arra nem nagyon, hogy télen hozunk valakit, az viszont benne van, hogy már télen lerendezzük, és majd nyáron érkezik a kapus.és hogy real vs barca legyen: láttok esélyt arra, hogy még télen hozzanak kapust? hogy ne nyáron kelljen vakarózniuk aztán beépíteni a csapatba, mert hát barca játék fontos része a kapus
Real Madrid vs. Barcelona
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
azt be kell látni, bármit csinálnak eredményes, iker a kapus, ott kb nincs is csere, és hát túl sok dolga sincs, jó letámadás, és ha összeáll ott egy carvajal-pique-ramos-alba négyes, akkor az erős lesz azért...persze albának meg kell találnia önmagát a védekezés terén is...de nem teljesítmény alapján áll iker a kapuban, mert ha egy real madridban lopez a kezdő akkor....az öreg tudja mit csinál, csak nekem egyre inkább nem tetszik ez a csatár nélküli játék meg ilyenekR.M.C.F írta:Abszolute. De a bagoly nem fog a fejéhez kapni,akkor sem,ha esélytelenek lesznek majd a VB-n a ratyi focijukkal amit nyomat.de az is biztos, hogy ha a válogatottban bosque eszéhez kapna, akkor a kapusai a Casillas, Lopez, De Gea trió lenne...
és hogy real vs barca legyen: láttok esélyt arra, hogy még télen hozzanak kapust? hogy ne nyáron kelljen vakarózniuk aztán beépíteni a csapatba, mert hát barca játék fontos része a kapus
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Abszolute. De a bagoly nem fog a fejéhez kapni,akkor sem,ha esélytelenek lesznek majd a VB-n a ratyi focijukkal amit nyomat.de az is biztos, hogy ha a válogatottban bosque eszéhez kapna, akkor a kapusai a Casillas, Lopez, De Gea trió lenne...
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- 'shutterisland
azért nem mindegy, hogy cech milyen típusú kapus.
az a fajta, aki elvédeget úgy vds módjára ezen a szinten 38 éves koráig, vagy nem.
jövőre, mikor esedékes lenne ez a cech vs courtois kérdés, 32 lesz már, és ha van egy kis esze a chelsea vezetőinek, nyomatják befele courtoist, már most megüti cech szintjét, hát még 1-2 szezonon belül.
én már elkönyveltem reinát egyébként, így bárki más jön, pozitív csalódásként fog érni.
ha tényleg a mókamiki jön, nagyon olcsó megoldás lesz, nyilván szar is, de hát ott szokás mostanában spórolni roselléknek, ahova a legjobban kellene a minőség.
az a fajta, aki elvédeget úgy vds módjára ezen a szinten 38 éves koráig, vagy nem.
jövőre, mikor esedékes lenne ez a cech vs courtois kérdés, 32 lesz már, és ha van egy kis esze a chelsea vezetőinek, nyomatják befele courtoist, már most megüti cech szintjét, hát még 1-2 szezonon belül.
én már elkönyveltem reinát egyébként, így bárki más jön, pozitív csalódásként fog érni.
ha tényleg a mókamiki jön, nagyon olcsó megoldás lesz, nyilván szar is, de hát ott szokás mostanában spórolni roselléknek, ahova a legjobban kellene a minőség.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Courtois-témához még annyit, hogy Cech 31 éves, van még pár éve a kapuban. Szóval ha Courtois-nak felajánlják, hogy jöjjön a Barçába első számú kapusnak, akkor könnyen lehet, hogy rábólint, ahelyett, hogy éveket várjon, míg Cech helyett bekerülhet a kékek kezdőjébe.
- wZoLee7
azt hogy Valdes idáig jutott, egyedül a barca taktikájának köszönheti, mert a védelem nem olyan bomba erős, csupán nincs az ellenfélnél a labda, és olyan kemény letámadást csinálnak h az ellenfél el sem jut a kapujáig. Valdes nem nagy szám, most jól véd, mutatni akar valamit, hogy legyen valaki aki szerződteti majd, de az is biztos, hogy ha a válogatottban bosque eszéhez kapna, akkor a kapusai a Casillas, Lopez, De Gea trió lenne...
