Egyet kell értenem, azon a pár meccsen is látszott, hogy még benne is több van. Az sem segít, hogy mivel ilyen játékosok állnak rendelkezésünkre, mint Theo, Bale, Hakimi, kontrázni akarunk, leakarjuk futni az ellenfelet, de a legtöbb esetben egy jól tömörülő csapat ellen erőltessük ezt. Barcát is magunkra húztuk, pedig ott nem ezek a játékosok voltak a pályán. Jelenleg ZZ a rossz taktikát alkalmazza a rossz keretre, vagy ő a ludas vagy a játékosok nem azt csinálják amit kellene (ez utóbbit azért erősen kétlem).wxyz írta:Szerintem nem, mert Tejero nekem magabiztosabbnak és ügyesebbnek tűnik, mint ő. Kár, hogy Theo ára miatt nem fog lehetőséget kapni.kodo írta:Ha meg a kölcsön a megoldás, akkor egy évig Tejero is lehozza ezt amit eddig produkált.
A másik, hogy akkor vegyük csak Theo posztját. Marcelo az első, neki nagyon nem megy. Theo a második, és Nacho a C megoldás oda. Nacho szerintem a csapat leggyorsabb tagja, Theo erőssége meg a futás. Viszont hányszor láttuk már, hogy Nacho képes akár 2 embert is megverni támadásban a szélen, Theo max 1-et, a másodikon fenn akad. Beadások szempontjából szintén Nacho az erősebb, és kapura lövésben is a spanyoltól láttunk szebb dolgokat. Teljesen érthető, hogy Theonak kell játszania ha nincs Marcelo, csak sajnos nem engedhetjük ezt meg magunknak a Bl-ben és később a kupában sem.