Edző és vezetőség
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Edző és vezetőség
Nehogy Wenger kosson itt ki
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Pochettino jó edző de a jelenlegi mag nagy része nem fogadná el szerintem.
Klopp meg stílusidegen, neki teljesen más keret kellene.
Klopp meg stílusidegen, neki teljesen más keret kellene.
Mondjuk Pochettino fiatal ambiciózus edző, de nem tudom mit kezdene a világ legnagyobb csapatával.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Perezt ismerve 300 milláért kivásárolja Pochettinot és Kane-t.Sierra írta:Még mindig nem látom magam előtt kit lehetne hozni ZZ helyett, ha esetleg úgy alakulnak a dolgok.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Még mindig nem látom magam előtt kit lehetne hozni ZZ helyett, ha esetleg úgy alakulnak a dolgok.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
edzőkérdés van
nem gondolnám, hogy mindenki egyszerre mondott csődöt magától
és ennyire gyenge lenne az utánpótlás...
nem gondolnám, hogy mindenki egyszerre mondott csődöt magától
és ennyire gyenge lenne az utánpótlás...
Hitegethetjük magunkat azzal, hogy nincs kedvük játszani, meg nincs motiváció, miközben ennyit tud az utánpótlás. Ez a spanyolosítás szerintem nagy bukta lesz, nem is fogják sokáig erőltetni.
- BlancoMark
A kezdo kiegett, a pad meg mar azert nem porog annyira mint tavaly mert rajottek hogy akarmit nyujtanak ugyis mindig 100%ban ugyanazok kezdenek a komoly meccseken.
Sajnos azt erzem mintha a cserek teljesen kihatraltak volna ZZ mogul.
Sajnos azt erzem mintha a cserek teljesen kihatraltak volna ZZ mogul.
- nzooli93
Ezt nem ertem en sem. Carlonal is rossz volt a jatek a vegen, de ott azert kuzdottek...most olyan, mintha benitezt buktatnak
Hat ez az...legalább miatta tennék oda magukat. Vagy mit akarnak Cr legyen az edzo?
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Nem tudom meddig fogják még bírni Madridban ezt a lélektelen xart amit hétről-hétre leraknak elénk.
Sajnálni fogom ZZ-t. Amit eddig elért már csak az is fantasztikus. Szomorú lesz ha mennie kell, legalább miatta küzdhetne a csapat..
Sajnálni fogom ZZ-t. Amit eddig elért már csak az is fantasztikus. Szomorú lesz ha mennie kell, legalább miatta küzdhetne a csapat..
Persze, tisztában van vele, hogy ez a tendencia a csapatnál. Előtte is ez volt, meg amikor itt játszott is ez volt. Teljesen reálisan látja a dolgokat.Realista24 írta:Mondjuk én úgy olvasom, hogy Zidane tisztában van vele és nem fog meglepődni, ha júniusban elküldik...
Én is így gondolom ezt a dolgot. Viszont ehhez mutatnia kéne valamit. Javítani a hibáin: kísérletezgetni a kezdővel, belenyúlni a meccsbe előbb ha kell, taktikailag feljebb lépni, új játékrendszer próbálgatása, mert a mostanit a jelenlegi kerettel kiismerte a legtöbb csapat.lestat írta:Maradnia kell. Nyaron alakitani a keretet stb tanulnia fejlődni neki es a csapatbak is. Magasra tette a lecet de en hiszem hogy ő a megfelelő ember ide.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
TheBull6 írta:Nagyon kerülgeti a témát mindig ezzel a ki tudja mit hoz a jövő dumával. Nálam 80% hogy lép vagy elküldik.
Eleg tragya dolog lenne ha lelépnen vagy elkuldenenk.
Maradnia kell. Nyaron alakitani a keretet stb tanulnia fejlődni neki es a csapatbak is. Magasra tette a lecet de en hiszem hogy ő a megfelelő ember ide.
Par szar honap es mindenki elfelejti ki is ő és mit tett le.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Nagyon kerülgeti a témát mindig ezzel a ki tudja mit hoz a jövő dumával. Nálam 80% hogy lép vagy elküldik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondjuk én úgy olvasom, hogy Zidane tisztában van vele és nem fog meglepődni, ha júniusban elküldik...ericco írta:Óriásit csalódnék benne. Nem lenne szép egyből lelépni, ahogy nem megy a szekér. Ráadásul tuti a klubra és a vezetőségre vetne rossz fényt.Csabi írta:marcán ma ma már votl egy cikk, hogy madridban tudják, hogy zidane év végén lemond. igaz csak ilyen blog féleség, de a marca igazgatóhelyettese írta.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Óriásit csalódnék benne. Nem lenne szép egyből lelépni, ahogy nem megy a szekér. Ráadásul tuti a klubra és a vezetőségre vetne rossz fényt.Csabi írta:marcán ma ma már votl egy cikk, hogy madridban tudják, hogy zidane év végén lemond. igaz csak ilyen blog féleség, de a marca igazgatóhelyettese írta.
Merci Zizou!
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
marcán ma ma már votl egy cikk, hogy madridban tudják, hogy zidane év végén lemond. igaz csak ilyen blog féleség, de a marca igazgatóhelyettese írta.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Na jól van szerencsére már nem csak leváltani kell Zidanet, hanem az egész edzői pályafutása katasztrófa..
Fantasztikus, de komolyan.
Fantasztikus, de komolyan.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ideértek a friss regek a fészbúk oldalróllestat írta:Jujj jujj vannak is bajok egy két embernél
De Juniusban hogy verte mindenki a mellét meg hogy Zizou a zseni. Jajj de régen volt.
Bár néhol van igazság abban is amit írnak, de azért ZZ-től elvenni, hogy egy szer Benitezi fél év után gatyába rázta a csapatot, vagy hogy elég szépen elvertuk azt a Juvet akit senki más nem tudott, hát érdekes.
Na mind1, én leírtam mit szeretnék látni változás címszó alatt, és szerintem mire lehet szükségünk, az tuti nem az edző csere. A hírek szerint a vezetőség még mindig támogatja őt, és ha igaz akkor valószínűleg ők is a játékos állományban fognak változást sürgetni, ahogy írtam is.