FM-ben kurvajó, nagyon húzott WengerKerlon írta: Az utódja is megvan. Valami Pavon a bokabol.
Kommentáld a híreket
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Kommentáld a híreket
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Csak szolok, h Ozilnek is lejar a szerzodese....
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Az utódja is megvan. Valami Pavon a bokabol.Realista24 írta:Tudom, sorry, nem neked szólt.Hééé, én egyetértek Veled nagyrészt a fentiek kapcsán. Mások álltak bele a nyilatkozatba.
Ja és Alexis megegyezett a Cityvel a legfrissebb beszámolók szerint.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Tudom, sorry, nem neked szólt.Hééé, én egyetértek Veled nagyrészt a fentiek kapcsán. Mások álltak bele a nyilatkozatba.
Ja és Alexis megegyezett a Cityvel a legfrissebb beszámolók szerint.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Realista24 írta:Nyarat elrontották, feltettek mindent egy lapra (BBC) és buktak, ez tiszta. Télen kit lehetne hozni? B kategóriát se, talán Cét.RealMadridFanatic írta:A nyilatkozattal szerintem sincs baj. Nem takarózik, látja Ő is és mindenki, hogy változtatni kell. Egyedül az elégedett vagyok a kerettel és nem kell igazolás rész furcsa, de Ők valószínűleg jobban látják, hogy télen van-e olyan játékos, akibe érdemes fektetni. (meg tudják, hogy jön nyáron Neymar, addig meg nem vesznek félmegoldást )
Ezt nyáron kellett volna máshogy csinálni, de innen könnyű okoskodni. Már kitartanak az akkori terv mellett, bizalmat fektetettek ebbe a keretbe, ami valljuk meg, azért nem olyan arcpirító ennyi sikeres év után. Most sem kellene szétszedni az egészet, kb. 2 igazolással megoldható a nyár is. Az, hogy milyen lesz a kínálat más kérdés.
Itt megy a sírás, hogy ne fizessünk noname arcokért sokat, de közben meg Zidane és Pérez a barom, amiért nem hoznak valakit 50-100 millióért, meg horror fizetésért télen. Minek? Bajnokság már elment, BL-t és kupát még meg tudjuk nyerni, viszont olyat nem tudunk hozni, aki egymaga dönti el a meccseket.
Hozunk egy támadót, és? Attól jobb lesz Carvajal vagy Marcelo? Élesebb lesz Modric és Kroos? Hülyeség. A mostaniakat kell felrázni és kihozni belőlük azt, ami bennük van. Ehhez mi a jobb? Ha ekézik őket a sajtón keresztül vagy, ha elismerik, hogy kollektívan mindenki hibás és együtt próbálják kijavítani?
Mondjuk azt értem, hogy itt sokaknak kielégülést jelent, hogy verheti naponta hatszor a mellét, hogy bezzeg ő megmondta...
Hééé, én egyetértek Veled nagyrészt a fentiek kapcsán. Mások álltak bele a nyilatkozatba.
Télre egyedül Alexis Sanchezt tudnám elképzelni, akiben tényleg van fantázia, de már írtam a napokban, hogy a Cityvel leállni harcolni horrorfizuval felesleges. Annyira nem jó a chilei, hiába a lejáró szerződés (ráadásul nyilván az ügynöki jutalék és aláíráspénz jelentősebb lenne).
Ráadásul Ő is csak B terv lehet, hosszú távon nincs rá szükség.
Mondjuk én eleve rózsaszín ködben vagyok és szinte biztos vagyok benne, hogy tavaszra jelentősen javulni fog kollektíven a csapat. Ennyire erőteljes nyomorékoskodás nem lehet szimplán a jóllakottság, motiválatlanság műve. Ilyen szintű játékosok nem felejtenek el futballozni.
Tudom, voltak előjelek már tavaly is, de akkor is tartom, hogy itt volt egy többkörös hazárdjáték Zidane-ék részéről a keretfrissítés kikerülésével és a formaidőzítéssel, amit a rengeteg balszerencse, sajnos a nyomorék bírók és a vártnál gyengébb egyéni teljesítmények (Benzema, Cé, Marcelo, Modric, Bale, Carvajal --> közülük ha csak 2 felfelé lóg ki/nem eltiltott/nem szed össze sérülést már bentebb lennénk a bajnokságban is) azt eredményezték, hogy a ligából féltávnál kiszállunk. Ezt okosan felhasználva (még ha nyilván nem is mondják ki, hogy lefőtt a kávé) lehet még sikeres az év.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
most beindul Bale és tarolunk a két kupa sorozatban
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Anthony írta:Nem tudjuk...sajnos.Realista24 írta:BL-t és kupát még meg tudjuk nyerni,
Pedig igy hogy a bajnokságot elengedhetjük nagyobb erőket fordíthatunk a BL-re. Kupa meg sorsolástól is függ.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Miért, már kiestünk?Anthony írta:Nem tudjuk...sajnos.Realista24 írta:BL-t és kupát még meg tudjuk nyerni,
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem tudjuk...sajnos.Realista24 írta:BL-t és kupát még meg tudjuk nyerni,
A nyár nagy lutri lesz..megint felbukkan valami VB csodasztár...+ ugye megint 0 felkészüléssel kell nekimenni a szezonnak (bár ezzel minden nagycsapat így lesz).
De rossz nézni egy(?) elpazarolt évet, amikor most tarolni kéne..
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nyarat elrontották, feltettek mindent egy lapra (BBC) és buktak, ez tiszta. Télen kit lehetne hozni? B kategóriát se, talán Cét.RealMadridFanatic írta:A nyilatkozattal szerintem sincs baj. Nem takarózik, látja Ő is és mindenki, hogy változtatni kell. Egyedül az elégedett vagyok a kerettel és nem kell igazolás rész furcsa, de Ők valószínűleg jobban látják, hogy télen van-e olyan játékos, akibe érdemes fektetni. (meg tudják, hogy jön nyáron Neymar, addig meg nem vesznek félmegoldást )
Ezt nyáron kellett volna máshogy csinálni, de innen könnyű okoskodni. Már kitartanak az akkori terv mellett, bizalmat fektetettek ebbe a keretbe, ami valljuk meg, azért nem olyan arcpirító ennyi sikeres év után. Most sem kellene szétszedni az egészet, kb. 2 igazolással megoldható a nyár is. Az, hogy milyen lesz a kínálat más kérdés.
Itt megy a sírás, hogy ne fizessünk noname arcokért sokat, de közben meg Zidane és Pérez a barom, amiért nem hoznak valakit 50-100 millióért, meg horror fizetésért télen. Minek? Bajnokság már elment, BL-t és kupát még meg tudjuk nyerni, viszont olyat nem tudunk hozni, aki egymaga dönti el a meccseket.
Hozunk egy támadót, és? Attól jobb lesz Carvajal vagy Marcelo? Élesebb lesz Modric és Kroos? Hülyeség. A mostaniakat kell felrázni és kihozni belőlük azt, ami bennük van. Ehhez mi a jobb? Ha ekézik őket a sajtón keresztül vagy, ha elismerik, hogy kollektívan mindenki hibás és együtt próbálják kijavítani?
Mondjuk azt értem, hogy itt sokaknak kielégülést jelent, hogy verheti naponta hatszor a mellét, hogy bezzeg ő megmondta...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nekem csak ez nem:Realista24 írta:Na, meséljetek, hogy mi nem tetszik. De félek, hogy nem értettétek meg a mondandóját.
"A végsőkig bízok a csapatomban. És hiszek abban, amit csinálok, egészen addig, amíg a klub el nem küld.”
Szóval lehet hogy Pérez adott neki egy barackot a buksijára?
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
nem az interjú a lényeg mert kifele sose lesz igazság. a látványosan hosszabb megbeszélés az edzésen meg elhangzott a napokban pár dolog mint pl a felelősségvállalás ami legalább már vmi.
szerk. ha azt egyszer is kimondja hogy elégedetlen a kerettel és játékost akar az indulásnak +20 millió bárki árára.
szerk. ha azt egyszer is kimondja hogy elégedetlen a kerettel és játékost akar az indulásnak +20 millió bárki árára.
- RealMadridFanatic
A nyilatkozattal szerintem sincs baj. Nem takarózik, látja Ő is és mindenki, hogy változtatni kell. Egyedül az elégedett vagyok a kerettel és nem kell igazolás rész furcsa, de Ők valószínűleg jobban látják, hogy télen van-e olyan játékos, akibe érdemes fektetni. (meg tudják, hogy jön nyáron Neymar, addig meg nem vesznek félmegoldást )
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mit kene nyilatkoznia? Azt, hogy kiegett a "BBC" es ide Bappe es Neymar kell, plusz Marcelo is olyan gyenge, hogy csak az a szerencseje, hogy egy meg gyengebb Theo van mogotte es ugyanez igaz a Carvajal-Hakimi oldalon is? Teljesen normalis nyilatkozat volt szerintem.BBeno írta:saját szobrát dönti ezzel a makacskodással és ragaszkodással. állása árán is.rashidm írta:Nem nagyon tetszik ez a Zizu interjú.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, meséljetek, hogy mi nem tetszik. De félek, hogy nem értettétek meg a mondandóját.BBeno írta:saját szobrát dönti ezzel a makacskodással és ragaszkodással. állása árán is.rashidm írta:Nem nagyon tetszik ez a Zizu interjú.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
saját szobrát dönti ezzel a makacskodással és ragaszkodással. állása árán is.rashidm írta:Nem nagyon tetszik ez a Zizu interjú.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nem nagyon tetszik ez a Zizu interjú.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
És még hamis tanúzással is vádolják.H.E.H.E. írta:az megvan, hogy nekünk is van egy aranyos kis adócsalónk?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
igen. másik topic. modric ma fizetett be inkább 1 misit csak legyen vége az ügyének.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
az megvan, hogy nekünk is van egy aranyos kis adócsalónk?
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"