Cristiano Ronaldo
Re: Cristiano Ronaldo - 7
De honnan tudjátok mit ígértek neki amit nem tartanak be, ott voltatok vagy mi?
Ilyen alapon lehet hogy a beígérnél többet szeretne és azért nem tudnak megegyezni, vagy akármi más...
Ilyen alapon lehet hogy a beígérnél többet szeretne és azért nem tudnak megegyezni, vagy akármi más...
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
én amúgy megadnám neki, előbb-utóbb a jelenlegi trendek miatt, ha továbbra is versenyben akarunk maradni, akkor muszáj többszörösére emelni a fizukat lassan.
lehet kezdeni céronaldoval, én megadnám neki, legyen csak a legjobban kereső játékos.
a real madrid oldja meg valahogy. temérdek helyről lehet lespórolni temérdek pénzt, nem hiszem, hogy ne lehetne szépen kigazdálkodni a dolgot.
ha van igazolásra 150 millió, akkor fizetésre is van évente tizedennyi.
onnantól meg csak bappén múlik, hogy mi neki az igazán fontos, van e benne annyi akarat és vér, hogy a legjobbá akarjon válni, onnantól már a psg pénze sem lehet akadály.
lehet kezdeni céronaldoval, én megadnám neki, legyen csak a legjobban kereső játékos.
a real madrid oldja meg valahogy. temérdek helyről lehet lespórolni temérdek pénzt, nem hiszem, hogy ne lehetne szépen kigazdálkodni a dolgot.
ha van igazolásra 150 millió, akkor fizetésre is van évente tizedennyi.
onnantól meg csak bappén múlik, hogy mi neki az igazán fontos, van e benne annyi akarat és vér, hogy a legjobbá akarjon válni, onnantól már a psg pénze sem lehet akadály.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
De nem érted. Még mindig nem azzal van bajom, hogy esetleg fizetésemelést kap. Azzal van bajom, hogy azóta teljesen megváltozott a szitu és már nem csak 1-2 millás emelésről van szó, hanem kőkemény milliókról. Azt pedig lebutítva az én életemre, nem várnám el, akármilyen hihetetlen. Főleg ha elvileg imádom a munkahelyem és tudom, hogy ártok vele nekik.Realista24 írta:Majd, ha így csinálnak veled a munkahelyen, is ugyanez legyen a véleményed.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Igen, azt egyértelműen tudni, hogy szerződés megújításáról van szó, anyagi oldalról, hiszen elmondta, hogy hosszabbítani nem fog. Pérez is elismerte korábban az újítást, Zidane is, Cé is.De te tudod, hogy mi történt veled, mi viszont semmit nem tudunk, hogy volt-e bármikor bármi, meg van-e most egyáltalán bármi CR kapcsán.
Majd, ha így csinálnak veled a munkahelyen, is ugyanez legyen a véleményed.. Szerintem, aztán lehet én vagyok a gyökér.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
Én megérteném CR-t is, még mielőtt más is le gerinctelenezne. De így, hogy már teljesen más a szitu, meg tudom érteni, hogy kihátrál Perez. Sőt, ki is kell hátráljon, bármilyen gerinctelennek is tűnik. Nem várhatja el CR ezt az összeget. Szerintem, aztán lehet én vagyok a gyökér.Realista24 írta:Én elengedem a témát. Úgy látszik, hogy nem voltál hasonló helyzetben, én már igen. Csak a deviza és az összeg kisebb egy hangyányit
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
De te tudod, hogy mi történt veled, mi viszont semmit nem tudunk, hogy volt-e bármikor bármi, meg van-e most egyáltalán bármi CR kapcsán.Én elengedem a témát. Úgy látszik, hogy nem voltál hasonló helyzetben, én már igen. Csak a deviza és az összeg kisebb egy hangyányit
Azt se tudjuk...Pontos összeget nem tudunk, ahogyan azt sem, hogy mi lett konkrétan megbeszélve, csak azt, hogy Perez tett egy ígéretet,
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
A mondandom nem CR v Perez ellen iranyul. De azert ne hasonlitsuk ossze a te egyszeru eletedet es kemeny uzleti eletet, ahol tenyleg nem letezik gerincesseg...mar aki regota benne van az megtapasztalja.donor írta: Nem. Én tartottam volna a szavam, és rég megadtam volna neki azt, amiben megegyeztünk. Sajnos én ilyen ember vagyok. Ezt hívják gerincességnek, becsületességnek.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én elengedem a témát. Úgy látszik, hogy nem voltál hasonló helyzetben, én már igen. Csak a deviza és az összeg kisebb egy hangyányitM1Ö írta:Nem lehet alapból asztalverés nélkül megoldani?Realista24 írta:Már az is baj, hogy nem minden hónapban veri az asztalt csak fél év után?
