elég komoly 4-es jöhet össze. utána bárkitől kikaphatunk két meccsen sajnos.Leganés–Real Madrid
Espanyol–FC Barcelona
Atlético Madrid–Sevilla
Valencia–Deportivo Alavés
Copa del Rey
Re: Copa del Rey
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
17-e az odavágó idegenben és 24-e a visszavágó. Úgyhogy ja, már jövőhéten bele kell csapni a lecsóba.Babinho írta:Menetrend?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Menetrend?
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Csak ha a fiatalok azt hozzák mint a Numancia ellen, akkor nem biztos, hogy olyanon kell gondolkodni, hogy az elődöntőben már a gálakezdő kezd. Már jövőhéten odavágó van, ha jól tudom. Addig nem sok minden fog változni, nem fogunk hirtelen látványosan javulni. Úgyhogy remélem valami A és B féle keverék csapat áll fel, mert per pill a legerősebb kezdővel sem tenném fel az életem a győzelemre.kelemen.istvan írta:Addig legalább több játékperce lesz a fiataloknak.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Ha a várható továbbjutókat nézzük, a következő körben már valószínűleg jöhet a (nem teljes) gálakezdő. Addig legalább több játékperce lesz a fiataloknak.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
ja jó lett volna ha egymással megvívják a harcukat. hátha kövi körben összejön.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Az is sima. Legalább egy Atma-t kaptak volna.BBeno írta:espanyol-barca
espanyol-barca
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én ebben nem lennék annyira biztos.Csabi írta: jólvan, kaptunk még egy kört.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Mazli temet
leganes-real. ennyi
na kezdődik a sorsolás. csak sevilla és atma ne. pls
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Voltak mar csodak? Igen.wZoLee7 írta:Én meg már nem hiszek ebben a forma időzítésben. Január van, ha 5 hónap elteltével sem sikerült a világ legjobb keretének formába lendülnie akkor valahol nagyon nagy gond van
Megnyerhetjuk a ket kupat? Igen.
Elofordulhat, hogy beindul a szeker, meg ha nem is tudatos forma idozutesnek koszonhetoen? Igen.
Innentol kezdve en szurkolok, a tobbi nem erdekel. Amugy nem akarok senkit gyozkodni, csak jelezni, hogy az optimista oldalon is vannak meg szurkolok.
Amugy gond az van persze, megis nehezemre esik olvasni ezt a sok kesergest, meg onsanyargatast, hogy a tobbu csapat most milyen fenyes jovo elott all. Mehet a kritika a csapt fele, mert jar, de a tisztelet is jarna, most is, hogy szarul all a szezon.
egyértelműen nagyon nagy gond van.Január van, ha 5 hónap elteltével sem sikerült a világ legjobb keretének formába lendülnie akkor valahol nagyon nagy gond van
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én meg már nem hiszek ebben a forma időzítésben. Január van, ha 5 hónap elteltével sem sikerült a világ legjobb keretének formába lendülnie akkor valahol nagyon nagy gond vanDonát írta:Mert nyilvan abbol erdemes kiindulni..Kerlon írta:megáht ez a Numancia se volt könnyed
Ertem en a negativ hangulatot, van is ra ok, engem is elkapott, de annyira kiszamithatatlan a formaidozutes, hogy egyaltalan nem tudhatjuk mi jon ezutan. En meg mindig vakon hiszek a 2 kuoa megnyereseben, van is ra esely boven! Azzal pedig klub szunten ismet mienk lenne a szezon!
(meg akkor is, ha a fanyalgok szemforgatasa nem is lenne alaptalan)
nem mindegy, hányadik fordulóban történik meg?Csabi írta:vagy majd mi kapjuk az atleticot, costa meg két meccsen leköp 5-öt, belerúg 4-be, meg bever 3 gólt, amennyit benzema egész évben. és pislogunk kifelé a szatyorból, mint a bizonyos hal.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
vagy majd mi kapjuk az atleticot, costa meg két meccsen leköp 5-öt, belerúg 4-be, meg bever 3 gólt, amennyit benzema egész évben. és pislogunk kifelé a szatyorból, mint a bizonyos hal.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Mert nyilvan abbol erdemes kiindulni..Kerlon írta:megáht ez a Numancia se volt könnyed
Ertem en a negativ hangulatot, van is ra ok, engem is elkapott, de annyira kiszamithatatlan a formaidozutes, hogy egyaltalan nem tudhatjuk mi jon ezutan. En meg mindig vakon hiszek a 2 kuoa megnyereseben, van is ra esely boven! Azzal pedig klub szunten ismet mienk lenne a szezon!
(meg akkor is, ha a fanyalgok szemforgatasa nem is lenne alaptalan)
megáht ez a Numancia se volt könnyed
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K