagyok én sem különösebben elégedett az utóbbi évek átigazolásaival, de megértem mögötte a szándékot és motivációt.Alig fél éve még egyértelműen a legerősebb csapat voltunk, stabilak, magabiztosak, gólerősek. Persze, Bale állandóan sérült, meg világ életében kilógott, Benzema lejtőn van jó ideje, CR öregszik, és már csak időszakokra tudja a maxot nyújtani. De én megértem, hogy amíg fut a szekér, nincs ok kirakni sok ember szűrét. Amikor nem megy, akkor oda lesz lépve, nyáron lesznek komoly változások, ha így folytatódik az idény. És ez rendben van így, még ha talán és is máshogy csinálnám, de én lelketlenebb vagyok! :)
Onnantól pedig, hogy nem akarunk belenyúlni a kezdőbe(ráadásul úgy, hogy eleve ott van Isco vagy Kovacic, akiknek a legtöbben jóval több időt adtak volna már 1-2 éve is), nehéz igazán jól igazolni. Viszont ilyen körülmények között jól igazoltunk, jöttek fiatal, tényleg tehetséges játékosok.

És olyan sok nagy játékosról lemaradásunk nem volt...Mbappen kívül minden más játékosnál utólagos magyarázás lehet, a többinél egyöntetű pozitív vélemény senkiről sem volt.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 3., szerda 12:48

akiket hozott perez azokkal nagyjából nincs is baj. de akiket nem mert elhozni az már egy veretősebb lista.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. január 3., szerda 12:41

dzsi91 írta:...
Semmi gond nincs az igazolásainkkal, DE... 1 embert kellett volna elhozni, azt meg nem tudtuk. Látjuk, hogy mi a helyzet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 3., szerda 12:37

dzsi91 írta:Szerintem egyáltalán nem vagyunk annyira rossz helyzetben mint ahogy látszik és a barsza sincs annyira jó helyzetben mint ahogy az kinéz most.Elbasztuk az őszt rossz forma,pech jól lakottság a barsza meg köszönte a lehetőséget,de ettől még nem fordult a fejére a világ...
Én inkább a tendenciákra koncentrálok. Egyáltalán nem zavarna, hogy most lemaradtunk egy játkosról, aki kellett volna, ha nem ő lett volna a negyedik, ötödik sorozatban. A keretünk még mindig jó, ha a KP-t és a védelmet nézzük, talán a legjobb. Viszont legalább már két éve látni, hogy a BBC-nek sanyi. Ez nem olyan dolog, ami msot ősszel meglepte a madridistákat és a vezetőséget. Legalábbis engem nem.
Vagy ott vannak a B tervek. Ha tényleg csak a legjobbakért akarunk sokat fizetni, akkor ne hozzuk el a full PL-kompatibilis Bale-t Neymar helyett, ha az nem jön össze, csak mert. Vagy Jamest Suarez helyett. Pont ezek az igazolások bizonyítják, hogy a vezetőség az esetek többségében igenis be tud pánikolni, tud szar munkát is végezni.
Merci Zizou!

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. január 3., szerda 12:29

Ha nem dobunk le 10 pontot olyan meccseken ahol nyerni szoktunk akkor is kolbászból lennének a barsza lutri 100 millás igazolásai?

Csak mert nyár óta olyan eléggé megváltozott a forum véleménye a 2 klub átigazolási politikájáról.Ha a sok helyzet befele megy akkor ugyanúgy röhögnétek most is a barca igazolásain mint nyáron.

Én remélem,hogy nem megyünk utánuk ebben.Sokkal erősebb és fiatalabb keretünk van.Egyedül a bbc-t kell lassan lecserélni,és azt 1 igazolással is meg lehet oldani,de jobb esetben 2vel.Ha zsebbe nyúlunk akkor azért demebelé coutinho féle arcoknál remélem majd jobbakat hozunk.