Semmi sem biztos, csak a halál. Ilyen alapon az sem biztos, hogy megegyeztek a fizetésemelésben. Úgy ismered Perézt (főleg, hogy akkor még nem is tudhatott Neymar és Messi mostani fizetéséről) hogy csak úgy odavágja neki az alapból nem kis fizetésének a több mint 1,5x-esét?Realista24 írta:Miért biztos? Imádom ezeket a kijelentéseket.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
Nem lehet alapból asztalverés nélkül megoldani?Realista24 írta:Már az is baj, hogy nem minden hónapban veri az asztalt csak fél év után?
Semmi sem biztos, csak a halál. Ilyen alapon az sem biztos, hogy megegyeztek a fizetésemelésben. Úgy ismered Perézt (főleg, hogy akkor még nem is tudhatott Neymar és Messi mostani fizetéséről) hogy csak úgy odavágja neki az alapból nem kis fizetésének a több mint 1,5x-esét?Realista24 írta:Miért biztos? Imádom ezeket a kijelentéseket.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Már az is baj, hogy nem minden hónapban veri az asztalt csak fél év után?M1Ö írta:Feltételezés az egész, de gondolom akkor nem ilyen nagy összegről volt szó. De változhatott azóta CR álláspontja is. miért pont most jutott eszébe, hogy Peréz nem tartotta a szavát? Biztos nem abban egyeztek meg, hogy 30+ milliós lesz a fizetése.Realista24 írta:Azt, amiben megegyezett Pérezzel. Az, hogy a Marca és társai mit költenek hozzá, már lényegtelen.
Miért biztos? Imádom ezeket a kijelentéseket.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem. Én tartottam volna a szavam, és rég megadtam volna neki azt, amiben megegyeztünk. Sajnos én ilyen ember vagyok. Ezt hívják gerincességnek, becsületességnek.M1Ö írta:Tehát ti megadnátok neki, hogy a világ legjobban fizetett játékosa legyen?donor írta:Végre valaki.
Pontos összeget nem tudunk, ahogyan azt sem, hogy mi lett konkrétan megbeszélve, csak azt, hogy Perez tett egy ígéretet, eltelt fél év (és azért az elején nem hozott olyan rossz játékot CR), CR többször próbálta rendezni a helyzetet és nem történt ez ügyben semmi, csak annyi, hogy végül Perez meglengette a SALE feliratot. Én ennyit tudok a helyzetről.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- M1Ö
Feltételezés az egész, de gondolom akkor nem ilyen nagy összegről volt szó. De változhatott azóta CR álláspontja is. miért pont most jutott eszébe, hogy Peréz nem tartotta a szavát? Biztos nem abban egyeztek meg, hogy 30+ milliós lesz a fizetése.Realista24 írta:Azt, amiben megegyezett Pérezzel. Az, hogy a Marca és társai mit költenek hozzá, már lényegtelen.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt, amiben megegyezett Pérezzel. Az, hogy a Marca és társai mit költenek hozzá, már lényegtelen.M1Ö írta:Tehát ti megadnátok neki, hogy a világ legjobban fizetett játékosa legyen?donor írta:Végre valaki.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
Tehát ti megadnátok neki, hogy a világ legjobban fizetett játékosa legyen?donor írta:Végre valaki.
Szerintem ezt Ronaldo cseszte el...a nyár elejei kirohanása (illetve nagy hallgatása) miatt ne számítson semmi örökös pátyolgatásra. A klub elég sok mindent megadott neki, ahogy ő is a klubnak, de a hisztit megint nem a klub kezdte. Csakúgy mint a nagy öregek esetében, a klubnak lesz EGY ajánlata, ha azt elfogadja win-win, ha nem akkor távozhat. Ez sajnos, vagy nem sajnos ilyen egyszerű. Perez azért nem az a szentimentális fajta, megint csak mondom, a nyári történtek után biztos nem. Az adóügyről a klub nem tehetett, a szükséges támogatást megkapta, ehhez képest Pereznek se Ronaldo, se Mendes nem volt hajlandó választ adni a vakáció végéig, hogy mi a fene folyik itt.
Rohadtul sajnálnám, ha a pénz miatt érne véget, de 30 milliónál többet senkinek nem adnék 2018-ban.
Ha pedig megy, akkor 150 millió. És akkor engedtünk 85%-ot az árából.
