Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 9., kedd 17:34

rashidm írta:Inkább Cr-Benzema kettőst kéne lecserélni góllövés tekintetében, nem pedig egy újabb előkészítőt megvenni.
Csak kell valaki akivel a játék képe is javul. A góllövéssel is kezdeni kéne valamit, de ha játékban javulnánk, az a gólokon is észrevehető lenne.
Süti írta:Több lehetőséget teremt, jobbak a kiugratásai, és szerintem sokkal inkább csapatjátékos. Ja, és harmadannyiba kerül, ha flop lenne, ami benne van, tekintve hogy a PL-ből ritkán hozunk olyat aki beválik. Úgyhogy szerintem legkevésbé sem a góljai miatt lenne jó vétel az olasz, hanem amilyen szinten ki tudja szolgálni a többieket.
Szubjektív, de ez mind megvan Hazardban és jobbak is benne. Hazard meg nem PL típus, nem jelent semmit, hogy onnan igazolnánk. Az olasz ligából se nagyon jöttek be az igazolásaink. Ráadásul sok olaszra igaz, hogy csak otthon ászok. Mondjuk Insigne sem az a típus, nagyon jó a srác amúgy. De nálam ő inkább csere kategória egy Realba, az meg nem kell. Ráadásul abban sem vagyok biztos, hogy sokkal olcsóbb lenne mint Hazard. A Napoli sincs rászorulva, hogy eladják, Higuaínért is leakasztottak 91 millát. Ő is lenne vagy 100. A Chelsea is vitte volna, nekik sem adták.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2018. január 9., kedd 17:31

Kerlon írta: mond már meg, hogy lehet ennyire örülni a másodvonalas spanyol igazolásoknak is, hátha én is örülni fogok
tehetséges, fiatal spanyol kapus, miért ne örüljünk? :mrgreen:

amúgy bármi lehet belőle, ha nem válik be akkor sem bukunk sokat
hülyék lennénk nem leigazolni
óh, most olavasom hogy megsérült, így leghamarabb nyárion jön gondolom
akkor eldöntik majd, hogy kölcsönadják még, vagy itt marad Navas mögött/mellett

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. január 9., kedd 17:28

rashidm írta:
Inkább Cr-Benzema kettőst kéne lecserélni góllövés tekintetében, nem pedig egy újabb előkészítőt megvenni.
A szél frissítése szerintem független a csatárposzttól.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. január 9., kedd 17:27

M1Ö írta:
Inisigne-nek nagyon jó a jobb lába, beszarás milyen gólokat tud lőni, de minden másban jobb Hazard. Hazard is ugyanúgy nekimegy az emberének és felvállalja az 1vs1-eket. Ziro hangoztatja annyira, hogy túl sokat forgolódik, ami csak féligazság. Mert csak akkor nem megy neki a védelemnek, amikor full egyedül van. De akkor meg nincs is értelme.

Több lehetőséget teremt, jobbak a kiugratásai, és szerintem sokkal inkább csapatjátékos. Ja, és harmadannyiba kerül, ha flop lenne, ami benne van, tekintve hogy a PL-ből ritkán hozunk olyat aki beválik. Úgyhogy szerintem legkevésbé sem a góljai miatt lenne jó vétel az olasz, hanem amilyen szinten ki tudja szolgálni a többieket.
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. január 9., kedd 17:22

M1Ö írta:
wxyz írta:Nem, csak nem teszek olyan játékosok között szintkülönbséget olyan okokkal, mit a nemzetiség vagy a magasság, atletikus adottságok hiánya.
Meg szimplán mindenkit gyengének állítasz be.
Inkább Cr-Benzema kettőst kéne lecserélni góllövés tekintetében, nem pedig egy újabb előkészítőt megvenni.

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 9., kedd 17:15

wxyz írta:Nem, csak nem teszek olyan játékosok között szintkülönbséget olyan okokkal, mit a nemzetiség vagy a magasság, atletikus adottságok hiánya.
Meg szimplán mindenkit gyengének állítasz be.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. január 9., kedd 17:09

M1Ö írta:
Veled nem vitázom, akinél mindenki középszer... Nálad senki nem előrelépés.
Nem, csak nem teszek olyan játékosok között szintkülönbséget olyan okokkal, mit a nemzetiség vagy a magasság, atletikus adottságok hiánya.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. január 9., kedd 17:06

Navas-Marcelo-Ramos-Varane-Carvajal-Kovacic-Kroos-Isco-Asensio-Hazard-CR? :mrgreen: Benzemát eladni, Icardi, Modric,Ceballos 12.-13.-14. embernek? :)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 9., kedd 16:58

Az a baj, hogy Karim másfél éve gyenge és szerintem teljesen belefásult a dolgokba. Én nagyon szeretem, de elengedtem már, néha megcsinálja a maga zsenijét, mint tavaly az Atletico ellen, de amúgy konstans jó focit már nem várok el tőle.

Kylian Hazard Újpestről ment a Chelsea 2-be. A másik kettőhöz képest nulla a karrierje. Thorgan viszont szépen termel a Gladbachba és én is azt olvastam, hogy megy a Chelseabe.

Amúgy, ha Hazard jön, akkor - tiltsatok ki- lehet Icardit bepróbálnám. Kell egy tipikus 9-es és ő azért annyira nem botlábú, mint egy Kane.

Amúgy nekem tetszik Lacazette és Firmino is. Firmino játékban nagyon hasonló, mint Karim.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 9., kedd 16:54

Süti írta:Simán előbb hoznám pl. Insignét Hazard árának kb harmadáért a nyáron, sokkal jobb előkészítő, mint a belga. Bármikor megcsinál egy cselt, és jól lát a pályán. És nem kell kifizetni a PL felárat...
Inisigne-nek nagyon jó a jobb lába, beszarás milyen gólokat tud lőni, de minden másban jobb Hazard. Hazard is ugyanúgy nekimegy az emberének és felvállalja az 1vs1-eket. Ziro hangoztatja annyira, hogy túl sokat forgolódik, ami csak féligazság. Mert csak akkor nem megy neki a védelemnek, amikor full egyedül van. De akkor meg nincs is értelme.
rashidm írta:Megsüvegelendő.
Minden rangadón pluszt hoz mezőnyben, mégha a góljain meg a gólpasszain nem is nagyon látszik.
wxyz írta:Nem, az elvárás az, hogy olyan jöjjön sok pénzért, aki a Bale, Asensio, Isco, Cabellos sor bármelyik tagjához képest előrelépés. Hazard nem az.
Veled nem vitázom, akinél mindenki középszer... Nálad senki nem előrelépés.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2018. január 9., kedd 16:50

Realista24 írta:
numberone1 írta:Na es mi a helyezet kisebbik Hazardal, Thorgennel? Mert mar nala is eljott az ido a valtasra. :hmmm:
Megy a Chelseabe.
Akkor mar csak az a kerdes, h a teso helyere megy v az egesz csalad egyutt lesz, mert ha jol tudom, h a legkisebb is ott van...erdekes lenne.

Esetleg a Monacobol....

szerk:
(CR és Benzema nálam igazából már nem téma, nem alapozok arra, hogy CR feltámad 2 hónapra a tavaszra, mert 10 hónapból áll egy szezon, Benzema meg... nos ő Karim)
Ahogy Bale feltamadt, ugy akar Karim is elkaphatja a fonalat ujra.De ha teljesen uj tamado sort epitenek, en bizony mar nem szamolnek Bale-l.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 9., kedd 16:46

Azt én se értem, hogy miért ne lenne Hazard előrelépés. Lehet sokszor forgolódik meg belebonyolódik (a Chelseaben), de kell a dinamikája. Ráadásul itt sokkal több játszótársa lesz, akik közé amúgy bőven beleillik.

Amiért én mégsem fogok teljesen örülni, hogy neki bizony gólokat (sokat) kell szereznie a jelenállás szerint és ez csak egyszer történt meg a Lilleben. Ő is inkább a helyzet teremtésben jó, mintsem a gól lövésben. Helyzeteinket most is megteremtjük, de egyszerűen nincs már meg elől az, hogy bármikor gólt szerzünk.
Ugye eddig CR fémjelezte BBC hozta a gólokat. Hazard meg sokkal inkább Isco alternatívája lehetne, mint az elől lévő 2 leváltója. Igazából vele is előrébb leszünk, de kelleni fog előre egy vérbeli csatár, aki mondjuk nem egy Mario Gomez féle csatár.

Kár, hogy Balere nem lehet számítani és Mbappet nem mertük kicsengetni, mert egy Isco-Mbappe-Bale 3as szerintem tökéletesen kiegészítenék egymást.

(CR és Benzema nálam igazából már nem téma, nem alapozok arra, hogy CR feltámad 2 hónapra a tavaszra, mert 10 hónapból áll egy szezon, Benzema meg... nos ő Karim)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 9., kedd 16:42

numberone1 írta:Na es mi a helyezet kisebbik Hazardal, Thorgennel? Mert mar nala is eljott az ido a valtasra. :hmmm:
Megy a Chelseabe.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2018. január 9., kedd 16:39

Na es mi a helyezet kisebbik Hazardal, Thorgennel? Mert mar nala is eljott az ido a valtasra. :hmmm:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 9., kedd 16:36

rashidm írta: Kíváncsiságból megnéztem a "rendre gólt lő és gólpassz nagycsapatok ellen" érvedet.
Mondjuk a gólpassz szót én nem írtam le és nem is gondolom, hogy a jó játék feltétele lenne ahogy a gondolatom sem csak erre a fél szezonra vonatkozott. Azt meg tartom, hogy a jelenlegi helyzethez előrelépés lenne mindenképp a mozgékonysága, lendülete miatt és nem ezt az álló semmit kéne nézni, meg ahogy lövöldözzük be a labdákat szélről. Ha nem elérhetőek Neymar és Mbappe, márpedig jelen állás szerint nem azok, akkor őt mindenképp hoznám.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. január 9., kedd 16:36

Isco, Asensio, Ceba, Kova, oda rohadtul nem kell senki, nekik is csak ido kell, mondjuk Isco mar megmutatta h mennyivel masabb amikor szabadon jatszhat es nem a padrol nezi a meccset, erzesem szerint a tobbiek is bizonyitananak. Nekunk egy golvago csatar kell, Bale most hajt, de par jo neccs meg haromszor annyi kihagyott nem megoldas.
BBC el, Mariano vissza es meg valaki, nagy penzert, vagy kevesert is akar. Sanchez kepes golokat rugdosni es siman megszerezheto. Ha nem tudunk Bappet hozni, akkor hozzunk olyant aki aktualisan megoldas lehet, mert annak semmi ertelme hogy 150 ert hozunk valakit, akit eloadunk ugy mint igazi galaktikus, kozben meg csak Bale 2 lesz belole

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. január 9., kedd 16:34

Kerlon írta: Mi meg a dinamikus játék. :shifty:
Jogos, de ha birkózni akarunk, jöhet Kane.
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. január 9., kedd 16:33

wxyz írta:
M1Ö írta:
Akkor ez az elvárás, a szint amit meg kell ugrania a leigazolt játékosnak? Csak mert akkor nem kell nekünk Neymar sem, mert még ő sem aranylabdás, meg nem húzott csapatot úgy, mint CR.
Nem, az elvárás az, hogy olyan jöjjön sok pénzért, aki a Bale, Asensio, Isco, Cabellos sor bármelyik tagjához képest előrelépés. Hazard nem az.
Felsoroltak kozul egyedul Isco, aki felveszi a versenyt Hazardal, meg talan egy jo formaban levo Bale. Csak utobbinal Hazard sokkal jobban illik a csapatba. Asensio a kanyarban sincs egyelore, Ceba meg full masik poszt, de szinten messze van meg Hazardtol.

Bappe es Ney utan Hazard a legjobb opcio. Hazard koran megy a vita, Neymar 1 evvel fiatalabb es kb 100 millaval dragabb is. Szoval inkabb ugy mondanam, hogy Bappe utan Hazard a legjobb opcio.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pheco 2018. január 9., kedd 16:34-kor.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 9., kedd 16:32

Süti írta:
Professore írta:
Insignet csipazom nagyon csak az olasz ligabol jovo tamadoktol kicsit viszongok. Pedig anno hogy orultem Cassanonak :mrgreen:
Jogos, de aki látta játszani, az tudja hogy nem azért erős, mert fekszik neki az olasz liga, hanem mert jó labdarúgó. Amilyen labdákat osztogat, azt ugyanúgy osztogatná máshol is. Ráadásul hasonló dinamikus focit játszik a nápoly mint mi, arról nem is beszélve, hogy csapágyasra van hajtva Sarri alatt a kezdő 11, és azt is bírja. Ami szintén nem hátrány nálunk, tekintve hogy nem 1 kupára megyünk egy évben.
Szerintem ha idén nem a nápolyé lesz a scudetto (de még ha az övék lesz akkor is) szét fogják szedni őket, 50-60-ért pedig ajándék lenne Lorenzo.
Mi meg a dinamikus játék. :shifty:
K

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. január 9., kedd 16:31

Professore írta:
Insignet csipazom nagyon csak az olasz ligabol jovo tamadoktol kicsit viszongok. Pedig anno hogy orultem Cassanonak :mrgreen:
Jogos, de aki látta játszani, az tudja hogy nem azért erős, mert fekszik neki az olasz liga, hanem mert jó labdarúgó. Amilyen labdákat osztogat, azt ugyanúgy osztogatná máshol is. Ráadásul hasonló dinamikus focit játszik a nápoly mint mi, arról nem is beszélve, hogy csapágyasra van hajtva Sarri alatt a kezdő 11, és azt is bírja. Ami szintén nem hátrány nálunk, tekintve hogy nem 1 kupára megyünk egy évben.
Szerintem ha idén nem a nápolyé lesz a scudetto (de még ha az övék lesz akkor is) szét fogják szedni őket, 50-60-ért pedig ajándék lenne Lorenzo.
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Vissza: