Kerlon írta:Hát amúgy: 1. Guti kussolhatna néha.
2. Tavaly Messi az összes fontos meccsen felsült, de legalább rúgott 40+ gólt a közép és kis csapatokank.
Ülj le Guti, egyes.
Az más kérdés, hogy Ronaldo sokszor lassítja a felesleges kis cselekkel a játékunkat, amiről le kéne szoktatni, de ebben a korban ez már nem megoldható szerintem, de visszaszorítható. Amúgy Messi is önző
Annyit meg hozzatennek, hogy a nagy meccseken az ellenfelek 3 jatekost is raallitottak Ronaldora, igy pedig persze hogy osszjatekban alig tudott mutatni valamit. Viszont meg igyis tobbszor megvillant a nagy meccseken: City elleni utolso percekben lott gol, MU elleni golok, Dortmund ellen is o rugta az idegenbeli golunkat, Ajax es Galata ellen is o kezdte meg a golgyartast, hogy a Barca elleni meccsekrol ne is beszeljek...
nusser írta:szerintem meg Gutinak teljesen joga van a saját véleményéhez...
Joga
volt a sajat velemenyehez addig mig nem allt a klubb alkalmazasaban. Gondolhat barmit magaban, de mostmar minden nyilatkozataban a klubb erdekeit kell szem elott tartsa, ami jelen esetben az, hogy Ronaldo jobb jatekos mint messi. Tegyuk fel az Apple-nel dolgozok az iPod reszlegen es azt mondom egy ujsagnak, hogy szerintem a Galaxy S3-as jobb mint az iPhone 5. Piszok nagy szerencsem kell legyen hozza, hogy ne rugjanak ki.
nusser írta: álljunk már meg, hogy itt mindenkinek ronci seggét kellene nyalni...bizonyítsa be a pályán...
Mit kene meg bizonyitson? Tele van a csapat olyan jatekosokkal akik sz.rnak az egeszre, nem kepesek hajtani a mezert. Hany meg hany olyan meccs volt, amikor Ronaldo volt az egyetlen aki mar ordibalt a tobbieknek, hogy ne b.szakodjanak ott hatul, hanem hajtsanak, nyomjak, tamadjanak. Ha valaki, akkor Ronaldo az, akire egy b.dos rossz szavunk se lehet. (o se tokeletes, neki is vannak hibai, mint a legendak akikhez hasonlitjuk. Az mar mas kerdes, hogy ok se voltak annyira tokeletesek, nekik is voltak boven gyenge meccseik csak hat az ido megszepit mindent....) Ja, hogy a sajat csapattarsa es baratja (Marcelo) vagy a klubb legendaja es friss utanpotlas edzoje (Guti) se ismerik el (nyilvanosan) a legjobbnak? Ha ennyiben nem tudunk osszetartani, meg is erdemeljuk, hogy sz.rt se nyerjunk egesz evben. (elozo szezon)