Szerintem egyáltalán nem vagyunk annyira rossz helyzetben mint ahogy látszik és a barsza sincs annyira jó helyzetben mint ahogy az kinéz most.Elbasztuk az őszt rossz forma,pech jól lakottság a barsza meg köszönte a lehetőséget,de ettől még nem fordult a fejére a világ...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. január 3., szerda 12:27

Isco is jol kezdett aztan nagyon melyre zuhant vissza. Nem feltem Asensit, amig elotte van egy csomo pelda arra h turelemmel es munkaval mit lehet elerni nemclesz gond.

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 3., szerda 12:26

Remy írta:2 - Elv bírja André Silvát, szóval ha ő irányítana, akkor itt lenne a portugál. De még csak hírek sincsenek.
Nem hiszem, hogy nagy beleszólása lenne, max elmondhatja a véleményét, mint az egyik kapitány. Csak az nem mindegy, hogyan.
A lényeg, hogy már évek óta nem tudjuk leigazolni azokat a játékosokat, akik a lista elején vannak. És nem azért, mert a játékos nem akart jönni, vagy a klubja nem engedte. Tisztán anyagi okokból, általában a fizetési igényük miatt. Miközben látjuk, hogy hiába a makacskodásunk, a többi klubb simán megadja nekik. Szeirntem most vagyunk ott, hogy ennek kezdjük érezni a hátrányát, mert a jól összerakott keretünk húzóemberei öregszenek, vesztenek a motivációjukból, stb.
Ezt talán már Perezék is látják, csak már későn, mert a piacon jelenleg Kane-ek, Wernerek, Icardik és hasonlók vannak. És még előttünk van egy VB, ahol pár játékost mindig túlhypeolnak.
wZoLee7 írta:Isco is jol kezdett aztan nagyon melyre zuhant vissza. Nem feltem Asensit, amig elotte van egy csomo pelda arra h turelemmel es munkaval mit lehet elerni nemclesz gond.
Nem azt mondom hogy Marcobol nem lesz semmi, mert azért jóval többet látok benne, mint mondjuk hehe. Nem csak jó bal lába van, hanem jó szeme és feje is a játékhoz. De úgy érzem vele kapcsolatban, hogy vele takaródzik a vezetőség is. Talán volt is ilyen nyilatkozat, hogy nem kellenek drága külföldi játékosok, amíg spanyol utánpótlás Asensiokat ad. Ez azért elvakultnak tűnt nekem.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ericco 2018. január 3., szerda 12:30-kor.
Merci Zizou!

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. január 3., szerda 12:15

ericco írta:
Ez tény, de attól még leigazoltak egy nullkilométeres Dembelét 150-ért. Két játékosért kifizetni 300 milliót mi, ha nem kockáztatás? :hmmm:
de CR jelenleteben minden nehezebb kicsit
Ha pedig ő irányítja az átigazolásokat, akkor az már no comment kategória. Azt még elfogadom, hogy játszani akar, ezért durcizik, ha lecserélik, stb, de nehogymár ő mondja meg, kik legyenek leigazolva, és kik ne.
1 - Ez azért tényleg érdekes, annak fényében is, hogy Bappét képtelenek voltunk megszerezni. És nagyon úgy érzem, hogy ha ő itt lenne nekünk, akkor fele ennyi gondunk nem lenne... pedig csak 1 játékosról van szó.

2 - Elv bírja André Silvát, szóval ha ő irányítana, akkor itt lenne a portugál. De még csak hírek sincsenek. :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 3., szerda 12:09

wZoLee7 írta:Isco, Asensio
Isco-t sem tegnap igazoltuk, Asensio pedig... már rég előrébb kellene tartania. Vagy ennyi van benne, vagy nem tudom. Reméljük, Isco útját követi, és nem a hátsó ajtón kell távoznia.
tibi18 írta:Szerintem ez a Coutinho business már nyáron fixálva volt
Ez tény, de attól még leigazoltak egy nullkilométeres Dembelét 150-ért. Két játékosért kifizetni 300 milliót mi, ha nem kockáztatás? :hmmm:
de CR jelenleteben minden nehezebb kicsit
Ha pedig ő irányítja az átigazolásokat, akkor az már no comment kategória. Azt még elfogadom, hogy játszani akar, ezért durcizik, ha lecserélik, stb, de nehogymár ő mondja meg, kik legyenek leigazolva, és kik ne.
Merci Zizou!

Vissza: