Realista24 írta:Inkább arra gondoltam, hogy nem költött sokat a portugál. Igaz, hogy Mendesszel sokat költöttek, de mégsem a Pérez féle költekezés volt.
Ezt pár hónapja még én is így gondoltam főleg a tavalyi nyár után, de amikor lenyilatkozta José, hogy ő is meg akarta venni Bale-t, csak Perez nem bólintott rá elgondolkoztam, hogy lehet azért még sem volt annyira megengedve minden neki ...
VanillaSky írta:Gazdaságilag mindenképp! Csak sajnos-nem sajnos ez egy labdarúgó csapat, ahova illene nemzetközi eredményeket is letenni. Egy BL elődöntő meg elvárás nem fejlődés ahhoz képest, hogy az elmúlt években még szánalomra méltóbb volt a Madrid. Itt a második négy évében már mutatni kell valamit, mert 1-1 bajnokság meg CdR nem emberfeletti bravúr 1 milliárd eltapsolása után.
Ezzel maximálisan egyetértek, és véleményem szerint, ha idén nem is, de jövőre mindenképpen lesz 1 brutális szezonunk... Pontosabban ezzel a kerettel kötelező lesz
hehe írta:most veszem észre hogy nincs már öziltopik
Már vártam... Sok volt olvasni 3 napig a sírást. Nem volt elég, hogy apám is siránkozik, hogy eladta a Real ( pedig nem is Madrid drukker, amúgy azért is utálja a Realt mert megvettük Bale-t
...) még itt is ment a sírás. Alig várom, hogy Isco, Bale, CR, Benzema szétkapja a kaput és elcsituljon a nép...
OFF:
Hehe! Nem tudom emlékszel e, hogy a másik topicban (legyén Ancelotti) beszéltük, hogy nem tudjuk, hogy bírjuk ki jövőhét szombatig!? Hát nem esküvőre megyek, kövi hét szombaton