Abramovic pénzszóró üzemmód: ONRealista24 írta:Az már lehet túl nagy kérés, de bízom benne, hogy nekünk fizetnek Mouért, és nem mi fizetünk a lelépéséért cserébe.
Amúgy én nem biztos, hogy felhőtlen boldog lennék, ha Carlo jönne.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. április 29., hétfő 12:04
Abramovic pénzszóró üzemmód: ONRealista24 írta:Az már lehet túl nagy kérés, de bízom benne, hogy nekünk fizetnek Mouért, és nem mi fizetünk a lelépéséért cserébe.
HozzászólásSzerző: miró » 2013. április 29., hétfő 12:02
szvsz alonso 110% hogy jövőre rotációba lesz kőkeményen..hogy Alonso/Verratti mélységből irányít, akkor marad ez a csoffadék játékunk legyen
ha olyan tudna lenni a fizikai adottságai illetve rutinja,és gólérzékenysége miatt mint drogba még 2-3 évig,akkor azt hiszem megvan oldva a csatár poszt. tud kicsibe is játszani,tud meccseket eldönteni,sokat változott mentálisan szerintem,a tudását meg azt hiszem nem kell vitatni,50 méteren bellül ziccerbe van.Nem különösebben kedvelem Ibrát, sőt.. De azt elismerem, ha jönne Higu helyett, akkor az bitang lenne. Elég nagy előrelépés.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 29., hétfő 12:01
Megnyeri a francia bajnokságot, mi duplázunk és utána.Már évközben lelép Carlo vagy akkor jelentik be?
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 29., hétfő 12:00
nem értek egyet.Kerlon írta:Vagy ő is belátta, hogy hol vagyunk a leggyengébbek.Azért Kondogbiánál rátesz az is, hogy egy csöves Sevillából hoznánk, Pogba meg Vidal pedig egy elit csapattól jönnének. A 3 közül aszondom Pogba.
+ Perez szerintem intézi Verrattit, nem leszek szomórú ha ő jönne, de nálam Ramires a favorit. Lényeg, hogy Modric személyében már van egy elit irányítónk, a középpálya azon része legalább adott (elvileg).
Amúgy 2 év után végre középpályásokról szóló hírek. Szerintem ezek alátámasztják, hogy JM távozik.
Amúgy én ebben a Verrattiban még mindig nem látok annyit, mint amennyire itt most sláger lett. Az a baj, hogyha továbbra is úgy akarunk játszani, hogy Alonso/Verratti mélységből irányít, akkor marad ez a csoffadék játékunk legyen edző itt Jm vagy Ancelotti... Szerintem annak a két embernek a szerepkörét kéne gyökerestül megváltoztatni, mert védekezésben kevés Alonso és még irányítania is kéne... Az olasztól ugyan ezért félek. Szerintem sokkal jobb megoldás lenne egy romboló vadállatot betenni a helyükre és mellé Modricot, aki betölthetné a mostani Khedira szerepet... Biztosabb lenne a középpályánk és Modric sokkal többet tudna a támadáshoz hozzásegíteni, mint Alonso.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. április 29., hétfő 11:59
mészöly kálmán kedvenc szólása: büdösúristenitEz mi? Már több helyen láttam...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 29., hétfő 11:58
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. április 29., hétfő 11:56
Úgy legyen!!Csabi írta:ha a hírek igazak, akkor szerintem a kupa döntő utána ancelotti azonnal átveszi a csapatot, és már május végén/június elején meg lesz 1-2 igazolás: carvajal meg verratti.
Ez mi? Már több helyen láttam...dannen írta: bdsrstnt
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 29., hétfő 11:55
Vagy ő is belátta, hogy hol vagyunk a leggyengébbek.Azért Kondogbiánál rátesz az is, hogy egy csöves Sevillából hoznánk, Pogba meg Vidal pedig egy elit csapattól jönnének. A 3 közül aszondom Pogba.
+ Perez szerintem intézi Verrattit, nem leszek szomórú ha ő jönne, de nálam Ramires a favorit. Lényeg, hogy Modric személyében már van egy elit irányítónk, a középpálya azon része legalább adott (elvileg).
Amúgy 2 év után végre középpályásokról szóló hírek. Szerintem ezek alátámasztják, hogy JM távozik.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. április 29., hétfő 11:54
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. április 29., hétfő 11:52
NEM EMBER! Hihetetlen a pali! Biztos vagyok benne,hogy rúg egyet. Ha jól tudom,jóban van Webb bíróval,talán befúj majd nekünk 1-2 tizenegyestJó hírek a Real Madrid ma reggeli edzéséről! Cristiano Ronaldo teljes értékű munkát végzett, így szinte biztosan ott lesz majd a holnapi kezdőcsapatban. A portugál még a Dortmund elleni mérkőzésen szedett össze egy sérülést, ami miatt nem léphetett pályára az Atlético elleni városi derbin, amit a csapat nélküle is megnyert 2-1 arányban.
Én már csak azért is idehoznám,mert utálja a Barcát és Guardiolát.én is amúgy. hatalmas zseni, és nem szívleli a barcát
BRSRSTNT :Đ :Đ Micsoda hír!ha a hírek igazak, akkor szerintem a kupa döntő utána ancelotti azonnal átveszi a csapatot, és már május végén/június elején meg lesz 1-2 igazolás: carvajal meg verratti.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. április 29., hétfő 11:51
ámen.ha a hírek igazak, akkor szerintem a kupa döntő utána ancelotti azonnal átveszi a csapatot, és már május végén/június elején meg lesz 1-2 igazolás: carvajal meg verratti.
én is amúgy. hatalmas zseni, és nem szívleli a barcátgondolom nem sok alapja van ennek az ibra-s hírnek, de a bdsrstnt mekkora lenne, imádnám
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 29., hétfő 11:51
Ha ez így lesz, vendégem vagy egy sörreha a hírek igazak, akkor szerintem a kupa döntő utána ancelotti azonnal átveszi a csapatot, és már május végén/június elején meg lesz 1-2 igazolás: carvajal meg verratti.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. április 29., hétfő 11:49
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. április 29., hétfő 11:44
Ahogy arról korábban beszámoltunk Donato Di Campli, Verratti ügynöke Madridba fog látogatni ügyfelének jövője miatt. A Gazzetta dello Sport tudni véli, hogy a találkozó a mai napon fog létrejönni, és úgy gondolják, hogy a párizsi klub el fogja fogadni a 25 millió euró eurós ajánlatot.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. április 29., hétfő 11:36
El Unico írta:A hírek szerint Xabi Alonso párja nem Khedira lesz a Dortmund elleni visszavágó mérkőzésen,hanem Modric!
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 29., hétfő 11:34
Bud Spencer puffin lekvár !El Unico írta:Az meg mi a rák?Egyenek Puffin lekvárt, ha más nem segít
A hírek szerint Xabi Alonso párja nem Khedira lesz a Dortmund elleni visszavágó mérkőzésen,hanem Modric!
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. április 29., hétfő 11:33
Az meg mi a rák?Egyenek Puffin lekvárt, ha más nem segít
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. április 29., hétfő 11:30
Nagyon nem lenne rossz, ha még jó időben elkezdődnének az igazolások, és tényleg már meg is lenne mostanában ez. Az meg külön öröm, hogy ráadásul egy kp-s érkezéséről szólnak ezek a hírek.! Valahogy így kellene csinálni ezt.hétfő, 11:21
Ahogy arról korábban beszámoltunk Donato Di Campli, Verratti ügynöke Madridba fog látogatni ügyfelének jövője miatt. A Gazzetta dello Sport tudni véli, hogy a találkozó a mai napon fog létrejönni, és úgy gondolják, hogy a párizsi klub el fogja fogadni a 25 millió euró eurós ajánlatot.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 29., hétfő 11:29
HozzászólásSzerző: Adamo » 2013. április 29., hétfő 11:17
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem