Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 13., szombat 20:15

KAG írta:Remelem,hogy ezeket csak kifele kommunikálja es latja, hogy mennyire 0 a tamadojateka a csapatnak.
Szervezetlen es otlettelen az egesz.
Az első félidőben ismét nem volt gond. Tavaly sem voltunk jobbak ilyentájt, sőt. Viszont van valami, ami miatt a csapat túlságosan félvárról veszi a második félidőket. Vagy az állóképesség zuhant meg ennyire?
A legérdekesebb, hogy tavaly pont ez volt az erősségünk. Az utolsó 10 peces góljainknak köszönhettük, hogy a Barca nem húzott el az ősszel, idén viszont gólt sem szereztünk a meccs végén, bármilyen is volt az állás. Remélem, a csapat és a stáb tudja a választ.
Merci Zizou!

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. január 13., szombat 20:11

Pozitívumok: „Tetszett, hogy a játékosaim mindent megtettek a győzelemért, szüntelenül futottak, küzdöttek, harcoltak. Nagyon szép akciónk voltak, nem érdemeltünk vereséget, de a futball egy ilyen játék. Úgy tűnik, mintha az égiek is összeesküdtek volna ellenünk, de ez hamarosan megváltozik.”

Támadásszervezési nehézségek: „Nem hiszem, hogy hiányozna belőlünk a kreativitás. Rengeteg gólhelyzetünk volt. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy a játékosoknak könnyű megélni és feldolgozni a kialakult helyzetet.”

Remelem,hogy ezeket csak kifele kommunikálja es latja, hogy mennyire 0 a tamadojateka a csapatnak.
Szervezetlen es otlettelen az egesz.
ZIDANE

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. január 13., szombat 20:10

azért az hogy nem tudja mit kell csinálnia az nem kifogás. látta évekig mit csinált Ancelotti, vezette a castillát is ami kicsi de ő volt az edző a kríziskezelés módszerei ugyanazok, elég sok helyen játszott jó edzők alatt látott eleget belülről hogy vmi lövése legyen. játszott ő Lippi, Ancelotti Del Bosque alatt is Lippitől biztos kaptak seggberúgást.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 13., szombat 20:08

Adom Sonic minden szavát. Csak annyival egészíteném ki, hogy remélem az új csapat építésénél szigorúan csak a szakmai érdekek fognak dönteni, mint az érkezők és a távozók oldalán. Megvan rá a technika és az erőforrás is a klubnál, hogy a megfelelő konklúziókat vonjuk le.
Ami a konrkét neveket illeti, meg vagyok lőve. Ötletem sincs. Lehet a mostani helyzethez képest bárki előrelépés lenne, de ne ez legyen a szint. Nyáron kényelmesen lehetett volna építkezni, most pedig valószínű, hogy nyomás alatt kell két nyárra való munkát megcsinálni. Nem egyszerű, de talán hideg fejjel, profizmussal megoldható.
ennél rosszabb már nem lehet...
Ez tévedés. Ahogy látom, még nem menthetetlen a helyzet. A csapatban nincsenek ellentétek, széthúzások, Zidane felé még él a bizalom a játékosok és a vezetőség felől, mindenki tudja, hogy az egész csapat, stáb és a vezetőség is felelős. Nincsenek mutogatások. Erre még lehet építeni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ericco 2018. január 13., szombat 20:10-kor.
Merci Zizou!

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2018. január 13., szombat 20:03

oké tényleg nagy eredmény amit élért Zizu
de miért nem képes változtatni? nem akar??

egy mezei szurkoló is kitalálna új formációt, más játékosokkal ha a régi ennyire nem működik
max az sem jön be
ennél rosszabb már nem lehet...

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2018. január 13., szombat 19:58

Szerintem nem erdemes bantani Zidane-t. Ket BL gyozelem ide vagy oda o meg akkor is egy zoldfulu edzo. Nincs meg mogotte sok szezon, nem volt meg ilyen krizishelyzetben. Valoszinuleg nem tudja hogy mit kene itt huzni hogy kijojjon a csapat a godorbol. Szerintem itt valami drasztikus huzas kene,amolyan padra rakom par meccsre Ronaldot szintu, markans taktikai valtas, seggek szerteszet rugasa, stb... Amit lehet egy sokat latott edzo mar osszel meghuzott volna mikor mar tisztan latszott hogy csuszunk a godorbe. O sajnos nem. Lehet nem meri bevallalni, vagy nem tudja a tapasztalat hianya miatt hogy mit kellene huzni. (Az se segit hogy nincs nagyon tamado alternativa szerencsetlennek...)

Ez benne volt mikor kineveztek a csapat elere. Szerencsere eddig nem utkozott ki es elkepeszto sikereket elhettunk at. Most le kell nyelni a bekat, ezt a szezont kibekkelni, kvalifikalni a BLre es emelt fovel belatni hogy elkurtuk. Nyaron frissiteni a kereten, megrazni magunkat es jovore ujult erovel es elszantsaggal nekifutni ujra. Ennyi. Nincs itt a vilagvege.

Zidanet nem kell elzavarni, hanem helyen kell kezelni. O kb meg most tanulja a szakmat. Remeljuk ebbol a szezonbol levonja a kovetkezteteseket es legkozelebb jobb lesz.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. január 13., szombat 19:02

Minden közre jatszik, túlsagosan szerencsénk sincs és akik sikerre vitték a csapatot a bl duplázáshoz nincsenek jó formában. Nem is kell ezen meglepôdni. Sejteni lehetett, hogy valamiféle zuhanàs jönni fog. Nem is értem miféle elvárás még egy bl gyôzelem ajajj. És megint jöhet a szokásos duma, hogy miféle drukker(ek) vagyunk. 2000es évek környékétôl követem a klubbot és ugyanúgy imádom, mint itt egyes total optimista véksôkig van remeny szurkolók. Átéltünk már ettôl nagyobb égéseket. Zidane meg nekem az isten és nem akarom, hogy elmenjen, de láthatóan megvannak a maga “betegségei” ahogy ancelottinak is meg volt, le is számoltak vele. Én innen màr nem várok nagy csodát se ronaldotól meg marcelotól pl, de persze lehet ebbe kapaszkodni. Psg ellen benne van egy nagy blama és akkor tényleg annyi a szezonnak (kupában barca ott lesz úgyis szval kevés esélyt látok arra is). Tehát akkor szezon végén perez nem küldo el zidanet, hanem ô maga fog felmondani diplomatikusan, hogy igen nagyon szép sikereket èrtünk el, de úgy érzem itt a váltás ideje bla bla.

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2018. január 13., szombat 18:55

Úgy volt, hogy leültek, mindent megbeszéltek, változás lesz, fain lesz most már minden. Erre ugyanaz a csapat, amit előre megmondtunk volna 10ből 10en, ugyanolyan cserékkel, ugyanakkor, amiket szintén megmondtunk volna 10ből 10en. Ennyit a palotaforradalomról. Egy félidő jó játékra volt elég kiherélt csapat ellen otthon. Egy biztos, ha ZZt jan. 14től nem engednék többet a csapat közelébe, nem sírnék miatta.
Ezt a meccset konkrétan elcsalták megint. Lesgól ott, mínusz két tizi itt (Carvajal olyanért kapott sárgát mezőnyben, amit CR védőjénél simán elengedtek a tizenhatosan belül). Nem is az eredmény érdekel, az egész már olyan, amilyen. Azért nem sajnálnám az edzőt, mert meg sem próbál változtatni, és teljesen formán kívül van mindenki.
Nem tudom, hány évre kell visszamenni ahhoz, hogy ilyen gyenge edzői teljesítménnyel találkozzunk, mint ebben a szezonban. Ezeket a mutatókat a harmatgyenge Benitez is hozta úgy, hogy CR ellene játszott. Azért szomorú, mert ugyanez az ember eddig a szezonig elég jól keverte a kártyákat, bár az már látszik, hogy azokat utálta ki a keretből, akik teljesítménye azért vastagon kellett a nagy címekhez.
Ancelotti 2.0. Jó játékrensdszer az elején- bratyi a játékosok egy részével- változások hiánya- lejtő- nincs megállás. Valamit már tenni kell, gyalázat, de a Real a negyedik helyért küzd. Sajnos ZZből már ezt sem nézem ki a krószmodricskászemíróBBCvel. Amit felépített ez az ember, most lerombolja.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2018. január 13., szombat 18:47

Pipita írta:
az is ha marad Zizu és a végén tényleg az EL-ben találjuk magunkat.
Ezt nem értem. A BL győztes ki is eshet, akkor is indulhat a BL-ben.

Peppel meg menjetek haza, meg az egész edzőváltás témával. Aki Zidanet elküldené, az nézze vissza a sikereinket az edzőkeringő korszakából.
BL győzelem? Olyan messze vagyunk ezzel a jatekkal tőle mint Makó Jeruzsálemtől... Nem is azt mondtam hogy J Ramos szintű edző kellene de ami most van az nem állapot és ami még rosszabb hogy őszintén szólva nem hiszem hogy Zizu ezt már megtudja fordítani... Persze reálisan nézve a PSG párharcig nem fog történni semmi. Utánna viszont igen valamilyen irányban biztosan. Rohadt messze van még a nyár...ilyen szenvedős, eredménytelen focival tuti nem huzza ki Zizu.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. január 13., szombat 18:37

az is ha marad Zizu és a végén tényleg az EL-ben találjuk magunkat.
Ezt nem értem. A BL győztes ki is eshet, akkor is indulhat a BL-ben.

Peppel meg menjetek haza, meg az egész edzőváltás témával. Aki Zidanet elküldené, az nézze vissza a sikereinket az edzőkeringő korszakából.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. január 13., szombat 18:35

ateeemadrid írta:
Tádám írta:Komolyan? Guardiola? :lol:
Inkább Gattuso akkor már, komolyan.
:D :D valahogy én is így vagyok vele egyébként.

szerintem Pochettino nem lenne rossz megoldás, de egyelőre nem foglalkoznék edzőváltással, azért ezen kívül még 1 évet minimum kapnia kéne ZZ-nek.

Mondjuk, ha tovabbra is vakon szerelmes a jatekosaiba,akkor folosleges.
Elert eredmenyek alapjan muszaj neki kapnia, de ha nen javul a fent emlitett tényezőben akkor folos szvsz
ZIDANE

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. január 13., szombat 18:30

Tádám írta:Komolyan? Guardiola? :lol:
:D :D valahogy én is így vagyok vele egyébként.

szerintem Pochettino nem lenne rossz megoldás, de egyelőre nem foglalkoznék edzőváltással, azért ezen kívül még 1 évet minimum kapnia kéne ZZ-nek.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. január 13., szombat 18:29

M1Ö írta:
dzsi91 írta:Ugyanúgy mint nekünk, a játékosoknak is púp a hátán a bajnokság már.Meglátjuk mi lesz a psg ellen
Jaj már dzsi, ne legyél már ennyire örök optimista. Itt sokkal, de sokkal több baj van, mint annyi, hogy nincs kedvük a bajokságban. Amúgy meg ma is szétkúrta az ideg Marcelot meg Carvajalt is, mégis 5 forintot nem érnek ketten.
Nem azt mondom,hogy nincsenek gondok.De amikor mennek is előre meg idegesek ez nem ugyanaz.Becsületből én is mennék,de igazából pont leszarnám,hogy -15 vagy -18 pont ha az bajnoki cím már úszott és a cspaton is ezt látom.Nagyon kíváncsi vagyok a psg meccsre,ha bukunk lehet elkezdeni sepregetni,de ha nyerünk kb vissza is kattanhat a csapat.

A játék meg hiába gyenge,annyira közel sem,hogy egy átlagos szerencsefaktorral vagy játékvezetéssel ne lennénk stabil másodikak.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2018. január 13., szombat 18:28

Süti írta:Pep?????? :ozil: Engem is megviselt a mai meccs srácok, de azért mindennek van határa.
Ha még nincs új csapata akkor szerintem nyarig Ancelotti lenne a legjobb. Ismeri a srácok nagy részét, dolgoztak együtt...és ő azért csak tud valamit. Minden más opció gyenge...az is ha marad Zizu és a végén tényleg az EL-ben találjuk magunkat.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. január 13., szombat 18:24

sebydani írta:
RaúlCF írta:vajon kérdezték már egy soknullás csekkel? :hmmm:
Erre én teszek fel egy sok nullás csekket, hogy CR fizetését is odaadhatnád neki és nem jönne.
nem lennék én ebben olyan biztos. de lényegtelen mert keményen dolgozunk és bízunk mindenkiben és nem lehetetlen a bajnokság és minden király.

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2018. január 13., szombat 18:24

Komolyan? Guardiola? :lol:
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 13., szombat 18:22

RaúlCF írta:vajon kérdezték már egy soknullás csekkel? :hmmm:
Erre én teszek fel egy sok nullás csekket, hogy CR fizetését is odaadhatnád neki és nem jönne.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 13., szombat 18:20

rashidm írta:Az még hagyján de akkor ezek szerint edzéseken semmi figurát
Pedig olvastam róla, hogy gyakorolják a rövidpasszos játékot. Mondjuk meg is csinálják, mert míg kikerül szélre a labda, azt kispasszokkal oldják meg, utána jön zavar az erőbe. :lol:
dzsi91 írta:Ugyanúgy mint nekünk, a játékosoknak is púp a hátán a bajnokság már.Meglátjuk mi lesz a psg ellen
Jaj már dzsi, ne legyél már ennyire örök optimista. Itt sokkal, de sokkal több baj van, mint annyi, hogy nincs kedvük a bajokságban. Amúgy meg ma is szétkúrta az ideg Marcelot meg Carvajalt is, mégis 5 forintot nem érnek ketten.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. január 13., szombat 18:20

sebydani írta:Azért ne gondoljátok már komolyan, hogy a hősi katalán Pep leülne bármikor is a kispadunkra. :kivagyhe:
vajon kérdezték már egy soknullás csekkel? :hmmm:

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. január 13., szombat 18:20

Pep?????? :ozil: Engem is megviselt a mai meccs srácok, de azért mindennek van határa.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Vissza: