Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 6., péntek 19:55

Remélem nem sokáig...Már unom ezt a kettőst, örülnék, ha végre melléjük nőni valaki, vagy akár föléjük.
Nem tudom ki lehet ilyen a közeljövőben...Bale??Neymar??esetleg a német vonulatból Reus,Götze,Draxler,Schurrle??Vagy a mi Jesénk??
Hát mindenesetre nagyon fel van adva lecke,de én attól tartok,mivel a foci nagyon az erő felé hajlott el,nem látok nagy esélyt egy ujabb nagy egyéniségre a mai futballban...Lesznek kiváló képességű labdarúgók,afféle jó iparosok,akik mindent tudnak a sportról,de nagy művészeket ne várjunk...ha csak a brazil foci nem nevel ki olyat,aki az europai bajnokságokban sem vetkőzi le azokat a stílusjegyeket,ami a copacabanan a vérévé vált...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. szeptember 6., péntek 19:25

Srácok 1 hétig nem voltam gép közelben , 1.-e óta és ledöbbentem kicsit :D Valaki összefoglalná nekem úgy az elmúlt 1 hetet , akár pü-ben. Mi lett Özillel stb .. Köszi előre is :D :D
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. szeptember 6., péntek 19:22

CR jelenleg nagyon keveset tesz hozzá a mi játékunkhoz.
amikor rá volt kihegyezve a játék, akkor meg rohadjon meg mert rá kell játszani minden labdát. :mrgreen: értem. :mrgreen:

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2013. szeptember 6., péntek 19:19

Kerlon írta:Amúgy szerintem, ha nem lenne Messi nem lenne ilyen Ronaldo. Ez olyan, mint a futóknál, aki húzza a mezőnyt... Ronaldora nagyon jó hatással van ez a versenyfutás.
Ahogy Messire is! Mert ez oda-vissza igaz. Versenyhelyzet jót tesz mindenkinek, kivéve Özilke gondolkodású/mentalitású embereknek! :)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 6., péntek 19:16

Amúgy szerintem, ha nem lenne Messi nem lenne ilyen Ronaldo. Ez olyan, mint a futóknál, aki húzza a mezőnyt... Ronaldora nagyon jó hatással van ez a versenyfutás.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. szeptember 6., péntek 19:12

.Nemtom meddig birják még ezt a tempót,de hogy további csúcsokat döntögetnek még az elkövetkező időkben,abban majdnem hogy biztos vagyok.
Remélem nem sokáig...Már unom ezt a kettőst, örülnék, ha végre melléjük nőni valaki, vagy akár föléjük.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 6., péntek 19:05

Lehetetlen eldönteni,ki a jobb játékos,Ronaldo vagy Messi.Mindkét focistának meg van a maga erőssége,gyengéje,úgy játékban,mint mentálisan.Egy valami biztos:A mai futballban magasan kiemelkedik mindkettő a mezőnybőlmásszóval ők a világ legjobbjai.Hiába vannak Bale-ek,Neymarok,Riberyk és sorolhatnám,akkor is.Emberfeletti mutatókat hoznak,évről évre,megszakítás nélkül.Egyszer megnézném őket együtt,Ronaldo a baloldalt,La Pulga meg középen.De sajnos ilyen nem igen lesz,hacsak valami sörmeccsen nem...Nemtom meddig birják még ezt a tempót,de hogy további csúcsokat döntögetnek még az elkövetkező időkben,abban majdnem hogy biztos vagyok.

Guti,Guti...ha csendbe maradtál volna,bölcs maradtál volna...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

nusser
Kedvenc játékosaid: Redondo, Raúl, Guti
Kedvenc csapatod: szerinted?1PCJ1

HozzászólásSzerző: nusser » 2013. szeptember 6., péntek 19:02

én nem akartam itt vitát generálni, csak elmondtam a véleményem. És nem értem mért kéne ez a demagóg szar szöveget fújnia mindenkinek, hogy cr a világ legjobbja mindig minden körülmények között. Sajnos ezzel már elkéstünk, a barca baromi jó marketinggel kiépített úgymond egy messi kultuszt és ez persze mindig sokat nyom, de attól, hogy mi most állandóan szajkózzuk hogy cr a világ legjobbja mikor épp gyengén is játszik és mindenhol nyomatjuk ezt a demagóg szöveget, hogy Cr. a világ legjobbja ráadásul sokkal gyengébb kivitelben ezzel szerintem csak veszítünk....

Az meg, hogy guti belépett a real alkalmazásába nem azt jelenti, hogy neki azt kell szajkózni, hogy ronaldo a legjobb. Meg kell felelnie a real értékeinek és azt képviselni, szerintem pedig neki ezt nem kell magyarázni, mert a legnagyobb madridisták egyike, erre itt páran bunkózzák meg barmozzák...

Amúgy, ha jól emlékszem di stefanonak is volt olyan nyilatkozata ahol az argentint előrébb helyezte. Ez van, mindenkinek hadd legyen meg a saját véleménye szerintem.

Sajnos ez az aranylabda meg már teljesen vicc kategóriába került....
De ha ronci hoz idén egy jó szezont és besöprünk klub szinten mindent...tobábbá az argentinok nem nyernek vb-t akkor valszeg ronaldoé lesz a laszti. (függetlenül attól, hogy ő-e a legjobb a világon.) És útoljára szeretném hangsúlyozni soha sem azt mondtam, hogy nincs szükségünk ronaldora (pont ellenkezőleg, kell ő mint egy falat kenyér...), én azt vitattam csak hogy ő a világ legjobbja volna...

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 6., péntek 19:00

Kerlon írta:"A nagy erő, nagy felelősséggel jár." De legalább is nagy az elvárás és, ha így folytatja még kapni is fogja az ívet, mert tőle mindenki elvárja, hogy a toppon legyen, jól teljesítsen és a sok agyatlan ilyenkor ostromolja. Aztán meg majd CR calmázik és mindenki isteníti.
ENNYI :agree:

Clement nyilatkozata nagyon tetszik, mert szerencsére be is tartják amit mondanak. Jó látni végre, hogy van 1 kis teperés. Itt most kimondottan arra célzok, hogy pár játékos kifelyezetten jobb formában van a tavalyihoz képest. Példaképpen kiemelnél Modricot aki nagyon közel áll ahoz, hogy kedvenceim között emlegessem, de nagy változást látok Arbeloán, Pepén, DM-en, Benzemán, de Isco és Casemiro is nagyon teper, bár ez náluk most totál természetes is. Majd, ha jövőre is hozzák akkor annak nagyon fogok örülni :) .

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 6., péntek 18:47

Remy írta:
Matt009 írta:Lehet itt CR-t védeni, de nem érdemes.
Akkor fordítsuk meg a helyzetet. lehet itt leszólni CR-t, de nem érdemes. Mert itt fog játszani, a kezdőben lesz, és nem lesz lecserélve, ha tetszik, ha nem. Felesleges azzal jönni, hogy a jobb és ki nem. Ő van itt és nem Messi.

Amúgy éreztem, hogy CR lesz idén az egyik fő célpont. Pedig ő az egyik, aki nem szolgált rá, de mégis kapja az ívet... :roll:
"A nagy erő, nagy felelősséggel jár." De legalább is nagy az elvárás és, ha így folytatja még kapni is fogja az ívet, mert tőle mindenki elvárja, hogy a toppon legyen, jól teljesítsen és a sok agyatlan ilyenkor ostromolja. Aztán meg majd CR calmázik és mindenki isteníti.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Wertz

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. szeptember 6., péntek 18:03

ikarus93 írta:Most Özil-t is meg lehet nézni miket csinált az elmúlt 3 évbe a madridnál. Azt a nyerni tuti nem fog kijelentést se szabad tenni, ki tudja mi lesz ott az Arsenal háza tájékán én remélem, hogy nagy dolgokat fog ő még mutatni.
Mit csinált? Volt egy jó éve, aztán egy közepes éve és végül egy gyenge éve. Nem valami hatalmas teljesítmény. Jó játékos, de azért nem olyan jó, mint egyesek beállítják.
Hatalmas üzlet volt 45 millióért eladni.

Fenomen

HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. szeptember 6., péntek 17:59

Sztem hozzuk el a futsalos Falcao-t, ő a legjobb, legtechnikásabb. Egyedül kicselezné a játékosokat majd begurítaná a kapuba.

Amennyi hülyeséget összehordanak itt egyesek...

Ha a kutya bevenné megveszne. :roll:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 6., péntek 17:50

Matt009 írta:Lehet itt CR-t védeni, de nem érdemes.
Akkor fordítsuk meg a helyzetet. lehet itt leszólni CR-t, de nem érdemes. Mert itt fog játszani, a kezdőben lesz, és nem lesz lecserélve, ha tetszik, ha nem. Felesleges azzal jönni, hogy a jobb és ki nem. Ő van itt és nem Messi.

Amúgy éreztem, hogy CR lesz idén az egyik fő célpont. Pedig ő az egyik, aki nem szolgált rá, de mégis kapja az ívet... :roll:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. szeptember 6., péntek 17:43

Lehet itt CR-t védeni, de nem érdemes. Egyénileg Messi a jobb játékos. Az más kérdés, hogy a stílusukból adódóan CR kevésbé van ráutalva a csapatára, mert az erősségei pont arra hajaznak, hogy a semmiből is gólt keféljen. Messi kicsit más. Ő is tud a semmiből gólt kefélni, de sokkal nehezebben, fizikailag nem olyan erős, de a csapata játékához sokkal többet tesz hozzá, mint CR. A gólok pedig jönnek mindkét játékostól, éppen ezért az a jobb játékos, a csapata játékát is jobbá tudja tenni. CR jelenleg nagyon keveset tesz hozzá a mi játékunkhoz.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2013. szeptember 6., péntek 17:41

Géci írta:
ikarus93 írta:Nagyon elbasztuk, hogy eladtuk Özil-t Isco jó jó, de messze nem Özil. Sajnos nem jó évünk lesz, Bale-nek is meg Ronaldonak is kellenek a jobbnál jobb ütempasszok, amit Özil nagyon magas szinten csinál.
Kár, hogy itt hagytál minket. :(
Ha Özil is csinált volna Ilyet (2:40) akkor biztos vagyok benne, hogy még itt lenne, de a felkészülési meccseken is olyan körömlabdákat osztogatott amit Özil sem tudott... Én is sajnálom, hogy lelépett Özil, de a pénzt választotta, nem pedig a küzdést és a cimeket amit az Arsenallal nyerni tuti nem fog... :coffee:

Most Özil-t is meg lehet nézni miket csinált az elmúlt 3 évbe a madridnál. Azt a nyerni tuti nem fog kijelentést se szabad tenni, ki tudja mi lesz ott az Arsenal háza tájékán én remélem, hogy nagy dolgokat fog ő még mutatni. De a Realnál sokkal nagyobb neveket is küldtek már el, szó mi szó nem dől össze a világ, csak hiányozni fog nekem ennyi.

https://www.youtube.com/watch?v=4Oqy2VDtUSo
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 6., péntek 17:31

ikarus93 írta:Nagyon elbasztuk, hogy eladtuk Özil-t Isco jó jó, de messze nem Özil. Sajnos nem jó évünk lesz, Bale-nek is meg Ronaldonak is kellenek a jobbnál jobb ütempasszok, amit Özil nagyon magas szinten csinál.
Ha Özil is csinált volna Ilyet (2:40) akkor biztos vagyok benne, hogy még itt lenne, de a felkészülési meccseken is olyan körömlabdákat osztogatott amit Özil sem tudott... Én is sajnálom, hogy lelépett Özil, de a pénzt választotta, nem pedig a küzdést és a cimeket amit az Arsenallal nyerni tuti nem fog... :coffee:

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2013. szeptember 6., péntek 17:21

Annak fogok a legjobban örülni, ha jól fog menni a csapatnak nagyon. Csak úgy érzem, hogy Özillel eltünt valami a középpályáról. A Real Madrid egy olyan hatalmas klub amelyiken nem nőhetnek túl a játékosok, mint megannyi feltörekvő klubnál, ahol kb nagyobb a szavuk, mint a vezetőségnek, de abban 80%-ban biztos vagyok, hogy visszafogjuk mi még sírni Özilt. De befejeztem a mondandómat ezzel, nem akarok vitát csak leírtam a véleményemet.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. szeptember 6., péntek 17:17

Iscónak van már pár gólpassza, meg gólja úgy, hogy 2 hónapja van itt. Ráadásul a törökkel ellentétben a kulimunka sem büdös a számára.

Hagyjuk már a picsába Özilt. Mindenki csak a gólpasszait nézi, azt nem hogy hányszor sz.ptuk be a középpályát, azért mert tett magasról a védekezésre. Komolyabb ellenfelek ellen ott volt a létszámhiány, a két védekező emberből az egyik már lassú volt, a másik meg Khedira. Modric meg szotyizott a padon Mourinho kedvencei miatt. (CR sem törte össze magát védekezésben, de neki mindig k.rva jó érv lesz, hogy 200 meccsen vert 200 gólt sacc/kb) Azok a passzok, amik eddig Öziltől jöttek, most majd Iscótól meg Modrictól jönnek. Csak ez a 2 emberke védekezésben is hozzátesz a dolgokhoz. Plusz ugye itt van Bale is, több poszton bevethető, előrejátékban jó, védekezésben jó.
Jó lesz ez, kitakarítottuk a sallang nagy részét (jövőre dobbanthat Khedira is), az újak jók, nem kell aggódni. Mihelyt a csapat összeáll-ne legyen kétséges, hogy összefog-ismét lehet keményen f.sni a Real Madridtól mindenkinek.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2013. szeptember 6., péntek 16:55

Szerencsétlen Isco még alig játszott, de már Te tudod, hogy meg sem közelíti. Igen.... 3 meccsen 3 gól meg 1 gólpassz (vagy2?) igen sz_r teljesítmény. :lol:

Vége sincs a szezonnak, de már tudod, hogy nem lesz jó évünk. Nostradamus!

Ez megy. Állandóan.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 6., péntek 16:51

Kerlon írta:Hát amúgy: 1. Guti kussolhatna néha.
2. Tavaly Messi az összes fontos meccsen felsült, de legalább rúgott 40+ gólt a közép és kis csapatokank.

Ülj le Guti, egyes.

Az más kérdés, hogy Ronaldo sokszor lassítja a felesleges kis cselekkel a játékunkat, amiről le kéne szoktatni, de ebben a korban ez már nem megoldható szerintem, de visszaszorítható. Amúgy Messi is önző
Annyit meg hozzatennek, hogy a nagy meccseken az ellenfelek 3 jatekost is raallitottak Ronaldora, igy pedig persze hogy osszjatekban alig tudott mutatni valamit. Viszont meg igyis tobbszor megvillant a nagy meccseken: City elleni utolso percekben lott gol, MU elleni golok, Dortmund ellen is o rugta az idegenbeli golunkat, Ajax es Galata ellen is o kezdte meg a golgyartast, hogy a Barca elleni meccsekrol ne is beszeljek...
nusser írta:szerintem meg Gutinak teljesen joga van a saját véleményéhez...
Joga volt a sajat velemenyehez addig mig nem allt a klubb alkalmazasaban. Gondolhat barmit magaban, de mostmar minden nyilatkozataban a klubb erdekeit kell szem elott tartsa, ami jelen esetben az, hogy Ronaldo jobb jatekos mint messi. Tegyuk fel az Apple-nel dolgozok az iPod reszlegen es azt mondom egy ujsagnak, hogy szerintem a Galaxy S3-as jobb mint az iPhone 5. Piszok nagy szerencsem kell legyen hozza, hogy ne rugjanak ki.
nusser írta: álljunk már meg, hogy itt mindenkinek ronci seggét kellene nyalni...bizonyítsa be a pályán...
Mit kene meg bizonyitson? Tele van a csapat olyan jatekosokkal akik sz.rnak az egeszre, nem kepesek hajtani a mezert. Hany meg hany olyan meccs volt, amikor Ronaldo volt az egyetlen aki mar ordibalt a tobbieknek, hogy ne b.szakodjanak ott hatul, hanem hajtsanak, nyomjak, tamadjanak. Ha valaki, akkor Ronaldo az, akire egy b.dos rossz szavunk se lehet. (o se tokeletes, neki is vannak hibai, mint a legendak akikhez hasonlitjuk. Az mar mas kerdes, hogy ok se voltak annyira tokeletesek, nekik is voltak boven gyenge meccseik csak hat az ido megszepit mindent....) Ja, hogy a sajat csapattarsa es baratja (Marcelo) vagy a klubb legendaja es friss utanpotlas edzoje (Guti) se ismerik el (nyilvanosan) a legjobbnak? Ha ennyiben nem tudunk osszetartani, meg is erdemeljuk, hogy sz.rt se nyerjunk egesz evben. (elozo szezon)

Vissza: