Én meg okos.Victor írta:egy kib.aszott elem vagyoknédda ezt a picológiai tesztet neked találtam. ösmerj magadra teeee...
OFF
Re: OFF
Hol vagy Mickey??
nédda ezt a picológiai tesztet neked találtam. ösmerj magadra teeee...
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 5872_n.jpg
nédda ezt a picológiai tesztet neked találtam. ösmerj magadra teeee...
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 5872_n.jpg
joabulicsak
Ezt fejtsd már ki kérlek.nmate írta:Twitteren látom valaki igen elszórakozik
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ___Samy___
úúú halljátok, ez csak nekem nagyon újdonság?
mennyibe fáj egy ilyen?
mennyibe fáj egy ilyen?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Soha nem felejtem el. Egy idióta volt. Szerintem.flori írta:én eskü sajnálom ferit,mert amúgy egy fasza kis kommentátor volt. a cinkektől eltekintve.
Miatta nem nézek évek óta tvben meccset, mert egyszerűen felb_szott a sok hülyesége, amit mond. Egyszer megszámoltam 20 körüli volt az a szám, amikor kimondta Messi nevét egy Realmadrid - biszembaszom csapat meccsén. Hát a jó .... azt. Kit érdekel a törpe egy Real meccsen?
Összekeverte a játékosokat, meg kacsahíreket mondott be, ami persze negatív fényben tüntette fel a madridot. És persze ezeket mindenki becumizta, aki nem vérbeli real szurkoló volt.
Rejszolhat Messire 24 órában..... Gyökér.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Kíváncsi vagyok tényleg, hogy lesz-e valaki a helyén.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Majd beprotezsálják Hegyit vagy Zomborit Feri helyére. Ba dum tss.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Mekkora hülye ez a Horti Gábor.
PSG focimeccsen:
'A PSG-nél egyébként mostanában Nagy László leigazolása is téma. Ha már itt járunk, tegnap a Veszprém kiesett..a kis dán törpicsek szemét módul elfújták a meccset'
PSG focimeccsen:
'A PSG-nél egyébként mostanában Nagy László leigazolása is téma. Ha már itt járunk, tegnap a Veszprém kiesett..a kis dán törpicsek szemét módul elfújták a meccset'
azért nah, ezt a két hülyét már megszoktam, sőt....
és most eskü nem reklámozni akarok, mert havonta járok fel kb a penára, de ott volt/van egy elég hosszú interjú/beszélgetés Horváth Ferivel meg Farkas Norbival is, érdemes elolvasni, én is csak nem rég találtam rá, pedig már több mint egy éve megvannak.
érdekes kérdés, hogy ki lesz Horváth Feri helyett, remélem találnak valami értelmes emberkét :-)
és most eskü nem reklámozni akarok, mert havonta járok fel kb a penára, de ott volt/van egy elég hosszú interjú/beszélgetés Horváth Ferivel meg Farkas Norbival is, érdemes elolvasni, én is csak nem rég találtam rá, pedig már több mint egy éve megvannak.
érdekes kérdés, hogy ki lesz Horváth Feri helyett, remélem találnak valami értelmes emberkét :-)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Csak nehogy réj vegye át a helyét
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
jah, hogy ennyi volt a kommentátorkodása a sport tv-ben? ezt nem tudtam. én a hangját bírtam, de amilyen beszólásokat néha lenyomott (főleg a mi meccseinken), hát nem fog hiányozni.Tádám írta:Nem tudom ki nézte a Sociedad - Valenciát (jó meccs volt), de a végén Horvát Ferenc elköszönt. "jó volt Önökkel, veletek az elmúlt 13 év. Horvát Ferenc voltam, adios amigos"
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Van isten?!Tádám írta:Nem tudom ki nézte a Sociedad - Valenciát (jó meccs volt), de a végén Horvát Ferenc elköszönt. "jó volt Önökkel, veletek az elmúlt 13 év. Horvát Ferenc voltam, adios amigos"
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Nem tudom ki nézte a Sociedad - Valenciát (jó meccs volt), de a végén Horvát Ferenc elköszönt. "jó volt Önökkel, veletek az elmúlt 13 év. Horvát Ferenc voltam, adios amigos"
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE