HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. január 8., hétfő 8:55
Ezek a dolgok amúgy miért lepik meg az egyszeri szurkolót?
Marcelo: a tavalyi év legkevesebbet futó játékosa. Igen, még a zsámoly CR-nél is rendre kevesebbet futott. Ramosnak folyamatosan ki kell/kellett segítenie a védekezésben, miközben kocogott visszafelé. Ez így működik legalább 2 éve. Mi ezen a meglepő? A tavalyi évét az mentette meg, hogy középen befejelgették a beadásait, így sokat adott a támadáshoz. Merem állítani, ha tegnap a nemszint Theo játszik, akkor nem kapunk 2 gólt róla.
CR: mindenki tudja, hogy meg kell oldani a pótlását. Mindenki, csak a vezetőség nem. Én nem szeretném azt, hogy a nyáron távozna, mert... mert akkor felvetődik a kérdés, hogy hogyan tovább. Karim maradjon? Ha nem, akkor Bale köré építsünk egy teljesen új támadó szekciót? Vagy menjen ő is és teljesen új emberekkel oldjuk meg? Nagy a rizikó és pont emiatt lett/lenne prioritás bármi áron megszerezni Mbappét. Mert ő tudna CR-rel és nélküle is jól játszani. 1 év együtt, utána jöhet megint valaki. Minden esetre én nem alapoznék csak Karimra vagy Bale-re 1 évet sem.
ZZ: ismerjük. Neki most jön el a megmérettetés ideje. Ugye annó is azt mondta mindenki, hogy inkább egy társ/apa jellegű edző kell ezekhez a sztárokhoz, hogy kezelni tudja őket, mint egy vaskalapos edző. Most viszont látjuk enne az árnyoldalát. A sztárok, a kifelé menő sztárok túl cimbik lettek, új sztárok nincsenek, a fiatalok pedig használhatatlanok. Nem érzik azt, hogy ha jól teljesítenek, akkor eredményesek lehetnek, van értelme a munkájuknak, mert úgy is a haverok fognak játszani, viszont emellett olyan szinten nő meg mindegyik arca, ami rendhagyó számomra.
Rengeteg olyan dolog van, ami nem új keletű, de a homok olyan jól melegíti mindenki buksiját. Már leírtam, hogy mit várok a bajnokságtól és ZZ-től: a jövő évi rendszer kitalálását és tesztelését. Mint a F1-ben, mikor már úgy is mindegy féltávnál és elkezdik gőzerővel fejleszteni a jövő évi autót. Ezzel a gála csapat erőltetéssel csak arra fogunk jutni, hogy elszúrjuk a BL-t meg a kupát is. A fiatalokat folyamatosan játszatni kellene és az alap csapatot megfelelő szinten tartani. Sajnos azonban ere van a legkisebb esély.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???