Kommentáld a híreket
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Leaglább őszinte Guti, így gondolja és ezt vállalja is...az már egy másik dolog, h az elmúlt 1-2 évet nézve rohadt nagy tévedés az egész....
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Szerintem csak a 2. legrosszabb opció volt. Hárítás> igazság> kamu.pavel írta:Na látod Norbii, ezért bugyuta ez a Guti...3 opció közül a legrosszabbat választotta....
De hát ez már csak egy ilyen világ..ahol egy egyszerű kijelentés, nagy bonyodalmat okoz.
-
Remélem mielőtt eljön ez a retardált világ, már eldobtam a kanalat! Persze van még személyi kultusz meg bálványimádat is a világon, azért remélem Madridban - Európa egyik legjelentősebb városában - nem fog bekövetkezni. Szerencsére Guti nem változik, nem az a pc ember ami dívik manapság. Amúgy meg Ronaldot is az élmezőnybe sorolta.Ronaldonak teljes mertekben igaza van abban, hogy nem kapja meg a teljes tamogatast a klubb reszerol.
Ha valaki a Real Madridnal dolgozik, legyen az jatekos, edzo vagy takarito, ha megkerdezik tole, hogy ki a legjobb, tok mindegy, hogy mit gondol, azt kell mondania, hogy Ronaldo. Errol is kene szoljon ez az egesz klubb, hogy mindig tamogatjuk egymast.
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Na látod Norbii, ezért bugyuta ez a Guti...3 opció közül a legrosszabbat választotta....
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Hát..azért valljuk be Gutinál ami a szívén az a száján. Nem kell ezen felháborodni. Volt egy riportja, megkérdezték, ő meg elmondta az igazat a saját szemszögéből. Át kell esni ezen és ennyi. Voltak év mikor Cr volt jobb..voltak mikor Messi. Elég volt olvasni facebookon a kommenteket h Guti így meg úgy dögöljön meg a tehenével együtt. lelel. Csak azért mert ők a nagy Cr pns copók klubb tagja, és csak miatta madridisták:D Mindenkinek meg van a saját véleménye, és ha ezt tisztességes keretek között képes elmondani akkor nincs miért anyázni őt.
Az igaz hogy a jobb választás az lett volna ha csendben marad és hárítja ezt a kérdést, mivel ez nem több mint viszályszitás.
Az igaz hogy a jobb választás az lett volna ha csendben marad és hárítja ezt a kérdést, mivel ez nem több mint viszályszitás.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Van egy "nagyszerű" cikk.
Arról szól, hogy a távozók tavaly 44 gólt és 47 gólpasszt hoztak össze, az érkezők pedig 63 gólt és 40 gólpasszt, ergó jobbak leszünk.
Arról szól, hogy a távozók tavaly 44 gólt és 47 gólpasszt hoztak össze, az érkezők pedig 63 gólt és 40 gólpasszt, ergó jobbak leszünk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
hehe írta:részegen realmeccset nézni az esküvőre szánt kivetítőn és okádva leordítani a násznépet minden gólnál, szuperparaszt.Hehe! Nem tudom emlékszel e, hogy a másik topicban (legyén Ancelotti) beszéltük, hogy nem tudjuk, hogy bírjuk ki jövőhét szombatig!? Hát nem esküvőre megyek, kövi hét szombaton
Én a bl döntő alatt voltam esküvőn, hozták is a kivetítőt..
......Aztán hülye családi fotókat kellett nézegetni
Guti meg... ne is tudok rá mit mondani.
A barcások így is, ha kell ha nem verik a mellük, még akkor adjuk alá a lovat..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
szépvolt Guti...Messi sehol nemvolt a döntő pillanatokban az utóbbi időkben...pateroljuk el Ronit is.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Jaaaaj Guti, kivagy te ember...ilyent nyilatkozni. Döntő pillanatokban? Chelsea vagy Bayern ellen hol volt a döntő pillanatokban? Utoljára még egy 11-est is kihagyott...
Géci, mond meg, hogy 2-szer 45 perc józanodásra van szükséged...esetenként hosszabbítás előfordulhat, de majd tartasz közte pár perc szünetet amikor megjelensz a vendégek között
Géci, mond meg, hogy 2-szer 45 perc józanodásra van szükséged...esetenként hosszabbítás előfordulhat, de majd tartasz közte pár perc szünetet amikor megjelensz a vendégek között
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Szerencsére már a játékosok is ilyenek, de az, hogy mindig van 1 olyan valaki aki a középpontban akar lenni az hihetetlen... Amúgyh3x0r írta:Ronaldonak teljes mertekben igaza van abban, hogy nem kapja meg a teljes tamogatast a klubb reszerol.
Ha valaki a Real Madridnal dolgozik, legyen az jatekos, edzo vagy takarito, ha megkerdezik tole, hogy ki a legjobb, tok mindegy, hogy mit gondol, azt kell mondania, hogy Ronaldo. Errol is kene szoljon ez az egesz klubb, hogy mindig tamogatjuk egymast.
- h3x0r
Ronaldonak teljes mertekben igaza van abban, hogy nem kapja meg a teljes tamogatast a klubb reszerol.Realista24 írta:Guti meg lehetett volna okosabb, főleg, hogy most kezdett el kicsikkel dolgozni.
-
Én nagyon valószínűséggel kevés azon emberek közé tartozik akik baromira nem kedvelték Gutit... Elhiszem, hogy fasza a középpontban lenni ilyen alpári nyilatkozatokkal, de azért illene a csapat, pontosabban a illene a klubtársakkal szemben értelmesen megnyilvánulni... Baromira nem hiányzik az ilyen nyilatkozat CR hosszabbítása előtt...Jammin írta:Mondjuk a kiemelt rész az egy hatalmas nagy hülyeség, elég csak megnézni mindkét csapat legfontosabb meccseit az elmúlt 1-1,5 évből. Mondjuk mindkét csapat játszott a BM-el az elmúlt időben, vagy elég csak az egymás elleni meccseket is felhozni...
Az a fránya példamutatás...Realista24 írta:Guti meg lehetett volna okosabb, főleg, hogy most kezdett el kicsikkel dolgozni.
Baráti pár... Nem hiszem, hogy meg tudnám oldaniRealista24 írta:Én esküvőn felmentem, aztán néztem a meccset. Persze ez függ attól, hogy milyen kapcsolatban/rokonsági fokban vagy a párral. Nálam belefért simán.
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Guti mikor volt okos?? A passzai igen, de a viselkedése, háááát....Realista24 írta:Én esküvőn felmentem, aztán néztem a meccset. Persze ez függ attól, hogy milyen kapcsolatban/rokonsági fokban vagy a párral. Nálam belefért simán.
Guti meg lehetett volna okosabb, főleg, hogy most kezdett el kicsikkel dolgozni.
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én esküvőn felmentem, aztán néztem a meccset. Persze ez függ attól, hogy milyen kapcsolatban/rokonsági fokban vagy a párral. Nálam belefért simán.
Guti meg lehetett volna okosabb, főleg, hogy most kezdett el kicsikkel dolgozni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Elmondanám, hogy megkérdeztem, hogy van e TV, de amint láttam a reakciót gyorsan mondtam, hogy csak vicceltem ( persze amùgy baromira nem )hehe írta:részegen realmeccset nézni az esküvőre szánt kivetítőn és okádva leordítani a násznépet minden gólnál, szuperparaszt.Hehe! Nem tudom emlékszel e, hogy a másik topicban (legyén Ancelotti) beszéltük, hogy nem tudjuk, hogy bírjuk ki jövőhét szombatig!? Hát nem esküvőre megyek, kövi hét szombaton
Mind1 majd vasárnap megnézem felvételről
-
- Kedvenc játékosaid: Mcmanaman, Zidane, Raul
- Kedvenc csapatod: rm.
Mondjuk a kiemelt rész az egy hatalmas nagy hülyeség, elég csak megnézni mindkét csapat legfontosabb meccseit az elmúlt 1-1,5 évből. Mondjuk mindkét csapat játszott a BM-el az elmúlt időben, vagy elég csak az egymás elleni meccseket is felhozni...“Csak ismételni tudom magam, Messi a legjobb játékos jelen pillanatban a világon. Fáj bevallani, de ez az igazság. Vitathatatlanul Cristiano és Messi a két legjobb, de bizonyos pillanatokban, amikor a csapatnak szüksége van rájuk, akkor Messi meghatározóbb” – nyilatkozta Guti.
- h3x0r
Azt mar nem tudom, hogy Perez vagy Mourinho mondta, de valami olyasmirol szolt, hogy a Modric-saga utan mar nem volt lehetseges Bale-t leigazolni. Gondolom Perez se ugy szamolta, hogy egy egesz nyaron keresztul uldozzuk a horvatot.Géci írta:Ezt pár hónapja még én is így gondoltam főleg a tavalyi nyár után, de amikor lenyilatkozta José, hogy ő is meg akarta venni Bale-t, csak Perez nem bólintott rá elgondolkoztam, hogy lehet azért még sem volt annyira megengedve minden neki ...Realista24 írta:Inkább arra gondoltam, hogy nem költött sokat a portugál. Igaz, hogy Mendesszel sokat költöttek, de mégsem a Pérez féle költekezés volt.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
részegen realmeccset nézni az esküvőre szánt kivetítőn és okádva leordítani a násznépet minden gólnál, szuperparaszt.Hehe! Nem tudom emlékszel e, hogy a másik topicban (legyén Ancelotti) beszéltük, hogy nem tudjuk, hogy bírjuk ki jövőhét szombatig!? Hát nem esküvőre megyek, kövi hét szombaton
-
Ezt pár hónapja még én is így gondoltam főleg a tavalyi nyár után, de amikor lenyilatkozta José, hogy ő is meg akarta venni Bale-t, csak Perez nem bólintott rá elgondolkoztam, hogy lehet azért még sem volt annyira megengedve minden neki ...Realista24 írta:Inkább arra gondoltam, hogy nem költött sokat a portugál. Igaz, hogy Mendesszel sokat költöttek, de mégsem a Pérez féle költekezés volt.
Ezzel maximálisan egyetértek, és véleményem szerint, ha idén nem is, de jövőre mindenképpen lesz 1 brutális szezonunk... Pontosabban ezzel a kerettel kötelező leszVanillaSky írta:Gazdaságilag mindenképp! Csak sajnos-nem sajnos ez egy labdarúgó csapat, ahova illene nemzetközi eredményeket is letenni. Egy BL elődöntő meg elvárás nem fejlődés ahhoz képest, hogy az elmúlt években még szánalomra méltóbb volt a Madrid. Itt a második négy évében már mutatni kell valamit, mert 1-1 bajnokság meg CdR nem emberfeletti bravúr 1 milliárd eltapsolása után.
Már vártam... Sok volt olvasni 3 napig a sírást. Nem volt elég, hogy apám is siránkozik, hogy eladta a Real ( pedig nem is Madrid drukker, amúgy azért is utálja a Realt mert megvettük Bale-t ...) még itt is ment a sírás. Alig várom, hogy Isco, Bale, CR, Benzema szétkapja a kaput és elcsituljon a nép...hehe írta:most veszem észre hogy nincs már öziltopik
OFF:
Hehe! Nem tudom emlékszel e, hogy a másik topicban (legyén Ancelotti) beszéltük, hogy nem tudjuk, hogy bírjuk ki jövőhét szombatig!? Hát nem esküvőre megyek, kövi hét szombaton
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Ha jól tudom pl Ronaldo is Nike-os, Messi meg Adidast hord.hehe írta:amúgy biztos örül neki az adidas, hogy az ő cipőjüket veszi fel, de nike-s csapatba igazolt