Premier League
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Re: Premier League
én már régóta mondtam Marcos Alonsot
lassan Marcelo elé is jöhetne...
persze csak úgy van rá esély, ha madridista, és el akar jönni Londonból
lassan Marcelo elé is jöhetne...
persze csak úgy van rá esély, ha madridista, és el akar jönni Londonból
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Kabaré, amúgy tanítják, hogyha besül, akkor az ellenkező sarok irányába vágd előre.Realista24 írta:Hallod, az első helyzetnél abban a passzban mennyi tudatosság lehetett? Angol foci baszod
Láttam idén 5-6 Chelsea meccset és Morata stabilan hagyja ki a helyzeteit. Szerintem az összes gólját úgy szerezte, hogy érkezett a kapu elé és nem rávezette.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
ligakupa elődöntőiben már VAR-t fognak használni #future
mustafit én nem tudom hibáztatni. chambers volt az aki nagyon benézte. onnantól kezdve mustafi hátránya nem volt ledolgozható. jól le is cseszte chamberst a végén.
mustafit én nem tudom hibáztatni. chambers volt az aki nagyon benézte. onnantól kezdve mustafi hátránya nem volt ledolgozható. jól le is cseszte chamberst a végén.
Az egy dolog, hogy milyen volt a passz. De ember legyen a talpán aki el tudja dönteni, hogy melyik a nagyobb ökör a két védő és Morata közülRealista24 írta: Hallod, az első helyzetnél abban a passzban mennyi tudatosság lehetett? Angol foci baszod
- ___Samy___
Persze, hogy jó helyen van. De előbb Benzemával kéne vmit kezdeni, aztán lehet röhögni a balfasz Moratan.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Istenem, most nem jött fejére a labda. Megesik
Mindenki tujda, ki kellett volna. Basszus, annyira egyértelmű válasz volt a gyerek, hogy még mindig nem hiszem el, hogy hagytuk kicsúszni.
Egyik sem Real szint. Morata sosem volt, Benzema lehetett volna, lehet egy rövid ideig volt is, de ez nagyon kevés.___Samy___ írta:Ki lehet röhögni, hogy mekkora balfasz, de idén meg kéne nézni, hogy kinek hany gólja van.
Majd aztán röhögni Benzemán...
Mindenki tujda, ki kellett volna. Basszus, annyira egyértelmű válasz volt a gyerek, hogy még mindig nem hiszem el, hogy hagytuk kicsúszni.
Merci Zizou!
Mindenki jó helyen van ott ahol van jelenleg.___Samy___ írta:Ki lehet röhögni, hogy mekkora balfasz, de idén meg kéne nézni, hogy kinek hany gólja van.
- ___Samy___
Ki lehet röhögni, hogy mekkora balfasz, de idén meg kéne nézni, hogy kinek hany gólja van.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hallod, az első helyzetnél abban a passzban mennyi tudatosság lehetett? Angol foci baszod
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
courois olyat mondott hogy hazarddal kézenfogva hosszabbítanak ha úgy alakul. tehát mindkettőt kell hoznunk.Premier League vs La Liga TV rights (16-17). Sunderland (20th) earned 105M€, more than Atletico de Madrid (3rd) which earned 99.2M€
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
https://pbs.twimg.com/media/DSlmOe8W4AAlQVq.jpg
Aprópénzek.
Aprópénzek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Amúgy az mi, hogy Alonso érkezett középen és a másik szélső védőtől kapta a paszt? Minek vannak a Chelseaben támadók?
Özil játékintelligenciája meg még mindig kiemelkedő, nem értem miért meglepő, hogyha van kedve akkor remekel. Főleg egy erősen közepes Arsenalban.
Özil játékintelligenciája meg még mindig kiemelkedő, nem értem miért meglepő, hogyha van kedve akkor remekel. Főleg egy erősen közepes Arsenalban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Jamessel nagy parost alkotnanak vedekezesben De imadnamRemy írta:Még egy Bayernben talán tudna valamit mutatni, de máshol nem hiszem. Talán Juve...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Még egy Bayernben talán tudna valamit mutatni, de máshol nem hiszem. Talán Juve...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Vedekezesben zavaroan gyenge Ozil, nagyon alibi. Viszont tamadasban nagyon sokszor oriasi plusz. Kb az osszes ertelmes tamadasban benne van, folyamatosan teszi be a labdakat a vedok moge. Mondjuk az Arsenal mar reg nem top, inkabb csak egy eros kozepcsapat. Sajnalom, hogy a lagymatag hozzaallasa miatt csak 3 szezont huzott le itt, de az Arsenalnal szerintem magasabb szinten lenne a helye.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Remy írta:Az igen.Özil az elmúlt 45 percben ismét megmutatta, hogy aki őt nem értékeli, az a futballt sem érti igazán.
ezen kicsit én is néztem.
Nem egy kókler Özil. De hát ilyeneket kijelenteni. aztan az első szar meccse után ők az elsők akik lehuzzak
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az igen.Özil az elmúlt 45 percben ismét megmutatta, hogy aki őt nem értékeli, az a futballt sem érti igazán.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
http://www.sportbible.com/football/news ... 5018540864
Bellerint meg Hazardot egyszerre interjuztattak
Bellerint meg Hazardot egyszerre interjuztattak
Cristiano Ronaldo ❼