Ericco fejen utotte a szeget Nekem is ez a bajom az utobbi evekkel. Kar hogy Pereznek nen volt kihivoja a valasztasokon mert akkor valakit leakasztott volna tuti Neymarral felemas erzeseim vannak a tehetsege megvan de nekem Ronaldiho feelingem van vele egy kicsit. Nem erzem azt a profi hozzaallast ami kell hogy sok evig a csucson legyen. Most mar az arc is nagy meg hat bulizos brazil kivancsi agyok +28 folottmit fog produkalni...ericco írta:Leírnám, hogy nem igaz. Ebben az egy dologban talán tényleg az vagyok, de nem ok nélkül. Sorra bukjuk be az A terveket már 4-5 éve, Neymar óta. Ez idáig nem bosszulta meg magát, mert a közepes volumenű igazolásoknál viszont jól teljesítettünk, főleg a kp-n és a védelemben. De most nyáron itt lett volna az ideje odapörkölni egy riválisnak. Újra nem sikerült.Kerlon írta:Vagy, ha leírom, hogy pesszimista vagy akkor feldugod az orrod?
Az a sejtesem hogy ebbol a nyaron Kane lesz 200 m korul esetleg Dybala (ha az argentinok aratnak a VB ) 160 m korul. Hazard meg a legjobb opcio bar ot is hamrabb kellett volna cserelni Balel. Csatarba meg nem sok elerheto ertelmes opcio van talan Mariano lenne koltaeghatekony es meg passzolna is a jatekba...