Lucas Vázquez - 17
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Re: Lucas Vázquez - 17
ugyanaz mint Bale-nél
nem örülök én sem a góljainak, mert akkor marad még egy évet ha ilyen eredményes
nem örülök én sem a góljainak, mert akkor marad még egy évet ha ilyen eredményes
Én se. Amúgy tök mindegy, eddig is őt tolta ZZ.Santi írta:A tegnapi Lucas dupla után hogy-hogy üres a topic?
Amúgy szerintem ezzel bebetonozta a 12. ember szerepét Zidane-nál, ami eddig is egyértelmű volt, én személy szerint nem nagyon örülök ennek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealMadridFanatic
Santi írta:ezzel bebetonozta a 12. ember szerepét Zidane-nál, ami eddig is egyértelmű volt, én személy szerint nem nagyon örülök ennek.
Pontosan ez futott át az agyamon tegnap.
Persze, örülök a játékosok sikereinek és eredményességének is, de hosszú távon nem favágó Numanciák jönnek és rengetegszer láttuk idén, hogy nem tud színt vinni a játékba, de most legalább erősítést kapott az a hamis kép, hogy Ő a tökéletes 12. ember. Holott még a gyenge formában lévő Asension is látszik, hogy tehetségben ég és föld a különbség közöttük.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
A tegnapi Lucas dupla után hogy-hogy üres a topic?
Amúgy szerintem ezzel bebetonozta a 12. ember szerepét Zidane-nál, ami eddig is egyértelmű volt, én személy szerint nem nagyon örülök ennek.
Amikor beállt átálltunk gyakorlatilag 451-re. Balet visszarántotta balra, aztán beküldte Asensiot. Ez azért volt, hogy lezárjuk a széleket, ami majdnem sikerült is.Torquemada írta:Ezt a cserét megint nem értettem. Bejön Lucas, aki tipikus vonalszélsőként érte el, amit elért. Erre középen játszik, ahol esetlen. Akkor meg miért nem Ceballos, aki ott nagyságrendekkel jobb (csak otthon felejtették véletleül megint) ? Zidán tipszmikszűlt ?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Ezt a cserét megint nem értettem. Bejön Lucas, aki tipikus vonalszélsőként érte el, amit elért. Erre középen játszik, ahol esetlen. Akkor meg miért nem Ceballos, aki ott nagyságrendekkel jobb (csak otthon felejtették véletleül megint) ? Zidán tipszmikszűlt ?
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Asensiot ki kell tenni a balszélére.Az a baj h Asensio sem mutat sokkal tobbet, bar jatek percek nelkul nem konnyu.
Numancia ellen is megmutatta...Rendre nyerte az 1v1-eket a másodosztályú védők ellen.
ZIDANE
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Az a baj h Asensio sem mutat sokkal tobbet, bar jatek percek nelkul nem konnyu.kelemen.istvan írta:Nagy csere volt ma is. A fejes gólnál közelről szurkolt, a végén pedig ész nélkül bele a kapusba. És ő az elsoszamu csere..
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Annyira most nem zavar, valahogy most már úgy raktam meg, hogy nem fog bejönni. Csak az idegesít, hogy pont a Real meccsen és pont Vazquez került oda a végére. Mondjuk CR lehet kilőtte volna a stadionból amilyen állapotban van. Úgyhogy ja, ez idegesít, hogy ilyen "apróságok" miatt is bukik a csapat, mint hogy Vazquez a kiskedvenc és nem Asensio vagy Ceballos, Kovacic... sajnos lehetne sorolni.sebydani írta:Már vártam a bukásaid
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Már vártam a bukásaidM1Ö írta:A 12. emberünk, mikor Ceballos-ék otthonról nézik a meccseket...
jössz komám 6000 forinttal, vitted a mixem
Érthetetlen, miért nem Asensio jött hamarabb.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
A 12. emberünk, mikor Ceballos-ék otthonról nézik a meccseket...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- sebydani
Már meg se akarom említeni.. minden jó megoldására jut 3 hülyeség. Miért nem kerül már hátrébb a sorban?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Nagy csere volt ma is. A fejes gólnál közelről szurkolt, a végén pedig ész nélkül bele a kapusba. És ő az elsoszamu csere..
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
4-4-2-ben hasznavehetetlen Asensioval egyutt vonalszelsokent. Az egyik csatar kozul az egyiket padra kell tenni, 4-3-3-ban szelsok sem vonalban kellene mozogniuk. Nekem annyira nem lenne gondom LV-vel csak ne egyszerre Caseval jatszon kezdokent. Ha van elol egy Asensio-CR-LV harmas akkor a kp-n felesleges Case mert lenne 2 melos szelso, ami a csapat vedekezest erositeni. A kp ilyen formaban lehetne Cabe/Kroos/Isco/Modric/Kova otosbol harom.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Faust írta:Mert a játékunk 70%-a beíveléseken alapul már jó ideje. Hülyét kapok tőle...Csak nem értem ZZ miért nem látja ezt ....
Akkor legalabb tamadhatnak a labda ivet a tamadoink mondjuk.
Altalaban csak beallnak a vedok moge, fel se ugranak veluk.
ZIDANE
Mert a játékunk 70%-a beíveléseken alapul már jó ideje. Hülyét kapok tőle...Csak nem értem ZZ miért nem látja ezt ....
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
szükség van rá a keretben
csak túl sokat játszik mostanában...
játékpercei felét megkaphatná Ceballos
csak túl sokat játszik mostanában...
játékpercei felét megkaphatná Ceballos
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Azért nem olyan rossz kis játékos ő, csak vmiért ZZ fölöslegesen nyomatja. Ilyen betömörülő csapatok ellen nem ő fogja megteremteni a különbséget,
Ő akk jó, ha van területe, szélen 1v1 -s helyzetek alakulnak ki, ahol meg tudja húzni, akár le alapvonalig és onnan beadni. Csak nem értem ZZ miért nem látja ezt ....
Ő akk jó, ha van területe, szélen 1v1 -s helyzetek alakulnak ki, ahol meg tudja húzni, akár le alapvonalig és onnan beadni. Csak nem értem ZZ miért nem látja ezt ....
- sebydani
Biztos a James topikba akartam, csak félrement.
- Süti
Re: Lucas Vázquez - 18
sebydani írta:Kincs ez a kölyök!
Egyébként egyetértek, sajnos mintha megállt volna a fejlődésben.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.