Premier League
Re: Premier League
Így hogy 18 millió font Sanchez fizetési igénye, nem is csodálom, hogy nem került szóba nálunk komolyabban.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Kozben Giggs lett Wales uj edzoje. Szurkolok neki, jo lenne a jovoben egy nap a United padjan latni.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem mondanám hogy technikásabb, a lövőtechnikája az jobb Asensionak, az biztos.Kerlon írta: Sanét meg Asensionál annyival tartom jobbnak, hogy dinamikusabb, de nem olyan technikás.
Mondjuk ez is felesleges összemérés, akkor lenne értelme, ha Asensio is annyi lehetőséget kapna, mint Sané. Mert utóbbi nagyon sokat fejlődik ennek köszönhetően, Asensio meg egyhelyben toporog sajnos.
Nem illik.
Én meg idén akárhányszor láttam a brazilt játszani azt mondtam, hogy meglepően jó csatár lett, amikor nem ez volt a posztja. Rengeteg labdát megtart, jól megjátsza és a kapu előtt sem szerencsétlenkedik.ziro4vr írta:Tudhatnád, hogy nem egy meccs alapján ítélek. A gólját emeltem ki, mert szép volt. Nem tolom jobban, mint te Martialt. Kettős mérce.
Sok meccsen látom Sanét is, Firminot is, a brazilra is írtam fél éve is meg egy éve is, hogy ügyetlen.
Sanét meg Asensionál annyival tartom jobbnak, hogy dinamikusabb, de nem olyan technikás.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Tudhatnád, hogy nem egy meccs alapján ítélek. A gólját emeltem ki, mert szép volt. Nem tolom jobban, mint te Martialt. Kettős mérce.
Sok meccsen látom Sanét is, Firminot is, a brazilra is írtam fél éve is meg egy éve is, hogy ügyetlen.
Nem illik.
Én nem húzok semerre se. Viszont te őt orrba szájba tolod és én meg nem látok benne annyit. Firminot meg nagyon lehúztad pedig tegnap jól játszott, Sanénak meg egy megmozdulása volt, akkor se csinált semmi különlegeset csak egy komoly védő hiba meg egy olóm lábú Matip mellett eltolta. És éppúgy igaz a City játékára az, amit a Pooléról írtál.ziro4vr írta:Nincs ezzel baj, Kerlon a franciákat szopkodja, én a németeket, Remy mindenkit, hehe senkit...
Csak én értek is hozzá.
Btw vicces, mennyit költött guardiola a védelemre, és miket műveltek tegnap is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
ezért nem fognak elérni a bl-ben nagy dolgokat.ziro4vr írta:
hajmeresztő hibákra képesek hátul.
Stones ezt játszotta el Falcaoval is tavaly, ha jól emlékszem. nagy marha ember, de gyámoltalan.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Egy-két odakapcsolt meccs alapján Sané egyáltalán nem ügyetlen sztem. Jobbal-ballal ügyes. Amikor nekünk lőtt kettőt, már akkor megtetszett a játéka. Meg legalább futballistára emlékeztető mozgása van. Őt kellett volna James helyett megszerezni. Olcsóbban kijöttünk volna és lenne egy ügyesebb, agilisabb játékosunk.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
ziro4vr írta:Btw vicces, mennyit költött guardiola a védelemre, és miket műveltek tegnap is.
Hát az Stones gyerek te jó ég. Angol sajtó meg anno Terryhez hasonlitotta. Hát nemtom de ha tegnap Terry van ott labdástól kirugja Firminot a stadionból Mennyiért is vették amugy, 50m?
De Sané goljanal a liverpooli bekk sem volt semmi. Ilyet még mb 3 ban is ritkán látni.
Jó lenne ez a pool. de ott hátul a dolgokat nagyon rendbe kell rakni.
4-1-ről 4-3.
Elfáradtak a kezdők akik végig sprintelték meg pressingelték a meccset...bejött Milner meg lallana a lassab játékosok és kaptak 3 gólt.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- ziro4vr
Nincs ezzel baj, Kerlon a franciákat szopkodja, én a németeket, Remy mindenkit, hehe senkit...
Csak én értek is hozzá.
Csak én értek is hozzá.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Sane fikázását én sem értem, de ezért szép ez a játék. Én mondjuk gólpontoktól függetlenül, úgymond "eye test"-re mondom azt, hogy a németben van potenciál, aztán az idő majd eldönti úgyis.ziro4vr írta:Én ebbe nem akarok belemenni, aki Sanéra írta ugyanezeket..akkor nálam egy Firmino 4x ügyetlenebb. De úgyse lesz egyetértés, el tudom engedni.
Ilkay barátom azlrt alakul már, ennek örülök.
- ziro4vr
Én ebbe nem akarok belemenni, aki Sanéra írta ugyanezeket..akkor nálam egy Firmino 4x ügyetlenebb. De úgyse lesz egyetértés, el tudom engedni.
Nem illik.
- ateeemadrid
Ezek közül mondjuk semelyik sem igaz. Nem azt mondom, hogy egy extraklasszis, és abban igazad van, hogy nagyon fekszik a támadóknak ez a rendszer, de amúgy képességekre abszolút rendben van Firmino, és a gólokkal sem marad adós.Ügyetlen, suta, kihagyja a helyzeteit, elpattan tőle a labda 5 méterre.
- ziro4vr
Ügyetlen, suta, kihagyja a helyzeteit, elpattan tőle a labda 5 méterre. Más ezért van itt ekézve.Kerlon írta:Azt hittem nem jössz többé, gondoltam elkoszonok tőled.
Firmino for balon d'oro. Azt amúgy tényleg nem értem mi vele a bajod.
Brutális támadásszámmal pörög a pool, mindenki felülteljesít gólokban, ami félreviszi a támadók valós tudását és megítélését. Ha a dortmundnál ki volt emelve, hogy a rendszerben jók az emberek, a poolnál ugyan ez van.
Nem illik.
K
K
Azt hittem nem jössz többé, gondoltam elkoszonok tőled.
K
K
- ateeemadrid
mondjuk a meccs alapján nem csoda.Sané itt le van oltva, Firmino kiemelve..felesleges erre a fórumra járni, annyi blődség van.
firmino amúgyis elég durván alulértékelt, de aki néz pool meccseket, az tudja, hogy mennyire hasznos a brazil.
- ziro4vr
Hát nem, Kerlon sajna még mindig izzadtság szagú, nem vicces.
Amúgy azt a stones gyereket megkérdezném, hogy sikerült lenyomnia a puhatestű brazilnak..igazi kemény angol védő.
Amúgy azt a stones gyereket megkérdezném, hogy sikerült lenyomnia a puhatestű brazilnak..igazi kemény angol védő.
Nem illik.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Nem vagyunk egyformak. Ezert mukodik a forum.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane