Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Helyzetfüggő.
Klopp támadójátékban jobb edző, mint Zidane. A focija és a neki kialakított szerepkör nagyon fekszik Salahnak.
Sokkal könyebb dolga van, mint Asensionak, akinek egy szervezetlen támadójátékban kell teljesíteni, több poszton játszva.
Szerintem Asensio is hasonlóan jó lenne Salah helyén.
Klopp támadójátékban jobb edző, mint Zidane. A focija és a neki kialakított szerepkör nagyon fekszik Salahnak.
Sokkal könyebb dolga van, mint Asensionak, akinek egy szervezetlen támadójátékban kell teljesíteni, több poszton játszva.
Szerintem Asensio is hasonlóan jó lenne Salah helyén.
Hagyjuk már. Egyik alap és húzó ember, a másik néha megvillan.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Salah jelenleg egy fél klasszissal jobb Asensionál, aki teljesen visszaesett. Az más kérdés, hogy ez egy teljesen komolytalan pletyka, senki sem gondolja komolyan, hogy majd Kloppék odaadják a másik top támadójukat is pár napon belül. Ők inkább Aubát akarják megszerezni, erősíteni akarnak.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Salah nem jobb mint Asensio felesleges lenne...
persze ha a spanyol a posztján játszik, és nem középen
persze ha a spanyol a posztján játszik, és nem középen
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kane helyett Bappe es dealziro4vr írta:Hazard-Özil-James, elöl Kéjn,Realista24 írta:Nem tudom mi lenne a világgal, ha néhányotok döntéshozó pozícióba kerülne.
Én meg veszem elő a ciánkapszulát.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Számomra ez már tavaszra is nyilvánvaló volt, mikor CR mentette meg a seggünket talán karrierje legjobb két hónapjával.Kerlon írta:Ja, de az nyilvánvaló, hogy a jelenlegi felállásnál a másodvonalas kategória is előrelépést jelent.
Merci Zizou!
Őt sajnos egy idore el kell felejteni. Lehet játszunk vele egy CR sztorit, 3-4-5 év múlva elhozzuk világrekordert, lehet h sosem fog itt jatszani. De erre nem lehet várni. Benzematol már egy ideje csak varjuk a csodát, valszeg nem fog hatalmas szinteket lépni már, Ronaldo meg egyre öregebb. Bale meg....ericco írta:Egy valakiért kellett volna robbantani a nyáron. Lemaradtunk róla. Mot már mindenki drága lesz, és nem azért, mert felborult a piac, hanem, mert üres. Jelenleg senki sem jut az eszembe, akit szívesen látnék a csapatban, és megszerezhető. Ez van.
Sanchez ahogy írták is többen 2-3evre még akár megoldás is lehet. Jelenleg nem tudunk a jövőben gondolkozni, mert az a PSG-ben focizik, legyen itt szó Neymarrol vagy Mbapperol. De valami kell, ha nem most, akkor nyáron.
Ja, de az nyilvánvaló, hogy a jelenlegi felállásnál a másodvonalas kategória is előrelépést jelent.ericco írta:Egy valakiért kellett volna robbantani a nyáron. Lemaradtunk róla. Mot már mindenki drága lesz, és nem azért, mert felborult a piac, hanem, mert üres. Jelenleg senki sem jut az eszembe, akit szívesen látnék a csapatban, és megszerezhető. Ez van.Kerlon írta: mint angliában a fél liga, báerkit bármennyiért
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mondjuk az is elég kemény, hogy sokaknál csak Neymar meg M'Bappe a szint. Nyílván ők a legjobb opciók, sőt Messi-t is tök jó lenne megszerezni. Csak ugye nincs esély egyikre sem. Lehet reménykedni, hogy Neymar hátha megunja, vagy a PSG-t megbünteti az FFP csak kurvára nem ez lesz. Aztán döntse el mindenki, hogy frissítsünk, vagy maradjon 18/19-re is minden ugyanígy. Az biztos, hogy még egy BBC-s szezon már az egészségemre menne, úgyhogy nekem még cián kapszula sem kéne.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ja, én most a Realon túl gondolkodtam már, mert addigra a Madridot tönkretennékziro4vr írta:Hazard-Özil-James, elöl Kéjn,Realista24 írta:Nem tudom mi lenne a világgal, ha néhányotok döntéshozó pozícióba kerülne.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Egy valakiért kellett volna robbantani a nyáron. Lemaradtunk róla. Mot már mindenki drága lesz, és nem azért, mert felborult a piac, hanem, mert üres. Jelenleg senki sem jut az eszembe, akit szívesen látnék a csapatban, és megszerezhető. Ez van.Kerlon írta:mint angliában a fél liga, báerkit bármennyiértRealista24 írta:Nem tudom mi lenne a világgal, ha néhányotok döntéshozó pozícióba kerülne.
Merci Zizou!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hazard-Özil-James, elöl Kéjn,Realista24 írta:Nem tudom mi lenne a világgal, ha néhányotok döntéshozó pozícióba kerülne.
Nem illik.
mint angliában a fél liga, báerkit bármennyiértRealista24 írta:Nem tudom mi lenne a világgal, ha néhányotok döntéshozó pozícióba kerülne.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem tudom mi lenne a világgal, ha néhányotok döntéshozó pozícióba kerülne.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Elég nagy lutri, de annak idején az öreg Nistelrooy is bevált a MUból. A döntést nagyban megkönnyítheti, hogy elől ettől szarabbak már nem nagyon lehetünk. Viszont akkor valamelyik span bérelt helyét ZZnek be kell áldoznia. Olyan isten meg nincs hogy megtegye a látottak alapján.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
egyértelműen előrelépés lenne. egy percig sem kéne gondolkozni ezen. mai árakat nézve apróért jönne és kéne neki adni kb 10-12 milliós fizut 3,5 évig aztán elengedni a kezét.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Teli aron a kora miatt valoban felejtos lenne sanchez.
De igy 25 30 millio fontert, plane egy ilyen szintu jatekos ajandek lenne.
2-3 ev meg boven lenne benne szvsz
De igy 25 30 millio fontert, plane egy ilyen szintu jatekos ajandek lenne.
2-3 ev meg boven lenne benne szvsz
ZIDANE
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Mint nev valoszinuleg elhangozhatott egy-egy atbeszelgetett Zizou-Perez megbeszelesen erosites kapcsan. De az is valoszinu, h hamar elvetethettek, mert szerintem olyan opciot akarnak aki joval fiatalabb...talan ezert nem hallani rola hireket.KAG írta:BBeno írta:szerintem kósza gondolatként sem merült fel alexis a vezetőségnél.
Ezt mondjuk nem ertem,hogy mikepp fordulhat elo.
Megint egy hatalmas hiba...
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Mar olyat is olvastam hogy Salahra mar a mostani igazolasi periodusban rahajtunk... Eleg kacsa szagu mondjuk az info. Nehezen tudom elkepzelni hogy a szezon kozepen a Pool ket fontos tamadotol is megvaljon. Ha meg igaz az erdeklodes akkor megint amator idopocsekolas. Nem nagyon tudom elkepzelni az egyiptomit mint meghatarozo real jatekos de sajna vekony a felhozatal.
Sancheznel meg valoszinuleg a magas fizu igeny a bibi (vagy jobban mondva amit a City ajal neki )
Sancheznel meg valoszinuleg a magas fizu igeny a bibi (vagy jobban mondva amit a City ajal neki )
Olvasgatva röviden akkor az A kategória: Neymar, Mbappe.
B kategória kb mindenki más.
C kategória: Kane...
Szóval A kategóriás igazolásra a fentiek alapján én nem számítok.
Igazság szerint reálisan nézve Hazard-ot lehetne esetleg hoznio, de még ő is kérdéses. Bale helyére bőven elhoznám, már 4 éve is azt tettem volna. Sokkal jobban illene ebbe a fociba.
Csatár nem tudom...Nehéz kérdés. Egyébként tény, hogy Kane az angol első ligába illik, de szerintem messze nem olyan gyenge játékos, mint ahogy itt a legtöbben írnak róla. Nem egy Mbappe, de ha itt lenne stabilan hozná a gólokat. Az más kérdés, hogy olyan mint Bale. Az angol ligában többet ér.
B kategória kb mindenki más.
C kategória: Kane...
Szóval A kategóriás igazolásra a fentiek alapján én nem számítok.
Igazság szerint reálisan nézve Hazard-ot lehetne esetleg hoznio, de még ő is kérdéses. Bale helyére bőven elhoznám, már 4 éve is azt tettem volna. Sokkal jobban illene ebbe a fociba.
Csatár nem tudom...Nehéz kérdés. Egyébként tény, hogy Kane az angol első ligába illik, de szerintem messze nem olyan gyenge játékos, mint ahogy itt a legtöbben írnak róla. Nem egy Mbappe, de ha itt lenne stabilan hozná a gólokat. Az más kérdés, hogy olyan mint Bale. Az angol ligában többet ér.