Áááááá csak nem megy, de finom leszek....
Ronaldo a múlt szezonba a hátán vitte az egész Real Madridot. Konkrétan kevés meccset lehetne mondani amikor nem neki köszönhettünk pontokat. Akár mennyire rossz volt a csapat, neki mindig volt 1 egyéni megmozdulása amivel meccseket döntött el. Csak 1 példa erre a City elleni meccs, de ezen kívül volt nem 1 ilyen...
Messi úgy dúrja a gólokat, hogy a jó isten is neki játszik (bár tavaly tényleg, még az is vele volt, jó pár gólnál.. meg persze a bírók). Ott Iniesta, Xavi, Fabregas, Pedro közel nem hozott olyan rossz szezont mint nálunk Özil, Benzema, DM vagy akár Higuain... Amikor meg jöttek a sorsdöntő meccsek pont ő bukott el, mert egyedül 1 nagy nulla... A Milan ellen kuka volt a csapat, és Ő még sem volt képes egyéni villanásra. Barcelonába az egész csapat ment és hajtott, ott tudott ő is alkotni, de a BM ellen megint megfőtt az egész, és amikor látta, hogy semmi esélyük inkább "lesérült"...
Idén új edzői stáb új nézet. Persze, hogy CR-nek szokni kell a dolgokat. A játékosok jönnek mennek, és ez is megvisel játékosokat. Teljesen biztos vagyok benne, hogy amint meglesz az új szerződés + Ancelotti szerintem most elbeszélget mindenkivel, teljesen más lesz az Ő hozzáállása is, és nem lesz semmi görcsösség csak rúgja a gólokat...
Meggyőződésem, hogy egyénileg 1000000x jobb játékos CR mint Messi, de ez legjobban a válogatottnál jön ki, ahol CR nélkül még nagyobb nulla lenne a portugál válogatott, de Messi nem ad akkora pluszt az argentinoknak mint CR a portugáloknak, közel sem (és ezért is utálták/utálják, mert ott nem képes úgy villogni)... Nem vagyok 1 CR fanatikus, de nem bírom amikor valaki olyan dolgokra alapoz véleményt ami alaptalan és borzasztó nagy hülyeség... A "4" aranylabdáról nem is beszélve....
papinho írta:A Tottenham fontolóra veszi, h megszakítja az együttműködést a Reallal tiszteletlenségre hivatkozva...
Valahol olvastam én is hasonlót, és állítólag a szurkolók kérik a vezetőséget, hogy szakítsák meg velünk a kapcsolatot (vagy valami ilyesmi volt a lényege)