Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Thiago11
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
Kedvenc csapatod: Barca

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2013. szeptember 7., szombat 0:33

Nézd, én sem tartom valószínűnek, ezt le is írtam, de például te gondoltad volna hogy egy ilyen időszak következhet? Főleg úgy, hogy jött egy szinte O tapasztalattal rendelkező fiatal edző, elment Ronaldinho, Deco (Eto'0 is majdnem), Messi is bontogatta a szárnyait stb. Init sem ismerték még el így, nem is teljesedett még ki és még lehetne sorolni az érveket. Mégis 6 kupás szezont produkáltunk, sorra nyertük a bajnokságokat, csapatszinten a világ fölé nőttünk. Ez nem fényezés szerintem, hanem tények. Már közel sem tartunk ott, már az is csoda volt, hogy eddig tartott. Ismétlem már ez is csodaszámba ment, úgy hogy még mindig a szűk elitbe tartozunk. Szerintem, ha Rijkaard utolsó évében azt mondom neked, hogy triplázó (sőt 6 kupás) szezonnak nézünk elébe, azt felelted volna, hogy majd ha piros hó esik.
Ezért mondtam, hogy ilyet dőreség mondani, nem tudjuk hogyan alakul a futballvilág 20-30 de még 10 éven belül is. Nem azt mondom, hogy 5 szezon múlva triplázunk és világverők leszünk, mert jó esély van rá hogy neked lesz igazad, de ilyen távlatokban nem hiszem hogy érdemes nyilatkozni.

Thiago11

HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2013. szeptember 7., szombat 0:31

Nézd, én sem tartom valószínűnek, ezt le is írtam, de például te gondoltad volna hogy egy ilyen időszak következhet? Főleg úgy, hogy jött egy szinte O tapasztalattal rendelkező fiatal edző, elment Ronaldinho, Deco (Eto'0 is majdnem), Messi is bontogatta a szárnyait stb. Init sem ismerték még el így, nem is teljesedett még ki és még lehetne sorolni az érveket. Mégis 6 kupás szezont produkáltunk, sorra nyertük a bajnokságokat, csapatszinten a világ fölé nőttünk. Ez nem fényezés szerintem, hanem tények. Már közel sem tartunk ott, már az is csoda volt, hogy eddig tartott. Ismétlem már ez is csodaszámba ment, úgy hogy még mindig a szűk elitbe tartozunk. Szerintem, ha Rijkaard utolsó évében azt mondom neked, hogy triplázó (sőt 6 kupás) szezonnak nézünk elébe, ugyanezt mondanád. Ezért mondtam, hogy ilyet dőreség mondani, nem tudjuk hogyan alakul a futballvilág 20-30 de még 10 éven belül is. Nem azt mondom, hogy 5 szezon múlva triplázunk és világverők leszünk, mert jó esély van rá hogy neked lesz igazad, de ilyen távlatokban nem hiszem hogy érdemes nyilatkozni.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 7., szombat 0:23

aztán lehet hogy 2 hónap után meg találtok egyet.
2 nem elég ilyen dominanciához,ahhoz több kell,és azok együtt is remekek legyenek,sőt a társaik is elfogadják őket,és az ellenfelek is beszarva,beh**-zva lépjenek pályára....ez több tényezős.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

sander
Kedvenc játékosaid: Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: sander » 2013. szeptember 7., szombat 0:10

Thiago11 írta:Eremcéef:

Bármilyen nehéz is, hidd el nem Messi vagy Ronaldinho óta követem a Barcat, szóval tudom mit jelent ez a pár év, de most nem az elmúlt 6 esztendő volt a téma, hanem Cr és Messi, viszont nem tudhatod, hogy nem fog megismétlődni. lehetséges, sőt valószínű, hogy nem, de honnan tudod? Nem személyeskedésnek szánom, és nem akarok a lelkedbe taposni, de bármilyen mindentudó is vagy, egyrészt, azt se tudod mennyi idős vagyok, másrészt ezt honnan veszed ilyen biztosra?
Tudom hogy nem hozzám szólt a kérdés de azért egy pár szót én is leírnék.
Egyrészt szerintem ez a csapat annyira jól össze volt/van rakva hogy ilyen csapatok 20-30 éve "születnek" ehhez persze kell egy viszonylag jó edző is. De ami a legfontosabb egy rendkívül jó középpálya kell hozzá és itt most elsősorban Xavi-t és Iniestat emelnék ki legfőképp az elsőt, hát.... nem hiszem hogy mostanába felfedeznek egy ekkora tehetséget mint Xavi de ha fel is fedeznek akkor kell mellé egy hasonló képességű játékos mint Iniesta. Nagyon sok dolog játszott most egybe.... ez most bejött nektek.
Lehet hogy az elkövetkező 200 évben nem lesz egy ilyen tehetséges játékosotok sem, aztán lehet hogy 2 hónap után meg találtok egyet.

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 6., péntek 23:54

A fogalmazásommal lehet gond,mert semmit SEM TUDOK BIZTOSRA....ami miatt ezt le merem írni az a tendencia.Ha valaki/kik, nem tudnak szépen énekelni mert nincs akkora hangjuk,de van egy dal amit kitűnően nekik feküdve elő tudnak jól adni,az dícséretes,de ha valaki zöldséges volt egész életében de megfejtetett egy rejtvényt attól még nem ő Einstein. Ez most persze túlzás.

Nem tudom hány éves vagy,és nem is fontos, de ez a korszak akkor megismétlődni ha piros hó esik. Ez nem jövőbe látás,ez olyan mintha neked bejönne a lottó5ös....majd azt hinnéd elmész újra és veszek egy szelvényt és behúzod megint rá két hétre...hát csalódni fogsz.

Thiago11

HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2013. szeptember 6., péntek 23:38

Eremcéef:

Bármilyen nehéz is, hidd el nem Messi vagy Ronaldinho óta követem a Barcat, szóval tudom mit jelent ez a pár év, de most nem az elmúlt 6 esztendő volt a téma, hanem Cr és Messi, viszont nem tudhatod, hogy nem fog megismétlődni. lehetséges, sőt valószínű, hogy nem, de honnan tudod? Nem személyeskedésnek szánom, és nem akarok a lelkedbe taposni, de bármilyen mindentudó is vagy, egyrészt, azt se tudod mennyi idős vagyok, másrészt ezt honnan veszed ilyen biztosra?

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 6., péntek 22:49

Csiágó:
Messi nem lenne szar iniesta és xavi nélkül,mivel olyan képességei vannak amik ezen túlmutatnak,de.....jelentős forma/eredmény esés lenne ha nem lennének,mert a barca,ha tetszik ha nem,ezen korszakban,mint a piros 7-es vitt mindent és a 3as volt az akikben mindig bízhattatok. Ezek voltak akik a csúcsra járatták a labdatartást,a presszinget vagy éppen a mélységi meglátást,amikor egy ember ki tud várni és tud passzra menni egy ütem vagy ütem késleltetéséért akkor ott van ész....ha egy ember tud egy vs egyben bárkit levenni egy felállt védelemmel szemben,mert 5 méteren annyira gyors,akkor az egy bomba .....ha valakinek olyan reakciókészsége van és hidegvére akkor az is egy aranyfoggal felérő kincs ha egy cig*nyt kérdezel.

nyugi....a barca jó volt.....de nyugi,amíg Te élsz,nem fogják ezt megismételni,ha valaki azt hiszi hogy EZ A BARCELONA....az forduljon meg,igazítsa meg a csokornyakkendőt,húzza feljebb a fehér zoknit .....mert NEM EZ. A Barca az amit le adott 110 éven át........

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 6., péntek 22:30

Azt sem értem, hogy miért jön mindenki ezzel, hogy Messi egy senki lenne az előbb említett hármas nélkül. Igazából akik ezt hangoztatják, lefogadom, hogy a fele sem nézi a meccseinket.
Én nem ezt szoktam emlegetni, hanem azt, hogy Mess egy senki lenne a hormonkezelés nélkül. Illetve (minden bántás nélkül), egy labdazsonglőr lenne valamerre egy cirkuszban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Thiago11

HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2013. szeptember 6., péntek 22:27

igazából nem akartam beleszólni ebbe a Messi vs Cr vitába, ennek ellenére néhány saját gondolatot leírnék a témában. Annak ellenére, hogy nem vagyok egy nagy Messi-fan jelenleg jobbnak tartom egyénileg. Persze ezt nehéz összehasonlítani, mert más poszton, más játékszisztémában fociznak. És abban sem lennék biztos, hogy ha Cr mögött lenne egy Iniesta-Xavi-Fabregas kp eredményesebb lenne, sőt.
Azt sem értem, hogy miért jön mindenki ezzel, hogy Messi egy senki lenne az előbb említett hármas nélkül. Igazából akik ezt hangoztatják, lefogadom, hogy a fele sem nézi a meccseinket. Az argentín is a góljainak nagy részét egyedül csinálja meg. Hogy önző lenne. Nem tudom. Azért biztosan nem azért van ott az assist listán, mert mindent maga akar befejezni, illetve rengeteg gólpassz értékű labdát oszt, csak a csatáraink képesek voltak a kihagyhatatlant is kihagyni.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy Messi az Isten és Cr kanyarba sincs hozzá, csupán arra szeretnék rávilágítani, nem olyan egyszerű az egész, hogy persze Messi sehol nem lenne Iniék nélkül.
A válogatott már más tészta. Nézzétek már meg azt az argentín csapatot. Van egy kiemelkedő támadósoruk, a többi nagyon tré. Az is elég elterjedt sztereotípia, hogy Messi flop a válogatottban. korábban tényleg nem ment neki, de az utóbbi időben eléggé megy neki és bőven kiemelkedik a csapatból, elég csak a statot megnézni.

Nem vonok le semmit Cr érdeméből, mert egy igazi profi sportember, aki képes a hátán vinni egy csapatot, viszont ez inkább csak az eredményességben tűnik ki, nem a játék képében, nem tud annyi pluszt adni a csapatjátékhoz.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 6., péntek 21:36

Nagyon elbasztuk, hogy eladtuk Özil-t Isco jó jó, de messze nem Özil. Sajnos nem jó évünk lesz, Bale-nek is meg Ronaldonak is kellenek a jobbnál jobb ütempasszok, amit Özil nagyon magas szinten csinál.
Így van, elkúrták az egészet. Isco egy nagy szar, még Özil kulacsát sem vihetné, pfejj, nem is értem minek vettük meg.

Nem is értem miért nem zárták be a Real-t, mint intézményt. Így hogy elment Özil, nincs értelme az egésznek. :(
Az biztos, hogy szar évünk lesz... :'(

:lol: :lol:

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 6., péntek 21:18

CS0ki írta:
.Nemtom meddig birják még ezt a tempót,de hogy további csúcsokat döntögetnek még az elkövetkező időkben,abban majdnem hogy biztos vagyok.
Remélem nem sokáig...Már unom ezt a kettőst, örülnék, ha végre melléjük nőni valaki, vagy akár föléjük.

Már ott van neymar,ő jobb és hasznosabb náluk.

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2013. szeptember 6., péntek 20:24

Hát skacok, én tisztelem mindenki véleményét, de azért néha kicsit sok amit itt olvasok...
Először is: Gutinak lehet saját véleménye, ez egyértelmű. De ha valaki a Milka egyik arca, az ne reklámozza a Mars csokit, ne mondja hogy az sokkal finomabb. Kicsit sántít, de remélem értitek.
CR, nem tesz semmit a játékhoz...hmmm :hmmm: Remélem Te se mondod komolyan. Nézz meg egy-két el classicót... S amikor egyedül verte meg nem kevés ellenfelünket? Mit csináljon még szerencsétlen? :'(
Messi nem rossz, sőt van olyan mint CR, de azért túlzásokba ne essünk! Meg azt se felejtsük, Messi mögött ott van/volt EB/VB/EB győztes csapat gerince...
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 6., péntek 19:55

Remélem nem sokáig...Már unom ezt a kettőst, örülnék, ha végre melléjük nőni valaki, vagy akár föléjük.
Nem tudom ki lehet ilyen a közeljövőben...Bale??Neymar??esetleg a német vonulatból Reus,Götze,Draxler,Schurrle??Vagy a mi Jesénk??
Hát mindenesetre nagyon fel van adva lecke,de én attól tartok,mivel a foci nagyon az erő felé hajlott el,nem látok nagy esélyt egy ujabb nagy egyéniségre a mai futballban...Lesznek kiváló képességű labdarúgók,afféle jó iparosok,akik mindent tudnak a sportról,de nagy művészeket ne várjunk...ha csak a brazil foci nem nevel ki olyat,aki az europai bajnokságokban sem vetkőzi le azokat a stílusjegyeket,ami a copacabanan a vérévé vált...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. szeptember 6., péntek 19:25

Srácok 1 hétig nem voltam gép közelben , 1.-e óta és ledöbbentem kicsit :D Valaki összefoglalná nekem úgy az elmúlt 1 hetet , akár pü-ben. Mi lett Özillel stb .. Köszi előre is :D :D
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. szeptember 6., péntek 19:22

CR jelenleg nagyon keveset tesz hozzá a mi játékunkhoz.
amikor rá volt kihegyezve a játék, akkor meg rohadjon meg mert rá kell játszani minden labdát. :mrgreen: értem. :mrgreen:

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2013. szeptember 6., péntek 19:19

Kerlon írta:Amúgy szerintem, ha nem lenne Messi nem lenne ilyen Ronaldo. Ez olyan, mint a futóknál, aki húzza a mezőnyt... Ronaldora nagyon jó hatással van ez a versenyfutás.
Ahogy Messire is! Mert ez oda-vissza igaz. Versenyhelyzet jót tesz mindenkinek, kivéve Özilke gondolkodású/mentalitású embereknek! :)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 6., péntek 19:16

Amúgy szerintem, ha nem lenne Messi nem lenne ilyen Ronaldo. Ez olyan, mint a futóknál, aki húzza a mezőnyt... Ronaldora nagyon jó hatással van ez a versenyfutás.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. szeptember 6., péntek 19:12

.Nemtom meddig birják még ezt a tempót,de hogy további csúcsokat döntögetnek még az elkövetkező időkben,abban majdnem hogy biztos vagyok.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 6., péntek 19:05

Lehetetlen eldönteni,ki a jobb játékos,Ronaldo vagy Messi.Mindkét focistának meg van a maga erőssége,gyengéje,úgy játékban,mint mentálisan.Egy valami biztos:A mai futballban magasan kiemelkedik mindkettő a mezőnybőlmásszóval ők a világ legjobbjai.Hiába vannak Bale-ek,Neymarok,Riberyk és sorolhatnám,akkor is.Emberfeletti mutatókat hoznak,évről évre,megszakítás nélkül.Egyszer megnézném őket együtt,Ronaldo a baloldalt,La Pulga meg középen.De sajnos ilyen nem igen lesz,hacsak valami sörmeccsen nem...Nemtom meddig birják még ezt a tempót,de hogy további csúcsokat döntögetnek még az elkövetkező időkben,abban majdnem hogy biztos vagyok.

Guti,Guti...ha csendbe maradtál volna,bölcs maradtál volna...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

nusser
Kedvenc játékosaid: Redondo, Raúl, Guti
Kedvenc csapatod: szerinted?1PCJ1

HozzászólásSzerző: nusser » 2013. szeptember 6., péntek 19:02

én nem akartam itt vitát generálni, csak elmondtam a véleményem. És nem értem mért kéne ez a demagóg szar szöveget fújnia mindenkinek, hogy cr a világ legjobbja mindig minden körülmények között. Sajnos ezzel már elkéstünk, a barca baromi jó marketinggel kiépített úgymond egy messi kultuszt és ez persze mindig sokat nyom, de attól, hogy mi most állandóan szajkózzuk hogy cr a világ legjobbja mikor épp gyengén is játszik és mindenhol nyomatjuk ezt a demagóg szöveget, hogy Cr. a világ legjobbja ráadásul sokkal gyengébb kivitelben ezzel szerintem csak veszítünk....

Az meg, hogy guti belépett a real alkalmazásába nem azt jelenti, hogy neki azt kell szajkózni, hogy ronaldo a legjobb. Meg kell felelnie a real értékeinek és azt képviselni, szerintem pedig neki ezt nem kell magyarázni, mert a legnagyobb madridisták egyike, erre itt páran bunkózzák meg barmozzák...

Amúgy, ha jól emlékszem di stefanonak is volt olyan nyilatkozata ahol az argentint előrébb helyezte. Ez van, mindenkinek hadd legyen meg a saját véleménye szerintem.

Sajnos ez az aranylabda meg már teljesen vicc kategóriába került....
De ha ronci hoz idén egy jó szezont és besöprünk klub szinten mindent...tobábbá az argentinok nem nyernek vb-t akkor valszeg ronaldoé lesz a laszti. (függetlenül attól, hogy ő-e a legjobb a világon.) És útoljára szeretném hangsúlyozni soha sem azt mondtam, hogy nincs szükségünk ronaldora (pont ellenkezőleg, kell ő mint egy falat kenyér...), én azt vitattam csak hogy ő a világ legjobbja volna...

Vissza: