BBeno írta:szerintem kósza gondolatként sem merült fel alexis a vezetőségnél.
Ezt mondjuk nem ertem,hogy mikepp fordulhat elo.
Megint egy hatalmas hiba...
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. január 10., szerda 14:09
BBeno írta:szerintem kósza gondolatként sem merült fel alexis a vezetőségnél.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 10., szerda 13:06
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. január 10., szerda 13:02
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. január 10., szerda 12:54
Szinte mindenki Bappet szeretne itt latni vagy Neymart, de ha nem jonnek ossze, akkor is kell valakit hozni. Mondjuk en Salaht nem hoznam, inkabb jojjon Hazard a balosra. De azert bizom benne, hogy nyaron Bappera racsorog ZZ, hogy gyere mar, kezdo leszel.H.E.H.E. írta:megint a békategória felé nézegetünk...pheco írta:Kis teruleten mennyire el meg Salah? Nem a megtolom es futok stilus, mint Bale?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. január 10., szerda 12:52
Mindenki tudja hogy ebbol egy legalabb 150 millas b kategorias igazolas lesz, legfeljebb nem akarjuk beismerni. Vagy ez, vagy az A kategoria 250 ert, mindegyik bejohet meg be is fuccsolhat, persze en is inkabb az A kategoriara voksolok, de ez kb ket embert jelentH.E.H.E. írta:megint a békategória felé nézegetünk...pheco írta:Kis teruleten mennyire el meg Salah? Nem a megtolom es futok stilus, mint Bale?
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2018. január 10., szerda 12:52
Idosebb is, elorebb tar. Egyebkent egy normalis vilagban, egy ilyen kaliberu jatekosnak, mint Dembele v Bappe a Liverpool fele jatekot jatszo jatszo csapat kellene, h legyen a masodik/harmadik lepcsofok karrierjuk soran es csak utanna egy Real v Barca. De hat az elet atirta ezt a forgato konyvet.Kerlon írta: Ő amúgy sokkal inkább tkp, mint szélsőtámadó. Amúgy Salah eredményesebb, sokkal inkább támadó, mint középpályás.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. január 10., szerda 12:51
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. január 10., szerda 12:50
megint a békategória felé nézegetünk...pheco írta:Kis teruleten mennyire el meg Salah? Nem a megtolom es futok stilus, mint Bale?
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. január 10., szerda 12:46
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 10., szerda 12:43
Ő amúgy sokkal inkább tkp, mint szélsőtámadó. Amúgy Salah eredményesebb, sokkal inkább támadó, mint középpályás.numberone1 írta:Kepa helyett is Dembelet hoznam.Kerlon írta: Beszarok rajtad, mennyire oda vagy Dembeléért. Lassan, ha védőkéne a helyére is Dembelét hoznád. Amúgy meg én is így vélekedtem Salahról, de idén néztem pár Pool meccset és sokat fejlődött. Még mindig megvan egy-két ilyen rossz megoldása, de sebességből meggyaláz mindenkit és jó a lövője is. Bár nem vagyok benne biztos, hogy nekünk ő kéne.
Dembelé meg tehetséges, de szerintem egy Di Maria klón azzal a különbséggel, hogy használja mindkét lábát és kevésbé munkabíró.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2018. január 10., szerda 12:35
Kepa helyett is Dembelet hoznam.Kerlon írta: Beszarok rajtad, mennyire oda vagy Dembeléért. Lassan, ha védőkéne a helyére is Dembelét hoznád. Amúgy meg én is így vélekedtem Salahról, de idén néztem pár Pool meccset és sokat fejlődött. Még mindig megvan egy-két ilyen rossz megoldása, de sebességből meggyaláz mindenkit és jó a lövője is. Bár nem vagyok benne biztos, hogy nekünk ő kéne.
Dembelé meg tehetséges, de szerintem egy Di Maria klón azzal a különbséggel, hogy használja mindkét lábát és kevésbé munkabíró.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 10., szerda 9:19
Ja, pont ez volt a Rómában. Utolsó passzok elrontása, helyzetek kihagyása, labda elhagyása. Idén viszont szintet lépett minden téren.BBeno írta:nem volt halvany a romaban sem kukonben nem lenne most a poolban. en arra emlekszem a romas salahbol hogy megfutott mindent de befejezni sosem tudott. ellenunk is rughatott volna 3 golt kb a 2 meccsen de mindent elrontott. sebesseget viszont nagyon kamatoztatta. itt a plben meg eddig minden befele pattan neki. kiderul meddig tart.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 10., szerda 9:08
HozzászólásSzerző: Berti » 2018. január 10., szerda 8:04
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 10., szerda 8:00
Beszarok rajtad, mennyire oda vagy Dembeléért. Lassan, ha védőkéne a helyére is Dembelét hoznád. Amúgy meg én is így vélekedtem Salahról, de idén néztem pár Pool meccset és sokat fejlődött. Még mindig megvan egy-két ilyen rossz megoldása, de sebességből meggyaláz mindenkit és jó a lövője is. Bár nem vagyok benne biztos, hogy nekünk ő kéne.numberone1 írta:Tobbert adnak el, mint ahogy Coutinhot adtak a barcanak. Igaz iden ugynezki szintet lepett mar feltavnal 17 golnal jar, de ahanyszor lattam a Romaban olyan Dombi Tibis volt. Qrva gyors volt, de esz nelkul futkosott, nagyon nem kellett tartani tole. Az a durva, h annyira nehez jobb jatekosokat mondani hasonlo posztra.Caraway írta:Di Marzio szerint terveztek a nyaron ramenni Salahra.
Ha megvesszuk 150+ misiert en berosarok, ott volt Dembele 105-t, miert nem hajtottuk fel ot?????
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2018. január 10., szerda 1:07
Tobbert adnak el, mint ahogy Coutinhot adtak a barcanak. Igaz iden ugynezki szintet lepett mar feltavnal 17 golnal jar, de ahanyszor lattam a Romaban olyan Dombi Tibis volt. Qrva gyors volt, de esz nelkul futkosott, nagyon nem kellett tartani tole. Az a durva, h annyira nehez jobb jatekosokat mondani hasonlo posztra.Caraway írta:Di Marzio szerint terveztek a nyaron ramenni Salahra.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 10., szerda 0:24
Tudom tudom olvastam én is. Lehet egyébként kedvet kapnak egy kis pénzköltéshez Coutinhot látva, de én továbbra se tartom valószínűleg, hogy hirtelen beleszaladunk valamilyen nagy transzferba csak mert január van és lehet igazolni.Realista24 írta: Most ezt mondta, de korábban kétszer vagy háromszor, amit írtam. Ezt az egészet pedig arra hegyezte ki a cikk, hogy miért nem dobja a jelenlegi támadókat, védőket, stb. és igazol helyettük újakat például.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2018. január 10., szerda 0:21
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. január 9., kedd 23:58
Icardival nem igazan lennenk kisegitve az a bajSüti írta:Ez a Diario Gol a helyi pepsifoci/blikk amit a spanyol metrokijáratoknál ingyen nyomnak az ember kezébe? Attól függetlenül, hogy én örülnék Icardinak, elég valószínűtlennek tartom hogy a télen hoznánk, nemhogy már az orvosin is túl van.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 9., kedd 23:37
Most ezt mondta, de korábban kétszer vagy háromszor, amit írtam. Ezt az egészet pedig arra hegyezte ki a cikk, hogy miért nem dobja a jelenlegi támadókat, védőket, stb. és igazol helyettük újakat például.sebydani írta:Szóval R, megint csak hazudsz össze-vissza a cikkekben, mi meg naivan azt hisszük, hogy a Mester mondta?!“Nincs szükségünk senkire, nem akarok senkit. Hiszek a csapatomban.
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem