Premier League
Re: Premier League
Ket csatart rotal a szélen.
rash-t és martialt eddig is tökéletesen rotálta egymással nem fogja közéjük tenni alexist is.
őt fogja majd mata-lingard váltani szerintem. vagy lukakuval rotálja kiderül. a lényeg hogy kellett oda nagyon az az alexis.
őt fogja majd mata-lingard váltani szerintem. vagy lukakuval rotálja kiderül. a lényeg hogy kellett oda nagyon az az alexis.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
már ott is a cikk, hogy a balfasz inkább resfordot hagyja ki, lukaku a falábával meg a többi játszani fog
ez az ember, hihetetlen, hányszor kell még megbuknia ahhoz, hogy abbahagyja ezt az egész rákos tevékenységet, amit okoz egy futballcsapatnál
ez az ember, hihetetlen, hányszor kell még megbuknia ahhoz, hogy abbahagyja ezt az egész rákos tevékenységet, amit okoz egy futballcsapatnál
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
lehet hogy van benne valami de azert en megvarom a hivatalos bejelentes utan a sky infoit errol.
- RealMadridFanatic
BBeno írta:valamivel el kell adni a vasarnapi ujsagot is.
Nyilván, ennek ellenére nem tartom elképzelhetetlennek, hogy valós a fizetés.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
valamivel el kell adni a vasarnapi ujsagot is.
- RealMadridFanatic
Paul Pogba will demand a new contract at Manchester United that will see him earn the same £400,000-a-week salary as Alexis Sanchez, reports The Sunday Mirror.
Nyilván Sunday Mirror, nem tudom milyen szintű szennylap, de azért sokaknak ez is válasz lehet, hogy miért nem került elő említés szinten sem Sanchez. Az a 400000 font eléggé meggyőző. 29 évesen. Ha jól számlom az kb. 23,5M euro. Hát ennyiért én sem hiszem, hogy vállaltam volna, és ki tudja milyen aláíráspénz és ügynöki jutalék ment.
Pogba meg ha elkezd hisztizni, az is nagyon jót tesz a csapategységnek.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Danilo akkor bevált.o pont annyira balhatved mint delph. kenyszermegoldas pep modra.
Még egy jó Theo-t kéne nekik lepasszolni.
o pont annyira balhatved mint delph. kenyszermegoldas pep modra.wxyz írta:A balhátvéd Zinchenkot lesz érdemes figyelni. Eddig kupameccseken volt kezdő és azokon láttam játszani, mindig a csapat legjobbja volt. Theo helyére, Marcelo riválisának jó lenne.
oriasi uzletet kotott ezzel jose. jobban kellett alexis a muba mint a citybe. igy mar veszelyesebbek blben is.
-
- Kedvenc játékosaid: Tacchinardi
csak játékost cserélt a mu-arsenal. pénz nincs az üzletben. így viszont ez nagy húzás. mourinho kedvére kontrázhat a sanchez-rashford-martial-lingard négyessel.
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Silvára mindig is jellemző volt. Mint egy jó munkásember megdolgozott ő is hogy visszaszerezze a city a labdát csak nem igazán jó benne és ilyenkor szerzi be a sárgalapjait.M1Ö írta: Silva meg De Bruyne sem a munkájáról volt híres, erre tessék, presszingelnek, labdát szereznek.
Középpályás lenne, de azt írják róla, hogy már a City előtt is játszott balhátvédet. Bayernes Kimmichre emlékeztet, csak ő mozgékonyabb.M1Ö írta:Az a para, hogy ő csak kényszer megoldás, mert amúgy bal szélső. A kupa meccseken tényleg ügyesnek tűnt, mondjuk az lejött, hogy igazából nem védő.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Csúcs a srác, idénre beépült. Mondjuk kíváncsi vagyok meddig tart ki alapból az egész City formája, mert az egész csapat 100%-on pörög. Agüero is folyamat lövi a gólokat, van 18 bajnokin 16 gólja. A másik oldalon Sterling is élete formájában. A k.pályát meg nem is értem, h-h működik ennyire. Silva meg De Bruyne sem a munkájáról volt híres, erre tessék, presszingelnek, labdát szereznek. Beszarás, hogy minden egyes meccsen 70-75%-ban birtokolják a labdát. Ma is 81 lett a vége.kelemen.istvan írta:Akik szerint Sane suta, és tucat, azoknak ajánlom a City harmadik góljának a megtekintését. Persze, tudom, "lassú, buta, gyenge angol védők"
Az a para, hogy ő csak kényszer megoldás, mert amúgy bal szélső. A kupa meccseken tényleg ügyesnek tűnt, mondjuk az lejött, hogy igazából nem védő.wxyz írta:A balhátvéd Zinchenkot lesz érdemes figyelni. Eddig kupameccseken volt kezdő és azokon láttam játszani, mindig a csapat legjobbja volt. Theo helyére, Marcelo riválisának jó lenne.
Jobb szélsőjük még mindig nincs. Jövőre lecsúsznak Griezmannról, aztán vihetik ők is B igazolásnak, mint mi anno Neymar helyett.H.E.H.E. írta:és asszem az is eldőlt, hogy bélát se veszik meg tőlünk ezek után.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- H.E.H.E.
tüzes vassal ütöm magam, amióta előtört belőlem ez az ötlet, de most hogy alexis aláírt a muhoz, resfordot hoznám, nehogy elpazarolja az éveit, pláne murinnyó hozzánemértése miatt.
és asszem az is eldőlt, hogy bélát se veszik meg tőlünk ezek után.
és asszem az is eldőlt, hogy bélát se veszik meg tőlünk ezek után.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
A balhátvéd Zinchenkot lesz érdemes figyelni. Eddig kupameccseken volt kezdő és azokon láttam játszani, mindig a csapat legjobbja volt. Theo helyére, Marcelo riválisának jó lenne.
- H.E.H.E.
te hallod, az a védő még most is fut kifele, már elhagyta az országot iskelemen.istvan írta:Akik szerint Sane suta, és tucat, azoknak ajánlom a City harmadik góljának a megtekintését. Persze, tudom, "lassú, buta, gyenge angol védők"
na ez anglia.
ostobán.
erőből.
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Akik szerint Sane suta, és tucat, azoknak ajánlom a City harmadik góljának a megtekintését. Persze, tudom, "lassú, buta, gyenge angol védők"
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
Everton ellen az volt de szinten nem mutatott olyat amire azt mondanam hogy nagyon kiemelkedo.
Sztem nem fog egy kiemelkedo karriert befutni de meg 22eves aztan hatha tobbet fog nyujtani egy focizni akaro edzo keze altal.
Sztem nem fog egy kiemelkedo karriert befutni de meg 22eves aztan hatha tobbet fog nyujtani egy focizni akaro edzo keze altal.