HozzászólásSzerző: Torquemada » 2018. január 11., csütörtök 10:14
Még mielőtt el akarjuk adni (én nem), várjunk egy kicsit. Itt mindenki készpénznek veszi, hogy jövőre is ZZ a Real edzője. Ha ilyen gyalázatos fomát tartunk, mint már hónapok óta, plusz a PSG lemészárol minket (ne így legyen), biztos, hogy legenda ide vagy oda, az edző feláll (vagy inkább felállítják). Egy új ember más elképzelésekkel jöhet. Ha játszó típusú lesz, és nem a beadások szerelmese, akkor lehet, hogy szüksége lesz rá, mert monjuk Casét, Lucast, Llorentét még hátrébb vágja, vagy akár valamelyiket ki is a kertből. Modricnak szerintem max. 2-3 jó éve van. Ekkor eljöhet Ceballos ideje is, szerintem jó játékos és még jobb lesz.
Egy biztos, a jelenlegi játékrendszerben tényleg nem kell, ez viszont nem az ő hibája, mert látjuk, hogy mennyit ér a jelenlegi játékrendszer. Ha ZZ marad, akkor tényleg kölcsönbe kell adni, hagy fejlődjön. Mi meg vegyünk még vagy öt szélsőt meg vagy három nagy létrát előlre aztán folytassuk ezt a 30 beadás/meccs tempót, mert úgy látom, erre álltunk rá, aztán majd lesz valami. Elvileg ezt is lehet jól csinálni. Csak lassan már üres a stadion, egyre kevesebben mennek ki rájuk. A népnek kell(ene) az előadás.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)