Ha a sportszakmai szempontokat vesszük figyelembe, akkor Ronaldonak helye van a csapatban, a rossz formája miatt azt gondolom nem hibáztatható. Mondjuk csatár poszton nem is fog soha sokkal jobbat nyújtani ennél, legfeljebb több ziccert berúg. De ez a kérdés, nem a pályán történtek alapján fog eldőlni.
Rohadtul sajnálnám, ha a pénz miatt érne véget, de 30 milliónál többet senkinek nem adnék 2018-ban.
Ha pedig megy, akkor 150 millió. És akkor engedtünk 85%-ot az árából.
Ha a sportszakmai szempontokat vesszük figyelembe, akkor Ronaldonak helye van a csapatban, a rossz formája miatt azt gondolom nem hibáztatható. Mondjuk csatár poszton nem is fog soha sokkal jobbat nyújtani ennél, legfeljebb több ziccert berúg. De ez a kérdés, nem a pályán történtek alapján fog eldőlni.
Emeljük meg a fizetését, de csökkentsük 1+1 évesre az időtartamát.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem említett semmit. A BL döntő után szóban megegyeztek. Azóta eltelt 6 hónap.Ramioli írta:Szerintem rossz periodusban emlegette ezt Pereznek:-) lehet az öreg majnem infarkust kapott:) feszűlt a helyzet amùgy is , a csapat a 4 helyért van nagy harcban kérdés el e éri a Bl indulò helyet jò persze sok van még hátra és nem Ronado tehet ròla csak, de talán várni kellett volna még ezzel egy picit hátha javul a helyzet és csillapodik a feszult helyzet..azt azert mindenkinek tudnia kell , ez nem a United, ez a Real Madrid ..itt a Trofeák számitanak ..érthető , hogy Perez is idegesebb a megszokottnál..és ezerrel frissiteni akar a csapaton..ezert irtam szerintem Zidane alatt is inog a pad..Remélem azért javulni fog a helyzet és lecsillapodnak a kedélyek és normalizálodik a helyzet mert ez senkinek se jò..legyen nyugalom házon belül ez a lényeg most.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Szerintem rossz periodusban emlegette ezt Pereznek:-) lehet az öreg majnem infarkust kapott:) feszűlt a helyzet amùgy is , a csapat a 4 helyért van nagy harcban kérdés el e éri a Bl indulò helyet jò persze sok van még hátra és nem Ronado tehet ròla csak, de talán várni kellett volna még ezzel egy picit hátha javul a helyzet és csillapodik a feszultég..azt azert mindenkinek tudnia kell , ez nem a United, ez a Real Madrid ..itt a Trofeák számitanak ..érthető , hogy Perez is idegesebb a megszokottnál..és ezerrel frissiteni akar a csapaton..ezert irtam szerintem Zidane alatt is inog a pad..Remélem azért javulni fog a helyzet és lecsillapodnak a kedélyek és normalizálodnak a dolgok.mert ez senkinek se jò..legyen nyugalom házon belül ez a lényeg most.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ramioli 2018. január 18., csütörtök 14:36-kor.
Végre valaki.H.E.H.E. írta:Ne viccelj mar, persze hogy jogos amit akar, ha megigertek neki!
Tokmindegy milyen a szezon, ha az igeret nem ehhez volt kotve.
Nem tudom hányótok feje lenne betörve, ha a főnök egy cél (amivel ő is nagyon jól jár) elérése esetén emelést ígérne, aztán, mikor sikerült elérni brutál sok erőfeszítéssel, munkával, akár túlórákkal, meg beintene, hogy lóvé nincs, ha nem tetszik, lehet tiplizni.
Az is elgondolkodtató, hogy nem csak CR teljesítménye romlott le az ősz folyamán, hanem más idősebb kulcs játékosoké is. Véletlen lenne?
Az idei éve meg eddig olyan amilyen, de azért érdemes lenne arra is emlékezni, hogy 17 gólnál jár, minden BL csoport meccsen gólt lőtt (összesen 9-et), klubVBn, szuperkupán gólt lőtt, vezeti a házi góllövő listát a ligábabn is. Meg lehet nézni a nagy leendő reménységek/igazolások (Hazard, Neymar, stb) milyen statokat produkálnak eddig idén.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- M1Ö
De gondolom az nem volt bele kalkulálva, hogy a Barca meg a PSG is elkattan a fizetésekkel.H.E.H.E. írta:Ne viccelj mar, persze hogy jogos amit akar, ha megigertek neki!
Tokmindegy milyen a szezon, ha az igeret nem ehhez volt kotve.