Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

BBeno

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 7., vasárnap 10:33

remelem nem az lesz hogy a nyaron jon egy C terv 100 felett majd kijelenti perez hogy a tobbi a stadionra kell...akkor jonne csak a szivas evekig.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2018. január 7., vasárnap 10:31

Csabi írta:most kíváncsisásból megnéztem, hogy az elmúlt 3 évben melyik csapatok költötték a legtöbbet igazolásokra.

city, psg nyilván magasan "vezetnek" aztán nem sokkal utánuk jön a barcelóna és a united, ők is fél milliárd euró felett vannak bőven. ide tartozik még a juventus is, ott csak annyi, hogy ameddig a barcánál 36 játékos mozgott ezalatt az idő alatt, náluk 280. de ez a top 5.

na most kerestem a saját csapatunkat. nos a top 25-ben SE vagyunk benne. olyan csapatok előznek meg minket, mint a valencia, inter milan, newcastle, wolfsburg, WATFORD, WEST HAM, leverkusen, crystal palace, southampton. a villarreal és rb lipcse csapatokkal vagyunk kb egy vonalban költekezési szinten az elmúlt 3 évben.

remélem felébrednek kicsit, mert ezzel a koncepcióval tovább nem nagyon fogunk menni. nem azt mondom, hjogy azt kell csinálni, mint az olajosok meg a barca, akik a fél világot megveszik. de igenis 1 játékosért ha kell, bankot kell robbantani. de az a hajó már elment bappéval. ha érte leraktunk volna 180-at, még akkor is csak a top10 alját súrolnánk.
Valahogy így tippeltem volna én is, csak lusta voltam utánamenni. Köszi az infókat.

Ezek alapján, azért meglepődnék ha nem lenne mondjuk 200-300 (akár több) millió eurónk talonban igazolásokra, főleg, hogy a BL-ben is elég sokat szakítottunk, az elmúlt 2 évben, illetve az átigazolások tekintetében is bőven pluszban jöttünk ki..

Amitől tartok, hogy a stadionra van félretéve komoly pénz és emiatt, illetve az elmúlt évek sikeressége miatt voltak "unalmasabb" nyaraink..

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. január 7., vasárnap 10:24

most kíváncsisásból megnéztem, hogy az elmúlt 3 évben melyik csapatok költötték a legtöbbet igazolásokra.

city, psg nyilván magasan "vezetnek" aztán nem sokkal utánuk jön a barcelóna és a united, ők is fél milliárd euró felett vannak bőven. ide tartozik még a juventus is, ott csak annyi, hogy ameddig a barcánál 36 játékos mozgott ezalatt az idő alatt, náluk 280. de ez a top 5.

na most kerestem a saját csapatunkat. nos a top 25-ben SE vagyunk benne. olyan csapatok előznek meg minket, mint a valencia, inter milan, newcastle, wolfsburg, WATFORD, WEST HAM, leverkusen, crystal palace, southampton. a villarreal és rb lipcse csapatokkal vagyunk kb egy vonalban költekezési szinten az elmúlt 3 évben.

remélem felébrednek kicsit, mert ezzel a koncepcióval tovább nem nagyon fogunk menni. nem azt mondom, hjogy azt kell csinálni, mint az olajosok meg a barca, akik a fél világot megveszik. de igenis 1 játékosért ha kell, bankot kell robbantani. de az a hajó már elment bappéval. ha érte leraktunk volna 180-at, még akkor is csak a top10 alját súrolnánk.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2018. január 6., szombat 23:24

csak Mbappé :salute:

a többi nem olyan nagy minőségi ugrás, hogy megérjen 100-150 milliót
valakit még hozhatnak, ha Bale megy :mrgreen:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2018. január 6., szombat 23:16

H.E.H.E. írta:mi értelme hazardot megvenni 3 jó évért 150 millióért?
hatalmas baromság.
Nem tudom fáj a gyereket nézni az olajcsapatban. Itt lett volna a helye egy elit klubbnál.
csodálkoznék, ha ott öregedne meg 10 éven keresztül.
amúgy elvileg csak kölcsönben van, bár az infok másik fele alapján megvették.

zidane és varane megérthetné vele, játékidő lenne bőven.
Konkurenciája sem lenne.. azt az 5 gólt csak megrúgná ő is mint Benzema és Mayoral. :mrgreen:

De ez a hajó elúszott. Qva nehéz lesz az olajcsapatokkal felvenni a versenyt.

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. január 6., szombat 23:10

mi értelme hazardot megvenni 3 jó évért 150 millióért?
hatalmas baromság.
Nem tudom fáj a gyereket nézni az olajcsapatban. Itt lett volna a helye egy elit klubbnál.
csodálkoznék, ha ott öregedne meg 10 éven keresztül.
amúgy elvileg csak kölcsönben van, bár az infok másik fele alapján megvették.

zidane és varane megérthetné vele, játékidő lenne bőven.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2018. január 6., szombat 23:08

H.E.H.E. írta: igy van Mester, bappe kellett volna a fáradt gyerek helyére oda előre, mindenhol máshol rendben vagyunk.
Akkor miért nem intézkedtél? :D :coffee:

Ha mást nem kamionozhattunk volna..bár annak nincs nagy sikere spanyol és francia honban. :kivagyhe:

Teljesen hidegen hagy Hazard vagy bárki..Azt sztem Iscoék is lehozzák. Kanetől meg a víz kiver.

Amúgy a realitás talaján Alexis Sanchezt kellene most télen még elhozni.Passzolna és jó játékos már a jelenleg elérhetőek közül.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. január 6., szombat 23:08

Most ha rohadt reálisan nézzuk akkor neymar, bappe kilőve nincs az az isten. Kane nagyon kézenfekvő lesz pereznek, ex gólkirály, talán még a vbn villogni is fog panama meg tunézia ellen ugyhogy kezdjetek belenyugodni. Max bale fog elmenni vagy benzema, 2tuti nem én azt mondom. Szóval marad egy hely, nem hazard típusnak hanem csakis csatárnak .. kane :mrgreen: coutinho meg pont jó lesz nekik ötlettelen rakitic meg busquets mellé

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. január 6., szombat 23:03

Miert megy mindig ez, hogy a Barca igazolasok fel vannak magasztalva, a mi igazolasaink meg lehuzva? Hazard faradt igazolas, de Coutinho jo? Szerintem a belga jobb jatekos. Nyilvan Bappe es/vagy Neymar lenne a legjobb megoldas, de azert ne sirjunk mar egy esetleges Hazard erkezesetol. Kane-tol mar lehet sirni.

H.E.H.E.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. január 6., szombat 22:59

Steve írta:Az a baj, hogy én mióta buktuk Bappet leszarom nagyjából, hogy melyik átlag embert igazoljuk le.

Nekem Bappe kellett, kilóg tudásban a mezőnyből. Hiány van a posztján..

Így is egy jó átlagú, mély keretünk van. Mindegy ha még jön 20 jó.

A legjobbakkal mellett volna csak finomítani a keretet. Én így látom.
igy van Mester, bappe kellett volna a fáradt gyerek helyére oda előre, mindenhol máshol rendben vagyunk.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2018. január 6., szombat 22:58

Az a baj, hogy én mióta buktuk Bappet leszarom nagyjából, hogy melyik átlag embert igazoljuk le.

Nekem Bappe kellett, kilóg tudásban a mezőnyből. Hiány van a posztján..

Így is egy jó átlagú, mély keretünk van. Mindegy ha még jön 20 jó.

A legjobbakkal mellett volna csak finomítani a keretet. Én így látom.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. január 6., szombat 22:42

SZerintem pedig ez lesz, vagy egy fáradt hazard/kane, vagy az aktuális vb sztár. Más nem marad, és most nyárra kell egy nagy dobás pereznek.
Nem illik.

H.E.H.E.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. január 6., szombat 22:37

megverlek te geci

:mrgreen: :mrgreen:

amúgy nem bánom, hogy kutinnyó barcás lett, hátha perez komolyan vesz már végre egy nyarat...
csak ne az aktuális balfaszt vegye meg a vébéről, elég volt az özil meg hamesz szintből.

neymar, bappe, szeptember 1.

patotomadrid2019jan

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. január 6., szombat 22:35

David Luiz ésszel játszik. Ahha, hehe meg vízzel öblöget. Mindkettő hasonlóan komolyan vehető állítás. :lol:
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 6., szombat 22:02

H.E.H.E. írta:
Anélkül hogy belekevered Karimot mint személyeskedés amit mindig felhozol azok ellen akik ezt teszik veled
ugye milyen szar érzés? :lol: :mrgreen:

gyors, technikás, ésszel játszik.
brazil.
Ez a 25-26 éves David lehet, nem a mostani, így trailer alapján. :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

H.E.H.E.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. január 6., szombat 20:30

Anélkül hogy belekevered Karimot mint személyeskedés amit mindig felhozol azok ellen akik ezt teszik veled
ugye milyen szar érzés? :lol: :mrgreen:

gyors, technikás, ésszel játszik.
brazil.

patotomadrid2019jan

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 6., szombat 20:25

illgner írta: Szerintem most a legkevésbé olyan csatárra lenne szükség, aki (esetleg) majd beválik a jövőben. Annál sokkal nagyobb a baj a csatárposzton. Nem állítom, hogy Mayoral-szint, de amit a Milanban mutatott eddig, az semmi jóval nem kecsegtet. Ide legalább Agüero-szintű csatár kéne, aki már holnap hozza a kötelezőt.
Persze ez evidens, általánosságban írtam. Szerintem egyébként "szélre" hamarabb veszünk játékost óriási összegért mint középre legyen az akár Hazard, Kane vagy Icardi helyett ( azért őket említem mert róluk voltak jelenleg hírek), inkább toljuk majd be oda véglegesen Cét, Zidane nyilatkozataiból legalábbis én ezt veszem ki.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 6., szombat 20:22

sebydani írta: Meglepően keveset van használva a bajnokságban , sokkal inkább játszik Cutrone vagy Kalinic a kárára
Na pont ez az. Hogy egy Cutrone kezdő helyette még akkor is ha nincs Kalinic. Az mindent elmond. Nem játszott Montellanál sem és most Gattusonál sem. A többi új hoz legalább egy szintet, mondjuk közülük sem mind stabil kezdő, de legalább játszanak.

Én semmit nem látok benne, de legyen igazad. :mrgreen:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2018. január 6., szombat 20:21

sebydani írta:a srác pár éven belül meghatározó csatár lehet a palettán megfelelő kezekben.
Úgyhogy ezt a vitát eldöntjük pár év múlva, addig meg nekem van igazam :mrgreen:
Szerintem most a legkevésbé olyan csatárra lenne szükség, aki (esetleg) majd beválik a jövőben. Annál sokkal nagyobb a baj a csatárposzton. Nem állítom, hogy Mayoral-szint, de amit a Milanban mutatott eddig, az semmi jóval nem kecsegtet. Ide legalább Agüero-szintű csatár kéne, aki már holnap hozza a kötelezőt.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 6., szombat 20:09

M1Ö írta:Igen, az +1 neki. De amit a Milanban mutat az bőven leveri egy lécet még ott is, nemhogy Madridban. Én nem költenék rá.
Abban a Milanba jelenleg berakhatnál engem is, sokra még úgy se mennének :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Vissza: