Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. január 8., hétfő 0:34

Én még a bl-t megvárom,de egyszerűen eltűnt a motiváció ami eddig 200ra pörgette.Más dolgokkal foglalkozik,leszarja ha nem rúg gólt.Nem is nagyon idegeskedik már.Persze megértem,az elmúlt 2 évben minden elért amiért évekig melózott.Be is lassúlt nagyon.

Ha gyorsabb már nem is lesz de remélem látom még a tekintetén azt amit 8 évig legalább a bl meccseken.+ jön a vb ott kíváncsi leszek rá,simán tartalékolhat arra.

Én idén nyáron még nem engedném el,bárki jön előre.Én azt adnám,hogy nyáron bejelenti,hogy rz az utolsó éve itt aztán szépen okosan kihoznak belőle egy szép búcsú évet.

Persze a reális forgatókönyv nem ez,hanem hogy majd 2020ban edzőt buktatunk,mert padoztatja a tolószékes Cr-t :D

Amúgy meg zseniális 8 év volt,remélem van benne még pár nagy meccs.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2018. január 7., vasárnap 23:52

Sajnos már többet árt, mint használ. Lassan beláthatná, hogy távozhat a klubtól legendaként, mert az volt, nem vitás, vagy kiseprűzhetik a hátsó ajtón, mint két másik legendás játékost, Casillast vagy Raúlt. Az utolsó emlékek minden szurkolóban jobban megmaradnak. Nincs már kraft a srácban, és már annyi máson jár az esze (saját márka, színészkarrier, stb.), hogy eltűnt a szeméből a Rocky filmekben megismert tigristekintet.
Ebben volt több X.Alonso, az általam látott egyik legintelligensebb játékos. Tudta, hol a vége, még levezetett egy kicsit a bájernben :) , majd szögre akasztotta a stoplist.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Steve » 2018. január 7., vasárnap 23:45

V. Mester 77 írta:
Steve írta: de senki lelke nem érdekel én Real Madrid drukker vagyok, nem játékosok fanja.
Remélem ez nem nekem szólt. Mert abszolút a klub imádója vagyok én is. Nem Ronaldo-é. :)
Bocs, ha úgy tűnt! :)

Abszolút nem Neked szólt.

Csak megemlítettem, hogy egy fél szonnyi lötyögés és góltalanság után le is cserélhetné néha ZZ, még ha ő CR is.

Ez nem korrekt, hogy alibizik a bajnokságban és nem merik lecserélni.vagy ciki ledz amikor Mayoral szinte 0 perccel beelőzi őt is?

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. január 7., vasárnap 23:25

Steve írta: de senki lelke nem érdekel én Real Madrid drukker vagyok, nem játékosok fanja.
Remélem ez nem nekem szólt. Mert abszolút a klub imádója vagyok én is. Nem Ronaldo-é. :)
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo

HozzászólásSzerző: Steve » 2018. január 7., vasárnap 23:18

Még egy ilyen trágya meccs, akkor le kellhozni szünetben.

Azért nehogy már diktatúra legyen itt!! :hmmm:

Én tisztelem, hálás vagyok életem végéig de senki lelke nem érdekel én Real Madrid drukker vagyok, nem játékosok fanja.

Ha valaki szar, nem bír futni, le kell hozni, bárki is az.

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. január 7., vasárnap 23:14

Jogos. Bocs!

Tudom, ezzel sokan nem értenek egyet, nem igazán érdekel, de számomra Ő a futball és ezért nem értem, mi történik vele. Mert ez nem a természetes öregedés, az tuti.

Csak remélni tudom, h van még benne egy olyan tavasz, mint tavaly. Az se érdekel ha már csak a Bl-ben . Mert ott amúgy idén se rossz :/
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 7., vasárnap 23:05

kelemen.istvan írta:Megha így is volt, nem maradt meg, de akkor is, mögötte van egy komplett csapat. Csatarkent labdát veszít, nehogy már a nyakába varrjuk a kapott gólokat!
Csak támadásnál fel lép az egész kp és a 2 szélső védő. Egy váratlan labdavesztést nem lehet lereagálni. Az első gólnál ott biciklizik, mikor annyit kellett volna csináljon, hogy 2 méterre tovább passzolja Hakiminek. De nem, ő csinálja a fantasztikus cseleit.
sebydani írta:A második amúgy nem a Marceloé volt? Nem akkor piruettezett?
De. A 11es előtt adta el.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. január 7., vasárnap 23:04

sebydani írta:A második amúgy nem a Marceloé volt? Nem akkor piruettezett?
De. De jobban hangzott a 2 labdavesztes. Na, nem mintha barmit is számítana... mentalis bajok vannak az egesz csapatnal.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Nincs
Kedvenc játékosaid: Zidane
Kedvenc csapatod: RM.

HozzászólásSzerző: Nincs » 2018. január 7., vasárnap 23:03

Köszönjük, sok szerencsét Párizsban!!! :-(
Természetesen viheted Benzemát is!!!

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 7., vasárnap 23:02

A második amúgy nem a Marceloé volt? Nem akkor piruettezett?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2018. január 7., vasárnap 23:01

V. Mester 77 írta:Az egy dolog h esz nélkül lőtt a kapusba.. de mindkét gólt az Ő labdavesztéséből kaptuk :(
Megha így is volt, nem maradt meg, de akkor is, mögötte van egy komplett csapat. Csatarkent labdát veszít, nehogy már a nyakába varrjuk a kapott gólokat!
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. január 7., vasárnap 22:58

Az egy dolog h esz nélkül lőtt a kapusba.. de mindkét gólt az Ő labdavesztéséből kaptuk :(

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 7., vasárnap 22:34

Idegenbe már nem is vinném idén csak a BL-ben meg a Barca ellen. Játsszon csak Asensio meg Ceballos meg bárki más.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. január 7., vasárnap 20:25

Elkezdődött... a.. Klónok Háborúja :mrgreen:

https://www.youtube.com/watch?v=V_5mKrXbG4Q

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. január 4., csütörtök 19:06

Azért vannak itt mókás elméletek.

Szar ősz. Igen, az! BL csoportkörös gólkirály 9 góllal. A ligában is vezeti a házi góllövő listát Iscoval és Asensioval karöltve. Idén ősszel, ha mindent beleszámolunk 16 gólig jutott. Emellett mindenki elvárja, hogy majd tavasszal robbantson. Komoly!

Tegyük fel, elmegy nyáron. Aztán mi lesz? (és most nem kell kisarkítani, hogy előtte és utána is volt/lesz Real Madrid) Egyelőre pótlása nincs. Neymar, Mbappe foglalt. Elúszott, mert túl drágák voltak, túl nagy fizetési igénnyel és olyan helyre kerültek, amivel nem nagyon lehet versengeni anyagilag. Hazard? Komolyan? 27 és közel sem olyan gólpont erős, mint CR és akkor még könnyelmű voltam. Kane? Hehe :lol: Bale? ... :kivagyhe: Tudom, csapatként kell megoldani. Most sem tudjuk megoldani a hiányzó góljainak pótlását, úgy, hogy sokszor a fél védősor vele van elfoglalva. Az meg már rég megváltozott, hogy mindent rá kell kijátszani (mondjuk erről még Karimnak nem szóltak, nem tudom miért :D ). Jelenleg nem ő a csapat legnagyobb problémája (ahogyan nem a kapus és a hátvéd poszt sem). Remélem mindenki meg fogja emelni a kalapot a tavasza után. Ha 30 fölött hozza ezt a szezont is, akkor elmondható, hogy ő megtett mindent, amit tudott.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 4., csütörtök 19:02

Mondjuk nem tudom, hogy miért ne írhatnám le, hogy mi a véleményem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 4., csütörtök 18:25

kodo írta:Sebessége már ősszel sem volt meg, nem is azzal nyerte a meccseket nekünk tavasszal. Én bízok benne, hogy ő tudja hogyan hozza ki a maximumot a saját fizikai adottságaiból. Egyetértek Remyvel, majd szezon végén lehet értékelni az idényét.
Lehet értékelni, de minek? Ha pont ez az eve lesz az első szar, akkor sem ő lesz a sikertelenség oka, ellenben ő lehet a siker záloga ahogy tavaly.
Ez pedig megéri a rizikót.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2018. január 4., csütörtök 18:21

Sebessége már ősszel sem volt meg, nem is azzal nyerte a meccseket nekünk tavasszal. Én bízok benne, hogy ő tudja hogyan hozza ki a maximumot a saját fizikai adottságaiból. Egyetértek Remyvel, majd szezon végén lehet értékelni az idényét.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 4., csütörtök 18:19

Dörzsöld meg jól a szemed és nézz rá, hogy mennyivel gyengébb az idei ősze a tavalyinál. Nézd meg mennyire lassult stb.
mennyivel?

mert hogy az idei BL ősze sokkal jobb mint a tavalyi...
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 4., csütörtök 18:18

Remy írta:Annyira tultoljatok ezt az öregedést, hogy az valami hihetetlen. Tobbet foglalkoztok szerintem vele, mint o maga. Fél eve kb olyat rakott le az asztalra, amire csak a legnagyobbak kepesek. Akkor is oregnek szamittot mar papiron.

Nektek kell hozzaszokni inkabb, nem neki. Még mindig inkabb o legyen itt vagy 3 evig, mint ilyen mai csodacsatarok, mint Kane és tarsaik.

Egy CR kaliber nem csak golokkal tudja segiteni a csapatot, hanem mentalis loketet is tud adni. Vezer, es veluk lehet sikereket elerni.
Dörzsöld meg jól a szemed és nézz rá, hogy mennyivel gyengébb az idei ősze a tavalyinál. Nézd meg mennyire lassult stb.

Felsorolt elonyeibol idei szezonban alig látunk bármit is. Persze lehet reménykedni. Közben ez egy természetes dolog, amit sok játékosnal láttunk már.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: