Professore írta: Viszont az teny hogy evek ota az A opcio nem jon be Ney, de Gea, Bappe stb. Nincs mit itt ragozni. Az okok persze osszetettek de a legtobb esetben a penz volt a donto faktor. A B opciok meg latjuk hogy mire voltak jok.
4 év 3 BL, címvédés, duplázás, 5 kupás év?
Tudom, hogy valahol a mondatok között váltottál az idei nyárra, de azért álljunk már meg. A továbbiak nem kifejezetten Neked szólnak.
Nagyon szomorú lett megint feljárni ide. Mindenki borzasztó okos, nagyon érti, hogy mit hogyan kellene csinálni a világ legnagyobb klubjának élén, ami épp történelmének egyik legsikeresebb korszakát éli. Félreértés ne essék, elégedett nem voltam a nyárral, igen, elsősorban Mbappé miatt.
Viszont az elmúlt években annyit rakott le az asztalra a komplett brigád, hogy kuss van részemről. Látom a hibákat, látom Zidane makacsságát, a félresiklott nyarat, ennek ellenére nincs pofám fröcsögni, meg okoskodni, annyi mindent kaptam az elmúlt időszakban.
Ezt elsősorban nem azokra értem, akik kulturált módom kifejtik a véleményüket persze. Cs0ki jól leírta, itt sok tényezős volt a dolog, amik között szentimentális szempontok is vezérelhették a vezetőség tagjait.
Majd gondolom évek múlva kiderülnek még okosságok, Mbappé átigazolásával kapcsolatban is, ha lett volna reális esély hozni, akkor itt lenne. Akár a gyerek fizuigénye is számomra elfogadható módon irreálissá tehette a transzfert.
Ja, még annyi, hogy tavaszra csúnyán össze fog állni a dolog, szinte teljesen biztos vagyok benne. Voltak nyilatkozatokban is utalások erre. Nyilván a bajnokságban összeszedett, szinte ledolgozhatatlan hátrány nem volt tervben, de fogunk még fejtörést okozni, először olajéknak szerencsére. Persze lehet ebből kupa nélküli szezon is, de haragudni akkor sem fogok. Ebben az esetben viszont a vezetősének is elő kell venni a profi énjét, és akár vezéráldozatok árán is frissíteni elöl, mert vétek lenne eltékozolni az egyébként jól felépített keretet.