RealMadridFanatic írta:A nyilatkozattal szerintem sincs baj. Nem takarózik, látja Ő is és mindenki, hogy változtatni kell. Egyedül az elégedett vagyok a kerettel és nem kell igazolás rész furcsa, de Ők valószínűleg jobban látják, hogy télen van-e olyan játékos, akibe érdemes fektetni. (meg tudják, hogy jön nyáron Neymar, addig meg nem vesznek félmegoldást
)
Ezt nyáron kellett volna máshogy csinálni, de innen könnyű okoskodni. Már kitartanak az akkori terv mellett, bizalmat fektetettek ebbe a keretbe, ami valljuk meg, azért nem olyan arcpirító ennyi sikeres év után. Most sem kellene szétszedni az egészet, kb. 2 igazolással megoldható a nyár is. Az, hogy milyen lesz a kínálat más kérdés.
Nyarat elrontották, feltettek mindent egy lapra (BBC) és buktak, ez tiszta. Télen kit lehetne hozni? B kategóriát se, talán Cét.
Itt megy a sírás, hogy ne fizessünk noname arcokért sokat, de közben meg Zidane és Pérez a barom, amiért nem hoznak valakit 50-100 millióért, meg horror fizetésért télen. Minek? Bajnokság már elment, BL-t és kupát még meg tudjuk nyerni, viszont olyat nem tudunk hozni, aki egymaga dönti el a meccseket.
Hozunk egy támadót, és? Attól jobb lesz Carvajal vagy Marcelo? Élesebb lesz Modric és Kroos? Hülyeség. A mostaniakat kell felrázni és kihozni belőlük azt, ami bennük van. Ehhez mi a jobb? Ha ekézik őket a sajtón keresztül vagy, ha elismerik, hogy kollektívan mindenki hibás és együtt próbálják kijavítani?
Mondjuk azt értem, hogy itt sokaknak kielégülést jelent, hogy verheti naponta hatszor a mellét, hogy bezzeg ő megmondta...