- 'shutterisland
nyilván örülnék neki (főleg, hogy reinákkal dobálóztak) de én a ter stegen - lloris - de gea trióból örülnék valamelyiknek nála is jobban.
lloris mondjuk nem nagyon került szóba, míg de gea szerintem a következő nagy kapusa lehet a mu-nak, de ter stegen simán hozható.
egyébként ha már kapus téma, erősen kell gondolkozzak, mikor volt utoljára olyan, hogy valdes egymást követő 5 meccsen jó teljesítményt hozzon, néhány bravúrral, hiba nélkül.
meglepően jól kezdte az idényt, pedig félő, hogy mivel "úgyis távozik év végén" ezért még kevésbé lesz motivációja.
lloris mondjuk nem nagyon került szóba, míg de gea szerintem a következő nagy kapusa lehet a mu-nak, de ter stegen simán hozható.
egyébként ha már kapus téma, erősen kell gondolkozzak, mikor volt utoljára olyan, hogy valdes egymást követő 5 meccsen jó teljesítményt hozzon, néhány bravúrral, hiba nélkül.
meglepően jól kezdte az idényt, pedig félő, hogy mivel "úgyis távozik év végén" ezért még kevésbé lesz motivációja.
Courtoisnak 2016-ban jár le a szerződése a Chelseanél. Amennyiben a kapus úgy dönt, hogy nem hosszabbít és a Barcaba szertene igazolni, akkor a Chelsea és Mourinho nem tudja ezt megakadályozni. Ebben az esetben legkésőbb 2015-ben el kell adniuk, hogy pénzt kapjanak érte. A döntés, hogy megy vagy marad, Courtois kezében van.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Rohadt jó kapus, már most ott van az elitben...
Szerintem sem engedik a Barcába, inkább Petr Cech utódja lesz ő.
Szerintem sem engedik a Barcába, inkább Petr Cech utódja lesz ő.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Hihetetlen nagy tehetség. Simán a világ legjobb kapusa lehet pár év múlva. Már most is kegyetlen jó.Realista24 írta:Courtois-t szemelte ki a katalán vezetőség Valdes utódjának. Nem örülnék neki, ha odaigazolna, jó kapusnak tartom. Meg lehet kövezni, de inkább hozzánk hoznám, ha úgy alakulna a helyzet.
Akár kinél játsszon majd, hatalmas erősítés lesz a csapat számára. Szerintem már most jobb pl. mint a felkapott Neuer. Nálam már most top5ös kapus. Bármikor láttam meccsen, legalább nyomott egy bravúrt. Ha így fejlődik, a legnagyobb kapusok közt fogják emlegetni. Ez fix.
De Geanál meg jobb kapus szerintem is. Atletico tavaly (és idei) menetelésében egyértelműen kulcsfontosságú ember volt.
- wZoLee7
ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy sajnos Barcába meg megy majd ter stegen valószínűleg...sok jó kapus lesz az ellenfeleknél, de gea mu-ban....nálunk meg két jó kapus van, akiket támad a közönség, a sajtó, minden szarságmorientes írta:Az elkovetkező évek nagy kapusa lehet,minden megvan benne hogy a nagy Jean Marie Pfaff nyomdokaiba lépjen.egyértelműen tervei vannak vele a Chelseanek, hiába van ott Cech, addig ellesz az atleticoban...
Ha Mou okosan gondolkodik,nem engedi el,a cseh hálóőr nagy formát mutat ugyan,de korántsem olyan már,mint évekkel ezelőtt...
- GT37
Nem tartom valószínűnek a leigazolását, biztos vagyok benne, hogy a Chelsea hosszabb távon is számol vele. Én inkább Ter Stegent hoznám a Gladbachból, akinek a neve ezen a nyáron komolyan felmerült.Realista24 írta:Courtois-t szemelte ki a katalán vezetőség Valdes utódjának. Nem örülnék neki, ha odaigazolna, jó kapusnak tartom. Meg lehet kövezni, de inkább hozzánk hoznám, ha úgy alakulna a helyzet.
Érdekesség:
Kicsit utánanéztem, hogy kik is ők:A Barcelona a héten jelentette be, hogy 7,9 millió eurót fizetett a Santosnak három brazil futballista elővásárlási jogáért. Ez az összeg már egyben előleg is, így ha végül a szakvezetés elállna az üzlettől, a kifizetett pénz elveszne. Az említett játékosok Gabriel, Giva és Víctor Andrade, akik mindhárman 17 és 20 év körüliek, és az augusztusi Gamper Kupán is lehetőséget kaptak.
A katalán egyesület hozzátette, hogy az üzletnek nincs köze Neymar megszerzéséhez, ezt attól függetlenül köttette tehát a Barcelona. Más kérdés egyébként, hogy a klubnak milyen tervei vannak a brazilokkal, hiszen a múltban találunk precedenst arra, hogy a nem kimondottan az első csapatba tervezett igazolások nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket – még financiálisan sem.
- Gabriel: 20 éves, 196 centiméter magas kapus (Valdés-utód?)
- Víctor Andrade: 17 éves jobbszélső
- Giva: 20 éves középcsatár
Érdekes a dolog, azt tényleg nem szeretném, hogy leigazoljuk őket a B-be, mondván, egy-két szezon után mehetnek fel a nagycsapatba, mert ez sok korábbi esetben sem jött össze (Kiko, Araujo...).
Ez pedig azért érdekes, mert Manquillo jobbhátvéd, szóval elképzelhető, hogy Montoyában mégsem bízik annyira a vezetőség, hogy Alves utódjának szánják őt. Talán ezért merült fel Manquillo neve, aztán persze lehet, hogy csak második számú jobbhátvédnek akarják majd elhozni Alves távozása után.David Villa Atlético Madridba igazolásából további két játékosra szerzett opciós jogot a Barcelona. A két spanyol fiatal Manquillo és Saul, értük ugyanakkor nem fizetett konkrét összeget a klub, de ha egy másik csapat ajánlatot tesz a fiatalokért, a Barcelona tarthatja ezt az összeget, és könnyebben szerezheti meg a játékjogokat.
Ez a Saúl gyerek meg középpályás, rendszeresen szerepel a korosztályos válogatott csapatokban,szóval talán még lehet belőle valaki.
Mondjuk Óliver Torrest még belerakhatták volna a szerződésbe...
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Mourinho nem fogja a Barcába engedni szerencsénkre
5-6 év múlva simán a világ legjobb kapusa lehet. Még De Gea van aki jó kapus és fiatal, de Kurtuá sokkal jobb szerintem.
5-6 év múlva simán a világ legjobb kapusa lehet. Még De Gea van aki jó kapus és fiatal, de Kurtuá sokkal jobb szerintem.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Az elkovetkező évek nagy kapusa lehet,minden megvan benne hogy a nagy Jean Marie Pfaff nyomdokaiba lépjen.egyértelműen tervei vannak vele a Chelseanek, hiába van ott Cech, addig ellesz az atleticoban...
Ha Mou okosan gondolkodik,nem engedi el,a cseh hálóőr nagy formát mutat ugyan,de korántsem olyan már,mint évekkel ezelőtt...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- wZoLee7
egyértelműen tervei vannak vele a Chelseanek, hiába van ott Cech, addig ellesz az atleticoban...Remy írta:Hát ja... Casillas utódjának akartam én is, de mivel itt van Lopez, így nem hiszem, hogy mostanában kapust fogunk venni, úgyhogy a belgáról tuti lemaradunk majd.Realista24 írta:Courtois-t szemelte ki a katalán vezetőség Valdes utódjának. Nem örülnék neki, ha odaigazolna, jó kapusnak tartom. Meg lehet kövezni, de inkább hozzánk hoznám, ha úgy alakulna a helyzet.
egyébként engem baromira idegesít hogy külföldi kommentátorok Kurtuának ejtik a nevét Körtisznek jobb
érdekes az ő sorsa nagyon...Realista24 írta:Courtois-t szemelte ki a katalán vezetőség Valdes utódjának. Nem örülnék neki, ha odaigazolna, jó kapusnak tartom. Meg lehet kövezni, de inkább hozzánk hoznám, ha úgy alakulna a helyzet.
jó kapus nagyon és még mindig csak 21 éves...
a hétvégi meccsükön is Courtois 1-2es Atletico vezetésnél valami hatalmasat védett a meccs végén....
ugye Courtois a Chelseaé... de Cech látjuk milyen formában van, a Bayern ellen valami parádés volt és még mindig csak 31 éves...
kétlem, hogy a Chelsea elengedné pont a Barcába Courtois-át, igazából sztem nem nagyon tudnak jobb csapatot találni neki az Atleticonál, max még az olaszoknál tudnám elképzelni, mondjuk a Milannál.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát ja... Casillas utódjának akartam én is, de mivel itt van Lopez, így nem hiszem, hogy mostanában kapust fogunk venni, úgyhogy a belgáról tuti lemaradunk majd.Realista24 írta:Courtois-t szemelte ki a katalán vezetőség Valdes utódjának. Nem örülnék neki, ha odaigazolna, jó kapusnak tartom. Meg lehet kövezni, de inkább hozzánk hoznám, ha úgy alakulna a helyzet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Én nem tudom elképzelni, hogy a Chelsea végleg eladja, de ha igen, akkor szerintem már az évek során sikerült az Atleticonak rá opciót szereznie.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Courtois-t szemelte ki a katalán vezetőség Valdes utódjának. Nem örülnék neki, ha odaigazolna, jó kapusnak tartom. Meg lehet kövezni, de inkább hozzánk hoznám, ha úgy alakulna a helyzet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- GT37
Persze, nem is említhetjük egy lapon Pedro nevét a Császáréval, de kétségtelenül a jó úton halad a spanyol. Ha így folytatja, még pár év, és a Mennyei bajnokságba is be fog férni.mocsok írta:nem rossz, de azért ráférne még pár edzés újvári jocitól.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Mezőkövesd tartalékegyüttesébe.