Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 9., kedd 21:01

Kerlon írta: Az utódja is megvan. Valami Pavon a bokabol.
FM-ben kurvajó, nagyon húzott Wenger :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2018. január 9., kedd 20:59

Csak szolok, h Ozilnek is lejar a szerzodese....
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 9., kedd 20:59

Realista24 írta:
Hééé, én egyetértek Veled nagyrészt a fentiek kapcsán. :) Mások álltak bele a nyilatkozatba.
Tudom, sorry, nem neked szólt. :mrgreen:

Ja és Alexis megegyezett a Cityvel a legfrissebb beszámolók szerint.
Az utódja is megvan. Valami Pavon a bokabol.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 9., kedd 20:44

Hééé, én egyetértek Veled nagyrészt a fentiek kapcsán. :) Mások álltak bele a nyilatkozatba.
Tudom, sorry, nem neked szólt. :mrgreen:

Ja és Alexis megegyezett a Cityvel a legfrissebb beszámolók szerint.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. január 9., kedd 20:43

Realista24 írta:
RealMadridFanatic írta:A nyilatkozattal szerintem sincs baj. Nem takarózik, látja Ő is és mindenki, hogy változtatni kell. Egyedül az elégedett vagyok a kerettel és nem kell igazolás rész furcsa, de Ők valószínűleg jobban látják, hogy télen van-e olyan játékos, akibe érdemes fektetni. (meg tudják, hogy jön nyáron Neymar, addig meg nem vesznek félmegoldást :mrgreen: )

Ezt nyáron kellett volna máshogy csinálni, de innen könnyű okoskodni. Már kitartanak az akkori terv mellett, bizalmat fektetettek ebbe a keretbe, ami valljuk meg, azért nem olyan arcpirító ennyi sikeres év után. Most sem kellene szétszedni az egészet, kb. 2 igazolással megoldható a nyár is. Az, hogy milyen lesz a kínálat más kérdés.
Nyarat elrontották, feltettek mindent egy lapra (BBC) és buktak, ez tiszta. Télen kit lehetne hozni? B kategóriát se, talán Cét.
Itt megy a sírás, hogy ne fizessünk noname arcokért sokat, de közben meg Zidane és Pérez a barom, amiért nem hoznak valakit 50-100 millióért, meg horror fizetésért télen. Minek? Bajnokság már elment, BL-t és kupát még meg tudjuk nyerni, viszont olyat nem tudunk hozni, aki egymaga dönti el a meccseket.

Hozunk egy támadót, és? Attól jobb lesz Carvajal vagy Marcelo? Élesebb lesz Modric és Kroos? Hülyeség. A mostaniakat kell felrázni és kihozni belőlük azt, ami bennük van. Ehhez mi a jobb? Ha ekézik őket a sajtón keresztül vagy, ha elismerik, hogy kollektívan mindenki hibás és együtt próbálják kijavítani?

Mondjuk azt értem, hogy itt sokaknak kielégülést jelent, hogy verheti naponta hatszor a mellét, hogy bezzeg ő megmondta...

Télre egyedül Alexis Sanchezt tudnám elképzelni, akiben tényleg van fantázia, de már írtam a napokban, hogy a Cityvel leállni harcolni horrorfizuval felesleges. Annyira nem jó a chilei, hiába a lejáró szerződés (ráadásul nyilván az ügynöki jutalék és aláíráspénz jelentősebb lenne).
Ráadásul Ő is csak B terv lehet, hosszú távon nincs rá szükség.

Mondjuk én eleve rózsaszín ködben vagyok és szinte biztos vagyok benne, hogy tavaszra jelentősen javulni fog kollektíven a csapat. Ennyire erőteljes nyomorékoskodás nem lehet szimplán a jóllakottság, motiválatlanság műve. Ilyen szintű játékosok nem felejtenek el futballozni.

Tudom, voltak előjelek már tavaly is, de akkor is tartom, hogy itt volt egy többkörös hazárdjáték Zidane-ék részéről a keretfrissítés kikerülésével és a formaidőzítéssel, amit a rengeteg balszerencse, sajnos a nyomorék bírók és a vártnál gyengébb egyéni teljesítmények (Benzema, Cé, Marcelo, Modric, Bale, Carvajal --> közülük ha csak 2 felfelé lóg ki/nem eltiltott/nem szed össze sérülést már bentebb lennénk a bajnokságban is) azt eredményezték, hogy a ligából féltávnál kiszállunk. Ezt okosan felhasználva (még ha nyilván nem is mondják ki, hogy lefőtt a kávé) lehet még sikeres az év.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 9., kedd 20:35

most beindul Bale és tarolunk a két kupa sorozatban :luck:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2018. január 9., kedd 20:13

Anthony írta:
Realista24 írta:BL-t és kupát még meg tudjuk nyerni,
Nem tudjuk...sajnos.

Pedig igy hogy a bajnokságot elengedhetjük nagyobb erőket fordíthatunk a BL-re. Kupa meg sorsolástól is függ.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 9., kedd 20:11

Anthony írta:
Nem tudjuk...sajnos.
Miért, már kiestünk?
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. január 9., kedd 20:09

Nem tudjuk...sajnos.

A nyár nagy lutri lesz..megint felbukkan valami VB csodasztár...+ ugye megint 0 felkészüléssel kell nekimenni a szezonnak (bár ezzel minden nagycsapat így lesz).
De rossz nézni egy(?) elpazarolt évet, amikor most tarolni kéne..

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 9., kedd 20:02

RealMadridFanatic írta:A nyilatkozattal szerintem sincs baj. Nem takarózik, látja Ő is és mindenki, hogy változtatni kell. Egyedül az elégedett vagyok a kerettel és nem kell igazolás rész furcsa, de Ők valószínűleg jobban látják, hogy télen van-e olyan játékos, akibe érdemes fektetni. (meg tudják, hogy jön nyáron Neymar, addig meg nem vesznek félmegoldást :mrgreen: )

Ezt nyáron kellett volna máshogy csinálni, de innen könnyű okoskodni. Már kitartanak az akkori terv mellett, bizalmat fektetettek ebbe a keretbe, ami valljuk meg, azért nem olyan arcpirító ennyi sikeres év után. Most sem kellene szétszedni az egészet, kb. 2 igazolással megoldható a nyár is. Az, hogy milyen lesz a kínálat más kérdés.
Nyarat elrontották, feltettek mindent egy lapra (BBC) és buktak, ez tiszta. Télen kit lehetne hozni? B kategóriát se, talán Cét.
Itt megy a sírás, hogy ne fizessünk noname arcokért sokat, de közben meg Zidane és Pérez a barom, amiért nem hoznak valakit 50-100 millióért, meg horror fizetésért télen. Minek? Bajnokság már elment, BL-t és kupát még meg tudjuk nyerni, viszont olyat nem tudunk hozni, aki egymaga dönti el a meccseket.

Hozunk egy támadót, és? Attól jobb lesz Carvajal vagy Marcelo? Élesebb lesz Modric és Kroos? Hülyeség. A mostaniakat kell felrázni és kihozni belőlük azt, ami bennük van. Ehhez mi a jobb? Ha ekézik őket a sajtón keresztül vagy, ha elismerik, hogy kollektívan mindenki hibás és együtt próbálják kijavítani?

Mondjuk azt értem, hogy itt sokaknak kielégülést jelent, hogy verheti naponta hatszor a mellét, hogy bezzeg ő megmondta...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. január 9., kedd 20:00

Realista24 írta:Na, meséljetek, hogy mi nem tetszik. De félek, hogy nem értettétek meg a mondandóját.
Nekem csak ez nem:

"A végsőkig bízok a csapatomban. És hiszek abban, amit csinálok, egészen addig, amíg a klub el nem küld.”

Szóval lehet hogy Pérez adott neki egy barackot a buksijára? :mrgreen:

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. január 9., kedd 19:52

nem az interjú a lényeg mert kifele sose lesz igazság. a látványosan hosszabb megbeszélés az edzésen meg elhangzott a napokban pár dolog mint pl a felelősségvállalás ami legalább már vmi.

szerk. ha azt egyszer is kimondja hogy elégedetlen a kerettel és játékost akar az indulásnak +20 millió bárki árára.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. január 9., kedd 19:50

A nyilatkozattal szerintem sincs baj. Nem takarózik, látja Ő is és mindenki, hogy változtatni kell. Egyedül az elégedett vagyok a kerettel és nem kell igazolás rész furcsa, de Ők valószínűleg jobban látják, hogy télen van-e olyan játékos, akibe érdemes fektetni. (meg tudják, hogy jön nyáron Neymar, addig meg nem vesznek félmegoldást :mrgreen: )

„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. január 9., kedd 19:41

BBeno írta:
rashidm írta:Nem nagyon tetszik ez a Zizu interjú.
saját szobrát dönti ezzel a makacskodással és ragaszkodással. állása árán is.
Mit kene nyilatkoznia? Azt, hogy kiegett a "BBC" es ide Bappe es Neymar kell, plusz Marcelo is olyan gyenge, hogy csak az a szerencseje, hogy egy meg gyengebb Theo van mogotte es ugyanez igaz a Carvajal-Hakimi oldalon is? Teljesen normalis nyilatkozat volt szerintem.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 9., kedd 19:37

BBeno írta:
Na, meséljetek, hogy mi nem tetszik. De félek, hogy nem értettétek meg a mondandóját.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 9., kedd 19:34

GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. január 9., kedd 19:20

Nem nagyon tetszik ez a Zizu interjú.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 9., kedd 19:16

H.E.H.E. írta:az megvan, hogy nekünk is van egy aranyos kis adócsalónk? :mrgreen:
És még hamis tanúzással is vádolják. :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 9., kedd 18:50

igen. másik topic. modric ma fizetett be inkább 1 misit csak legyen vége az ügyének.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. január 9., kedd 18:45

az megvan, hogy nekünk is van egy aranyos kis adócsalónk? :mrgreen:
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

Vissza: