Értékeld a legutóbbi meccset
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Azert az beszédes, hogy két tizit nem fújnak be nekünk, majd a Villarreal egy lesgóllal nyer.
A szezon végére valahogy oda kell érni a második helyre, és legalább a kupát nyerni kéne.
Azon kívül nem látom, hogy a nyáron kiket lehetne hozni, akik előrelépést jelentenének. Remélem, már most nagyban dolgoznak a scoutok, hogy az egyelőre nevesincs, de tehetséges, agilis játékosokat idehozzák. Elsősorban a támadósorba és a védelem széleire. Méregdrága Kane-ek és Wernerek nem hiszem, hogy megoldások lesznek.
A szezon végére valahogy oda kell érni a második helyre, és legalább a kupát nyerni kéne.
Azon kívül nem látom, hogy a nyáron kiket lehetne hozni, akik előrelépést jelentenének. Remélem, már most nagyban dolgoznak a scoutok, hogy az egyelőre nevesincs, de tehetséges, agilis játékosokat idehozzák. Elsősorban a támadósorba és a védelem széleire. Méregdrága Kane-ek és Wernerek nem hiszem, hogy megoldások lesznek.
Merci Zizou!
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
a góllövésnek semmi köze a játékunkhoz. attól mert 5 méterre nem találják el a kaput attól még lehet focizni. ez nem igazán függ össze azzal hogy á nem megy be a labda akkor ívelgessünk. jó összjátékkal is lehet helyzetbe kerülni amit aztán kihagynak.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Nem arra értem , hogy edző buktatás , hanem hogy Perez kirúgja , mivel nem jönnek az eredmények nem tudja a gödörből kihúzni a csapatot , én nem mondom hogy most kirúgná Perez , de inog már alatta a pad nagyon szerintem.ToniKroos írta:Szerintem amúgy ez hülyeség. Itt nem edző buktatás folyik, egyszerűen sehogy se akar bemenni a labda és ez rányomja a bélyegét a játékunkra. Ilyen van minden csapat életében, túl kell jutni rajta. Az ellenfeleink harmad annyi helyzetből lőnek annyi gólt, mint mi. Ebből is látszik, hogy amint feljavulnánk a végjátékban, akkor lenne játék is. Jelenleg ennyi a különbség a barca és köztünk, hogy ők belövik.Ramioli írta:Zizut lehet már most felállítják?
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Végülis megint történelmet írunk. A világon nem volt még egy ilyen csapat, aki ilyen magasságokból ekkorát zuhanjon. De majd a BLben oda teszik magukat, hát persze. 1 hónap múlva BL, addigra össze kapják magukat. Úgy el fog verni minket a PSG, hogy csak úgy füstölni fogunk.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Szerintem amúgy ez hülyeség. Itt nem edző buktatás folyik, egyszerűen sehogy se akar bemenni a labda és ez rányomja a bélyegét a játékunkra. Ilyen van minden csapat életében, túl kell jutni rajta. Az ellenfeleink harmad annyi helyzetből lőnek annyi gólt, mint mi. Ebből is látszik, hogy amint feljavulnánk a végjátékban, akkor lenne játék is. Jelenleg ennyi a különbség a barca és köztünk, hogy ők belövik.Ramioli írta:Zizut lehet már most felállítják?
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
az első félidő még értékelhető volt bár ott sem volt túl sok kidolgozott helyzet csak ívelések szögletek amik persze hozták a semmit. 2ikban szokásos sétálgatás. nulla volt a munka megint.
A csapat jól játszott, nem mentek be a helyzetek. A bajnokság még nincs veszve, következő meccsen mindent megteszünk majd. a PSG ellen mi lesz? Addig még több hét van hátra.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Hát ez érdekes meccs volt , görcsös a csapat azt látni , nem akar sehogy sem bemenni a labda , nem érdemelt vereséget a csapat , de a gólok számítanak.. Zizut lehet már most felállítják? elképzelhető
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
A nyáron szépen lehet újjáépíteni a csapatot. Navas, Casilla, Theo, Hakimi, Lucas, Bale, Benzema, Ronaldo, Mayoral mehetnek isten hírével.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Na majdnem
De igy megszebb.
De igy megszebb.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
Az egész Seria A legtöbb gólt szerző spanyolja lett.lestat írta:besteve7 írta: Ugy beszelsz rola, mint vmi Kinai 5 osztalyban rugna a bort Tobb jatek remenyeben elment olasz elcsapathoz, ahol az egyik legfontosabb jatekossa notte ki magat Azert szerintem sokan szeretnenek erre a sorsra jutni
Nem most lett valami all time spanish goalscorer Nápolyban?
Azért az nem hangzik rosszul.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
besteve7 írta:Ugy beszelsz rola, mint vmi Kinai 5 osztalyban rugna a bort Tobb jatek remenyeben elment olasz elcsapathoz, ahol az egyik legfontosabb jatekossa notte ki magat Azert szerintem sokan szeretnenek erre a sorsra jutniProfessore írta: Azert LV volt a tamadok kozt a legtapasztaltabb es tudja hogy tobbre nem nagyon viheti a realnal. O azert kapar hogy ne jusson Calejon sorsara... Becsuletere legyen mondva hogy kuzdesben peldat vehetne tole a banda nagy resze.
.
Nem most lett valami all time spanish goalscorer Nápolyban?
Azért az nem hangzik rosszul.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
Én eddig tényleg csak megvillanásokat láttam tőle, de konstans jó játékkal vagy gólokkal, gólpasszokkal még nagyon adós. Ehhez mondjuk hozzátartozik, ami tényleg igaz, hogy összevissza kap szerepet és nem is túl rendszeresen.
Szarul is van menedzselve - az egész keret is-, de rajta se látszik a bizonyítási vágy.
Meghát a Celta elleni 15 perccekkel is mire lehet menni? Semmire.
Szarul is van menedzselve - az egész keret is-, de rajta se látszik a bizonyítási vágy.
Meghát a Celta elleni 15 perccekkel is mire lehet menni? Semmire.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Ugy beszelsz rola, mint vmi Kinai 5 osztalyban rugna a bort Tobb jatek remenyeben elment olasz elcsapathoz, ahol az egyik legfontosabb jatekossa notte ki magat Azert szerintem sokan szeretnenek erre a sorsra jutni[/quotbesteve7 írta:Professore írta: Azert LV volt a tamadok kozt a legtapasztaltabb es tudja hogy tobbre nem nagyon viheti a realnal. O azert kapar hogy ne jusson Calejon sorsara... Becsuletere legyen mondva hogy kuzdesben peldat vehetne tole a banda nagy resze.
.
Csak arra reflektaltam hogy nem tudta beverekedni magat a kezdobe majd az uj arcok hatasara meg a jatekpercek miatt valtott. Azert az olasz elcsapatban kicsit mas eselyei vannak komoly teofeakat nyerni. A fizu gondolom nagyobb es akkor anyagilag megeri. Ha Asenssio tenyleg berobban vagy vegre igagolunk ertelmes szelso tamadot akkor mar LV semni szukseg es mehet o is mas "elcsapathoz". Ezzel szerintem o is tisztaban van. Ezert mondom hogy az o motivaltsaga valahol ertheto (na meg brusztolos karakter alapbol)
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Én sem temetem Asensiot, mert benne van az X de fenékbe kell billenteni (vagy mellkason fejelni, az is hasznos )
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Hát ha Asensio folytatja ezt a kiskirályos mentalitását, akkor hamar Jesé sorsára fog jutni.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Ugy beszelsz rola, mint vmi Kinai 5 osztalyban rugna a bort Tobb jatek remenyeben elment olasz elcsapathoz, ahol az egyik legfontosabb jatekossa notte ki magat Azert szerintem sokan szeretnenek erre a sorsra jutniProfessore írta: Azert LV volt a tamadok kozt a legtapasztaltabb es tudja hogy tobbre nem nagyon viheti a realnal. O azert kapar hogy ne jusson Calejon sorsara... Becsuletere legyen mondva hogy kuzdesben peldat vehetne tole a banda nagy resze.
.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Azert LV volt a tamadok kozt a legtapasztaltabb es tudja hogy tobbre nem nagyon viheti a realnal. O azert kapar hogy ne jusson Calejon sorsara... Becsuletere legyen mondva hogy kuzdesben peldat vehetne tole a banda nagy resze.babaking írta:Nekem aki csalódás az Asensio... Nagyon elhitte a nyáron és állandóan flegmázik és alig hajt. Szöges ellentéte lucasnak aki képességekben nem annyira jó de kaparni mint malac a jégen és meg is lesz az eredménye általában. A mostani párharban is 5 gólból 4 szorosan az ő nevéhez fűződik.
Asenssio nekem is csalodas bar en a magam reszerol meg nem temetnem. Sokkal rendszeresebben kellene kapjon perceket es lehetoleg egy szerepkorben (szelso tamado). Masreszt meg nem tudjuk milyen a hangulat a csapaton beleul de erzesem szerint feszult es lelombozo es azert ez se kedvez a fiatal tehetsegeknek. Zizutol tobbet vartam abban a tekintetben ahogy a fiatal tehetsegeinket kezeli.
Oltari benak leszunk ha Asenssiot elszorakozzuk mert azert nem kutyauto csak jobban kellene hasznalni + beszelni a fejevel.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Nekem aki csalódás az Asensio... Nagyon elhitte a nyáron és állandóan flegmázik és alig hajt. Szöges ellentéte lucasnak aki képességekben nem annyira jó de kaparni mint malac a jégen és meg is lesz az eredménye általában. A mostani párharban is 5 gólból 4 szorosan az ő nevéhez fűződik.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
En arra alapozom, hogy klasszis jatekosaink vannak es nem egett ki mindenki, sot igazabol kiegest senkire nem mondanek(max Benzre ), inkabb "csak" eros visszaesest. Ha megnezem a PSG es a mi keretunket, papiron a tamadosoron kivul meg mindig mi vagyunk a jobbak es a tapasztalat is mellettunk szol. Szerintem meg lehet fogni oket es ketlem, hogy a sracok ne ereznek, hogy ennek a garnituranak igy egyutt az utolso nagy dobasa lehet ez a BL tavasz. Raadasul PSG lesz az eselyes, jo lenne mutatni a fakkot a vilagnak ujra. Plusz a BL-ben Ce es Benz is szokott altalaban mutatni valamit es Bale is biztato.Nyilacska írta:Aki azt mondja hogy ebből jolvan ki sülhet az mire alapozza? Jelen állás szerint, forma stb stb a psg hülyére fog verni. Ez a csapat kieget. Itt kumma nagy változások kellenek aminek a jelét se látom de azért hajrá