Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 19., péntek 7:23

Oké, hogy kapott egy ígéretett, de ezután az ősz után a pofám leszakadna.

Más kérdés, ha direkt ezért szarik bele.

Mindegy, szerintem már alapból jobb lenne elengedni, aztán szeresse a MU-ját.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 18., csütörtök 19:31

Várom a híreket, hogy amik arról szólnak, hogy Cé nem írt alá 30-35 millióért.

Dehogy csillant. Messi és Neymar mindig is többet kerestek Cénél, jóval többet, Messi régóta kétszer annyit keresett már mint Ronaldo. Neymar meg ugyan minimálbérre volt bejelentve, azt tudjuk, de hogy többet keresett Cénél az is fix, most meg pláne.
Öcsém, de amatőr vagyok, hogy telefonról nem tudok idézni... :lol: Akkor vegyük kompenzálásnak. Megéri a klubnak ilyen nagyvonalúnak lennie? Mert ha már csak a piacot nézem, az sem kecsegtet sok jóval, annyira hiányzik ez a pénzügyeknek, mint púp a hátamra.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. január 18., csütörtök 19:31

Realista24 írta:
illgner írta:Szerintem amúgy az egész egy kitaláció, teljesen életszerűtlennek találom, hogy most merüljön fel a fizetésemelés kérdése. Semmi logika nincs benne. Ha ez az ígéret felmerült, akkor azt a nyár végén, vagy az ősz elején szerződésbe foglalták volna. A többi csak púder, ahogy azt a sajtótól megszokhattuk.
Pont erről van szó, hogy elvileg volt ígéret, Pérez azt mondta, hogy bármikor aláírja a papírokat, és azóta sem történt semmi. Korábban is volt ilyen Cé és Pérez között, nem tudom mitől olyan hihetetlen ez.
Azért mert sokan odáig jutottak, hogy CR az ördög gyermeke (csak hogy fenn maradjon az egyensúly :D ), minden rossz okozója, maga az antikrisztus. Ő a -1 ember, a csapat hátráltatója, az edzők irányítója, a csapattagok réme. Leírhatod milliószor, akkor sem hiszik el a történteket, mert az biztos nem is úgy volt, meg hát Perez miért tenne ilyet, meg amúgy is CR hisztizik a fizetés miatt, mert egy köcsög, és húzna már el innen.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 18., csütörtök 19:08

illgner írta:Szerintem amúgy az egész egy kitaláció, teljesen életszerűtlennek találom, hogy most merüljön fel a fizetésemelés kérdése. Semmi logika nincs benne. Ha ez az ígéret felmerült, akkor azt a nyár végén, vagy az ősz elején szerződésbe foglalták volna. A többi csak púder, ahogy azt a sajtótól megszokhattuk.
Pont erről van szó, hogy elvileg volt ígéret, Pérez azt mondta, hogy bármikor aláírja a papírokat, és azóta sem történt semmi. Korábban is volt ilyen Cé és Pérez között, nem tudom mitől olyan hihetetlen ez.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2018. január 18., csütörtök 19:04

Szerintem amúgy az egész egy kitaláció, teljesen életszerűtlennek találom, hogy most merüljön fel a fizetésemelés kérdése. Semmi logika nincs benne. Ha ez az ígéret felmerült, akkor azt a nyár végén, vagy az ősz elején szerződésbe foglalták volna. A többi csak púder, ahogy azt a sajtótól megszokhattuk.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 18., csütörtök 18:58

illgner írta:Hihetetlen lejtmenetben a pali, a klub válsághelyzetben, itt meg azon megy a vita, hogy most hány millióval emeljenek neki? Ez egy elcseszett világ, teljesen függetlenül CR személyétől. Nem érdekel, hogy mit ígért neki Pérez, de ha ilyen teljesítmény után neki most az a legnagyobb gondja, hogy emeljék az apanázsát, akkor szépen el kell tőle búcsúzni. Ha meg az egész megint egy hírlapi kacsa (mert könnyen lehet), akkor természetesen nem szóltam.
Ha attól jobban alszol, akkor fogd fel úgy, mintha azt tette volna, amit Messi, hogy évente kapott új szerződést és emelést, amikor még toppon volt, húzta a csapatot és eltett 400+ gólt. Úgy hogy közben leadta a marketingbevételek legalább 40%-át.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2018. január 18., csütörtök 18:56

Hihetetlen lejtmenetben a pali, a klub válsághelyzetben, itt meg azon megy a vita, hogy most hány millióval emeljenek neki? Ez egy elcseszett világ, teljesen függetlenül CR személyétől. Nem érdekel, hogy mit ígért neki Pérez, de ha ilyen teljesítmény után neki most az a legnagyobb gondja, hogy emeljék az apanázsát, akkor szépen el kell tőle búcsúzni. Ha meg az egész megint egy hírlapi kacsa (mert könnyen lehet), akkor természetesen nem szóltam.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 18., csütörtök 18:25

M1Ö írta:
Realista24 írta:Te azt írtad hogy Perez táncoljon ki belőle.
Igen. Mert ezek az összegek már nem normálisak. És sanszos, hogy ezért a nagy herce hurca, biztos nem pár millió miatt csinálja a szart Perez. Már háyszor el lett játszva, hogy "hisztizik" a fizu emelésért. Már az előző is túlzó volt. Ezért nem értem mi ez a "ha megígérte neki adja is meg" duma. Mert ezt már írtam, de a fejem teszem rá, hogy nem ekkora összegekre gondolt Perez, ha volt is egyáltalán ilyen megállapodás. Csak most CRnek felcsillant a szeme Messi meg Neymar miatt. Csak azt meg elfelejti, hogy már a játékával is inkább árt, az új fizetésével meg még jobban kicseszne a csapattal.
Várom a híreket, hogy amik arról szólnak, hogy Cé nem írt alá 30-35 millióért.

Dehogy csillant. Messi és Neymar mindig is többet kerestek Cénél, jóval többet, Messi régóta kétszer annyit keresett már mint Ronaldo. Neymar meg ugyan minimálbérre volt bejelentve, azt tudjuk, de hogy többet keresett Cénél az is fix, most meg pláne.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. január 18., csütörtök 17:25

Jaja, ifik miatt lettek kizárva.
Neymar transferért konkrétan semmit nem kaptak, ha jól tudom.
ZIDANE

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 18., csütörtök 16:49

H.E.H.E. írta:ROFL, mint a barcát neymarnál, kizárták őket egy szaros téli átigazolásból, közben meg évekre behúztak egy elit játékost.
ott sem volt arányban a nyereséggel a büntetés, itt sem lesz.

a helyes, hogy minimum 5 évre csapnák ki őket, jókora , akár százmilliós nagyságrendű pénzbüntetéssel.

vagy akkor tényleg hagyjuk a gecibe ezt az ffp-t, aztán induljon a párnacsata.

A Barcat nem Neymar miatt zartak ki az atigazolasi idoszakbol. Ott a volt "tulajok" pereltek kemenyen.

Amugy a Aulas megmondta. Platini az FFP miatt lett eltavolitva, o volt a legnagyobb tamogato.
Merci Zizou!

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. január 18., csütörtök 16:48

Szerintem a két klub simán köthet olyan kölcsönnek látszó valós vételi szerződést amiből már a monaconak nem éri meg kihátrálni. Kötöttek egy opciós jogot Mbappéra, ami egy 180 milliós kivásárlási ár, ha van másik klub amelyik ezt szintén megadná, akkor a psg-nek elővásárlási joga van. Például. De sok jogi lehetősége van ennek.
Ahol megbukhat ez az egész történet, az az, hogy maga a játékos megvétózza a transzfert, ugyanis neki elvileg nem kéne, hogy legyen a psg-vel több éves szerződése. Ő elvileg a monaco játékosa jelenleg, és ha nem tudnak vele megegyezni, kútba eshet az üzlet. De ha tavaly nem szülte meg ezt az elhatározást, nem egy év után fogja otthagyni a szülőfalvát. Főleg, hogy jól megy a dolga, ezen nem változtat az, hogy most a szélen "kell" játszania. És ne hanyagoljuk el, hogy Perez nyilvános kifejtette, hogy bonyolult lenne egy 18 évest így idehozni, ekkora fizuval, viszont egy aranylabda gálán, ahol a saját legendánk lett a győztes, Perez bőszen azt hangoztatta, hogy Neymarnak vörös szőnyeg van madridba.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 18., csütörtök 16:47

Realista24 írta:Te azt írtad hogy Perez táncoljon ki belőle.
Igen. Mert ezek az összegek már nem normálisak. És sanszos, hogy ezért a nagy herce hurca, biztos nem pár millió miatt csinálja a szart Perez. Már háyszor el lett játszva, hogy "hisztizik" a fizu emelésért. Már az előző is túlzó volt. Ezért nem értem mi ez a "ha megígérte neki adja is meg" duma. Mert ezt már írtam, de a fejem teszem rá, hogy nem ekkora összegekre gondolt Perez, ha volt is egyáltalán ilyen megállapodás. Csak most CRnek felcsillant a szeme Messi meg Neymar miatt. Csak azt meg elfelejti, hogy már a játékával is inkább árt, az új fizetésével meg még jobban kicseszne a csapattal.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. január 18., csütörtök 16:29

ROFL, mint a barcát neymarnál, kizárták őket egy szaros téli átigazolásból, közben meg évekre behúztak egy elit játékost.
ott sem volt arányban a nyereséggel a büntetés, itt sem lesz.

a helyes, hogy minimum 5 évre csapnák ki őket, jókora , akár százmilliós nagyságrendű pénzbüntetéssel.

vagy akkor tényleg hagyjuk a gecibe ezt az ffp-t, aztán induljon a párnacsata.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 18., csütörtök 16:25

H.E.H.E. írta:
Több helyen is azt írják, hogy kötelező megvenniük, kivétel, ha kiesnek.
ez meg a legnagyobb pofánköpése az ffpnek és mindennek.
magyarul akkor idén vmi jelképes összegért legazolták, a fizetést úgy ütemezték, hogy a sok pénz idén nyáron legyen elutalva.
a szerződésbe meg beleírták, hogy kölcsön, miközben a hülye is látja, hogy ez egy normál átigazolás.

nyilván ebből már nem lesz semmi, hír sincs arról hogy vizsgálná vki a psg-t, tehát gyakorlatilag bárki bármit megtehet a piacon, nincsenek szabályok.

fuck fifa, fuck uefa.
elvileg vizsgálják őket, de nevetséges az egész így is úgy is
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

H.E.H.E.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. január 18., csütörtök 16:24

ez meg a legnagyobb pofánköpése az ffpnek és mindennek.
magyarul akkor idén vmi jelképes összegért legazolták, a fizetést úgy ütemezték, hogy a sok pénz idén nyáron legyen elutalva.
a szerződésbe meg beleírták, hogy kölcsön, miközben a hülye is látja, hogy ez egy normál átigazolás.

nyilván ebből már nem lesz semmi, hír sincs arról hogy vizsgálná vki a psg-t, tehát gyakorlatilag bárki bármit megtehet a piacon, nincsenek szabályok.

fuck fifa, fuck uefa.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 18., csütörtök 16:22

M1Ö írta:
Realista24 írta:Majd, ha így csinálnak veled a munkahelyen, is ugyanez legyen a véleményed.
De nem érted. Még mindig nem azzal van bajom, hogy esetleg fizetésemelést kap. Azzal van bajom, hogy azóta teljesen megváltozott a szitu és már nem csak 1-2 millás emelésről van szó, hanem kőkemény milliókról. Azt pedig lebutítva az én életemre, nem várnám el, akármilyen hihetetlen. Főleg ha elvileg imádom a munkahelyem és tudom, hogy ártok vele nekik.
Te azt írtad hogy Perez táncoljon ki belőle.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 18., csütörtök 16:20

H.E.H.E. írta:
ericco írta:Mbappet csak akkor fogja elengedni a PSG, ha varatlanul befurdenek vele (nem ugy nez ki). Akkor pedig mar ide nem fog kelleni.
továbbra is kölcsönben van ott.
ha ő azt mondja, hogy köszi, jó volt, de most már elég nagy vagyok egy real madridhoz, akkor nem köti oda semmi, a monakóval kell megegyezni.

legalábbis, ha jól hazudtak az ffp miatt a párizsiak.
K

H.E.H.E.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. január 18., csütörtök 16:19

ericco írta:Mbappet csak akkor fogja elengedni a PSG, ha varatlanul befurdenek vele (nem ugy nez ki). Akkor pedig mar ide nem fog kelleni.
továbbra is kölcsönben van ott.
ha ő azt mondja, hogy köszi, jó volt, de most már elég nagy vagyok egy real madridhoz, akkor nem köti oda semmi, a monakóval kell megegyezni.

legalábbis, ha jól hazudtak az ffp miatt a párizsiak.
En megertem Perezt hogy ha nem fogja CR fizujat megemelni. Nemreg irta ala a szerzodeset es kialkudott egy fizetest ami neki megfelelt. Aztan allitolag most szeretne egy emelest ugy hogy az idotav marad. Lehet kerni fizu emelest persze de az csak akkor realisan megalapozott ha nyujtott es varhato teljesitmeny ezt indokolja. Velemenyem szerint nem indokolja a varhato teljesitmeny szint az allitolag kert bert ezert uzleti szempontbol nem is megalapozott.
sztem olvass több infot, mert ez így nem igaz.

tehát szted perez ígérete nem szentírás, de céronaldo esetleges követelőzése meg az és készpénznek vehető?
tehát megint céronaldo a fasz?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára H.E.H.E. 2018. január 18., csütörtök 16:21-kor.

patotomadrid2019jan

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2018. január 18., csütörtök 16:12

En megertem Perezt hogy ha nem fogja CR fizujat megemelni. Nemreg irta ala a szerzodeset es kialkudott egy fizetest ami neki megfelelt. Aztan allitolag most szeretne egy emelest ugy hogy az idotav marad. Lehet kerni fizu emelest persze de az csak akkor realisan megalapozott ha nyujtott es varhato teljesitmeny ezt indokolja. Velemenyem szerint nem indokolja a varhato teljesitmeny szint az allitolag kert bert ezert uzleti szempontbol nem is megalapozott. Arrol mar nem is beszelve hogy a jelenlegi es varhato teljesitmenye (33 eves mar) helyetesitheto ugyanazert az osszegert amit ker. Abba is bele kell gondolni hogy ha megemelik akkor mondjuk 2 ev mulva fog csucsulni horror fizuert a padon ugy hogy a markering erteke is csokken. Es persze a varhatoan kezdobe igazolt tamadok sem par ropiert fognak melozni. Perez igerete...ha igaz egyaltalan...meg nem szentiras. Ilyen alapon akkor CR is tett egy irasbeli igeretet hogy x penzert y evet hajlando jatszani. Nem hinnem hogy Perez papa csak ugy jofejsegbol oninditasbol igert egy kifuto sztarnak ilyen rovid idon belul fizu emelest, hanem CR kert beremelest amire reagalt. A BL gyozelemert meg kaptak extra bonuszt ugy hogy ez kelloen meg volt honoralva plusz az aranybogyo is biztos hoz a konyhara...

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 18., csütörtök 15:58

Mbappet csak akkor fogja elengedni a PSG, ha varatlanul befurdenek vele (nem ugy nez ki). Akkor pedig mar ide nem fog kelleni.
Merci Zizou!

Vissza: