Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 13., szombat 18:17

Azért ne gondoljátok már komolyan, hogy a hősi katalán Pep leülne bármikor is a kispadunkra. :kivagyhe:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. január 13., szombat 18:15

illgner írta:
RaúlCF írta:nálam megvan a tökéletes utód aki rohadtul nem lesz népszerű de én Pep-et akarom következő edzőnek hogy rendbetegye itt a dolgokat.
Erre semmilyen esély nem mutatkozik, benne van a city-projekt kellős közepében, halálra keresi magát, sikeres a csapata, és nem gondolom, hogy elengedné a főnöke.
én se tartom valószínűnek ellenben a legeslegjobb opció az biztos. ide most nagyon az kell

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. január 13., szombat 18:15

RaúlCF írta: nálam megvan a tökéletes utód aki rohadtul nem lesz népszerű de én Pep-et akarom következő edzőnek hogy rendbetegye itt a dolgokat. szemrebbenés nélkül kitenné az embereket és összerakja a csapat játékát olyannak amilyennek lennie kell. jelenleg ezt semelyik másik edzőben nem látom. utálom a fejét de tud valamit.
:ozil: aztakurva

Ugyanúgy mint nekünk, a játékosoknak is púp a hátán a bajnokság már.Meglátjuk mi lesz a psg ellen,ha ott is betli van akkor el lehet kezdeni takaritani.Addig nekem a bizalmam toretlen.

Amugy megint nem voltunk szarok.Megha csucs forma nincs is.Egyszeruen kabare az egesz,nem tudom ezen felhuzni magam,20 kapura loves es 0-1.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. január 13., szombat 18:15

M1Ö írta:Először is ezt a szar játékot kéne elengedni, utána igazolni. Mert ez nem csak azért van, mert éppen rosszul megy a csapatnak. Találjon ki valamit, mert nevetséges, hogy ennyi kreatív játékossal nincs játékunk. Utána leheti tökéletesíteni az igazolásokkal. Csak én félek tőle, hogy bárki jön ide, ugyanez a színtelen-szagtalan semmilyen íveld be focit fogjuk nyomni míg Zidane az edző. Egy Zidane basszus és ezt nyomatja.
Az még hagyján de akkor ezek szerint edzéseken semmi figurát, nem tanulnak amit meccsen lehetne használni. Lássuk a Barcát: évek óta ugyanaz a taktika hogy Messi beteszi a védők mögé, Dzsesszika Alba meg befut, beadja középre vagy vissza Messinek. És gól. Nálunk ilyet vagy hasonlótt miért nem talál ki valaki? Szánalom.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2018. január 13., szombat 18:14

RaúlCF írta:nálam megvan a tökéletes utód aki rohadtul nem lesz népszerű de én Pep-et akarom következő edzőnek hogy rendbetegye itt a dolgokat.
Erre semmilyen esély nem mutatkozik, benne van a city-projekt kellős közepében, halálra keresi magát, sikeres a csapata, és nem gondolom, hogy elengedné a főnöke.

Navamiro

HozzászólásSzerző: Navamiro » 2018. január 13., szombat 18:13

Mindent megtettek, csak ezzel a "taktikával" nem lehet eredményeket elérni úgy látszik.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. január 13., szombat 18:12

RealAsensio írta:Nem tudok haragudni a sracokra, ahogyan Zizura sem. Mindent megtettek, aki latta a meccset, az tudja, hogy MINDENT megprobaltak. Kiszoptunk, pont mint a Betis ellen. Csak ma meg jobban jatszottunk, mint akkor, megsem sikerult. Ez van, elobb vagy utobb felrobban az a kurva ketchupos flakon.... HALA MADRID Y NADA MAS!!!
Ha a minden kimerül abban hogy oldalról beb*szkodják a labdákat, hátha századszor más lesz az eredmény mint előtte 99x, akkor igazad van, mindent megpróbáltak. :lol:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 13., szombat 18:11

Először is ezt a szar játékot kéne elengedni, utána igazolni. Mert ez nem csak azért van, mert éppen rosszul megy a csapatnak. Találjon ki valamit, mert nevetséges, hogy ennyi kreatív játékossal nincs játékunk. Utána leheti tökéletesíteni az igazolásokkal. Csak én félek tőle, hogy bárki jön ide, ugyanez a színtelen-szagtalan semmilyen íveld be focit fogjuk nyomni míg Zidane az edző. Egy Zidane basszus és ezt nyomatja.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. január 13., szombat 18:11

Galacticos írta:Engem mem az zavar leginkabb h nem igazolunk hanem h ugyanazt a fos kezdot rakja fel minden meccsen es az osszes csere is tok ugyanaz, eredmenytol, meccs kepetol, jatekosok formajatol teljesen fuggetlenul.
Ugyanezt akartam volna írni. De legalább a PSG ellen már nem fogok meglepődni ha kitömnek.. :lol:

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. január 13., szombat 18:11

RealAsensio írta:Nem tudok haragudni a sracokra, ahogyan Zizura sem. Mindent megtettek, aki latta a meccset, az tudja, hogy MINDENT megprobaltak. Kiszoptunk, pont mint a Betis ellen. Csak ma meg jobban jatszottunk, mint akkor, megsem sikerult. Ez van, elobb vagy utobb felrobban az a kurva ketchupos flakon.... HALA MADRID Y NADA MAS!!!
hátha még rendesen futottak volna vagy nem Iscora ívelgetnek milyen király teljesítmény volt. a 2ik félidőt megint lesétálták ez nálam nem MINDEN.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. január 13., szombat 18:11

Csak tarcsaznam az Arsenalt Sanchez ugyben...

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. január 13., szombat 18:10

ZZ borzasztóan vakon van, kabaré ahogy kezeli a keretet konkrétan. A legjobb középpályásunknak szerep nem jut, a leggyengébb középpályásunk pedig alapkezdő továbbra is, érinthetetlenül. A 12. emberünk talán a keret leggyengébb képességű játékosa.

Későn cserél, szarul, kiszámíthatóan. Ötlettelen szar az egész.

Én egyébként ettől függetlenül továbbra is kitartok mellette, kezdő edző, elég komoly hibákat követ el, de amindent elért, megérdemli, hogy megkapja az esélyt a korrigálásra.
nálam megvan a tökéletes utód aki rohadtul nem lesz népszerű de én Pep-et akarom következő edzőnek hogy rendbetegye itt a dolgokat.
akkor kapnék agyvérzést, ha a filozófus idejönne.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2018. január 13., szombat 18:10

Bíztam Zizuban,de én így ilyen formában nem tudom majd sajnálni. Leépíti a fiatalokat, nem változtat, nem próbál semmit variálni. A semmi csapatot rakja fel hónapok óta,és egyre rosszabb és rosszabbak az eredmények..lesznek változások a psg elleni meccsig..ja voltak..rosszabbak lettünk,mint voltunk..egy gyenge közepesen játszó villareal nyert a bernabeuba..még csak meg se kellett szakadniuk..levédekezték az alibi semminket, aztán elfutottak 1x-2x..úgy vernek meg minket ahogy akarnak..

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. január 13., szombat 18:09

Nem tudok haragudni a sracokra, ahogyan Zizura sem. Mindent megtettek, aki latta a meccset, az tudja, hogy MINDENT megprobaltak. Kiszoptunk, pont mint a Betis ellen. Csak ma meg jobban jatszottunk, mint akkor, megsem sikerult. Ez van, elobb vagy utobb felrobban az a kurva ketchupos flakon.... HALA MADRID Y NADA MAS!!!
:goat:

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2018. január 13., szombat 18:09

Edzőkrízis van. Ennyi játékos nem lehet egyszerre rossz formában, vagy ha igen, annak felelőse kell legyen.

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. január 13., szombat 18:09

elfogyott mint edző. ez nem formaidőzítés ez semmi. jófej haver akivel buli van és ment a szekér mert happy volt mindenki de taktikailag zéró ez látszik. nálam megvan a tökéletes utód aki rohadtul nem lesz népszerű de én Pep-et akarom következő edzőnek hogy rendbetegye itt a dolgokat. szemrebbenés nélkül kitenné az embereket és összerakja a csapat játékát olyannak amilyennek lennie kell. jelenleg ezt semelyik másik edzőben nem látom. utálom a fejét de tud valamit.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. január 13., szombat 18:09

Engem mem az zavar leginkabb h nem igazolunk hanem h ugyanazt a fos kezdot rakja fel minden meccsen es az osszes csere is tok ugyanaz, eredmenytol, meccs kepetol, jatekosok formajatol teljesen fuggetlenul.

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2018. január 13., szombat 18:08

Remy írta:Gondolom még mindig nem téma az igazolás most télen...

Illetve, még mindig nem úszott el a bajnokság..

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2018. január 13., szombat 18:08

nem játszanak a fiatalok, és nem épül az új rendszer :cens:
addig lesz nyomatva a mai csapat, amíg itt van...

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 13., szombat 18:08

Remy írta:Gondolom még mindig nem téma az igazolás most télen...
Nincs kit leigazolni. Alexis lenne az első, aki beleszürkülne ebbe a csapatba.
Merci Zizou!

Vissza: