OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Puhalák Nimród
Re: OFF
Szerintetek mit kezdjek azzal a helyzettel, hogy van egy olyan Barátom, aki egyszerűen nem érti meg, hogy Morata az egyik legjobb center a világon, hogy Jesé ha nem sérült volna meg akkor kb Hazard szinten lenne, valamint, hogy szerinte a Newsroom a legjobb sorozat evör... Szomorú de ezek a dolgok állandó vitatémák közöttünk és nem tudom meggyőzni...
Mivel érveljek??
Mivel érveljek??
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ha megyünk majd, akkor mindenképpen Madeira (Funchal). CR7 múzeum alap.
De köszi az ajánlást.
De köszi az ajánlást.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
Ha mar madeira akkor ajanlom figyelmedve azori szigeteket. Azon belul is san miguelt. Picit huvosebb madeiranal de latvanyban tobbet kinal. Illetve van par tavacskaja ahol lehet furodni a meleg vizben.Remy írta:Madeirán volt már valaki? Nézegettem, mint lehetséges célpont valamikor a jövőben. Elég jó árakon mozog, pláne főszezonon kívül. És, hát ott lenne mit nézni, már csak CR miatt is.
sokkal szebb, zöldebb mint tenerife. emlékszem 2006os vb-n voltam ott, az egész szigeten lógtak a portugál zászlók aztán valamelyik főtéren ment kivetítőn a portugál francia. hát utána mintha a világvége jött volna el.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Madeirán volt már valaki? Nézegettem, mint lehetséges célpont valamikor a jövőben. Elég jó árakon mozog, pláne főszezonon kívül. És, hát ott lenne mit nézni, már csak CR miatt is.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Nekünk is megvan még a jó öreg Csepel Camping.El Sie7e írta:a csepelt tudom ajánlani, a mamának már megvan 40 éve és még mindig hajtja
Amúgy a Csepel most is gyárt még fasza bringákat.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
a csepelt tudom ajánlani, a mamának már megvan 40 éve és még mindig hajtjaSierra írta:Halihó!
Szeretnék venni új bringát! Sajnos nem nagyon értek hozzájuk, ezért kérnék itt tanácsot, hátha tudtok segíteni. Először is, hol érdemes körbe nézni? Vannak-e favorit oldalak ilyen téren. Decathlonban és Hervisben nézegettem, illetve találtam pár számomra ismeretlen oldalt.
Amik elvárások lennének felé:
-80-100 ezer között legyen
-alapvetően városba kéne, de ha terepre kell venni se valljon szégyent (vagyis inkább ott is lehessen használni), tehát országúti kilőve
-legyen kényelmes és nézzen ki jól
Sajnos márkákat egyáltalán nem ismerek, csak a híresebbeket (Magellan, Merida, KTM, Mali, Gepida ilyesmi). Gepida bringám már volt (vagyis van most is), csak arra már nem akarok költeni, de jó rendbe kéne szedni.
Típusok között is csak nézelődök, a Trekking bringák nagyon kényelmesek lehetnek, de otrombák. Szóval alapvetően az is kilőve. MTB-vel az a baj, hogy túl nagy virslis gumikkal vannak általában, városi használtra nem vmi hasznosak szerintem, pedig rohadt jól néznek ki. Így jutottam el egy amolyan hibrid kategóriához, a Crosstrekking-hez, ami a kettőt ötvözi nagyjából. Szerintetek jók ezek a fajta bringák? Mert abból találtam Gepidát is 100 alatt, és rohadt jól is néz ki.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Halihó!
Szeretnék venni új bringát! Sajnos nem nagyon értek hozzájuk, ezért kérnék itt tanácsot, hátha tudtok segíteni. Először is, hol érdemes körbe nézni? Vannak-e favorit oldalak ilyen téren. Decathlonban és Hervisben nézegettem, illetve találtam pár számomra ismeretlen oldalt.
-alapvetően városba kéne, de ha terepre kell venni se valljon szégyent (vagyis inkább ott is lehessen használni), tehát országúti kilőve
Sajnos márkákat egyáltalán nem ismerek, csak a híresebbeket (Magellan, Merida, KTM, Mali, Gepida ilyesmi). Gepida bringám már volt (vagyis van most is), csak arra már nem akarok költeni, de jó rendbe kéne szedni.
Típusok között is csak nézelődök, a Trekking bringák nagyon kényelmesek lehetnek, de otrombák. Szóval alapvetően az is kilőve. MTB-vel az a baj, hogy túl nagy virslis gumikkal vannak általában, városi használtra nem vmi hasznosak szerintem, pedig rohadt jól néznek ki. Így jutottam el egy amolyan hibrid kategóriához, a Crosstrekking-hez, ami a kettőt ötvözi nagyjából. Szerintetek jók ezek a fajta bringák? Mert abból találtam Gepidát is 100 alatt, és rohadt jól is néz ki.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
na ez a kemény, nem a kád széle
-62 fok. Még olvasni is rossz, nemhogy minden egyes téli napot így élni.
-62 fok. Még olvasni is rossz, nemhogy minden egyes téli napot így élni.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Remy
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Megrettent most tőle több település, mert ugyanúgy szomszédok meg lakótársak vagyunk itt és ott is rengetegen, kijelentések mennek...apám depressziós mi lesz a kocsival állandó magyar lakcím nélkül, nyugdíjasok félnek.H.E.H.E. írta:az öreg karvalyorrú ferkót ki veszi még komolyan ezen a világon?
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Higgyétek el, nem véletlenül nem volt elszámoltatva. Szerintem megvan a szerepe: ráadták a bohócsapkát, hogy ha valaki kimondja azt a szót, hogy ellenzék, egyből ő ugorjon be mindenkinek.
Merci Zizou!
- BlancoMark
Nagyon komoly atlagosan 72 eves rajongoi vannnk akik a vegsokig kitartanak mellette.H.E.H.E. írta:az öreg karvalyorrú ferkót ki veszi még komolyan ezen a világon?
De egyebkent szerintem mar o sem veszi komolyan magat, egyszeruen imad szerepelni, hallatni a hangjat.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
többszázezer nyugger mami meg papi.az öreg karvalyorrú ferkót ki veszi még komolyan ezen a világon?
Kevésbé lenne retek hely az a gyönyörű, parlamentnek csúfolt épület, ha ez a valóságban is így lenne. Amúgy bármekkora senkiházi tök is a vécékefe Gyurcsány Ferenc, nehezen tudom elképzelni hogy kárpátaljai ukránokként hivatkozott vlona kárpátaljai magyarokra. Ilyen hülye még ő sem lehet.remélem azért van annyi buta, elvakult, vagy családtagnyi embere, hogy majd elérje az 1%-ot a pártjával
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
az öreg karvalyorrú ferkót ki veszi még komolyan ezen a világon?
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kárpátaljai ukránoknak nevez minket, és indít kampányt a kiváló államférfi, a vécékefe Gyurcsány Ferenc...Facebook oldalán holnapra hirdeti a teljes filmet a dologról...biztos nagyra fogja értékelni pár ember majd, remélem azért van annyi buta, elvakult, vagy családtagnyi embere, hogy majd elérje az 1%-ot a pártjával, hogy tudjon továbbra is bohócot csinálnia magából. Meg az a pár lelkes szerepelni kívánó ember, aki majd jön jövő héten át tankolni, és arccal vállalta az interjút, érdekes dolgok lesznek még...
Sosem szóltam bele a politikai dolgokba, ami itt zajlott, vagy minimálisan megengedhető volt.
Mindegy ki kapott lakcímet, vagy nyugdíjat, ami annyira megszorongatja Magyarország gazdasági rendszerét, az mindent elmond, hogy ezek az emberek 90%-a nem haszonszerzés miatt ment el szavazni, amikor jogosultságot kapott érte, hanem igazi hazafiak voltak, hogy a hasonló patkányok ne kerüljenek a hatalom közelébe se. Ismerek olyan nyugdíjast, aki nem károsítva a magyar gazdaságot, itt kapja meg a 10000 forint értékű nyugdíját, és 15-15 km-t kerékpározott le, és első volt a bejelentett lakhelyén szavazáskor...
Sosem szóltam bele a politikai dolgokba, ami itt zajlott, vagy minimálisan megengedhető volt.
Mindegy ki kapott lakcímet, vagy nyugdíjat, ami annyira megszorongatja Magyarország gazdasági rendszerét, az mindent elmond, hogy ezek az emberek 90%-a nem haszonszerzés miatt ment el szavazni, amikor jogosultságot kapott érte, hanem igazi hazafiak voltak, hogy a hasonló patkányok ne kerüljenek a hatalom közelébe se. Ismerek olyan nyugdíjast, aki nem károsítva a magyar gazdaságot, itt kapja meg a 10000 forint értékű nyugdíját, és 15-15 km-t kerékpározott le, és első volt a bejelentett lakhelyén szavazáskor...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- BlancoMark
Kamu ez egesz. Brit ujsagirok honnan tudnanak mar ilyen reszleteket az orszagrol? Ezt is Soros intezte.VanillaSky írta:Úton a megérdemelt világhírnév felé.
Tökéletes szimbóluma a "a futball az a futball, a többi lófasz" jeligének.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-