Nagyvonalakban hasonloan latom en is. Talan annyit tennek hozza a Zizu temahoz hogy sajnos szerintem ebbe bele fog bukni. Nem erzem hogy meg tud ujjulni...donor írta:Ezek a dolgok amúgy miért lepik meg az egyszeri szurkolót?
Marcelo: a tavalyi év legkevesebbet futó játékosa. Igen, még a zsámoly CR-nél is rendre kevesebbet futott. Ramosnak folyamatosan ki kell/kellett segítenie a védekezésben, miközben kocogott visszafelé. Ez így működik legalább 2 éve. Mi ezen a meglepő? A tavalyi évét az mentette meg, hogy középen befejelgették a beadásait, így sokat adott a támadáshoz. Merem állítani, ha tegnap a nemszint Theo játszik, akkor nem kapunk 2 gólt róla.
CR: mindenki tudja, hogy meg kell oldani a pótlását. Mindenki, csak a vezetőség nem. Én nem szeretném azt, hogy a nyáron távozna, mert... mert akkor felvetődik a kérdés, hogy hogyan tovább. Karim maradjon? Ha nem, akkor Bale köré építsünk egy teljesen új támadó szekciót? Vagy menjen ő is és teljesen új emberekkel oldjuk meg? Nagy a rizikó és pont emiatt lett/lenne prioritás bármi áron megszerezni Mbappét. Mert ő tudna CR-rel és nélküle is jól játszani. 1 év együtt, utána jöhet megint valaki. Minden esetre én nem alapoznék csak Karimra vagy Bale-re 1 évet sem.
ZZ: ismerjük. Neki most jön el a megmérettetés ideje. Ugye annó is azt mondta mindenki, hogy inkább egy társ/apa jellegű edző kell ezekhez a sztárokhoz, hogy kezelni tudja őket, mint egy vaskalapos edző. Most viszont látjuk enne az árnyoldalát. A sztárok, a kifelé menő sztárok túl cimbik lettek, új sztárok nincsenek, a fiatalok pedig használhatatlanok. Nem érzik azt, hogy ha jól teljesítenek, akkor eredményesek lehetnek, van értelme a munkájuknak, mert úgy is a haverok fognak játszani, viszont emellett olyan szinten nő meg mindegyik arca, ami rendhagyó számomra.
Rengeteg olyan dolog van, ami nem új keletű, de a homok olyan jól melegíti mindenki buksiját. Már leírtam, hogy mit várok a bajnokságtól és ZZ-től: a jövő évi rendszer kitalálását és tesztelését. Mint a F1-ben, mikor már úgy is mindegy féltávnál és elkezdik gőzerővel fejleszteni a jövő évi autót. Ezzel a gála csapat erőltetéssel csak arra fogunk jutni, hogy elszúrjuk a BL-t meg a kupát is. A fiatalokat folyamatosan játszatni kellene és az alap csapatot megfelelő szinten tartani. Sajnos azonban ere van a legkisebb esély.
Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Az a baj, hogy öregszem, de mondj már nekem olyan gólt/ gólokat, amit Theo-ról kaptunk. A brazilról idén viszont már arcpirítóan sokat. A tegnapi Celtának nem volt olyan szélsője, aki megforgatott volna bárki is. Egyszerűen a kp-s (Wass) 2-szer befutott oda, ahonnan a mi balbekkünk hiányzott/nem ért vissza. Theonak van egy előnye Marceloval szemben, az, hogy fut és legalább létszámban megvagyunk hátul, emellett én emlékszem tőle jó védekezésre is. Marcelo meg jelenleg tud a kp-n meg elől szép és látványos, de hasztalan cseleket bemutatni. Kinek mi a fontos.rashidm írta:Dehogynem. Őt azt is megforgatja/elfekteti, aki nem akarja. Nagyon gyér a gyerek. Szépen azért a scout-ok körmére is ránéznék. Nem hiszem el, hogy hogy lehet így benézni valamit. Kb olyan mintha látnák, hogy "hűű itt vannak a gyerek meccsén a barcától is, akkor tuti jó lehet...gyorsan mondjuk azt hogy mindenképp kell". Ez a Vinicius gyerek is honnan került elő... nem leszek meglepve ha vele is befürdünk.donor írta:Ezek a dolgok amúgy miért lepik meg az egyszeri szurkolót?
Marcelo: a tavalyi év legkevesebbet futó játékosa. Igen, még a zsámoly CR-nél is rendre kevesebbet futott. Ramosnak folyamatosan ki kell/kellett segítenie a védekezésben, miközben kocogott visszafelé. Ez így működik legalább 2 éve. Mi ezen a meglepő? A tavalyi évét az mentette meg, hogy középen befejelgették a beadásait, így sokat adott a támadáshoz. Merem állítani, ha tegnap a nemszint Theo játszik, akkor nem kapunk 2 gólt róla.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én már azon se leszek meglepve ha a BBC marad jövőre is.ziro4vr írta:Amúgy engem is a kétséges jövőkép aggaszt igazán, főleg a támadó sort tekintve. Kb 2 évvel vagyunk lemaradva a szükséges frissítéshez képest, és elég érdekes lesz, kivel kezdődik meg a megbontás.
Cr ugye Cr, ő nem mehet el...max akkor ha ő akar menni. Persze ezesetben állni fogjuk a fizuját...
Benzema Zizu miatt nem fog. Majd megkapja az újabb esélyt.
Bale meg az "új klasszisunk" Cr után.
Én már felkészülök a sötét középkorra.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Amúgy engem is a kétséges jövőkép aggaszt igazán, főleg a támadó sort tekintve. Kb 2 évvel vagyunk lemaradva a szükséges frissítéshez képest, és elég érdekes lesz, kivel kezdődik meg a megbontás.
Nem illik.
-
Dehogynem. Őt azt is megforgatja/elfekteti, aki nem akarja. Nagyon gyér a gyerek. Szépen azért a scout-ok körmére is ránéznék. Nem hiszem el, hogy hogy lehet így benézni valamit. Kb olyan mintha látnák, hogy "hűű itt vannak a gyerek meccsén a barcától is, akkor tuti jó lehet...gyorsan mondjuk azt hogy mindenképp kell". Ez a Vinicius gyerek is honnan került elő... nem leszek meglepve ha vele is befürdünk.donor írta:Ezek a dolgok amúgy miért lepik meg az egyszeri szurkolót?
Ezek a dolgok amúgy miért lepik meg az egyszeri szurkolót?
CR: mindenki tudja, hogy meg kell oldani a pótlását. Mindenki, csak a vezetőség nem. Én nem szeretném azt, hogy a nyáron távozna, mert... mert akkor felvetődik a kérdés, hogy hogyan tovább. Karim maradjon? Ha nem, akkor Bale köré építsünk egy teljesen új támadó szekciót? Vagy menjen ő is és teljesen új emberekkel oldjuk meg? Nagy a rizikó és pont emiatt lett/lenne prioritás bármi áron megszerezni Mbappét. Mert ő tudna CR-rel és nélküle is jól játszani. 1 év együtt, utána jöhet megint valaki. Minden esetre én nem alapoznék csak Karimra vagy Bale-re 1 évet sem.
ZZ: ismerjük. Neki most jön el a megmérettetés ideje. Ugye annó is azt mondta mindenki, hogy inkább egy társ/apa jellegű edző kell ezekhez a sztárokhoz, hogy kezelni tudja őket, mint egy vaskalapos edző. Most viszont látjuk enne az árnyoldalát. A sztárok, a kifelé menő sztárok túl cimbik lettek, új sztárok nincsenek, a fiatalok pedig használhatatlanok. Nem érzik azt, hogy ha jól teljesítenek, akkor eredményesek lehetnek, van értelme a munkájuknak, mert úgy is a haverok fognak játszani, viszont emellett olyan szinten nő meg mindegyik arca, ami rendhagyó számomra.
Rengeteg olyan dolog van, ami nem új keletű, de a homok olyan jól melegíti mindenki buksiját. Már leírtam, hogy mit várok a bajnokságtól és ZZ-től: a jövő évi rendszer kitalálását és tesztelését. Mint a F1-ben, mikor már úgy is mindegy féltávnál és elkezdik gőzerővel fejleszteni a jövő évi autót. Ezzel a gála csapat erőltetéssel csak arra fogunk jutni, hogy elszúrjuk a BL-t meg a kupát is. A fiatalokat folyamatosan játszatni kellene és az alap csapatot megfelelő szinten tartani. Sajnos azonban ere van a legkisebb esély.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
A ligát már én is elengedtem, sőt, ha behúzzuk a tizenharmadikat, és csak ötödikek leszünk,mint 2000-ben, annyira nem fogom bánni.
Csak nehogy úgy járjunk, csak inverzbe, mint ahogy a bayern szokott, hogy tavaszra leenged a brigád, mert a bajnoki cím már eldőlt.
Csak nehogy úgy járjunk, csak inverzbe, mint ahogy a bayern szokott, hogy tavaszra leenged a brigád, mert a bajnoki cím már eldőlt.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
Nem akarom én CR-t fikázni, de már lassan olyan fos formában van, hogy tegnap még Mayoral is többet tehetett volna.
Azért a becsületünkért tehetnénk, ha meg ennyire szarnak bele, akkor nyugodtan játszhatnának a mellőzött játékosok. Lehet ők még akarnának is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Erre csak azt tudom írni Kerlon barátom, hogy sokáig abban bíztunk, hogy majd a végén hozzuk a meccseket mint tavaly. Most meg már akkora a hátrány, hogy elengedték a ligát fejben és a BL-re és kupára készülünk. Egy bajnokin én már nem tudom felhúzni magam, BL indulás legyen meg, elégedett leszek, minden más ajándék a ligában.
Nem tudok rájuk haragudni, még ha kéne, akkor sem.
Nem tudok rájuk haragudni, még ha kéne, akkor sem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nyilván igazad van, de azért hogy 3-4 hónapja ezt a fos tengert erőltetjük és meg sem próbálunk valamit változtatni az az edző stáb hibája. Mert itt nem csak arról van szó, hogy elkúrtuk a nyarat, hanem hogy szétesett a focink, formánkívüli játékosok gond nélkül végig játszák a meccseket és semmilyen szinten nem nyúlnak Zidaneek a csapathoz.Realista24 írta:Jo látni hogy itt soha senki nem hibázik, mindenki tokeletes a magánéletben. Es meg egy Real Madridot is könnyen irányítaná a többség, es persze triplazna minden évben.
El lett baszarintva a nyár, ez az év rámegy. Majd jövő szeptemberben mondok ítéletet a franciárol ha meg itt lesz. Persze itt jon képbe az örök kerdes, hogy a mindenkori Real edzőnek mekkora beleszólása van a keret alakításába.
Marcelot meg Achrafot régen nem szabadna ilyen szabadon hagyni támadni, CR-t leírtad te is, félidőben cserélni kellett volna, sőt Modricot is. Miért nem zár vissza a középpálya és kocognak visszafelé? Második gólnál Varane is széttárta a kezét. Marcelo helyén Nacho volt, ő ment a rövidre, a helyén meg Casemiro meg Lucas érkezett késve.
A legnagyobb baj nem az, hogy nem tudunk támadni, hanem hogy védekezni se akarunk. Nyerhetnénk szenvedősen is 1-0kal, de egy kibaszott szervezett védekezés sincs.
tegnapról Bale-t, Nachot meg Varanet tudom sajnálni, a többiek meg elvoltak és ennyi.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
El lett cseszve a nyár, így van.
Túl barátias a kapcsolat a játékosokkal és ez most visszaüt. Nem azzal van a gond, hogy megvan a bizalom, hanem hogy egy picit szortálni kéne, hogy kivel is. Bejön az a képbe, hogy sikeres volt ez a csapat és nem akarja az edző megbontani, ez érthető..de arra is kell gondolni, hogy a sikerek után már a motiváció is hanyatlik, mint ahogy az Ancelottival is volt. Zidane túlságosan elbízta magát, ez van.
Ami engem zavar, hogy nem képes tanulni belőle. Nem képes jegelni egy LV-t, mikor annyira nem szint, hogy azt már mindenki látja, csak az nem aki kéne..
Benzema nyomatva van, de nála érthető, mert ugye nincs más alternatíva. Ugyan ez igaz Hakimire is. Casemiro meg betonkezdő, pedig tegnap is sokszor azt se tudta, hogy hova helyezkedjen vagy kire lépjen ki. De nem baj, néha elsül a lába..
A szélső védőket fel kell pofozni egy picit, mert botrányos, amit művelnek idén. A középpára be kell építeni a kezdőbe Kovacicot és Casemiro kell átvegye a beugró szerepet. Előre meg (a reális esélyeket nézve) kell feltétlenül egy Hazard vagy egy befejező csatár.
Lucast meg el kell engedni..nem érdekel hogy akkora haverok Ramossal vagy hogy volt 3 év alatt max 10 jó meccse. Nem szint. Nem egy Callejon féle beugróember, aki a csapatot felpörgeti egy picit. A jobbszélen csinálok egy biciklit és belevezetem a legelső emberbe dolgot szerintem már minden spanyol balhátvéd kiismerte.
Zidane wakeup, mert így nem lesz jó vége..
Túl barátias a kapcsolat a játékosokkal és ez most visszaüt. Nem azzal van a gond, hogy megvan a bizalom, hanem hogy egy picit szortálni kéne, hogy kivel is. Bejön az a képbe, hogy sikeres volt ez a csapat és nem akarja az edző megbontani, ez érthető..de arra is kell gondolni, hogy a sikerek után már a motiváció is hanyatlik, mint ahogy az Ancelottival is volt. Zidane túlságosan elbízta magát, ez van.
Ami engem zavar, hogy nem képes tanulni belőle. Nem képes jegelni egy LV-t, mikor annyira nem szint, hogy azt már mindenki látja, csak az nem aki kéne..
Benzema nyomatva van, de nála érthető, mert ugye nincs más alternatíva. Ugyan ez igaz Hakimire is. Casemiro meg betonkezdő, pedig tegnap is sokszor azt se tudta, hogy hova helyezkedjen vagy kire lépjen ki. De nem baj, néha elsül a lába..
A szélső védőket fel kell pofozni egy picit, mert botrányos, amit művelnek idén. A középpára be kell építeni a kezdőbe Kovacicot és Casemiro kell átvegye a beugró szerepet. Előre meg (a reális esélyeket nézve) kell feltétlenül egy Hazard vagy egy befejező csatár.
Lucast meg el kell engedni..nem érdekel hogy akkora haverok Ramossal vagy hogy volt 3 év alatt max 10 jó meccse. Nem szint. Nem egy Callejon féle beugróember, aki a csapatot felpörgeti egy picit. A jobbszélen csinálok egy biciklit és belevezetem a legelső emberbe dolgot szerintem már minden spanyol balhátvéd kiismerte.
Zidane wakeup, mert így nem lesz jó vége..
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jo látni hogy itt soha senki nem hibázik, mindenki tokeletes a magánéletben. Es meg egy Real Madridot is könnyen irányítaná a többség, es persze triplazna minden évben.
El lett baszarintva a nyár, ez az év rámegy. Majd jövő szeptemberben mondok ítéletet a franciárol ha meg itt lesz. Persze itt jon képbe az örök kerdes, hogy a mindenkori Real edzőnek mekkora beleszólása van a keret alakításába.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: ronaldo
Jók voltunk az emúlt 2 évben, de az már botrány...azonnal új trénert kinevezni!!
sablon most is volt ahogy kell... hosszú még a szezon. a foci nem úgy alakul ahogy gondoljuk.
kövi meccsre koncentrálunk. és a legfontosabb: nem akarok senkit hozni a keretbe.
mi lesz majd ha februárban kiver a psg és addigra 20 pont hátrány lesz a bajnokságban? érthetetlen miért ennyire makacs és miért nem mondja azt hogy igen, ezek a beadások botrányosak, erősítenünk kell elöl is.ja és hogy meddig fogja erőltetni a legjobb kezdőt ahelyett hogy a fiatalokat beépítené inkább.
kövi meccsre koncentrálunk. és a legfontosabb: nem akarok senkit hozni a keretbe.
mi lesz majd ha februárban kiver a psg és addigra 20 pont hátrány lesz a bajnokságban? érthetetlen miért ennyire makacs és miért nem mondja azt hogy igen, ezek a beadások botrányosak, erősítenünk kell elöl is.ja és hogy meddig fogja erőltetni a legjobb kezdőt ahelyett hogy a fiatalokat beépítené inkább.
-
- Kedvenc játékosaid: ronaldo
Zidane takarodj!!!!!!
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én mindenért őt hibáztatom,az igazolások a formák a jóllakottság ezek mind az ő felelőssége.
Én sem tudom elhinni, hogy Perez ne fizette ki volna Mbappe-nak a kért összeget, ha Zidane azt mondja, hogy mindenképp kell, mert szarban a haza támadórészelget tekintve.
Igen, itt ez lehet a gond.De annyira cimbi lett mindenkivel,hogy kezd kicsúszni alóla a padló.
Túlontúl ragaszkodik és kedveli a játékosait.
ZIDANE
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azért kemény mint a hiénák olyanok vagytok menjetek barsza szurkolónak ha annyira vágytok az ő nagy sikereikre xd.
Amúgy ZZ tényleg a saját sírját ássa,a tavalyi év után ha idén kényelmesen besétálunk a második helyre bl-ben negyed elődöntő és nyerünk egy spanyol kupát akkor is védve lett volna de annyira full kreténbe nyomja,hogy kezd kínossá válni. Na de ott a bl,ha azt behúzzuk megint isten lesz
Én mindenért őt hibáztatom,az igazolások a formák a jóllakottság ezek mind az ő felelőssége.De annyira cimbi lett mindenkivel,hogy kezd kicsúszni alóla a padló.Mondjuk kezdő még,párizsban lehet szigorúbb lesz
Amúgy ne picsogjatok és szurkoljatok a 13ikèrt
Amúgy ZZ tényleg a saját sírját ássa,a tavalyi év után ha idén kényelmesen besétálunk a második helyre bl-ben negyed elődöntő és nyerünk egy spanyol kupát akkor is védve lett volna de annyira full kreténbe nyomja,hogy kezd kínossá válni. Na de ott a bl,ha azt behúzzuk megint isten lesz
Én mindenért őt hibáztatom,az igazolások a formák a jóllakottság ezek mind az ő felelőssége.De annyira cimbi lett mindenkivel,hogy kezd kicsúszni alóla a padló.Mondjuk kezdő még,párizsban lehet szigorúbb lesz
Amúgy ne picsogjatok és szurkoljatok a 13ikèrt
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Bl bol kilehet esni, kupabol kilehet esni, bajnoksagot ellehet vesziteni, de ni lassan 20 pontos hatranyban vagyunk es orulni fogunk a bl indulos helynek is.
Szerintem ZZ megasta a sajat sirjat, ebbol mar csak egy komoly kupaval tud kimaszni.
Pereznek nincs konkurenciaja, marpedig barmennyire sajnalom, Zidane okolhato azert ahogy a csapat jatszik.
Nem ismeri be, hogy akiket eroltet szarok es sokszor minusz egy-ket embert jelentenek. Fejlodhet, de nem fog. Mondjuk ha engem kerdeznwnek, megtartanam legyen barmi is a szezon vege, de ugy kivagnam a jatekosok egy bizonyos reszet mint a huzat. A BBC mehet, a kp jo, de Casemiro allando jatekabol eleg. LV mehet a romaba. Mayoralbol is boven eleg volt annyi amit eddig lattunk, es a szelso vedoknel is kellene egy komolyabb reform. Nem sikerult Marcelo utodjat megtalalni, o marad, melle hozni egy hasonlot akit tanithat, aki tanulhat tole.
Olyan bun szar a vedekezesunk hogy az valami hihetetlen, es akkor legalabb lennenk jok tamadasban, de az ppnt ugyan olyan szar.
Isco, Kroos, Modric. Ok azok akikben van otlet, fantazia, valami varatlant csinalni. Ez a celta kinyilt es teret adott nekunk, elvileg mi meg ezt szeretjuk, de a kontra megoldasaink nevetsegesek voltak
Szerintem ZZ megasta a sajat sirjat, ebbol mar csak egy komoly kupaval tud kimaszni.
Pereznek nincs konkurenciaja, marpedig barmennyire sajnalom, Zidane okolhato azert ahogy a csapat jatszik.
Nem ismeri be, hogy akiket eroltet szarok es sokszor minusz egy-ket embert jelentenek. Fejlodhet, de nem fog. Mondjuk ha engem kerdeznwnek, megtartanam legyen barmi is a szezon vege, de ugy kivagnam a jatekosok egy bizonyos reszet mint a huzat. A BBC mehet, a kp jo, de Casemiro allando jatekabol eleg. LV mehet a romaba. Mayoralbol is boven eleg volt annyi amit eddig lattunk, es a szelso vedoknel is kellene egy komolyabb reform. Nem sikerult Marcelo utodjat megtalalni, o marad, melle hozni egy hasonlot akit tanithat, aki tanulhat tole.
Olyan bun szar a vedekezesunk hogy az valami hihetetlen, es akkor legalabb lennenk jok tamadasban, de az ppnt ugyan olyan szar.
Isco, Kroos, Modric. Ok azok akikben van otlet, fantazia, valami varatlant csinalni. Ez a celta kinyilt es teret adott nekunk, elvileg mi meg ezt szeretjuk, de a kontra megoldasaink nevetsegesek voltak
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
Achraf és Lucas. V. valóban nem Real szint...
Ügyesen bizonyítják is!
CR és Marcelo jó ideje gyengén teljesítenek...
A cserék még mindig nem időben jönnek és hibásak is...
Alighanem most végleg buktuk a bajnokságot(bár ez már lehet hogy előbb eldőlt).
A legszomorúbb az lenne,ha a B.L.-ből is kiesne a csapat a PSG ellen...
Csatàr nélkül nehéz....Majd nyáron igazolunk...
Ügyesen bizonyítják is!
CR és Marcelo jó ideje gyengén teljesítenek...
A cserék még mindig nem időben jönnek és hibásak is...
Alighanem most végleg buktuk a bajnokságot(bár ez már lehet hogy előbb eldőlt).
A legszomorúbb az lenne,ha a B.L.-ből is kiesne a csapat a PSG ellen...
Csatàr nélkül nehéz....Majd nyáron igazolunk...
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"