Edző és vezetőség
Re: Edző és vezetőség
Nyárig sokat én sem lépnék. Sem igazolás, sem edző tekintetében. ott a BL és a kupa, hogy villantsanak valamit, a bajnokságot meg lehet használni innentől inkubátornak, lehet az új elemeket próbálgatni, stb. Ha nyárig semmi előrelépés, akkor viszont el lehet gondolkodni Zidane-on is. Nem triplázni kellett volna, a keret valószínűleg erre már nem nagyon képes, de taktikailag ennél többet kéne mutatnunk.
Aztán nyáron lehet lépni, sajnos ki kell nyitni a pénztárcát, és 3-400 milliót elkölteni, amit az elmúlt szezonokban megspóroltunk. Ha meg edző is kell, akkor nálam Pochettino...
Aztán nyáron lehet lépni, sajnos ki kell nyitni a pénztárcát, és 3-400 milliót elkölteni, amit az elmúlt szezonokban megspóroltunk. Ha meg edző is kell, akkor nálam Pochettino...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A kérdés itt az, hogy szezon végére ZZ-nek leesik e, hogy ez az idealista, mindenki haver, mindneki kapjon 10 esélyt, nem kell változtatni, majd a fiatalok elv nem működik tartósan egy RM-nál. Ha igen, változtat a hozzáállásán, lesznek igazolások, akkor jó irányba változhat ez, ha nem, és jövőre is marad ez a szemlélet, akkor érdemes lehet körül nézni.
Remélem észbe kap, mert amúgy ő a megfelelő ember számunkra, én ezt tartom. És eddig látszott is az eredményeken.
Remélem észbe kap, mert amúgy ő a megfelelő ember számunkra, én ezt tartom. És eddig látszott is az eredményeken.
Nem illik.
- SzB
- Kedvenc játékosaid: CR7
Guti tényleg hozza a sikereket az ifikkel, de egy pár évet el kellene töltenie kisebb csapatok élén is ahhoz (és persze sikereket is szerezni), hogy vezetőedző lehessen.
Azért emlékezzünk vissza, Zidane a Castillánál nem állt a helyzet magaslatán, alig lépte túl az 50%-os teljesítményt, és alig negyven alsóosztályú meccs után ült le az első csapat padjára... Kapott egy addigra kész szisztémát (mert ő a rotáláson kívül semmi új elemet nem hozott), amit vitathatatlanul csúcsra járatott a csapat, mert a nagy rombusz Ramos-Modric-Kroos-Ronaldo fantasztikusan focizott, és Zidane neve hozott motivációt is, de annak vége. A rombusznak is láthatóan, meg a motivációnak is. Zidane meg tehetetlen.
Storck-al járhatott egy tanfolyamra, mert ugyanolyan taktikai analfabéta. 67. perc, Isco helyett Asensio, Bale helyett Lyukas Vaskéz - és majd ez döntő változást hoz egy vergődő csapatnak...
Kapust veszünk, holott csak a védelmet kellene megszervezni rendesen... De még erre is képtelen (Sajnos Ancelotti is ehhez értett a legkevésbé.)
Ez most elég szr ügy.
Guardiola pedig úgysem jönne Madridba. Tegnap azért Klopp jó odanyomott neki végre!
Azért emlékezzünk vissza, Zidane a Castillánál nem állt a helyzet magaslatán, alig lépte túl az 50%-os teljesítményt, és alig negyven alsóosztályú meccs után ült le az első csapat padjára... Kapott egy addigra kész szisztémát (mert ő a rotáláson kívül semmi új elemet nem hozott), amit vitathatatlanul csúcsra járatott a csapat, mert a nagy rombusz Ramos-Modric-Kroos-Ronaldo fantasztikusan focizott, és Zidane neve hozott motivációt is, de annak vége. A rombusznak is láthatóan, meg a motivációnak is. Zidane meg tehetetlen.
Storck-al járhatott egy tanfolyamra, mert ugyanolyan taktikai analfabéta. 67. perc, Isco helyett Asensio, Bale helyett Lyukas Vaskéz - és majd ez döntő változást hoz egy vergődő csapatnak...
Kapust veszünk, holott csak a védelmet kellene megszervezni rendesen... De még erre is képtelen (Sajnos Ancelotti is ehhez értett a legkevésbé.)
Ez most elég szr ügy.
Guardiola pedig úgysem jönne Madridba. Tegnap azért Klopp jó odanyomott neki végre!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Guti, ifikkel arat sikereket, meg nagy volt a pofája játékosként. Ennyi az érv mellette ZZ-vel szemben. Írom ezt úgy, hogy imádom a faszit.ziro4vr írta:Guardiola, Ancelotti, Guti...akik ezeket a neveket írták melyik retro disco előtt szerezték a cuccot? Had kérjek én is belőle.
Hagyni kell ZZ-t, zsebbe nyúlni, elhozni a legjobbat vagy legjobbakat. Aztán ha utána is ez a semmi megy, lehet gondolkodni. Bár nem sok név jutna az eszembe. Nem véletlen, hogy a Bayern is Jupphoz ragaszkodna foggal-körömmel.
Ancelotti, megbukott itt, de lehet megbuktatták. Aztán hatszor belénk rúgott...felejtős.
Guardiola? Na ezt aki megmagyarázza, hogy miért is kéne vagy miért is jönne ide a világ egyik legnagyobb Real ellenes embere, az 1 évig azt csinál a fórumon, amit akar hehe nem írhat
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Azt nem tudom megérteni, hogy nincs a klubbnál egy, azaz egy ember aki azt mondja, hogy figyu Zizu ez egy faszság amit csináltok. Brutális csatárgondok vannak vegyünk már egy csatárt.kodo írta:Nem fogunk télen csatárt igazolni. És azért nem fogunk mert Zidane nem akar.
(la liga loca-n olvastam ebben a formában, még a Villarreal elleni blama előtt, ha volt itt is bocsi.)Én hiszek a játékosokban! Most mindenki azt akarja nekem bebizonyítani, rossz, amit az elmúlt időszakban csináltunk, elvégeztünk és sikerekhez vezettek. Nem fogok változtatni két-három rossz eredmény miatt. Hiszek abban, amit csinálok és hiszek a keret tagjaiban. Még keményebben fogunk dolgozni, hogy kijavítsuk a hibákat, de nem gondolom, hogy igazolásokkal lehet csak megoldani a problémákat.
Amikor úgy döntenek, nem én vagyok a megfelelő ember a feladatra, akkor félreállítanak, de az utolsó napomig kitartok az elveim mellett.
Vagy Pereznek ez jó? És amikor a 7-8.helyen állunk a bajnokságban egyik napról a másikra kicseszi Z-t.
Miért nem próbálnak beszerezni egy csatárt. Komolyan lassan bárki jobb lenne ennél ami most van.
CR is húzzon a padra és cseréljék le amikor látványosan nem megy neki a meccsen.
Ezeket a dolgokat egyszerűen nem tudom felfogni.
Nem fogunk télen csatárt igazolni. És azért nem fogunk mert Zidane nem akar.
(la liga loca-n olvastam ebben a formában, még a Villarreal elleni blama előtt, ha volt itt is bocsi.)Én hiszek a játékosokban! Most mindenki azt akarja nekem bebizonyítani, rossz, amit az elmúlt időszakban csináltunk, elvégeztünk és sikerekhez vezettek. Nem fogok változtatni két-három rossz eredmény miatt. Hiszek abban, amit csinálok és hiszek a keret tagjaiban. Még keményebben fogunk dolgozni, hogy kijavítsuk a hibákat, de nem gondolom, hogy igazolásokkal lehet csak megoldani a problémákat.
Amikor úgy döntenek, nem én vagyok a megfelelő ember a feladatra, akkor félreállítanak, de az utolsó napomig kitartok az elveim mellett.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Guardiola, Ancelotti, Guti...akik ezeket a neveket írták melyik retro disco előtt szerezték a cuccot? Had kérjek én is belőle.
Hagyni kell ZZ-t, zsebbe nyúlni, elhozni a legjobbat vagy legjobbakat. Aztán ha utána is ez a semmi megy, lehet gondolkodni. Bár nem sok név jutna az eszembe. Nem véletlen, hogy a Bayern is Jupphoz ragaszkodna foggal-körömmel.
Nem illik.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Az baromira a minimum lett volna, hogy most télen hoznan egy csatárt.
Leginkább Alexis Sanchezt.
