HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 9., kedd 16:46
Azt én se értem, hogy miért ne lenne Hazard előrelépés. Lehet sokszor forgolódik meg belebonyolódik (a Chelseaben), de kell a dinamikája. Ráadásul itt sokkal több játszótársa lesz, akik közé amúgy bőven beleillik.
Amiért én mégsem fogok teljesen örülni, hogy neki bizony gólokat (sokat) kell szereznie a jelenállás szerint és ez csak egyszer történt meg a Lilleben. Ő is inkább a helyzet teremtésben jó, mintsem a gól lövésben. Helyzeteinket most is megteremtjük, de egyszerűen nincs már meg elől az, hogy bármikor gólt szerzünk.
Ugye eddig CR fémjelezte BBC hozta a gólokat. Hazard meg sokkal inkább Isco alternatívája lehetne, mint az elől lévő 2 leváltója. Igazából vele is előrébb leszünk, de kelleni fog előre egy vérbeli csatár, aki mondjuk nem egy Mario Gomez féle csatár.
Kár, hogy Balere nem lehet számítani és Mbappet nem mertük kicsengetni, mert egy Isco-Mbappe-Bale 3as szerintem tökéletesen kiegészítenék egymást.
(CR és Benzema nálam igazából már nem téma, nem alapozok arra, hogy CR feltámad 2 hónapra a tavaszra, mert 10 hónapból áll egy szezon, Benzema meg... nos ő Karim)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K