Aztán akkor majd nyáron lehet selejtezni. Aki nem akar a hajtani, küzdeni attól megszabadulni.
De a jelenlegi helyzetben az a minimum, hogy hoznak előre egy sikerre éhes csatárt.
Valószínűleg ZZ nem akarja ezt, máskülönben gondolom ha ezt kéri akkor megkapja..
Semmi nem történik.Csináltak egy szar nyarat, leépítették a keretet és mellé az itt lévő létfontosságú embereink is leépültek mint Marcelo és CR.
Helyzetek vannak de nincs befejezés, akkor HOZZANAK EGY CSATÁRT!
Leginkább Alexis Sanchezt.
Aztán akkor majd nyáron lehet selejtezni. Aki nem akar a hajtani, küzdeni attól megszabadulni.
De a jelenlegi helyzetben az a minimum, hogy hoznak előre egy sikerre éhes csatárt.
Valószínűleg ZZ nem akarja ezt, máskülönben gondolom ha ezt kéri akkor megkapja..
Semmi nem történik.Csináltak egy szar nyarat, leépítették a keretet és mellé az itt lévő létfontosságú embereink is leépültek mint Marcelo és CR.
Helyzetek vannak de nincs befejezés, akkor HOZZANAK EGY CSATÁRT!
- BlancoMark
1. eveben amikor megjott -10(?)-rol visszahozta majdnem a bajnoksagotSierra írta:Szerintem Zidane pont olyan edző lesz, mint Ancelotti. BL-ben több sikert fog elérni, és eredményesebb lesz, mint a bajnokságokban.
2. Tavaly bajnoki cim
3. Iden egy rossz felev
Szerintem Zidane pont olyan edző lesz, mint Ancelotti. BL-ben több sikert fog elérni, és eredményesebb lesz, mint a bajnokságokban.
- SzB
Nekem egy játékost leszámítva senkivel nincs bajom. A legnagyobb gond az, hogy a nyáron beért egy taktikai "bumm!", és a nyomós-körbeadogatóst felváltotta egy gyors-átcikázós stílus (Barca, PSG, City) és bennünket itthagytak állva. És nem mellesleg a nyomós-körbeadogatósnak nagyjából meglett az ellenszere - amit hamar megtanult mindenki - lezárják a tizenhatos és az oldalvonal közti területeket (Marcelo és Carvajal a tavalyi huszonnal szemben 1 gólpasszt adott), betömörülnek két vonalba, és a megszerzett labdát kijátszák középen, és egyből ki balra, kontra és a fellazult védelmünk vagy ment, vagy nem.
És mindig eggyel kevesebben vagyunk, mert utóljára 10 éve játszott európai csapat két ékkel, és alig hogy Benzemától megszabadultunk egy pár hétre, Zidane ugyanúgy ráhozza Bale-t Ronaldóra, és ott kerülgetik egymást, nem férnek egymástól, és persze hogy nem tudjuk széthúzni a védelmeket.
Lassúak, komótosak vagyunk. Öregurasan ez nem fog menni.
És mindig eggyel kevesebben vagyunk, mert utóljára 10 éve játszott európai csapat két ékkel, és alig hogy Benzemától megszabadultunk egy pár hétre, Zidane ugyanúgy ráhozza Bale-t Ronaldóra, és ott kerülgetik egymást, nem férnek egymástól, és persze hogy nem tudjuk széthúzni a védelmeket.
Lassúak, komótosak vagyunk. Öregurasan ez nem fog menni.
Amúgy mi van veled Zidane?? Hazai pályán két támadót két támadóra lecserelsz 70 percutan 0-0nal. Illene végre kockáztatni, mert ez már tényleg nevetséges. Ez nem edzői teljesítmény, hogy full sablont nyomatsz. Ehhez nem kell edző bazmeg. Valaki agyon már neki egy taslit, hogy mit csinálsz ember.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Nekem tegnap nem úgy tűnt. Inkább az tűnt fel, hogy ismét elhízott, és nem bír futni.Kerlon írta:Nem csak szar formában van, de még szarik is bele.
Merci Zizou!
Nem csak szar formában van, de még szarik is bele.ericco írta:Ezzel még megvárnám az idény végét. Marcelo már sokszort volt a halál f.szára kívánva hasonló okok miatt, majd ismét újra húzóemberré tudott válni. Jelenleg tényleg kritikán aluli, ez tény. De benne még bízom.Kerlon írta:Szerintem már balhatved kérdés is van
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ericco
- Kapcsolat:
Ezzel még megvárnám az idény végét. Marcelo már sokszort volt a halál f.szára kívánva hasonló okok miatt, majd ismét újra húzóemberré tudott válni. Jelenleg tényleg kritikán aluli, ez tény. De benne még bízom.Kerlon írta:Szerintem már balhatved kérdés is van
Merci Zizou!
Szerintem már balhatved kérdés is vanericco írta:Továbbra sem a kp-val van gond, mégha bele is szürkültek a csapatba. Ez a csapatrész tarotta magát legtovább, de mostanra ők is belefáradtak. A támadóalakzatra fért volna rá egy kis rekonstruálás, nem idén nyáron, hanem már Ancelotti elküldése után.
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Értem én, meg Thiago tényleg nagyon penge, csak jelenleg is a kp a legerősebb csapatrészünk, viszont sajnos formában ahogy ericco mondja, visszaestek a többiek szintjére és nem is igazán van jól menedzselve ez a csapatrész. Oda hoznék jelenleg utoljára embert, elég jó alapanyagunk van, csak megfelelően kellene őket használni.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ericco
- Kapcsolat:
Továbbra sem a kp-val van gond, mégha bele is szürkültek a csapatba. Ez a csapatrész tarotta magát legtovább, de mostanra ők is belefáradtak. A támadóalakzatra fért volna rá egy kis rekonstruálás, nem idén nyáron, hanem már Ancelotti elküldése után.
Merci Zizou!
- SzB
Bocs, a Chelsea-t elírtam. Angol-angol... Mea Culpa...
Sajnos abban pedig biztosan nem értünk már soha egyet, hogy ki a világ két legjobb középályása. Oda én Isco-t sorolom egyiknek (kár hogy balszélsőt játszatnak vele), és nem Kroost és Modric-ot. De ez legyen a legnagyobb vitánk!
Thiago brazil, nem hiszem, hogy a Barcás neveltetése nagyon katalánná tette volna.
Sajnos abban pedig biztosan nem értünk már soha egyet, hogy ki a világ két legjobb középályása. Oda én Isco-t sorolom egyiknek (kár hogy balszélsőt játszatnak vele), és nem Kroost és Modric-ot. De ez legyen a legnagyobb vitánk!
Thiago brazil, nem hiszem, hogy a Barcás neveltetése nagyon katalánná tette volna.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Itt azért ezt most nem igazán értem, Hozzunk Isconak egy katalán nevelés játszópajtit, mert jó dolgokat csinálnak a válogatottban? Kroos és Modric akkor minek van vagy akkor ki padozzon? Isco jelenleg konkrétan a világ két legjobb középpályásával focizhat együtt, ha velük nem megy nem fog senkivel. A szélső hátvédeket még adnám is általánosságban, sajnos egyik fiatal sem lesz szint mint kiderült, de ezt nyáron nem tudhattuk, Theo elméletben tehermentesítésre megfelelt volna, de hogy látványosan szarik Marcelo az egészbe egy eléggé új dolog, erre se nagyon számíthatott senki, nem ezt szoktuk meg tőle.SzB írta: Az akkori tudás alapján Thiago Alcantarát, akivel a '17 első félévében zseniálisan játszó Isco nagyszerűen megérti magát a spanyol válogatottban. És persze két öreg, rutinos kiszolgált hátvédet a két szélre, hogy ne járjunk úgy, ahogy jártunk, hogy 19 éves gyerekeket szidalmazunk és mondjuk el őket mindenféle tehetségtelennek (holott egyáltalán nem azok, csak kell még nekik két év és 30-40 végigjátszott meccs a Ligában). Erre az idényre talán Sagna és Clichy is elég lett volna a cserepadra, akiket a Chelsea ugyan menesztett, de a csillagokat lefocizták volna az égről, hogy nem a török bajnokságban kell befejezniük, hanem a Real Madridban...
És a mostani tudás alapján méginkább...
Ez meg már csak szőrszálhasogatás de egyikük sem volt Chelsea játékos, a City engedte el őket.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa